Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bsn kahvaltiyi tam boyle yapmadim ama yakin bir seyler.
Bence ise yariyor daha once de yaomistim.
Kesinlikle baska bir sey yebmeyecek kismini ben uygulayamiyirum o yuzfen tam kapasite ise yaramasa da yariyor yani. Bu hafta bakariz sonuca berabrr yapan 3-4 ksi olsu sanirimm

herkese gunaydinnnnnnnnnnn
kaynatmisiniz
iyi olmus
okuyayim gelirim
günaydın beril

günaydın betül sabah erken kahvaltı iyi de kahvaltıdan sonra uyanık ve hareketli olacaksan yatınca pek işe yarıyacağını sanmam

günaydın kızlar çok ama çok uykum var akşam kitap okuyacağım derken dalmışım gözlerimin ağrısıyla fark ettim çok geç olmuş sabah da kalkamadım yani

bi taraftan mısır gevrekli sütümü içiyom bi taraftan yazıyom bugün bilgisayarın başından hemen kalkmam lazım çok işim var akşam bulaşığım bile duruyo toplamıştım biriksin yıkarım dedim kitaba dalınca öylece kaldı daha öğle yemeği ve ev temizliği var öğleden sonrada kursa gideceğim hafta sonu bilgisayar kursum başlıyo kızlar şu sertifikam yok diye bir sürü yargıtay danıştay katipliğe başvuramadım daha eşim tam bilmiyo ebrunun dediği söyleyince bolca dua okuyumda adamın ağzı dili tutulsunbişey diyemesin

günaydın kızlar çok ama çok uykum var akşam kitap okuyacağım derken dalmışım gözlerimin ağrısıyla fark ettim çok geç olmuş sabah da kalkamadım yani

gunaydin canim
umarim hersey gonlunce olur
kursa gidenlere cok imreniyorum ne kursu oldugu onemli degil
ahhhhhhh ah eskiden bende cok giderdim
ins.elif buyuyunce yine eski gunlere donerim

gidecegin gun haber ver topikce okuyalim adam bir daha hiccccccc konusmasin

5

uyuyormusunuz daha
hadi kizlar gelinnnnnnnnnnnnnn
elif haricinde herkes uyansin
ictimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
ebru gunaydin
nasilsiniz bugunnnnnnnnnnnn
bebis iyimiiii

gunaydın gunaydın hanınmlar...
bende yapcam ayran corbası ıccem ozaman 2 gnde 2 kılo vermek ne demek hadı ınsallah....
betul ve eceem okadar ozendımkı sıze yenıden evlenmek ıstedım nerdeyse ..... ama sırf ceyızler ıcın...

5Eki Görüntüle 599720

uyuyormusunuz daha
hadi kizlar gelinnnnnnnnnnnnnn
elif haricinde herkes uyansin
ictimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geldım berlım ...
bısey sorcam sıze karda yurumek daha mı ıyıymıs daha ıyı kalorı yakıyomussun oyle bısey duydumda dun...
oy kurban olurum Rabbım hayırlı omurler versın evladına canım ınsallah cumlemızınkınede....

gunaydin anlaralimmmmmmmmmmm
ay yok anacim vallahi istemem yeniden evlenmeyi
bir daha o stresi cekemem valla

canimmmmmmm nerdesiniz yaw sizi bekliyom
ozluyom
merak ediyom
kuzum karda ve cakilli yolda yurumek kilo vermede daha etkili ama
benim ayi normal sokakta yurutmuyor
bende yurume bandi aldim balkona koydum yuruyom
bazen o bile sorun oluyor cok ses cikariyor diye
kahvemi yaptim laptopu aldim yatakta yaziyordum bende ekledim uyuyusunu
hepimizinki allaha emanet

sanirim unuttum
diyet yapanlarin yorumlarinda okudum
bu corbayi yapanlarin bazilari cok fazla proteyin aldiklarinda alerjik durumlar yasamislar
aman dikkat kizlar

oh oh mıs gıbı afıyet olsun arkdasıma...
ben kaynanamdayım ya kaynanama baska yatışlı mısafır daha geldı Allah ım okadar rezıl bı durumkı ınan guluyorum suan halımıze....

Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret.

SEMA TEBRIZI...

nasıl ama... ben bayıldım bu soze ....

keske yapabilsek degilmi normalde bile oyle sukursuzuz ki
olumsuz bir hayat yasiyoruz artik
suyum yok
buyum niye olmadi
sunu alamdim oburunu sevmedim vs..........negatiflestirdi bu hayat bizi
oysa nefes almak bile ne buyuk bir mucize
cok derin anlamli

aynen berılım okadar sukursuz kullarız kı Rabbım den ıstedık vermedımı hemen kahredıyoruz...
halbukı en buyuk nımet saglıgımız var bunu unutuyoruz....

berıl su altta sende yazıyo ya terzı kolların kırılsın vs. onu nasıl yazdın bende eklemek ıstıyorum bıseylerde...

İyice sinirlendim sabah sabah bir sürü alıntı yapmıştım bir türlü cevap yazamadım. Şimdi aklımda kaldığıyla yazayım alıntısız.

Öncelikle hepinize günaydın.

Ecem'cim örtüler çok hoş canım. Bencede gayet mantıklı. Sandıkta duracağına öyle kullanmak oldukça hoş olacaktır.

Betül'cüm kahvaltının arkasına hemen uyumakta çok iyi olmuş. Keşke yatmasaydın hemen.

Beril'cim maşallah Elif'ine çok tatlı. Nazar değdireceksin kıza

Ayran detoksunu araştırman çok iyi olmuş Beril'cim. Ellerine sağlık ama akşam en geç 18:00 olmalı bence.

Arada unuttuğum bişeyler var mı diye hatırlamaya çalışıyorum haaa geldi aklıma. Gülçin'cim sen kursa giderken ufaklığı kime bırakıyorsun?

berıl su altta sende yazıyo ya terzı kolların kırılsın vs. onu nasıl yazdın bende eklemek ıstıyorum bıseylerde...
sanirim pro lara ait bir ozellik canim

benimde alintilarla basim belada
yok kiz nazar degmez rabbim korur onu
hem aramizda kem gozlu yokki
hayir dualarinizi guzel dileklerinizi aliyor kuzum

kizceler bana musade bugun erken bitirmeliyim islerimi
eltise soz verdim onu alis verise goturecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…