evet evet tam dediğin yerde okulum.
senin finallerin bitsin buluşalım :)
iyi bir ütü almışsın, sen kötü alsan şaşarım zaten :)
2 günlük diyorlar ama ben bıkmazsam perşembe günü de yapabilirim.
iyi bir sonuç alırsın bence Ecemm iyi düşün iyi olsunn
afiyet olsun, çok güzel
ama kısır ve çiğköfte demeyiiinn
kahretmeyin beniii
ikisi zayıf noktam
bunları okuduğumda kısır kelimesi bir yerimden damarlarıma giriyooor bütün vücudumu dolaşıyor, bütün hücrelerim kısır kısır diye bağırıyor sanki :)))
eveet böyle bir şey görmüştüm daha öncee.
bence de çok hoş :)
Kızlar mesaj sayılarını görevli arkadaşa özelden mi mesaj atacağız. Bugün bildirilmesi gerekiyor heralde ..
ya kızlar yarım saattir okudum yazmaya çalışıyorum saçma sapan şeyler oluyo site mi hata veryo anlamadım alıntı yapamıyorum kapatıp tekrar girdim
ya ama bunu yapmak için yapılmış takım da bozulmaz ki :))
milletten artık fazla parça falan bulmak lazım :)
Baglantınla alakalı bir sıkıntıda olabilir umarım düzelir
Fiskos vitrin ici televizyon örtüsü sehpa örtüsü hahah kalmadı ki bunlar artık neydi bide şömen tablo ne ise yaradıgını bilmiyorum bi adını biliyorum :)) bozarım kii yoksa sandıkta kalıcak öylee zaten öyle vitrin falanda almicam konsol masa yeter :) masaya böyle bisey yaptırırım konsola bişey koymam abajurlar sadece.. Orta sehpayada samdanlar mumlar öyle öyle bisiler iste :)
ben de konsol masa istiyorum ama yemek takımım beyaz olursa onların oluyor ya vitrin gibi ama o klasik vitrin olmayan modellerden onlar çok hoşuma gidiyor. üstü 2 kapaklı eski tip, ama çok da eşya da almıycam diyorum kiraya çıkacağım için. ben bir örtüler sererim sanırımn, çıplak kalmasın diye ama hem dantel istemem hem de odaya fln uymuyor sonuçta ama nasıl şeyler almak lazım kafamda canlanmıyor henüz o sektöre giremedim :))
Bende ceyizden önce mobilyalara girdim :)) haftasonu maskodaydım cok ilginc tasarımlar var masalarda.. Bende beyaz yapıcam bembeyazzzz herseyim bemmmbeyazzzz olucakk :)) farklı birr konsept var aklımdaaaa cok arastırmaaa yaptımm cookk ayyy hadiii gelsinn o günler hemen :))
nasıl bir konseptttt merak ettim :)
buluşalım da beraber alışverişe falan da gidelim
zevklerimz de benziyor sanırım seninle
bir de sizin ev de belli ya
ben olsam ben de bakardım eşya :)
ev eşyası bakması çok zevkli ya :)) Allah hepimizn gönlüne göre versinnn
evlenince nerede oturacaksınız siz ??
Ayyy alisverisss de kosaa kosaa gelirimmm benn :)) ipadin sarji bitti sarj olsun biraz acildiginda resimleri album yaparim sana yinee :))
Evett bende farkettm benziyor zevklerimiz :))
Ay ne guzel ya bizim de ev belli olsa..Evet o rahatlik var bende ev belli olunca neyi nereye koyarim herseyi belirledim gidip almak ve evin kiraci ciktiktan sonraki tadilati kaldi off hemde ne zevk anlatamam gunlerce gezer asla skilmam :)) Amiiinn insalllaaahhh
Ev bahcesehirde kismetse bahcesehirde oturucaz :)
Yap yap:))
Cok zevkli oluyor bakmasi:)
Ay ne guzel ya bizim de ev belli olsa..
Sizin kiraci ne zaman cikiyorr??
Ben simdilik cikayimm biraz big bang theory izleyip uyuycamm
Yarin gorusuruzzz
Yap yap:))
Cok zevkli oluyor bakmasi:)
herkese gunaydinnnnnnnnnnn
kaynatmisiniz
iyi olmus
okuyayim gelirim
ben senin diyeti bayagi arastirdimGunaydiiiinn :))
Ben de namaza kalkinca kahvalti yapayim uyanmisken dedim
Ayran corbasindan erken icmeye baslarim erken bitiririm yemegi diye
Simdi yattim tekrar, uyuycam amaaa
Acaba aksamlari gec saatte yiyip yatmis gibi mi olcam ben su anda???
Metabolizmam calisir, erken kahvalti iyidir diye dusundum fakat gelip yattim. Bu kismi hic aklima gelmemistiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?