Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim sevgili cibik kirakerlerim
sizce bu haftaki menu ve sporla kilo vermismiyimdir
cok merak ediyorum cuma gunu ne cikacak tartida diye

Sen bu hafta birinxisin insallah Berilcim istikrarlı gittin...

Ben bu fikri cok sevdimmm hemde kullanılmıs oluyor sandıktaki el emegi göz nuru ceyizler
Eki Görüntüle 599530

Pekala o zaman bende genele uyarım :)

Güzel bir düşünce aslında ama benim ortada camlı yuvarlak bir puf var üzerine örtü sermiyoum Ecem (umarım ismini doğru yazmısımdır)

Ben de isim özürlüyüm ama simdi daha çok dikkat edicem Derya kimdi mesela gurbet mi:18:

5Eki Görüntüle 599720

uyuyormusunuz daha
hadi kizlar gelinnnnnnnnnnnnnn
elif haricinde herkes uyansin
ictimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

masallahhhh mıncıklamak lazım şimdi onu...

Harika...

Son düzenleme:

Canım istanbula yolun düserse gel beraber hazırlayalım. :))

Ecem'cim örtüler çok hoş canım. Bencede gayet mantıklı. Sandıkta duracağına öyle kullanmak oldukça hoş olacaktır.

Degil mi ama hepsi el emegi göz nuru :)

5Eki Görüntüle 599720

uyuyormusunuz daha

41 kere masallaah kızz koyma cocugun resimlerini Allah korusun nazar degecek nazar cok sevmektende degiyor hatta annenin bile nazarı degiyor masalllahhh cok tatlı vallahi yakında olsaydık gelir yerdimmm

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)

Orta sehpaya bende sermem o zamanda cok abartılmıs oluyor masa icin düsündüm bunu begenmene sevindim evet Ecem dogru :)

Bende isim özürlüyüm yaa gurbet_dmr Nermin

Bir sürü sey alıntılıyorum ama cevap veririken eski alıntılarda her defasında çıktığı için çorba oluyor eskileri sileyim derken yenilerde siliniyor ne saçma eski alıntıların otomatikman silinmesi gerekir...

Ebru'cum senin sorduğunu da alıntılamıştım güya... kısmetse istanbul'a geleceğiz ben de dlontpanic arkadasım gibi ayrıntılı yazayım Yalova da doğdum büyüdüm 17 senem

geçti,sonra

uludağ ün.maliye yi kazandım 3.sınıfta eşimle tanıstım mezun oldum evlendim 17 yıldır da Bursa da yasıyorum,eşim çalışmama izin vermedi olacaksan mali müsavir ol dedi bankada bakan olurmuşmali müsavirliği 2 puanla kaçırdım seneler önce bir daha girmedim 7,8 yıl yardımlaşma derneklerinde çalıştım ,kurslara gittim bu arada eşim ilaç firmasında müdür (güney marmara) bu sene istanbul'a daha iyi bir mevki için istiyorlar kısmet bakalım oldu gibi ama kesinlesmeden birsey söylemek zor tabi...17 sene de Bursa da kaldıktan sonra Çekmeköy tarafına geleceğiz insallah...İstanbul'u gezmek için çok seviyorum tabi yasamak için nasıl bilemem ama yine de istiyorum Bursa küçük gelmeye basladı artık,yine de herseyin hayırlısı...

Kilo hikayeme gelince boyum 1.70 kilom 34 yasındayım kızım 12 oğlum 6 yasında ...genel de 68,70 arasıydm , oğlumun doğumunda 30 kilo alarak 98 le doğuma gittim yine 68 e indim 6 senedir kilomu koruyorken bu sene vitamin hapları yüzünden birden 80 lere çıktım ben de inananmadım şimdi yine eski kilomu istiyorum su an görsen hafif toplu dersin abes durmuyor ama kıyafetler çıkınca ayrı tabi ben den bu kadar canlar...

Kızlar simdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.. Bugünde ayran corbasına devam edicem..

okudum ve anladim.merhaba bende artik bu gurupta olacam insallah.kendimden bahsetmek isterim.ben 26 yasindayim.evliyim.iki cocugum var.maalesef cok cabuk kilo aliyorum.nerdeyse her yaz zayifliyor ve kisa kadar tekrar kilo aliyorum.yani hep tetikte olmak zorundayim.

Ben biraz geç mi kaldım ne bu sabah? Hepinize güzel mi güzel bi gün geçirmenizi diliyorum arkadaşlarımmm :)

Hoşgeldin, umarım sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsın buranın da desteğiyle :)

canım bursa sallandı baya merkez ege denizi 6.2 diyorlar...

Cokkk fenaa deprem oldu kizlar evde tektim nisanlim hemen gelip aldi beni cok kotuydu allah korusunnn

çok geçmiş olsun kızlar.her yer sallanıyor herhalde önceki günde akdenizde oldu buradada duyuluyor tabi allah beterinden saklasın inşallah.

tekrar hoşgeldin canım.ben nermin 29 yaşındayım bir kızım var gaziantepteyim.zamanla dahada alışırsın buraya emin ol bırakamzsın:)

ne asabiymiş seninkide yani eve geçmeni bekleseydi bari allah kolaylıklar versin canım sana.

afiyet olsun çok güzel menün.

bence ilk hedefin 80 olsun bende öyle yaptım asıl hedefim 65 ama önce 75 i göreyim dedim daha mantıklı bence:)

çok güzel menü afiyet olsun

msj 1

günaydın ...

Bugün kar tatili var ...sabah kitap okurken uyumuşum ...şimdi koşturma zamanı ...

kahvaltıda yeşillik , peynir ve çay ,yarım dilim esmer buğday ekm ...

öğleden sonra arkadaşa gideceğiz .inş çok yemem ,dikkat edeceğim .kalorisi az olanlardan alırım ..

akşam görüşürüz inş..

tesekkür ederim.hedefi olmayan basaramaz.eminim ki hepimiz hep beraber basaracagiz.

msj 2

Hoşgeldin canım , ben de dün katıldım , adım Derya ..inş birlikte hedeflerimize ulaşırız..

canim allah razi olsun cumlemizden bak kizimin sansina teyzoslari nasil dua ediyor
bak bir dua daha ama koymam sabah oyle gorunce size attim resmi
Orta sehpaya bende sermem o zamanda cok abartılmıs oluyor masa icin düsündüm bunu begenmene sevindim evet Ecem dogru :)

Bende isim özürlüyüm yaa gurbet_dmr Nermin
yaparim ben bunu abi ya
ben cok begendim bu sehbayi hemde cokkkkkkk
hosgeldin sekerrrrrrrr

insallah canim hepimizin derdi ayniiiiiiiiiiii

bu bir alintiya cevap denemesidir
olacakmi bakalim

günaydın şekerler.bugün burasıda karlı bembayaz her yer eşimde evde bugün gitmezse giremeyebilirim fazla idare edin:)

Günaydın canım sana da ...benim eşim de evdeydi yeni gitti...

dikkat et canım,benim de yarın dısarda kahvaltım var tam da tartı öncesi bakalıkm napıcam...

Çok güzel tanıtmışsın canım kedini. Bence sen bu azimle yakın zamanda ideal kilona ulaşırsın. Boyumuz uzun diye hep böyle söylüyorlar. Aaaaa gerçekten o kilodamısın hiç göstermiyorsun. Ama ben artık onlara inanmıyorum

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Benim ismim Ebru. Kuralları sana yazmadım ama anladığım kadarıyla okudun geçmişten. Şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan not almam gerekiyor. İki hafta deneme süren var. Paylaşımların göre bu süre kısalabilirde uzayabilirde. En az 5 kural mesajından dolayı her gün mesajlarımızı sayıyoruz. Akşam son mesajla birlikte o gün listeyi hangi arkadaş yapacaksa ona mesaj atıyoruz. Senin 100 mesaj hakkın dolmadığı için buraya şu kadar mesaj yazdım diye yazman yeterli olur. Her akşam yemeğinden sonra o günün menüsünü toplu bir şekilde yazıyoruz. İçtiğimiz sıvı miktarı ve eğer spor yaptıysak ne kadar yaptığımızı mutlaka belirtiyruz. Zamanla alışacaksın bu söylediklerime. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin. Tekrardan hoşgeldin.

Derya'cım menülerimizi akşam toplu olarak yazıyoruz. Bence hiç yememen daha mantıklı ama bakacağız akşam neler yapmışsın. İyi eğlenceler

Son düzenleme:
günaydın beril

günaydın betül sabah erken kahvaltı iyi de kahvaltıdan sonra uyanık ve hareketli olacaksan yatınca pek işe yarıyacağını sanmam
Ya iste bi gaza gelip kahvalti yaptim, yatinca aklima geldi:))
5Eki Görüntüle 599720

uyuyormusunuz daha
Ahyy cok sekerr
Ben de boyle tatli uyuyorum istee uyanamiyorum o yuzden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…