Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar mesaj sayılarını görevli arkadaşa özelden mi mesaj atacağız. Bugün bildirilmesi gerekiyor heralde ..

Tamammmdır finaller bitince bulusuyoruzz :) ütüyüde indirimde görünce aldım aslında acele etmeyecektim tefalide alel acele bisey ütülerim iki dkda :) kazanlı ütü o kadar pratik olmaz diye aldım o da tefal ultimate autoclean 500 rowenta begenmistim esasında yne tefal magazasında fiyatıda daha pahalıydı ama kız tefali tavsiye etti tabanı daha iyiymis tefallerin

Ayyy cigköfte kısır banada demeyin ölürümm ölürümmm (

eveet böyle bir şey görmüştüm daha öncee.
bence de çok hoş :)

Anneanneciğimin yaptıgı dantellerde sararıp gitmez diye düsündüm ) elbette baska alternatiflerde alıcam ama böylede kullanırım

Son düzenleme:
msj 11

Kızlar ben çıkıyorum , hepinize iyi geceler , yarın okul tatil , sabah uğrarım inş ...neler yediğimi yazarım ...su içmeye başlasam iyi olacak ...

ya kızlar yarım saattir okudum yazmaya çalışıyorum saçma sapan şeyler oluyo site mi hata veryo anlamadım alıntı yapamıyorum kapatıp tekrar girdim

Baglantınla alakalı bir sıkıntıda olabilir umarım düzelir

ya ama bunu yapmak için yapılmış takım da bozulmaz ki :))
milletten artık fazla parça falan bulmak lazım :)

Fiskos vitrin ici televizyon örtüsü sehpa örtüsü hahah kalmadı ki bunlar artık neydi bide şömen tablo ne ise yaradıgını bilmiyorum bi adını biliyorum :)) bozarım kii yoksa sandıkta kalıcak öylee zaten öyle vitrin falanda almicam konsol masa yeter :) masaya böyle bisey yaptırırım konsola bişey koymam abajurlar sadece.. Orta sehpayada samdanlar mumlar öyle öyle bisiler iste :)

Özel mesaj atmaya henüz yetkim olmadığı için takım kaptanımın da söylediği gibi buraya yazıyorum,

bu yazdığım ile birlikte benim bugünkü mesaj sayım

- 25 -

Bi de, ben grupta herkese ismiyle hitab edileceğine dair bir karar alındığından habersizdim yeni olmanın dezavantajları işte öğreniyorum yavaş yavaş :) Bana zor da gelse alışmak, herkese ismiyle hitab edeyim bundan sonra o zaman.

Hepinize iyi geceleeeeer :))

ıy geceler kızlar korktugum gıbı olmadı neysekı eesım unutmustu bıle neye kızdıgını ...ben yatar hanımlar mısafır vardı....optum hepınızı...

ben de konsol masa istiyorum ama yemek takımım beyaz olursa onların oluyor ya vitrin gibi ama o klasik vitrin olmayan modellerden onlar çok hoşuma gidiyor. üstü 2 kapaklı eski tip, ama çok da eşya da almıycam diyorum kiraya çıkacağım için. ben bir örtüler sererim sanırımn, çıplak kalmasın diye ama hem dantel istemem hem de odaya fln uymuyor sonuçta ama nasıl şeyler almak lazım kafamda canlanmıyor henüz o sektöre giremedim :))

Bende ceyizden önce mobilyalara girdim :)) haftasonu maskodaydım cok ilginc tasarımlar var masalarda.. Bende beyaz yapıcam bembeyazzzz herseyim bemmmbeyazzzz olucakk :)) farklı birr konsept var aklımdaaaa cok arastırmaaa yaptımm cookk ayyy hadiii gelsinn o günler hemen :))

Son düzenleme:

nasıl bir konseptttt merak ettim :)
buluşalım da beraber alışverişe falan da gidelim
zevklerimz de benziyor sanırım seninle

bir de sizin ev de belli ya
ben olsam ben de bakardım eşya :)
ev eşyası bakması çok zevkli ya :)) Allah hepimizn gönlüne göre versinnn
evlenince nerede oturacaksınız siz ??

nasıl bir konseptttt merak ettim :)
buluşalım da beraber alışverişe falan da gidelim
zevklerimz de benziyor sanırım seninle

Ayyy alisverisss de kosaa kosaa gelirimmm benn :)) ipadin sarji bitti sarj olsun biraz acildiginda resimleri album yaparim sana yinee :))
Evett bende farkettm benziyor zevklerimiz :))

bir de sizin ev de belli ya
ben olsam ben de bakardım eşya :)
ev eşyası bakması çok zevkli ya :)) Allah hepimizn gönlüne göre versinnn
evlenince nerede oturacaksınız siz ??

Evet o rahatlik var bende ev belli olunca neyi nereye koyarim herseyi belirledim gidip almak ve evin kiraci ciktiktan sonraki tadilati kaldi off hemde ne zevk anlatamam gunlerce gezer asla skilmam :)) Amiiinn insalllaaahhh
Ev bahcesehirde kismetse bahcesehirde oturucaz :)

Ayyy alisverisss de kosaa kosaa gelirimmm benn :)) ipadin sarji bitti sarj olsun biraz acildiginda resimleri album yaparim sana yinee :))
Evett bende farkettm benziyor zevklerimiz :))

Yap yap:))
Cok zevkli oluyor bakmasi:)

Ay ne guzel ya bizim de ev belli olsa..
Sizin kiraci ne zaman cikiyorr??

Ben simdilik cikayimm biraz big bang theory izleyip uyuycamm
Yarin gorusuruzzz

Ay ne guzel ya bizim de ev belli olsa..
Sizin kiraci ne zaman cikiyorr??

Ben simdilik cikayimm biraz big bang theory izleyip uyuycamm
Yarin gorusuruzzz

Agustos ta cıkıcak o yuzden eylüle ertelendi ya dügün adam senem dolmadan cıkmam diyor kirasınıda cok düzgün ödüyor hic acıgı yok noterden ihtarda cekilemiyor mecburen bekliyoruzzz bi acıgı yakalansa cıkartılacakta o da yokk
Tamam canım iyi seyirlerrrrr

Canım yaptım albüm daha masa konsol resimleri misafir icin oda resmleri falan var fakat yüklenemiyo su anda sitenin alt yapısı degistiriliyormus yarın da onları eklerim bende cıkıyorum artık..

herkese gunaydinnnnnnnnnnn
kaynatmisiniz
iyi olmus
okuyayim gelirim

herkese gunaydinnnnnnnnnnn
kaynatmisiniz
iyi olmus
okuyayim gelirim

Gunaydiiiinn :))
Ben de namaza kalkinca kahvalti yapayim uyanmisken dedim
Ayran corbasindan erken icmeye baslarim erken bitiririm yemegi diye
Simdi yattim tekrar, uyuycam amaaa
Acaba aksamlari gec saatte yiyip yatmis gibi mi olcam ben su anda???

Metabolizmam calisir, erken kahvalti iyidir diye dusundum fakat gelip yattim. Bu kismi hic aklima gelmemistiii

ben senin diyeti bayagi arastirdim
degisik tarifler buldum
ama geneli bulgurla yapiliyor
sadece iki gun yapilmasi oneriliyor
bu iki gunun sonunda 1,5-2 kilo sirf yagdan veriliyormus
yapanlarin yorumlarinida okudum verende var vermeyende
hatta kilo aldim diye yazanda var canim
senin diyetin sonunu bekliyorum belki sonucu yazarsin bize
yemek konusuda sabah bir kucuk normal kahvalti saat 10 dan itibaren 2 saatte kucuk bir kase yenecekmis
ve son yemek 20-21 gibi son bulacakmis
benim gibi merak eden arkadaslarin bilgisine

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilecek. YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR, DENENMiŞTiR…
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yeşil Çay, Çay, Su serbest sınırsız (istenirse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.

ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektir.

buda nette buldugum bilgi
belki birimizin isine yarar
hamileler ve emzirenler kesinlikle yapmamaliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…