Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menumm

Sabah
Peynir, domates, salatalik, 2 kozlenmis biber, limonlu havuc, 2 dilim ekmek

Sonrasi ayran corbasi
+olarak az tursu ve 1 dilm ekmek yedim.
Ha bir de ben corbaya salatalik koymuyorum sevmiyorum cunku. Bir tane de salatalik yedim:)

ouuww süpersiinn

kizlar sporlarimi yaptim geldim
butun bunlari 11.aydan bugune aldim
sizler ne yapiyorsunuz

Eklentiler

• $eylul cep 012.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 29
Cok guzel olmus
Sekersiz ve sutsuz zarari yok bence

Cok guzel ornek bir menuu

nisanli arkadaslar
bu yatak ortusu bir zamanlar masa ortusuydu
elinizdeki dantelleri kullanmasaniz bile ilerde bir sekilde degerlendirirsiniz
yarinda kendi yatak ortumu gosteririm size
simdi musadeyle sizin su kaynattiklarinizi okuyum geleyim

7-8 ocak mesaj sayıları
laydline: 21-20
gurbet_dmr:11-9
betüll:4-20
berill77:28-18
tugkay2000:11-10
lafraise:12-25
yenibirbenbursa:9-18
tgdg:0-11
dontpanik:0-25
aysecig:0-0

takimin gevezesi benmiyim abbauuuuuuuuuuuuuu

ah kıyamam özlemek güzeldir.ben 3 sene eşimi özleyerek bekledim o gaziantepte ben izmitte 3 ayda bir 1 hafta görüşürdük ama o özlem var ne güzel bir duygu ucunda kavuşmak olunca:)

ooooooooo benim kuzum o gunlerimi ozlemis kiyamam kissss sana
hemde esin antepli olunca hic kiyamam topragim

Ya beril acikcasi ben spor yapmiyorum
Ama okul oldugu zaman cok hareketliyim malum saat 8den 17:30a kadar 4-5 yasindaki cocuklarla beraberim.

Ama 60 olayimm spora basliycamm

aynı problemler bende var, doyunca değil gözüm doyunca bırakırdım yemeyi, abur cubura da çok düşkündüm. özellikle çikolata ve cipse. ama 2-3 aydır hiç yemedm nerdeyse. Ama dediğm gibi benm kilom artık hastalıklara varabilecek boyutta olduğu için kendime dur diyebiliyorum. Sen de başarabilirsin canım

mesela günlük yediklerini birazcık daha arttırıp, hem sağlıklı hem lezzetli ve cazip hale getirirsen abur cuburu aramazsın diye düşünüyorum. Çok fazla etkilenmezsin kilo bakımından, biraz daha bşyler yiyebilirsin. Bi de biz öğretmenler, özellikle okul öncesi öğretmenleri herkesten çok daha fazla enerjiye muhtacız. İnsanlar 2 çocukla baş edemezken biz 15-20 tanesiyle ilgileniyoruz :) o bakımdan enerjik olman için de yiyeceklerini arttırabilirsin biraz betülcüm.

Afiyet olsun Kadriye'cim gayet güzel bir menü. Yürüyüşünde çok güzel. Bu arada geçmişte sana bazı mesajlar yazmıştım. Sanırım onları okumadın. Bu üçüncü tekrarım olacak çünki. Lütfen takıma her geldiğinde yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi okuyup, gerekli mesajlara alıntıyla cevap verebilir misin?. Yeni olduğunuz için hatırlatma gereği duydum çünki bunlar takıma katılabilmeniz için gerekli olan kriterlerden.

Tuğba'cım menülerin ve paylaşımların gayet güzel gidiyor. Eğer hep böyle devam ederim dersen seni deneme süren dolmadan bu cuma listeye dahil etmek istiyorum. Ne dersin? Sürekli aynı şekilde gidebilecek misin?

buralardayım gulum saolasın...
1 saattır kılo verenlerın resımlerıne bakıtım yaptıkları seylerı okudum ... ve cok zevk aldım okurken onların adına kendı adımada kararlar aldım...

bende oraya yazmak icin sabirsizlaniyorum

3 sayfa okudum alintili cevap veremiyorum
benimkiler yatinca bilgisayardan okuyup cevaplayim
boyle bir gecmise git bir yaz olmuyor abi yawwwwwwwwww

Ya beril acikcasi ben spor yapmiyorum
Ama okul oldugu zaman cok hareketliyim malum saat 8den 17:30a kadar 4-5 yasindaki cocuklarla beraberim.

Ama 60 olayimm spora basliycamm

allah sabir versin sekerim sana
ben yeri geliyor kendi cikardiklarimla basa cikamiyom
sen nasil sinirlerine kecilerine mukayyet oluyon
basla canim basla zaten citirsiniz iyice citirik olursunuz

bu sabah mesajlarından başlayamadım kaldı..çıkmam gerek..
dünkü menü can..​

sabah
2 ceviz
2 yumurta.
2 parmak peynir..
yarım çay bardağı süt..

öğle
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran..

ara
1 adet mandalin..

akşam..
2 kaşık kıymalı patates
3 kaşık pul biberli yoğurt..
3 litre su
1 saat yürüyüş..
bu gün ki menü..
sabah.​
2 ceviz.
1 yumurta..
2 parmak peynir..
yarım dilim tam buğday ekmeği..

öğle
misafirleikteydim..
2 adet minik zeytin yağlı dolma yedim..
1 adette peynirli börek..

akşam
3 kaşık pul biberli yoğurt..
2.5 litre su
ve 3 bin adım atmışım..​

nisanli arkadaslar
bu yatak ortusu bir zamanlar masa ortusuydu
elinizdeki dantelleri kullanmasaniz bile ilerde bir sekilde degerlendirirsiniz
yarinda kendi yatak ortumu gosteririm size
simdi musadeyle sizin su kaynattiklarinizi okuyum geleyim

Biz çok kaynattık çok ta sen nerelerdeydin bütün gün bakim? Hiç görünmedin ortalıklarda

3 sayfa okudum alintili cevap veremiyorum
benimkiler yatinca bilgisayardan okuyup cevaplayim
boyle bir gecmise git bir yaz olmuyor abi yawwwwwwwwww

Spor aletlerin çok güzel ama mümkün olduğunca abartmamaya çalış çünki diyet bittikten sonrada devam etmen gerekecek. Hatta normal yaşamında yapabileceğin kadar yap sporu. Sürekli devam et yani, asla bırakma. Çünki bıraktığın zaman fazlasıyla geri dönüyor kilolar. Vücudu terazi gibi düşün. Bir yere kalori ekliyorsun, diğer taraftan eklediğin kalorileri harcıyorsun. Eklediğin kalori miktarı aynı olduğu halde harcadığın kalori az olursa bu ssana kilo olarak kalıyor. Anlatabildim umarım?

Bu arada ben bir piyano gördüm resimlerde. Bayıldımmmmmmmmmm benim en büyük hayallerimden. Bigün mutlaka öğreneceğim piyano çalmayı.

B
u arada sen neden alıntı yapamıyorsun anlamadım, yoksa parmaklar telefona büyük mü geliyor

Cok guzel ornek bir menuu

İşte canım bence sen de bu ayarda beslenirsen kaçamak yapma arzun azalır. Şimdi ben düşünüyorum bu şeklde değil de bi öğünde sadece bi tabak çorba içsem, hem doymam, hem tek çeşit olduğu için gözüme az gelir. ondan sonra gider kesin bşyler yerim dayanamam :) ama böyle az az da olsa çeşit olunca, benm gibi yemek yemeye bayılan biri bile kaçamak aramıyor. Hem de ben inanıyorum ki hedef kiloma ulaştığımda da bu şeklde beslenmeye devam edeceğim. Çünkü damak tadıma uygun ve kendime göre lezzetli hale getirdiğim sağlıklı şeylerden yiyorum. He belki porsiyonlarım büyür, ama yine bunlardan yerim. çok mu konuştum ne :))

kaptannnnnnnnnnnnnnn
takimin gevezesiyim gordunmu
ben sana ne demistim hatirliyormusun
cenemden bikarsiniz demistim
gerci allah razi olsun bikmadiniz ama gevezelim tescillendi
tip oynayacam artik

Ohhh bir darbe de senden gelsiinn:))
Ben de isim+anne demeyi sevmiyorum cici anne der gibi oluyor:) ama ben de senin yerinde olsam oyle derdim sanirimm

Sen ne diyorsun ? Aman bırak benim ki samimiyetssiz olsun :) Benim kuzenimin esi teyzeme siz diyordu evli olmalarına ragmen ve hic seslenmemisti :))

msj 3

merhaba arkadaşlar ...
bugün menüyü yazayım ...
sabah
marul . maydanoz, dere otu ve roka dan oluşan limonlu salata , peynir , yarım dilim esmer ekm ve şekersiz çay

( geç kalktığım için bugün düzenli yemek yiyemedim . Yarın okul açılıyor tekrar düzene girer artık . öğleden sonra gezmeye gittim )

saat 3.30
2 kaşık yağsız bulgur salatası , 1 kaşık patates ( yoğurtlu ) . 2 tane zeytinyağlı sarma ve 1 dilim sütlü tatlı , şekersiz çay ...

akşam
saat 10
1 kase yoğurt

gezmeye gideceğim için gündüz su içemedim , artık akşam ne kadar içebilirsem .

yarım sa yürüyüş ..

Ayyyy az önce actım oryantal müzigi atladımmm zıpladım 12 dakika hahahaah cok komiktimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…