Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evdeyim
Girdim battaniyenin altina yattim
Disarisi cok soguk ve feci kar yagdi bugun bizim okulun oraya
Metrobusler calisiyordu cok sukur, iyi tuzlamislar bu sefer yollari
oh bekarlığın çıkart tadını bakalım..
yarın takarım..niye evd ekaos ortamı oluyor kavga bağırtı stres altında spor yapılmıyor..
Menum

Sabah
Yarım simit
1 d. Hindi füme

Ögle
Ayran corbası

Ara
Ayran corbası

Aksam
Ayran corbası
güzel..
salatalıkm mevsimi değil ama içine rendeleyeceksin yada doğranmış seviyorum..ağza geliyo kütür kütür..

burada baya soğuk..

maşallah iyi gidiyorsun canım spor konusunda.çocuklarda artık başının etini yerler

korkunc bir vicdan azabim var
ben spor yaptim pesine dus alip elifle oynadim
kizlarada yalan soyledim babaannen yemege bizi cagiriyor dedim
asagi anneme gittik yesil mercimekle kurubiber dolmasi vardi
kizlar pek yemedi pide soyledik eve
sirf kendim icin kuzularim bugun sulu bir sey yemedi yawwwwwwww

allah razi olsun dusunmen bile guzel

değilmi, oy bekarlık istediğin zaman yat otur gez..

amin amin bugün donmadıysa dahada üşümez..

buyuk avm lerinde var
ama aktardada varmis ben almadim ama duydum
cok ise yaradi bende
insallah sende gerek kalmaz odemin olmaz canim

bende ogrenmek istiyorum
eger ogrenirsen banada ogret canim

Kızlar benim resimler hala burdaymış silinmemiş. Ekledim hemen ki görmeyen yeni arkadaşlarda görsün. Vaktim olursa en son halimin fotoğrafınıda eklerim.

ay insallah banada resimlerimi eklemek nasip olur
vayyyyyyy be ebru
supermisssssinnnnnnn
halada oylesin bunu billlllll

Kızlar benim resimler hala burdaymış silinmemiş. Ekledim hemen ki görmeyen yeni arkadaşlarda görsün. Vaktim olursa en son halimin fotoğrafınıda eklerim.

Aman masallaaaahhh ne güzel vermissssiiiinnnn su anda silkelenip kendime geldim kaldıgım yerden devam...

salatalıkm mevsimi değil ama içine rendeleyeceksin yada doğranmış seviyorum..ağza geliyo kütür kütür..

Bende kütür kütür severim ama koymadım icine yemedimde ama nohut canımı skıyo biraz :)) sanki kilo aldıracakmıs gibi geliyor :)

Betüüüüül hep ceyiz topiklerindesiinn kızz :) gelinlik bakmıyoooo musunnn

menum
sabah
2 ceviz
cok az ev peyniri
yarim galeta
yarim bardak kefir
ara
1 ceviz
2 kayisi
ogle
2 kasik plav
yarim kase yogurt
limonlu yesillik
ara
yesil elma
3 badem
aksam
3tane kucuk kuru biber dolmasi
ayran
salata
2 kasik kavurma

yatmadan bir bardak kefir icecem

2 litre su
3 bitki cayi yesil cay kayisili seftalili

sporum
45 dakika 6.7 de yari yurume yari kosma karisimi birsey oldu
30 saat kizlarla ev spor yaptim uzun uzun yazmayim

bugun mesajar gurbet demire gidecek ama ben onu bulamiyorum ne yapayim

Tarihi hiç unutmuyorum canım geçen yıl 26 Aralıkta (2011) diyet yapmaya karar verdim. Günlük tuttum konuyla ilgili. Halada tutuyorum. Her tartıldığımda kilomu yazıyorum mutlaka. Burayada yazayım tarihleri ve kilolarımı

26 Aralık 2011 : 85,5 kg (Ayağım kırılmıştı geçen yıl kasım ayında. Bir ay alçıda kaldı. Alçı çıktıktan sonra tartıya çıktım ve 85,5 kg yi görünce şok geçirdim.)
15 Ocak 2012 : 82,3
22 Ocak 2012 : 81,8
27 Ocak 2012 : 80,5
03 Şubat 2012 : 79,3
10 Şubat 2012 : 78,4
17 Şubat 2012 : 77,6
24 Şubat 2012 : 77,3
02 Mart 2012 : 76,6
09 Mart 2012 : 75,0
16 Mart 2012 : 74,6
23 Mart 2012 : 73,4
30 Mart 2012 : 72,7
06 Nisan 2012 : 71,8
13 Nisan 2012 : 71,0
20 Nisan 2012 : 70,4
27 Nisan 2012 : 70,2
05 Mayıs 2012 : 69,8
11 Mayıs 2012 : 69,3
18 Mayıs 2012 : 68,0
25 Mayıs 2012 : 67,6
01 Haziran 2012 : 67,4
08 Haziran 2012 : 66,5
15 Haziran 2012 : 65,6

Ama buraya kadar yazmışım. Sanırım Temmuz ayında (tarihi tam hatırlamıyorum) 61,8 kiloyla mezun oldum. Hedefim 63'tü. Çok uzun oldu yazdım ama inşallah bir faydam dokunur size.

Bu kadar kiloyu herhangi özel bir diyet uygulamadan sadeceye yememem gereken yiyecekleri yemeden, yemem gerekenleride yeteri kadar ve zamanında yemekle verdim. Bu arada bol su ve yeşil çay tükettim. Yaptığım tek sporda sürekli yapamadım maalesef yürümekti. Onun haricinde hayatımı hareketlendirmeye çalıştım. Sonuç ortada.

ben de gurbet i bulamadım 14 mesajım var bir de toplu alıntı:44: yapınca tek mesaj mı sayılıyor yoksa kaç tane alıntı yapmısak oyle mi

Evlenmesem mi ne yapsam :)))

Hadi ordan sende Şimdi ne desem bilemedim ki İkisininde sultanlıkları var diyelim önemli olan olduğun anın tadını çıkartman. Keyfine bak canım sen, bize bakma

Sıkma tatlım canını arada bir oluyor. Mesela bende bugün kızımı beklettim yemek için. Arada oluyor böyle şeyler.

buyuk avm lerinde var
ama aktardada varmis ben almadim ama duydum
cok ise yaradi bende
insallah sende gerek kalmaz odemin olmaz canim

İnşallah canım. Olursa zaten dedim yaaa sorarım inşallah. Bi şekilde bulunur o pirinçte.

ay insallah banada resimlerimi eklemek nasip olur
vayyyyyyy be ebru
supermisssssinnnnnnn
halada oylesin bunu billlllll

İnşallah canım yaaaaa. Bende başarı hikayelerini okuduğumda aynı şeyi düşünmüştüm. Hatta en kısa zamanda başarı hikayemi yazacağım inşallah. Belki birilerini gaza getiririm. Benim geldiğim gibi.

Betüüüüül hep ceyiz topiklerindesiinn kızz :) gelinlik bakmıyoooo musunnn

Bencede bencede arada bir uğra takıma. Menünüde yazmadın bugün. Gerçi eve erken gelmişsin ama sen menü yazmayınca içimden kesin Betül kaçamak yapmıştır diyorum

Biber dolması haricinde menün gayet güzel canım afiyet olsun. Onuda sporla eritmişsindir.

bugun mesajar gurbet demire gidecek ama ben onu bulamiyorum ne yapayim

Benim arkadaşlarım arasında var canım. Ordan bulabilirsin.

bravo canım mesela ben 68 olunca baya bi zayıf duruyorum ama sonra geri 71,72 oluyorum biraz daha verip bu olayı kökten çözmek istiyorum insallah istikrarlı olurum bu sefer...günlüğünün adı ne canım arasıra gidip okuyayım...

ben de gurbet i bulamadım 14 mesajım var bir de toplu alıntı:44: yapınca tek mesaj mı sayılıyor yoksa kaç tane alıntı yapmısak oyle mi

Benim arkadaşlarım arasında var canım. Burdan bakmak zor olur. Mesaj atarsanız daha iyi olur bence. Alıntılar tek mesaj sayılıyor. Ayrı ayrı saymıyorsun. Mesela ben aynı mesajda üç kişiye cevap yazdım. Ama o tek mesaj sayılıyor.

Bu arada konu açılmışken onuda söyleyeyim. Alıntılar tek sayılıyor diye lütfen tek tek cevap vermeye kalkmayın. Yapmazsınız ama hani bilginiz olsun diye söylüyorum. Mümkün olduğunca alıntılı cevaplar vermeye çalışın. Öbür türlü anlaşılıyor zaten. (Gül'cüm bu mesaj sana değil genel bir mesaj yanlış anlaşılmasın.) Sen sorduğun için açıklama gereği duydum.

resimler ve bucizelge cok iyi geldi bana
gece meyvelerinide kaldirdim simdi

Öyle günlük değil canım. Bildiğin defterim var. Orjinal günlük. İçinde diyetle ilgili notlarımı aldığım, okuduğum kitapları yazdığım, kendi halinde bir defter. İçinde ne ararsan var. Ama inşallah en kısa zamanda başarı hikayemi yazacağım yerde günlüğümde yazdıklarımıda eklemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…