Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evim buyuk canim ama hepsi cocuklarin orda
bir yurume bandi balkonda
kalanlar kizlarin odasinda
onlarla beraber yapiyorum ya
vallahi herifi evden atarim gene de bunlari yer bulurum yawwwwwwwwwww

Hhahhaa beril cok guldum yaaaa:))

Canim Allah kolaylik versinn
Bazen ogrenciligi cok ozluyorum, derse fln katilim zorunlulugunu saglayacagim sekilde giderdim zaten, cok zevkli bir universite hayatim oldu, arkadaslar gezmeler gecelemeler fln ama o kadr ozlememe ragmen sinavlar fln aklima gelince aman boyle iyi diyorumm:)) bir sure sonra oturup ders calismak zor geliyor.
Gerci master fln olur ilerde belki mecbur kalrsak yine caliscaz:)

Ahaaaa super olduuuuu sorarım basının etini bile yerim :))

Bende siz diyordumdaa sn cok bilmis kaynana aaa Ecemciğim sizi kaldıralım artık lütfeeenn dedi :) sözlenmemistim bile gerci o zamanlaaar
Yaaaa ben spor yapmaktan inanılmaz sıkılıyorum evden cıkmak istemiyorumm bu yöntem cok iyi hahahaah cok eglenceli hopla zıplaaa durrrr zamanını arttırıcam

Evde yeteri kadar aletin varmıss ne güzel evde istikrarlı bir sekilde kendinde yapabilirsin bence daha öncede gitmissin en azından asagı yukarı isleyisi biliyorsun canım acaba bende mi eve alsam bende hedef kiloma gelince spor salonuna baslayıp gözetmen kontrolünde söyleee güzel bir sıkılaşayımmm

pul biberli yoğurt göbek yağı eritmede etkili......

msj 8

Derya geçen hafta bir arkadaşım söylemişti . akşam yatmadan önce 1 kase yoğurt , içine 1 er tatlı kaşığı nane , pul biber , kekik ve tarçın karıştırıp yiyormuş . yağ yakımına faydası varmış .
artık baharat oranlarını kendi zevkine göre karıştırırsın demişti.. dere otu da çok faydalıymış , sofrada eksik etmemek gerekiyormuş.

Canım cok tesekkür ederim bende mezun olsam keskeee bir an önce kurtulsam su sınavlarrr cok yoruyor beni artık.. Birde ingilizce almak bütün dersleri dahada yoruyor özel olması cok daha yoruyorrrr simdiki aklım olssaaa aslaaa girmezdim bu okulaa bide evlilik kaynanaa okulu aksatabiliyorum zaman zamannki bu sneede butlere kaldım

benimde ceyizimde bir sürü dantel var.kullanilmiyor da.en azindan fikir elde edebiliriz.

Kullanılacak hale getirilebilir diye dusunuyorum dün bir masa örtüsü paylasmıstımm biraz gecmiste istersen bak bakalım belki seninde hosuna gider sende mi nisanlısın cok pardon cok yeni üye geldide takıma isim karısıklıgı yasıyorum Kader di degil mi canım :)

Son düzenleme:
msj 9

Bazı arkadaşlarım dukan diyetini uygulamışlar , istediği kiloya inmiş , ama ilk evresi çok sıkıcı ,sadece protein , yapabilirmiyim bilemiyorum . yoksa normal diyetlerden mi uygulasam , ekmeği çıkarırım belki , beni en çok ekm şişmanlatıyor. çok sıkı bir diyet uygulamazsam kilo vermem çok zor oluyor benim ..

msj 10

Arkadaşlar ben çıkıyorum , biraz ütü yapacağım , yarın okul var , çocukların kıyafetleri ütülenecek , akşam yatmadan tekrar uğrarım ...

şimdilik bana müsade, yapmam gerekenler var da. yine gelicem inşallah yatmadan mesaj sayımı yazmak için. görüşmek üzere arkadaşlarım.

ne oldu kisceler
bel geldim diyemi gittiniz
ay askolsun yaaaaaaa
ama olmadi simdi ben burda takimimi bekliyecem yaniiiiiiiii

yok canim benim ismim kadriye.evliyim .iki tane yaramaz oglum var.elisine cok merakliyimdir.

bende proteini cok severim ama yaninda bir meyve yada ekmek almam lazim.yoksa doymadigimdan baska seylere saldiriyorum.

arada bende bakıyorum ve çok etkiliyor gerçekten azimle yapılan iş nasılda güzel sonuçlanıyor.
ne kararlar aldın gizli değilse anlat canım belki bizde birşeyler faydalanırız:)

suyu artırıp yuruyuse agırlık vercem ve 6 dan sonra asla bısey yemıcem bazen elma falan yıyodum onu ara ogunlerde tuetcem asla yemıcem canım ınanıyorum daha gayretlı olcam....

derya cok uzuldum gercekden canım ınan hıc ıstemezdım esınle aran acılmasını...
Rabbım yuvaklarımızdan huzuru saglıgı mutlulugu eksık etmesın ınsallah....

aaa menumu unuttum

sabah tam bugday ekmegı yumurta domates

ara 5 badem

oglen dolma 1 tane ınanın cok zor tuttum kendımı daha fazla yememek ıcın..

ara kıvı

aksam bır kase salata ve yogurt...

1 lt su ama yarından ıtıbaren artacak suyum cok kararlıyım bu konuda

2 bardak yesılcay....

Benim de btün derslerim ingilizceydi canım, bilirim o zorluğu. bir de mezun olunca kullanamıyorum ben orası sıkıntılı, özellikle KPSS ye çalışırken çok zorlanmıltım. anlattığı şeyin ne olduğunu biliyorum ama türkçe isimlerini bilmiyordum :)
olsun canım 2, üniversite az mı? yarılamışsın bile zaten.
bitirince ne yapmak istiyorsun hangi alanda çalışacaksın ?

Kadriye Kadriye

ben bir zaman dukan yapıp son kilolarımı onunla vermiştim ama çok uzun bir süreç gerektiriyor, verme kısmı zevkli atak kısmı zaten kısa ama hadi seyir kısmını yapsan bile korumayı üzgün yapmak çok zor bence.
hiç bulaşma yavaş yavaş da olsa adam akıllı zayıfla derim ben.
ya da dukan a benzer protein ağırlıklı beslenip bir yandan meyve ve sebzeyi de dengeli olarak ekleyince güzel kilo veriyorsun zaten

su hariç

yok canim benim ismim kadriye.evliyim .iki tane yaramaz oglum var.elisine cok merakliyimdir.

Ayy cok pardon dedim ya gercekten ögrenene kadar karıstırırımm böyle tamam yazdım bunu aklımaa ayy ne güzel ben bi kere kendime kazak öreyim dedim öyle kaldı ip şiş :) zaman ve sabır gerektiriyorrr maharetlisin demek :) yavrularını allah bagıslasınn

Evet aynen öyle oluyor aslında biliyorsun ama türkçe isimlerini bilmiyorsun bi nevi kötü oluyorrr
Ben bu alanda sansımı deneyecegim önce kpss kaymakamlık sınavları bunların hepsini denemeyi planlıyorum. Konsolosluklar büyükelçilikler torpilde gerektirde ben sansımı denemek istiyorum cünkü bölümümü seviyorum son olarak büyük sirketlere basvururum diye düsünüyorum
Zaten öyle bir heveski bendeki ortaokul lisede hep tbmm tv yi izlerdim hatta yıllıklarımda bile yazmıs arkadaslarım :)

Kızlarr ben kacıyorumm yarın zor bi gün beni beklerrrrrr iyi aksamlar hepinize yarınn görüsürüz

Benim ablamla enistem de dis islerinde calisiyorlar
Oraya girene kadar canlari cikti, daha dogrusu onlar kolay girdi cubku ikisi de cok caliskanlar cok duzenli calistilar. Ben hayatta o kadar calisamazdim oylee.

İyi geceler Ecemcimm
Ben de cikayim artikk
Yarin okul varr hazirlik yapayimm

İyi geceler r hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…