Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şu, beni görenler tanıyamayacak heyecanı da bi başka oluyor dimi yaa :)))) Ben de bunu düşündükçe çok mutlu oluyorum daha da motive oluyorum hihi :)

Gayet güzel bir bilgi Tuğba'cım. Teşekkürler. Yoğurt başlı başına zaten en büyük protein kaynaklarından. Sende ki güzel sonuçlarını göreceğiz inşallah zamanla.

Tamamdır sözünü aldım. Bir yolunu bulup yemezsin artık. Bende az önce tarçını araştırdım biraz doğru hatırlıyorum kan şekeriyle ilgili kısmı. Ama bunun yanında iştah açıcı özelliğide varmış haberin ola

Şu, beni görenler tanıyamayacak heyecanı da bi başka oluyor dimi yaa :)))) Ben de bunu düşündükçe çok mutlu oluyorum daha da motive oluyorum hihi :)

Tuğba'cım cepten mi giriyorsun? Yukarda seninle ilgili mesajlarım var ama cevap alamadım. Geçmişe bakabiliyor musun?

Yok kayserili degil, kayak yapmaya gittiler. Nisanlim Trabzonlu:))

Kızlaaar aksama misafir varr ben bi markete gidiyimm kekler pogacalar börekler yapılsınn amaaaaa yenilmesin hahahaha :))
Amann dikkat Ecem:)
Neler var menude:)
Ben de ctesi kayinvalidemi cagircam sanirim neler yapalim.. Anneme demis dugun oncesi konusalim bir fln. Ne konusacak acaba, hani kim ne yapsin fln gibilerden mi??

Ayy 2-3 tane ye diycektiim ki kaptanimiz raconu kesmiss :) artik bana laf dusmezz..:))
Ay benim de kayinvalidem genc ve zayif, onlarin tarafi hep oyle. Ben sozde 57 kg dum ya, nisanda alinca o da diyor ki, sozde cok guzeldin, 1-2 kg ver tekrar fln:))
Onlar da ver deseler succ verme deseler succ :))

yogurt ve sut urunleri aslinda kalsiyumun zayiflamaya etkisi var, proteinin de var zaten. Diyetisyenim de bana soylemisti eskiden.
Yogurtla kirmizi biberi ben de cok severimm herkes cok faydasini goruyor.

Bencede yenilmesin, hatta tadına bile bakılmasın. Detoks boşa gider yoksa. Artık 5 li rakamları görelim sende Ecem'cim

Yok yok kesinlikle yenilmeyecek hatta onlar gelmeden bir bardak ayranda icicemki tok tutsuuunnn.. Ayyy 5 li rakamlaaaarr hayallldii benim icin su an icimde ucusan kelebekleri anlatamamm düsüncesi bileeeee mutlu ediyor hic bu kadar yaklasmamıstımmmm :)

Ayyy insallahhh allah ım o konusanlarında böyle basına gelince kendilerini nedense hala dünya güzeli sanıyorrlarrrrr :)

Ayy muhtesem oluyooo hemde uzun zamandır beni görmeyenlerin saskınlıklarııı tarif bile edilemezzz :))

Aaaaa bi arastıralım bakalımmmm bende naneyle yogurdu karıstırmayı cok severim yogurda kuru nane kararınca ayranada yas nane atarımm süper oluyo aroması

Yogurtt cildide güzellestiriyooo

Tuğba'cım cepten mi giriyorsun? Yukarda seninle ilgili mesajlarım var ama cevap alamadım. Geçmişe bakabiliyor musun?

Şu an cepten girmiyorum, önceden yazılanları da mümkün mertebe okuyorum ama benimle ilgili yalnızca hatırladığım eski mesajları da okumam gerektiğiydi. Ben ona cevap vericektim ama gerek duymadım, yeni gelen arkadaşımızın isminin kadriye olduğunu söylediği mesajı okumuştum aslında ama unuttum yeniden sordum :) bi de sizler kadar aşina olmadığım henüz nicklere, ismini öğrendiğim kişiye ismini sorduğumun bile farkında değildim :)

canım inşallah ben de birkaç ay içerisinde görenleri şaşırtmak istiyorum hem de çooooookk :)

Bu arada yoğurt önerisini gerçekten deneyin. Bak nane de çok yakışır o karışıma haklısın. Benim için süper bi alternatif oldu açıkçası bu yoğurt :)

yogurt ve sut urunleri aslinda kalsiyumun zayiflamaya etkisi var, proteinin de var zaten. Diyetisyenim de bana soylemisti eskiden.
Yogurtla kirmizi biberi ben de cok severimm herkes cok faydasini goruyor.

Faydalı olduğunu söyleyenleri ben de duydum ama fayda görenlerle ilgili ilk kez seni duyuyorum. Var mı canım çevrende? Bak şimdi daha mutlu oldum :)

Yemiceeemmmmmmmm :))
Ben yemek yapıyim dedim onlar caya gelicez dediler bende pastane pogacası, kısır, patates pastası mı deniyor adını bilmiyorum patatesi haslıyosun karabiber falan koyup yoguruyosun üstüne yogurt ve tereyaglı sos döküyosun ondan, aglayan kek, birde hindistan cevizli kurabiye var menüde

Ayy yok benim kaynana ne dese suc cünkü icinde iyi niyet yok altından kesin biseyler cıkıyor hic es gecmezz.. Daha bi bayram su evin kapısını calmıslıgı yok 1.5 senelik nisanlıyım düsün...... Aman gelmesin gelincede eve laf söylüyo arkadan..

İnsaaalllahh hic zor degil yeter ki inan. :) canımda yogurt istedi simdi o kadar ayran corbası iciyorum kar etmiyor sanırım yogurt bi baskaaa hahaaha :)

Ne guzel yaa:) heyecanlaninca insan azimleniyor.
Beni de su ayran corbasi heyecanlandirdii.

Gerci az bi tursuyla 1 dlm ekmk yedim az oncee (

İnsaaalllahh hic zor degil yeter ki inan. :) canımda yogurt istedi simdi o kadar ayran corbası iciyorum kar etmiyor sanırım yogurt bi baskaaa hahaaha :)

aynen yoğurdun yeri bi başka. ben normalde de çok severm, diyetime de katkısı olucağını öğrenince aşık oldum :)

Menüm
Sabah 11.30
1 catak peynir
1 bıcak krem peynir
3 zeytin
1 d ekmek

2 saat sonra ayran corbası

2.5 saat sonra yarım kase yogurt

Bende bu detoksu yogurtla bozdum hahah :))

aynen yoğurdun yeri bi başka. ben normalde de çok severm, diyetime de katkısı olucağını öğrenince aşık oldum :)

Ne yazsan canım cekiyor sanırım yazdıklarını cok sevidigim icin hahah detoksumu yogurtla aldattım :))

Faydalı olduğunu söyleyenleri ben de duydum ama fayda görenlerle ilgili ilk kez seni duyuyorum. Var mı canım çevrende? Bak şimdi daha mutlu oldum :)
Burda deneyenler vardi.
Ben de yapiyordum bir ara, Haftalik olcuyordum kendimi, incelmeye de bakiyordum, o siralar yogurt yiyordum nane ve biberli, ama tabiki tek bir seyin etkisi mi olcemiyorsunn:))
Ama guzrl bir sey sen ye ye:))

Patates pastasi mi nedir tam bi adi yok sanirim ama biz de yapiyoruz onu kayinvalidem ilk bizde yemisti cok begendi. Ben kahvaltiya cagirayim diyorum ne yapsam acaba, annem su boregi ypar genelde ama hep te ayni sey insani sikar.

Benm kayinvalidem iyi ya, soyluyor ama zayifliyayim diye:) o da iyi niyetinden soyluyor ama ulu orta soyluyo e ben de biraz takiyorum kafaya:) ama onun disjnda bir kotulugu yok. Biraz fazla anliyor her seyden o kadar:) ama kotu niyet olmasin da gerisi halledilir sonucta herkesin birbirjnden farkli huyi var.

Eve niye laf soyluyor seninki ya, evi satin alcak sanki:)) Allahimm yaa:))
Zengin ve kibirli tiplerden mi Ecem??

Ben yarin da yapicam ama biraz biktim gibi hele yogurt hic canim istemezz:))

Tamam canım. Okumuşsun ama alıntı yapmadığın için okuyup okumadığında belli olmuyor. O yüzden yazdım.

Aaaaaa bide yazıyor buraya yaaaaaa, Ecemmmmm dikkat et baştan çıkartma takımı, bütün cezayı sana keserim baaakkk

Tuz yasak değilmiydi bu diyette?

Bende bu detoksu yogurtla bozdum hahah :))

Ne yazsan canım cekiyor sanırım yazdıklarını cok sevidigim icin hahah detoksumu yogurtla aldattım :))
Yogurtla bozulmaz sen merak etme:))

yasak olan tuz degil, her sey yasak ki:))
Ama az yedim ya bir sey olmaz:))
Ben cuma gunuuu kac olcam soyliyeyim mii . 61.9:))
Yalniz cok attim ama olur mu oluurr
Olursa havaya ucarimm :)
Tabi yarin okul acilirsa ki acilcak gibi duruyor benim icin isler zorlasir.
Neyse yanima corbanin taneli kismindan alip marketten de litrelik ayran alirim. Birlestirip icerim okulda.

Menüm
Sabah 11.30
1 catak peynir
1 bıcak krem peynir
3 zeytin
1 d ekmek

2.5 saat sonra yarım kase yogurt

Afiyet olsun canım ama yoğurdun bozacağını hiç sanmam.

Hemen geçen haftaki kilona bakıyorum. Şok oldum da 61,9 u görünce Hadi bakalım Betül şok şok şok etkisi yarat bizde ama sana göre fazla olmuş bu şok biraz Kimbilir belki işe yarar

sağol paylaştığın bilgi için yoğurtu mümkün oldukça öğünlere ekleyeceğim:)

iştah açıcı özelliğini bilmiyordum dikkatli kullanmam lazım o zman zaten iştahı zor kapatıyorum açılmazsın

Tava böregi yapın cıtır cıtır iki dakikada amannn masallah de benim ki hic öyle degil cok bilmisss herseyin en iyisini bilirr taaa kendisi zengin ve kibirli bu kadar kibir ego bi insanda toplanamaz bide benim basıma gelemeezzz herseydee ben ben der haftasonu dügün yerinin kalan parasını vericektik aksam gidicez dedi bizde keremle maskoya gittik ah gitmez olsaydıkk aksam yanına bi gittik beddualar lanet okumalar hastaymıss bi bardak su almaya hali yokmuss kerem nerdeymiss allah belanızı versin dedi seni doguracagıma tas dogursaydm vs vs bi sürü sey aslında hicte biseyi yoktu sırf kıskanclıktan gitmedik sonucta su anda orasıda muallakta yani olmayadabilirr bu kacıncı yer degistirmemizz

Yalnız bende ayran corbasndan bıktım corbadan degilde nohut tadından bıktımmm

Aaaaaa bide yazıyor buraya yaaaaaa, Ecemmmmm dikkat et baştan çıkartma takımı, bütün cezayı sana keserim baaakkk

Eyyvaaaaaaaaaahhhhhh suc ortagımm Betüüülllllll sormasaydı yazmazdmmmmmm kiii :)))) :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…