benim sevgili cibik kirakerlerim
sizce bu haftaki menu ve sporla kilo vermismiyimdir
cok merak ediyorum cuma gunu ne cikacak tartida diye
Ben bu fikri cok sevdimmm hemde kullanılmıs oluyor sandıktaki el emegi göz nuru ceyizler
Eki Görüntüle 599530
Pekala o zaman bende genele uyarım :)
Özel mesaj atmaya henüz yetkim olmadığı için takım kaptanımın da söylediği gibi buraya yazıyorum,
bu yazdığım ile birlikte benim bugünkü mesaj sayım
- 25 -
Bi de, ben grupta herkese ismiyle hitab edileceğine dair bir karar alındığından habersizdim yeni olmanın dezavantajları işte öğreniyorum yavaş yavaş :) Bana zor da gelse alışmak, herkese ismiyle hitab edeyim bundan sonra o zaman.
Hepinize iyi geceleeeeer :))
5Eki Görüntüle 599720
uyuyormusunuz daha
hadi kizlar gelinnnnnnnnnnnnnn
elif haricinde herkes uyansin
ictimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret.
SEMA TEBRIZI...
nasıl ama... ben bayıldım bu soze ....
gunaydın gunaydın hanınmlar...
bende yapcam ayran corbası ıccem ozaman 2 gnde 2 kılo vermek ne demek hadı ınsallah....
betul ve eceem okadar ozendımkı sıze yenıden evlenmek ıstedım nerdeyse ..... ama sırf ceyızler ıcın...
Ecem'cim örtüler çok hoş canım. Bencede gayet mantıklı. Sandıkta duracağına öyle kullanmak oldukça hoş olacaktır.
5Eki Görüntüle 599720
uyuyormusunuz daha
Güzel bir düşünce aslında ama benim ortada camlı yuvarlak bir puf var üzerine örtü sermiyoum Ecem (umarım ismini doğru yazmısımdır)
Ben de isim özürlüyüm ama simdi daha çok dikkat edicem Derya kimdi mesela gurbet mi:18:
okudum ve anladim.merhaba bende artik bu gurupta olacam insallah.kendimden bahsetmek isterim.ben 26 yasindayim.evliyim.iki cocugum var.maalesef cok cabuk kilo aliyorum.nerdeyse her yaz zayifliyor ve kisa kadar tekrar kilo aliyorum.yani hep tetikte olmak zorundayim.
canım bursa sallandı baya merkez ege denizi 6.2 diyorlar...
Cokkk fenaa deprem oldu kizlar evde tektim nisanlim hemen gelip aldi beni cok kotuydu allah korusunnn
İsmim Tuğba. 21 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencsiyim. Sınavlar ertelenince internete rahat girebilmek ve burayı devam ettirebilmek için eve geldim iyi ki de gelmişim. Evet ben kesin olarak takıma katılmak istiyorum, bundan sonra da menülerimi akşam toplu olarak yazarım, öğrencem yavaş yavaş :) Kuralları hatırlıyorum, sanırım en bilmem gereken günde en az 5 mesaj yazmam ve arkadaşlarıma da tavsiye önerilerde bulunup, onların tavsiyelerini de dikkate almam gerektiğiydi. şimdiye dek buna uymaya çalıştım. bir de cuma günü 11.30'dan önce kilo bildirimi yapmam lazım. İnşallah herşey sizin de desteklerinizle çok güzel olucak, aklıma geldikçe soracağım birşey olduğunda sorarım muhakkak. Akşam yemeğinden sonra gelir burda gün boyu neler yediğimi sizlerle güzel bi liste halinde paylaşırım. İlginiz için teşekkür ederim
tekrar hoşgeldin canım.ben nermin 29 yaşındayım bir kızım var gaziantepteyim.zamanla dahada alışırsın buraya emin ol bırakamzsın:)
ne asabiymiş seninkide yani eve geçmeni bekleseydi bari allah kolaylıklar versin canım sana.hosgeldın adasım aramıza........
kızlar ıs gorusmem ıyı gectı ama benım adam benı rezıl ettı dolmusdayken aradı bagıra bagıra kıme sordunda sen ıs gorusmesıne gıttın falan dıye aman aman aman....
konustu konustu konustu bende bıttımı dedım bıttı dedı suratına cat kapattım..
bugun ku menum
sabah 1 dılım tam bugday ymurta
ara kıvı
oglen domatse corbası ve yogurt
ara badem 5 tane
aksam sadece 1 kase salata harıkaydı hersey vardı ıcınde...
1 lt su bugun malesef
3 bardak yesıl cay....
{ mesajlarımla ilgili söylediğin güzel sözler için çok teşekkür ederim mutlu oldum :) }
hedef kiloya ulaşmamız için bize belli bir süre veriliyor mu? Ona göre belirleyeyim. 80 diyebilirim şu an.
Ben 2 aşamaya bölerim diyordum. Aslında hedefim 65 olmak. Bi anda hedefim 65 demek çok iddialı olur heralde. Ama iddialı da olmak lazım bi yandan dimi :)) Hangisini hedef belirleyeyim bilemedim, siz de bişey söyleyin fikirlerinize değer veriyorum da ^_^
Bugünkü menümü yazayım;
*Kahvaltıdan yarım saat önce elma sirkesi-bal karışımı + yeşil çay
---Kahvaltı: 1 adet havuç(limonla), biraz maydonoz, 1 kibrt kutusu peynir, 5 zeytin, 2 kaşık yağsız biber-mantar, 5küçük kepekli kraker
Ara öğün yok
---Öğle: 1 avuç yağsız pişirilmiş kuşbaşı tavuk(kekikle), 1bardak yoğurt(içine kırmızı pul biber kattım zayıflamaya etkisini arttırdğı için), bir dilim tam buğday
Ara öğün yok
---Akşam: Bir kepçe kuru fasulye, 5 kaşık ıspanak, 1 bardak (öğle yemeğindeki gibi kırmızı pul biberli) yoğurt
2 litre su
2 bardak yeşilçay (yatmadan önce de içeceğim için 3 bardağa çıkıcak)
*ve yatmadan önce yine elma sirkesi-bal karışımı.
Ben biraz geç mi kaldım ne bu sabah? Hepinize güzel mi güzel bi gün geçirmenizi diliyorum arkadaşlarımmm :)
Hoşgeldin, umarım sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsın buranın da desteğiyle :)
okudum ve anladim.merhaba bende artik bu gurupta olacam insallah.kendimden bahsetmek isterim.ben 26 yasindayim.evliyim.iki cocugum var.maalesef cok cabuk kilo aliyorum.nerdeyse her yaz zayifliyor ve kisa kadar tekrar kilo aliyorum.yani hep tetikte olmak zorundayim.
canim allah razi olsun cumlemizden bak kizimin sansina teyzoslari nasil dua ediyorSen bu hafta birinxisin insallah Berilcim istikrarlı gittin...
Güzel bir düşünce aslında ama benim ortada camlı yuvarlak bir puf var üzerine örtü sermiyoum Ecem (umarım ismini doğru yazmısımdır)
Ben de isim özürlüyüm ama simdi daha çok dikkat edicem Derya kimdi mesela gurbet mi:18:
masallahhhh mıncıklamak lazım şimdi onu...
Harika...
bak bir dua daha ama koymam sabah oyle gorunce size attim resmiCanım istanbula yolun düserse gel beraber hazırlayalım. :))
Degil mi ama hepsi el emegi göz nuru :)
41 kere masallaah kızz koyma cocugun resimlerini Allah korusun nazar degecek nazar cok sevmektende degiyor hatta annenin bile nazarı degiyor masalllahhh cok tatlı vallahi yakında olsaydık gelir yerdimmm
Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leylikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)
yaparim ben bunu abi yaOrta sehpaya bende sermem o zamanda cok abartılmıs oluyor masa icin düsündüm bunu begenmene sevindim evet Ecem dogru :)
Bende isim özürlüyüm yaagurbet_dmr Nermin
hosgeldin sekerrrrrrrrokudum ve anladim.merhaba bende artik bu gurupta olacam insallah.kendimden bahsetmek isterim.ben 26 yasindayim.evliyim.iki cocugum var.maalesef cok cabuk kilo aliyorum.nerdeyse her yaz zayifliyor ve kisa kadar tekrar kilo aliyorum.yani hep tetikte olmak zorundayim.
Ben biraz geç mi kaldım ne bu sabah? Hepinize güzel mi güzel bi gün geçirmenizi diliyorum arkadaşlarımmm :)
Hoşgeldin, umarım sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsın buranın da desteğiyle :)
günaydın şekerler.bugün burasıda karlı bembayaz her yer eşimde evde bugün gitmezse giremeyebilirim fazla idare edin:)
msj 1
günaydın ...
Bugün kar tatili var ...sabah kitap okurken uyumuşum ...şimdi koşturma zamanı ...
kahvaltıda yeşillik , peynir ve çay ,yarım dilim esmer buğday ekm ...
öğleden sonra arkadaşa gideceğiz .inş çok yemem ,dikkat edeceğim .kalorisi az olanlardan alırım ..
akşam görüşürüz inş..
msj 2
Hoşgeldin canım , ben de dün katıldım , adım Derya ..inş birlikte hedeflerimize ulaşırız..
Bir sürü sey alıntılıyorum ama cevap veririken eski alıntılarda her defasında çıktığı için çorba oluyor eskileri sileyim derken yenilerde siliniyor ne saçma eski alıntıların otomatikman silinmesi gerekir...
Ebru'cum senin sorduğunu da alıntılamıştım güya... kısmetse istanbul'a geleceğiz ben de dlontpanic arkadasım gibi ayrıntılı yazayımYalova da doğdum büyüdüm 17 senem
geçti,sonra
uludağ ün.maliye yi kazandım 3.sınıfta eşimle tanıstım mezun oldum evlendim 17 yıldır da Bursa da yasıyorum,eşim çalışmama izin vermedi olacaksan mali müsavir ol dedi bankada bakan olurmuşmali müsavirliği 2 puanla kaçırdım seneler önce bir daha girmedim 7,8 yıl yardımlaşma derneklerinde çalıştım ,kurslara gittim bu arada eşim ilaç firmasında müdür (güney marmara) bu sene istanbul'a daha iyi bir mevki için istiyorlar kısmet bakalım oldu gibi ama kesinlesmeden birsey söylemek zor tabi...17 sene de Bursa da kaldıktan sonra Çekmeköy tarafına geleceğiz insallah...İstanbul'u gezmek için çok seviyorum tabi yasamak için nasıl bilemem ama yine de istiyorum Bursa küçük gelmeye basladı artık,yine de herseyin hayırlısı...
Kilo hikayeme gelince boyum 1.70 kilom 34 yasındayım kızım 12 oğlum 6 yasında ...genel de 68,70 arasıydm , oğlumun doğumunda 30 kilo alarak 98 le doğuma gittim yine 68 e indim 6 senedir kilomu koruyorken bu sene vitamin hapları yüzünden birden 80 lere çıktım ben de inananmadım şimdi yine eski kilomu istiyorum su an görsen hafif toplu dersin abes durmuyor ama kıyafetler çıkınca ayrı tabiben den bu kadar canlar...
msj 1
günaydın ...
Bugün kar tatili var ...sabah kitap okurken uyumuşum ...şimdi koşturma zamanı ...
kahvaltıda yeşillik , peynir ve çay ,yarım dilim esmer buğday ekm ...
öğleden sonra arkadaşa gideceğiz .inş çok yemem ,dikkat edeceğim .kalorisi az olanlardan alırım ..
akşam görüşürüz inş..
Ya iste bi gaza gelip kahvalti yaptim, yatinca aklima geldi:))günaydın beril
günaydın betül sabah erken kahvaltı iyi de kahvaltıdan sonra uyanık ve hareketli olacaksan yatınca pek işe yarıyacağını sanmam
Ahyy cok sekerr5Eki Görüntüle 599720
uyuyormusunuz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?