Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

suyumu 2 litreye tamamladım, yatmadan önce elma sirkesi-bal karışımımı ve nane limonlu yeşil çayımı da içicem. Kendim ve sizler için dua edip ondan sonra da yatıcaaamm.

BUGÜNKÜ MESAJ SAYIM BU MESAJLA BİRLİKTE;

22

Hepinize iyi akşamlar dilerimm

şu an yok herhalde daha önce yurtdışından arkadaşlar vardı ama devam etmediler sen almanyadasın galiba.
evet almanyadayim.

tesekkürler.verdigin bilgiler icin.insallah faydali olur.

Menüm
Sabah 11.30
1 catak peynir
1 bıcak krem peynir
3 zeytin
1 d ekmek

2 saat sonra ayran corbası

2 saat sonra ayran corbası

2.5 saat sonra yarım kase yogurt

çok iyi bu hafta insallah 2 kilo gider ecem...

ben akşam yemeğimi yiyip hemen geliyorummmmm

tugbacım aksam yemeğini birz daha öne alsan canım...

az bile yemişsin bence umarım hedefine ulasırsın canım...

benim menülerime benziyor ,dengeli...

Menumm

Sabah
Peynir, domates, salatalik, 2 kozlenmis biber, limonlu havuc, 2 dilim ekmek

Sonrasi ayran corbasi
+olarak az tursu ve 1 dilm ekmek yedim.
Ha bir de ben corbaya salatalik koymuyorum sevmiyorum cunku. Bir tane de salatalik yedim:)

çorbacılar sizi sen de insallah eksi 2 görürsün betülcüm...

yarın telafi edersin kaçamakları canım...

ooooo tebrik ederim canım o zaman senin batya uzun boyun :)

tuğbacım senin de çok güzel bu takım 1.liği hakediyor bence....

menumu yazayim bu arada
sabah
bir tost
5 zeytin
1 yumurta
ara yok
ogle
meyveli yogurt korkmayin ev isi
tarifi
1 elmayi rendeleyip tavada tarcinla oldurdum(katil oldum) sonra iki tane ceviz dovdum icine ve ev yogurduyla karistirdim
hoooooooooooop mideme yolladim
ara 3 badem 1incir
aksam
buyuk bir salata
yarim cupura izgara
yatmadan
sut

spor
45 dakika 6.7 seviyesinde yuruyus
30 saat kadar aletli jimnastik(ay bu cok havali oldu)
2litre su
4 bitkicayi
zencefil
yesilcay(igrenc bir tat bu yaaaaaa)
kayisi

cumaya az kaldi cok heyecanliyim yawwwwwwww

yok sekerim cok uzun degil 172 yimm

buarada bugun msj lar kımdeydı hanımlar kusura bakmayın yazdıgım kagıdı yırttı oglum malesef.....

umarin becerebilirim tugbacim.burada bir tablo var.

ne kadar dengeli.üstelik sporunda cok iyi.boyunda tür kadini ortalmasinin üzerinde bence. birazda kilo verince manken gibi olursun.sormak ayip olmazsa kac kilosun berilcim?

Kızlar pes yani 3 gündür evde çatlamıştım esim geldi çocukları aldık kartopu oynamaya gitttik ordan da annanesine uğradık sonra eve geldik 2 dk.bir bakayım dedim masallah, geçmişi okumaya zaman makinesi lazım çocukların üstü ıslak ,adam çay ister ben 1950 lerdeyim bitmek bilmiyor sonra bi baktım kimse yok herkes muhtesem yüzyılı izlemeye gitmişi bi de yavasça sızmışlar yok işim var yok dersim varsaka saka bgün dizim yok ta kıskandım sinir oluyorum çarsambalara...Bu hafta menüler çok müthiş 1.lik bizim gibi geliyor ben dereceye giremem o kesin de sizden ümitliyim...

Menüm:

sabah:1 dilim yulaf kepekli ekmek,peynir ,zeytin ,bal,domates

ara:tarçınlı splendalı yoğurt

öğlen:fırında tavuk,yoğurt

ara:1 elma

akşam:kıymalı yumurta,yoğurt

2 adet kestane,2 kasık pilav(tek suçlu annane)

spora bugün de gidemedim ama artık yarın evden çıkıcam insallah kar eriyor...yarın da kahvaltı var dışarda lütfen yeme deyin

ümitsizlik yok arkadasim.hepimiz biliyoruz ki her hafta kilo verilmiyor.bazen veremedigimiz de olacak.önemli olan kendimizi koy vermemek.üzerine gitmek. bu arada ismin ne idi arkadasim? gecmisten bazi arkadaslarinkini ögrendim.seninki ni cözemedim de.

Merhaba canım ben de geçen hafta başladım adımö Gül senin ki Kadriye yanılmıyorsam en isim özürlü üyeyim seninkini de sifreledim aklım da kalsın diye sakın yanlış deme

hoşgeldin yeniden

Berilcim daha ne olsun boy bir avantaj ,menün de çok güzel,sporuna zaten bu hfta hanginiz 1. olacak merak ediyorum:))

Merhaba canım ben de geçen hafta başladım adımö Gül senin ki Kadriye yanılmıyorsam en isim özürlü üyeyim seninkini de sifreledim aklım da kalsın diye sakın yanlış deme

hoşgeldin yeniden

belki seni isim özürlülük konusunda gecebilirim :) gül sen benim ismimi dogru hatirlamissin.

buarada bugun msj lar kımdeydı hanımlar kusura bakmayın yazdıgım kagıdı yırttı oglum malesef.....
Gulcine atiliyor
Aysecig yani

Cok guzel menu
Spor fazla bile:))

Boyunun uzun olmasi avantaj yine de
Ben 160 falanim ben de 40 giyiyorum

Bak bugun zaten kucuk de olsa bir kacamagin olmus yarin persembe yeme kesinliklee ya
Dikkat et bak cuma gunu guzel bir kilo vermis olmak istemez misin??

kızlar herkesden çok özür dilerim öğleden önce girdim siteye ne alıntı oldu ne de cevap veremedim sitede sorun vardı sanırım
akşamda eşim bilgisayarı çökertti ancak format attım

olur betül 2 günde detoksu bozmamış olursun

Allah sana sabır versin nasıl kaynanaymış o öyle

13.takım farkı inşallah bu hafta da birinciyiz

aha aynı ben

gerçekten enerji aktarması derya dmekki tuğba seni düşünmüş ama benim hiç kabahatim yok ben artık tartışmıyorum bile

bende aynen öyleyim.hep diyette olmaliyim.yoksa kilo aliyorum.ben hayatim boyunca hic zayif olmadim.yazin 66 ya kadar düstüm.sonra 2 ayda geri aldim maalesef.
hoşgeldin canım aramıza ismini bilmiyorum ama zamanla öğrenirim artık benim ismim gülçin

afiyet olsun güzel menü kahve zararlı değil süt tozu ve şeker olmedan sade içilirse metabolizmayı hızlandırıyor hatta

kızlar menüler süper afiyet olsun

masallah ne çok sey almışsın beril

kıymalı patates ve börek hariç gayet güzel olmuş derya

sen zaten beyninde bitirmişsin canım çok azimlisin masallah

afiyewt olsun

Ayyyy az önce actım oryantal müzigi atladımmm zıpladım 12 dakika hahahaah cok komiktimmm
ne güzel işte en doğal spor ecem

hayırlı olsun beril benim kemiklerim iri 62 kiloda 40 beden dar oluyo bana((((((((((

evim buyuk canim ama hepsi cocuklarin orda
bir yurume bandi balkonda
kalanlar kizlarin odasinda
onlarla beraber yapiyorum ya
vallahi herifi evden atarim gene de bunlari yer bulurum yawwwwwwwwwww
senin üslubuna bayılıyorum beril sen yaparsın

sınavlarında başarılar ecem

msj 10

Arkadaşlar ben çıkıyorum , biraz ütü yapacağım , yarın okul var , çocukların kıyafetleri ütülenecek , akşam yatmadan tekrar uğrarım ...
kolay gelsin canım

dukan zor protein çok meyve yok sebze yok sıkıyor insanı

bana yolluyacaksın canım

çok güzel olmuş afiyet olsun

inşallah istediğin iş olurda ömür boyu mutlu olrsun ecem

not aldım canım

masallah çok güzel beril bu hafta derece sende

sakın yeme yasak olan birsey biliyorsun yarın perşembe takımı düşün hepimiz var işin ucunda

benim mesaj sayim yeterli olmadigi icin buraya yaziyorum.mesaj sayim 22.
not aldım kadriye ayrıca aramıza hoş geldin ben gülçin

ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi ebrucum bir soru sormuşsun öğlen okudum ama sistemden dolayı alıntılayıp yazamadım kursa hafta içi çocukları da götürüyorum zaten okulun yanında halk eğitim hafta sonuda 3 saat babalarıyla duracaklar bu arda kızlar öğlen ve akşam giremedim biliyorsunuz 2 günlük mesaj sayımı toplu atıyım dedim di nasip olmadı gurbet dmr e attım am geç oldu not alırsan ebrucum sevinirim ayın 7 si 8 mesaj
8 i 18 mesaj yazdım

ne kadar dengeli.üstelik sporunda cok iyi.boyunda tür kadini ortalmasinin üzerinde bence. birazda kilo verince manken gibi olursun.sormak ayip olmazsa kac kilosun berilcim?

tatlim 93 kilodan gelip 70 egidiyorum
ama gecen cuma 79.8 dim
bu cuma bakalim cok umutluyum

menüyü unuttum geçmişi okuyacağım diye yazıp artık yatıyorum o kadar sorumlu hissettim ki kendimi bu saatte bile hala yazıyorum
sabah :1 kase sütlü mısır gevreği
öğle:1 tabak pırasa yemeği,1 kase şehriyeli tavuk çorbası
ara:1 portakal 1 bardak ayran
akşam:salata 1 tabak pırasa
20 dak yürüyüş dışarda
2.5 lt su
3 bardak yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…