evet almanyadayim.şu an yok herhalde daha önce yurtdışından arkadaşlar vardı ama devam etmediler sen almanyadasın galiba.
sevgili arkadaşlarım, bu yoğurdun içine kırmızı pul biber katıp yeme meselesini çok tuttum ben. Hatta kekik biraz da karabiber koyuyorum. İçimin yandığını hissediyorum gerçekten, hem yoğurt hem de bu baharatların tamamı tek başına kilo vermeye yardımcı zaten. Ama özellikle tek başına yoğurt ve kırmızı pul biber. Tadı da çok güzel oluyor ben çok beğendim.
bende yarin denemek istiyorum.
Yoğurtla ilgili yapılan bir araştırmada, diyetinde yoğurda yer verenlerin vermeyenlere göre %22 oranında daha fazla kilo verdiği ve incelmenin de %81 göbek bölgesinde olduğu tespit edilmiş. Çok ama çok faydalı, hem de lezzetli. Bir çok şeyin yanına da yakışıyor. Ayrıca da baya tok tutuyor beni. Siz de deneyin bence çok seviceksiniz canlarm.
Ayy cok pardon dedim ya gercekten ögrenene kadar karıstırırımm böyletamam yazdım bunu aklımaa ayy ne güzel ben bi kere kendime kazak öreyim dedim öyle kaldı ip şiş :) zaman ve sabır gerektiriyorrr maharetlisin demek :) yavrularını allah bagıslasınn
önemli degil.nickte ismimi yazsaydim keske.isimle hitap edilecegi hic aklima gelmedi. ben seviyorum birseyler örmeyi ama siste bende sabredemiyorum.o yüzden tig ile yapiyorum.
Menüm
Sabah 11.30
1 catak peynir
1 bıcak krem peynir
3 zeytin
1 d ekmek
2 saat sonra ayran corbası
2 saat sonra ayran corbası
2.5 saat sonra yarım kase yogurt
ben akşam yemeğimi yiyip hemen geliyorummmmm
günlük yediklerimi yazayim.
sabah: 1 dilim ekmek, iki zeytin, birazcik peynir;1 yumurta
ögle: 1 kepce corba, 1 elma
aksam:2 kasik sebze yemegi,biraz yogurt, bol salata
2 saat yürüyüs yaptim. 2 litre su ve 3 bardak yesilcay ictim.2 bardak ta nescafe.
kahveyi ben sütsüz ve sekersiz iciyorum.umarim kahve icmek zarali degildir.cünkü kahvesiz duramiyorum.
** BUGÜNKÜ MENÜM **
Kahvaltıdan önce: Elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay
Kahvaltı: 1dilim tam buğday
1 kibrt kutusu kadr peynr
4 tane siyah zeytn
1 haşlanmış yumurta
Ara: 2 dilim elma
Öğle: 2 avuç yağsız kuşbaşı tavuk
1 kase pul biberli yoğurt
yarım dilim tam buğday ekmek
Ara yok
Akşam: 1 tabak tuzsuz ıspanak
işte böyle hanımlar
Menumm
Sabah
Peynir, domates, salatalik, 2 kozlenmis biber, limonlu havuc, 2 dilim ekmek
Sonrasi ayran corbasi
+olarak az tursu ve 1 dilm ekmek yedim.
Ha bir de ben corbaya salatalik koymuyorum sevmiyorum cunku. Bir tane de salatalik yedim:)
msj 3
merhaba arkadaşlar ...
bugün menüyü yazayım ...
sabah
marul . maydanoz, dere otu ve roka dan oluşan limonlu salata , peynir , yarım dilim esmer ekm ve şekersiz çay
( geç kalktığım için bugün düzenli yemek yiyemedim . Yarın okul açılıyor tekrar düzene girer artık . öğleden sonra gezmeye gittim )
saat 3.30
2 kaşık yağsız bulgur salatası , 1 kaşık patates ( yoğurtlu ) . 2 tane zeytinyağlı sarma ve 1 dilim sütlü tatlı , şekersiz çay ...
akşam
saat 10
1 kase yoğurt
gezmeye gideceğim için gündüz su içemedim , artık akşam ne kadar içebilirsem .
yarım sa yürüyüş ..
ben eltimi alis verise goturdum
ordan kizlarida aldim biraz dolastik
acayip moralim yuksek bir pantolon gordum cok hostu korka korka giydim ve 40 beden oluyor hemde gobek kemerin uzerinden portlemiyor
sonra uzerimde yetecek para yoktu
eltibanktan 200 lira kredi aldim
iyi bir gun gecirdim 46 dan sonra bir 44 beden strec almistim
simdi 40 im kizlar hepinizi cok seviyorum yaaaaaaaa
sporu abartmiyorum zayiflasamda hayatimdan cikmayacak onlar
pianoyu kizim balim caliyor
nazda gitar caliyor canim
hafta sonlari kursa gidiyorlar okul oncesi basladi
insallah elif te birsey calmak ister
aaa menumu unuttum
sabah tam bugday ekmegı yumurta domates
ara 5 badem
oglen dolma 1 tane ınanın cok zor tuttum kendımı daha fazla yememek ıcın..
ara kıvı
aksam bır kase salata ve yogurt...
1 lt su ama yarından ıtıbaren artacak suyum cok kararlıyım bu konuda
2 bardak yesılcay....
çok iyi bu hafta insallah 2 kilo gider ecem...
tugbacım aksam yemeğini birz daha öne alsan canım...
az bile yemişsin bence umarım hedefine ulasırsın canım...
benim menülerime benziyor ,dengeli...
çorbacılar sizi sen de insallah eksi 2 görürsün betülcüm...
yarın telafi edersin kaçamakları canım...
ooooo tebrik ederim canım o zaman senin batya uzun boyun :)
tuğbacım senin de çok güzel bu takım 1.liği hakediyor bence....
Bende bu cumayı çok merak ediyorum. İnşallah yine güzel sonuçlar alacağız. Ama ben cumartesi tartılacağımBence sende güzel verdin. Böyle devam.
Tamamdır canım. En az 5 mesaj diyoruz ama önemli olan bildiğin gibi bol paylaşım, bol motivasyon. Mümkün olduğunca çok buralarda olursan hepimiz için daha iyi olur. Ben geçmişe dönüp bakarım o zaman nasıl ayrılmışsın diye takımdan. Bu arada hangi şehirdeydin Tuğba? Ben sizin takımdan Konya'da olan birini hatırlıyorum. Nick i seninkine benziyordu sanki? Birde günlük mesajlarımızı gün sonunda sayıp o gün liste yapma görevi hangi arkadaşımızdaysa ona gönderiyoruz. Ben hemen aşağıya listeyi yazıyorum. Tarihlerin karşısında ki kişiye mesaj atman gerekecek.
[TABLE="width: 189"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 252, bgcolor: transparent"]04 - 05 Ocak 2013 : betuld[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]07 - 08 Ocak 2013 : gurbet_dmr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]09 - 10 Ocak 2013 : aysecig[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]11 - 12 Ocak 2013 : beril77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]14 - 15 Ocak 2013 : lafraise[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]16 - 17 Ocak 2013 : tugkay2000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]18 - 19 Ocak 2013 : yenibirbenbursa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
buarada bugun msj lar kımdeydı hanımlar kusura bakmayın yazdıgım kagıdı yırttı oglum malesef.....
yok sekerim cok uzun degil 172 yimm
menumu yazayim bu arada
sabah
bir tost
5 zeytin
1 yumurta
ara yok
ogle
meyveli yogurt korkmayin ev isi
tarifi
1 elmayi rendeleyip tavada tarcinla oldurdum(katil oldum) sonra iki tane ceviz dovdum icine ve ev yogurduyla karistirdim
hoooooooooooop mideme yolladim
ara 3 badem 1incir
aksam
buyuk bir salata
yarim cupura izgara
yatmadan
sut
spor
45 dakika 6.7 seviyesinde yuruyus
30 saat kadar aletli jimnastik(ay bu cok havali oldu)
2litre su
4 bitkicayi
zencefil
yesilcay(igrenc bir tat bu yaaaaaa)
kayisi
cumaya az kaldi cok heyecanliyim yawwwwwwww
Kızlar pes yani 3 gündür evde çatlamıştım esim geldi çocukları aldık kartopu oynamaya gitttik ordan da annanesine uğradık sonra eve geldik 2 dk.bir bakayım dedim masallah, geçmişi okumaya zaman makinesi lazımçocukların üstü ıslak ,adam çay ister ben 1950 lerdeyim bitmek bilmiyor sonra bi baktım kimse yok herkes muhtesem yüzyılı izlemeye gitmişi bi de yavasça sızmışlar yok işim var yok dersim var saka saka bgün dizim yok ta kıskandım sinir oluyorum çarsambalara...Bu hafta menüler çok müthiş 1.lik bizim gibi geliyor ben dereceye giremem o kesin de sizden ümitliyim...
Menüm:
sabah:1 dilim yulaf kepekli ekmek,peynir ,zeytin ,bal,domates
ara:tarçınlı splendalı yoğurt
öğlen:fırında tavuk,yoğurt
ara:1 elma
akşam:kıymalı yumurta,yoğurt
2 adet kestane,2 kasık pilav(tek suçlu annane)
spora bugün de gidemedim ama artık yarın evden çıkıcam insallah kar eriyor...yarın da kahvaltı var dışarda lütfen yeme deyin
ümitsizlik yok arkadasim.hepimiz biliyoruz ki her hafta kilo verilmiyor.bazen veremedigimiz de olacak.önemli olan kendimizi koy vermemek.üzerine gitmek. bu arada ismin ne idi arkadasim? gecmisten bazi arkadaslarinkini ögrendim.seninki ni cözemedim de.
Berilcim daha ne olsun boy bir avantaj ,menün de çok güzel,sporuna zatenbu hfta hanginiz 1. olacak merak ediyorum:))
Merhaba canım ben de geçen hafta başladım adımö Gül senin ki Kadriye yanılmıyorsam en isim özürlü üyeyim seninkini de sifreledimaklım da kalsın diye sakın yanlış deme
hoşgeldin yeniden
Gulcine atiliyorbuarada bugun msj lar kımdeydı hanımlar kusura bakmayın yazdıgım kagıdı yırttı oglum malesef.....
Cok guzel menumenumu yazayim bu arada
sabah
bir tost
5 zeytin
1 yumurta
ara yok
ogle
tarifi
1 elmayi rendeleyip tavada tarcinla oldurdum(katil oldum) sonra iki tane ceviz dovdum icine ve ev yogurduyla karistirdim
ara 3 badem 1incir
aksam
buyuk bir salata
yarim cupura izgara
yatmadan
sut
spor
2litre su
4 bitkicayi
zencefil
kayisi
yok sekerim cok uzun degil 172 yimm
Bak bugun zaten kucuk de olsa bir kacamagin olmus yarin persembe yeme kesinliklee yaKızlar pes yani 3 gündür evde çatlamıştım esim geldi çocukları aldık kartopu oynamaya gitttik ordan da annanesine uğradık sonra eve geldik 2 dk.bir bakayım dedim masallah, geçmişi okumaya zaman makinesi lazımçocukların üstü ıslak ,adam çay ister ben 1950 lerdeyim bitmek bilmiyor sonra bi baktım kimse yok herkes muhtesem yüzyılı izlemeye gitmişi bi de yavasça sızmışlar yok işim var yok dersim var saka saka bgün dizim yok ta kıskandım sinir oluyorum çarsambalara...Bu hafta menüler çok müthiş 1.lik bizim gibi geliyor ben dereceye giremem o kesin de sizden ümitliyim...
Menüm:
spora bugün de gidemedim ama artık yarın evden çıkıcam insallah kar eriyor...yarın da kahvaltı var dışarda lütfen yeme deyin
olur betül 2 günde detoksu bozmamış olursunYogurtla bozulmaz sen merak etme:))
yasak olan tuz degil, her sey yasak ki:))
Ama az yedim ya bir sey olmaz:))
Ben cuma gunuuu kac olcam soyliyeyim mii . 61.9:))
Yalniz cok attim ama olur mu oluurr
Olursa havaya ucarimm :)
Tabi yarin okul acilirsa ki acilcak gibi duruyor benim icin isler zorlasir.
Neyse yanima corbanin taneli kismindan alip marketten de litrelik ayran alirim. Birlestirip icerim okulda.
Allah sana sabır versin nasıl kaynanaymış o öyleTava böregi yapın cıtır cıtır iki dakikada amannn masallah de benim ki hic öyle degil cok bilmisss herseyin en iyisini bilirr taaa kendisi zengin ve kibirli bu kadar kibir ego bi insanda toplanamaz bide benim basıma gelemeezzz herseydee ben ben der haftasonu dügün yerinin kalan parasını vericektik aksam gidicez dedi bizde keremle maskoya gittik ah gitmez olsaydıkk aksam yanına bi gittik beddualar lanet okumalar hastaymıss bi bardak su almaya hali yokmuss kerem nerdeymiss allah belanızı versin dedi seni doguracagıma tas dogursaydm vs vs bi sürü sey aslında hicte biseyi yoktu sırf kıskanclıktan gitmedik sonucta su anda orasıda muallakta yani olmayadabilirr bu kacıncı yer degistirmemizz
Yalnız bende ayran corbasndan bıktım corbadan degilde nohut tadından bıktımmm
Eyyvaaaaaaaaaahhhhhh suc ortagımm Betüüülllllll sormasaydı yazmazdmmmmmm kiii :)))) :18:
13.takım farkı inşallah bu hafta da birinciyizumarım hepimiz denediğimiz herşeyn faydasını görürüz.
Nolur nolur birinci olalım bu hafta aklımda fikrimde bu var, birincilik :) gelir gelmez böyle bi sevinci yaşamak azmimi daha da arttırır. Bi de burda işin ne kadar sıkı tutulduğunu işin içine dahil olunca çok daha iyi anladım. Ve bence bizm takımımız haberleşme, tavsiye ve öneriler, birbirinin duygusunu paylaşma gibi konularda çok iyi.. Hakettiğimizi düşünüyorum hem bireysel hem de takım olarak.
aha aynı benBiz uygulariz sen merak etme :))
Vucudumuz deneme tahtasina dondu ztenn :))
Saka saka,
Ama deneme tahtasi demisken ben bu sefer de kilo verince bi daha geri almak istemiyorum yaaa. Kacinci oldu bu. 4. Siniftayken 65 kilo olmustum sevgilim askere gitmisti o gelene kadar zayifliycam diye 59 olmustum. Sonra gcen sene 69 oldum, bu takima girdim. 57.5 a kadar dustum sozum oldu iste temmuzayinda. İzine cikmistim yogunluktan dolayi, Ekime kadar 64e geri ciktim.. Simdi tekrar basladim tamam zayifliyorum ben diyet yaparsam ama hepp geri aliyorumm
Cunku diyeti birakinca aynen yemeye basliyorumm
gerçekten enerji aktarması derya dmekki tuğba seni düşünmüş ama benim hiç kabahatim yok ben artık tartışmıyorum bileammada kaynatmışsınız..daha önümde 7 sayfa var..
yürümeyle göbek gider..tecrübeyle sabittir..doğum yaptıktan 2 sene sonra vücut normale dönermiş..kendine zaman ver..daha çok erken..
tuğbaaaaaaaaa dün eşimle ortada olmayan iş çalışma için tartıştık..ve İŞİN İLGİNCİ GERÇEKTEN ORTADA İŞ VE ÇALIŞMA YOK..anam ne kadar anlamsız dı ya..kuzu duaları okurken sakın beni düşünme enerji bana akıyor..Rabbimi düşünerek et duayı..gülermisin ağlarmısın ki dün çok ağaldım ya hayatımda bu kadar ilginç bir olay görmedim..ben ev hanımıyım ve çalışma gibi bir planım yok..
iyi etmişisn..
dün ben işe girdim çalıştım evde hiç birşeyi aksatmadım maaş nereye gidecek ne olacak ne kadar bana kalıcak..ama ortada iş yok başvuru yok çalışma fikri yok.. bana bir huni getirin dünü biryere yazacağım..
havuçta çok şeker var..o yüzden diyette önerilmiyor..
kşın yazdan daha çok suya ihtyacımız varmış.........
orti kilo işin ne durumda..nasıl gidiyor..
adaş hoş geldin..bende derya ..topiğin en genciyim adıma hitap edilmesi tercihim...
yediğin herşeyin yarısnı yiyerek işe başlayabilirsin..ve ekmeği şekeri keserek..bol su meteoyuda canlandırır..tekrar hoş geldin..
hoşgeldin canım aramıza ismini bilmiyorum ama zamanla öğrenirim artık benim ismim gülçinbende aynen öyleyim.hep diyette olmaliyim.yoksa kilo aliyorum.ben hayatim boyunca hic zayif olmadim.yazin 66 ya kadar düstüm.sonra 2 ayda geri aldim maalesef.
afiyet olsun güzel menü kahve zararlı değil süt tozu ve şeker olmedan sade içilirse metabolizmayı hızlandırıyor hattagünlük yediklerimi yazayim.
sabah: 1 dilim ekmek, iki zeytin, birazcik peynir;1 yumurta
ögle: 1 kepce corba, 1 elma
aksam:2 kasik sebze yemegi,biraz yogurt, bol salata
2 saat yürüyüs yaptim. 2 litre su ve 3 bardak yesilcay ictim.2 bardak ta nescafe.
kahveyi ben sütsüz ve sekersiz iciyorum.umarim kahve icmek zarali degildir.cünkü kahvesiz duramiyorum.
** BUGÜNKÜ MENÜM **
Kahvaltıdan önce: Elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay
Kahvaltı: 1dilim tam buğday
1 kibrt kutusu kadr peynr
4 tane siyah zeytn
1 haşlanmış yumurta
Ara: 2 dilim elma
Öğle: 2 avuç yağsız kuşbaşı tavuk
Ara yok
Akşam: 1 tabak tuzsuz ıspanak
işte böyle hanımlar
kızlar menüler süper afiyet olsunMenumm
Sabah
Peynir, domates, salatalik, 2 kozlenmis biber, limonlu havuc, 2 dilim ekmek
Sonrasi ayran corbasi
+olarak az tursu ve 1 dilm ekmek yedim.
Ha bir de ben corbaya salatalik koymuyorum sevmiyorum cunku. Bir tane de salatalik yedim:)
masallah ne çok sey almışsın berilEki Görüntüle 600288 Eki Görüntüle 600289 Eki Görüntüle 600290 Eki Görüntüle 600292 Eki Görüntüle 600293
kizlar sporlarimi yaptim geldim
butun bunlari 11.aydan bugune aldim
sizler ne yapiyorsunuz
kıymalı patates ve börek hariç gayet güzel olmuş deryabu sabah mesajlarından başlayamadım kaldı..çıkmam gerek..
dünkü menü can..
sabah
2 ceviz
2 yumurta.
2 parmak peynir..
yarım çay bardağı süt..
öğle
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran..
ara
1 adet mandalin..
akşam..
2 kaşık kıymalı patates
3 kaşık pul biberli yoğurt..
3 litre su
1 saat yürüyüş..
bu gün ki menü..
sabah.2 ceviz.
1 yumurta..
2 parmak peynir..
yarım dilim tam buğday ekmeği..
öğle
misafirleikteydim..
2 adet minik zeytin yağlı dolma yedim..
1 adette peynirli börek..
akşam
3 kaşık pul biberli yoğurt..
2.5 litre su
ve 3 bin adım atmışım..
sen zaten beyninde bitirmişsin canım çok azimlisin masallahİşte canım bence sen de bu ayarda beslenirsen kaçamak yapma arzun azalır. Şimdi ben düşünüyorum bu şeklde değil de bi öğünde sadece bi tabak çorba içsem, hem doymam, hem tek çeşit olduğu için gözüme az gelir. ondan sonra gider kesin bşyler yerim dayanamam :) ama böyle az az da olsa çeşit olunca, benm gibi yemek yemeye bayılan biri bile kaçamak aramıyor. Hem de ben inanıyorum ki hedef kiloma ulaştığımda da bu şeklde beslenmeye devam edeceğim. Çünkü damak tadıma uygun ve kendime göre lezzetli hale getirdiğim sağlıklı şeylerden yiyorum. He belki porsiyonlarım büyür, ama yine bunlardan yerim. çok mu konuştum ne :))
afiyewt olsunmsj 3
merhaba arkadaşlar ...
bugün menüyü yazayım ...
sabah
marul . maydanoz, dere otu ve roka dan oluşan limonlu salata , peynir , yarım dilim esmer ekm ve şekersiz çay
( geç kalktığım için bugün düzenli yemek yiyemedim . Yarın okul açılıyor tekrar düzene girer artık . öğleden sonra gezmeye gittim )
saat 3.30
2 kaşık yağsız bulgur salatası , 1 kaşık patates ( yoğurtlu ) . 2 tane zeytinyağlı sarma ve 1 dilim sütlü tatlı , şekersiz çay ...
akşam
saat 10
1 kase yoğurt
gezmeye gideceğim için gündüz su içemedim , artık akşam ne kadar içebilirsem .
yarım sa yürüyüş ..
ne güzel işte en doğal spor ecemAyyyy az önce actım oryantal müzigi atladımmm zıpladım 12 dakika hahahaah cok komiktimmm
hayırlı olsun beril benim kemiklerim iri 62 kiloda 40 beden dar oluyo banaben eltimi alis verise goturdum
ordan kizlarida aldim biraz dolastik
acayip moralim yuksek bir pantolon gordum cok hostu korka korka giydim ve 40 beden oluyor hemde gobek kemerin uzerinden portlemiyor
sonra uzerimde yetecek para yoktu
eltibanktan 200 lira kredi aldim
iyi bir gun gecirdim 46 dan sonra bir 44 beden strec almistim
simdi 40 im kizlar hepinizi cok seviyorum yaaaaaaaa
sporu abartmiyorum zayiflasamda hayatimdan cikmayacak onlar
pianoyu kizim balim caliyor
nazda gitar caliyor canim
hafta sonlari kursa gidiyorlar okul oncesi basladi
insallah elif te birsey calmak ister
senin üslubuna bayılıyorum beril sen yaparsınevim buyuk canim ama hepsi cocuklarin orda
bir yurume bandi balkonda
kalanlar kizlarin odasinda
onlarla beraber yapiyorum ya
vallahi herifi evden atarim gene de bunlari yer bulurum yawwwwwwwwwww
sınavlarında başarılar ecemBu arada yarın 12 de ve 4 te iki sınavım var 10 dan aksam 5 e kadar okuldayım eve gelmem 6 bucuk olur mümkün oldukca telefondan giriyorum zaten fakat 4 teki sınavıma calısamadım o yüzdn öbüründen cıktıgımda ona calısıcam bu kadar cok katılım yapamam cuma günüde yine 2 sınavım var yarın günüm calısmakla gececektir ondan sonra son 2 sınavım kalıyorr veee tatillll :) sonra bütünlemeler baslayacaaakk :) haberiniz olsun
kolay gelsin canımmsj 10
Arkadaşlar ben çıkıyorum , biraz ütü yapacağım , yarın okul var , çocukların kıyafetleri ütülenecek , akşam yatmadan tekrar uğrarım ...
dukan zor protein çok meyve yok sebze yok sıkıyor insanımsj 9
Bazı arkadaşlarım dukan diyetini uygulamışlar , istediği kiloya inmiş , ama ilk evresi çok sıkıcı ,sadece protein , yapabilirmiyim bilemiyorum . yoksa normal diyetlerden mi uygulasam , ekmeği çıkarırım belki , beni en çok ekm şişmanlatıyor. çok sıkı bir diyet uygulamazsam kilo vermem çok zor oluyor benim ..
bana yolluyacaksın canımbuarada bugun msj lar kımdeydı hanımlar kusura bakmayın yazdıgım kagıdı yırttı oglum malesef.....
çok güzel olmuş afiyet olsunaaa menumu unuttum
sabah tam bugday ekmegı yumurta domates
ara 5 badem
oglen dolma 1 tane ınanın cok zor tuttum kendımı daha fazla yememek ıcın..
ara kıvı
aksam bır kase salata ve yogurt...
1 lt su ama yarından ıtıbaren artacak suyum cok kararlıyım bu konuda
2 bardak yesılcay....
inşallah istediğin iş olurda ömür boyu mutlu olrsun ecemAyy cok pardon dedim ya gercekten ögrenene kadar karıstırırımm böyletamam yazdım bunu aklımaa ayy ne güzel ben bi kere kendime kazak öreyim dedim öyle kaldı ip şiş :) zaman ve sabır gerektiriyorrr maharetlisin demek :) yavrularını allah bagıslasınn
Evet aynen öyle oluyor aslında biliyorsun ama türkçe isimlerini bilmiyorsun bi nevi kötü oluyorrr
Ben bu alanda sansımı deneyecegim önce kpss kaymakamlık sınavları bunların hepsini denemeyi planlıyorum. Konsolosluklar büyükelçilikler torpilde gerektirde ben sansımı denemek istiyorum cünkü bölümümü seviyorum son olarak büyük sirketlere basvururum diye düsünüyorum
Zaten öyle bir heveski bendeki ortaokul lisede hep tbmm tv yi izlerdim hatta yıllıklarımda bile yazmıs arkadaslarım :)
not aldım canımsuyumu 2 litreye tamamladım, yatmadan önce elma sirkesi-bal karışımımı ve nane limonlu yeşil çayımı da içicem. Kendim ve sizler için dua edip ondan sonra da yatıcaaamm.
BUGÜNKÜ MESAJ SAYIM BU MESAJLA BİRLİKTE;
22
Hepinize iyi akşamlar dilerimm
masallah çok güzel beril bu hafta derece sendemenumu yazayim bu arada
sabah
bir tost
5 zeytin
1 yumurta
ara yok
ogle
tarifi
ara 3 badem 1incir
aksam
buyuk bir salata
yarim cupura izgara
yatmadan
sut
spor
2litre su
4 bitkicayi
zencefil
kayisi
sakın yeme yasak olan birsey biliyorsun yarın perşembe takımı düşün hepimiz var işin ucundaKızlar pes yani 3 gündür evde çatlamıştım esim geldi çocukları aldık kartopu oynamaya gitttik ordan da annanesine uğradık sonra eve geldik 2 dk.bir bakayım dedim masallah, geçmişi okumaya zaman makinesi lazımçocukların üstü ıslak ,adam çay ister ben 1950 lerdeyim bitmek bilmiyor sonra bi baktım kimse yok herkes muhtesem yüzyılı izlemeye gitmişi bi de yavasça sızmışlar yok işim var yok dersim var saka saka bgün dizim yok ta kıskandım sinir oluyorum çarsambalara...Bu hafta menüler çok müthiş 1.lik bizim gibi geliyor ben dereceye giremem o kesin de sizden ümitliyim...
Menüm:
not aldım kadriye ayrıca aramıza hoş geldin ben gülçinbenim mesaj sayim yeterli olmadigi icin buraya yaziyorum.mesaj sayim 22.
ne kadar dengeli.üstelik sporunda cok iyi.boyunda tür kadini ortalmasinin üzerinde bence. birazda kilo verince manken gibi olursun.sormak ayip olmazsa kac kilosun berilcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?