Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elma sırkesı ve bal kurunu deneyen varmı kızlar faydasını goren varmı...

ben bayagi uzun bir sure yaptim bu kuru
ama

taylan kumelinin kitaplarinda ve katildigi programlarda ustune basa basa soyledigi
balsiz yapilmasi gerektigi
bal icerik olarak sirkenin etkisini kiriyormus
haberin olsun

etkısını gordun mu berıl pekı varmı faydası...

sanirim evet
ama 11 ayda baslamistim diyetle beraber
uzmanlarin soyledigi uzun vadede uzgulamdiginda yagdan kilo vermesiymis
sirkeyi simdi icmiyorum ama salatada kullaniyorum
son iki gundur favarim lahana

uslubum sana kurban olsun sekerim
agzindan bal damliyor arkadasim derece bendemi gorecez
hatta ben resim cektirecem soyle romantik bir resim baskulum ve ben
bekliyoruz o zaman resmini tatlı dilli berilcik

Ya kiyafetlerimin hepsi ozellikle butun pantolonlarim buyuk geliyo sinirden aglicam okula giderken giyecek birseyim yok ama yok almayacagim once 55 sonra alisveris
tamammen düşüyorsa ecem 1 -2 parça al büyük alışverişi 55 kiloya bırak

Keske bn de tartilmasaydimm
Hic dogru duzgun verememisimm
Yarin 61.9 u hayatta goremem 62.5un altina dussem sevinicem..
aaaaaaahhhhhhhhhh sen mi ben mi betül bu hafta ayran detoksu da yaptm yediklerimde ortada öyle aman aman kaçamakda yapmadım kilo almışım hemde 1.5 kilo regl olacağım ondan mı bilemedim
bak yine çıkamadım :) ama çıkmam lazııııııııııııııım? sen de kendine iyi bak cnmmm muck
kolay gelsin canım akşam görüşürüz o zaman

her gün tartılma çok yanlış çok dayanamıyorsan benimgibi haftada 2-3 yeter
günaydınlar hepinize:)
günaydın nermindi değil mi

kadriye tartılıp yazsan yarın iyi olur sende alışmış olursun düzene

kislar bugun persembeymisssssssssssssssssssssss
ben cuma saniyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

proteyin eksikligim mi var ne unutkanlik basladiiiiiiiiiii
aman aman betül kiloyu yazınca aklın karıştı değil mi?

günaydın tuğba kahvaltıdan önce yürümek metabolizmayı hızlandırıp hızla kilo verdiriyormuş ender saraç söylemişti

Selam kızlar ben geldim ama bugün çok buralarda olamayacağım. Hastanede kalite denetimi var. Geçmişe bakayım şimdi. Dönmeye çalışırım
kolay gelsin ebrucum

bende cikayim da kücügü ikna edeyim bari.sonra görüsürüz.
görüşürüz kadriye

afiyet olsun güzel olmuş

bugün hiç iş yapasım yok gerçi dün dip köşe temizlemitim evi.şu bulaşıkları toparlayayım bari
ay bende bugün temizlik yapacağım

elma sırkesı ve bal kurunu deneyen varmı kızlar faydasını goren varmı...
dontpanik nicli arkadaş kusura bakmasın ismini unuttum faydasını gördüğünü yazıyordu zaten elme sirkesi vücüdu alkali yaptığı için faydalı

Ozaman elma sırkesıne baslayım ben yarın sabahdan..
Ben en cok yaptıgım lahana corbası dıyetınde cıldırmıstım kızlar cok kotu tadı vardı ama etkılıde olmustu

tabiiiiiii ya betuldun kurbani oldum ben
bende dusunup duruyordum nasil olduda bugun persembeyken cuma sandim diye
istedin resim olsun
resimde arkadasima kole olsun
birde sizi gaza getirsin

umarim eklemeyi basarmisimdir

beril bu mesajım özellikle sana bugün perşembe ve yarın tartı günü çok spor yapppppppppma bugün çünkü spor kas kütlesini artırıyor ve yaklaşık 1.5 gün sonra normal kilon çıkıyor yani fazla çıkarsın yarın tartıda

Ozaman elma sırkesıne baslayım ben yarın sabahdan..
Ben en cok yaptıgım lahana corbası dıyetınde cıldırmıstım kızlar cok kotu tadı vardı ama etkılıde olmustu

yok canimin ici
corbasi degil
lahananin yag yakma etkisi varmis
her ogunde kucuk bir kase yenmesi soyleniyor
sirf bu sekilde yilda 5 kilo veriliyormus diyet bile yapilmasa
hem sisirdigi icin uzun sure tok kalmayi sagliyormus
gaz meselesinide kimyonla cozuyorum

masallah arkadasıma...
Berıl sımdı resmı telefondan cekıp bılgısatyara nasıl atıyosunuz ya bana bı tek tek anlatacak bırı vamı bunu...

beril özür dilerim betül yazdım
ben şimdilik kaçıyorum temizlik yapacağım yemek yapacağım kolay gele herkese kilo mun + çıkmasına hala aklım ermedi yanlış birseymi yapıyorum reglim yaklaştı ondan mı bilemedim

masallah arkadasıma...
Berıl sımdı resmı telefondan cekıp bılgısatyara nasıl atıyosunuz ya bana bı tek tek anlatacak bırı vamı bunu...

telefonun ara kablosu varya bilgisayar girisine takiyorsun
kurulum sihirbazi diye birsey cikiyor
o sana sorular soruyor sen hep ileri diye bir yer var orayi tikliyorsun sonra album seklinde hepsi bilgisayarda oluyor
yada ben oyle yapiyom
telefonun ne elmali olaandansa
sarj aletinin prize takilan kismini cikar bilgisayara tak gerisi kendilinden oluyor
yoksa telefonuna uygun bir ara kablosu alman lazim

Hıııııııı su usb kablosuydu galıba o benım kendı evımde burda yok malesef bende ısterdım ya resım atmayı......

Bende seni seviyorum canım benim

Ne güzel ne güzel. Güzel bir gün geçirmişsin. Dur bakalım 38 bendeni görünce neler yapacaksın. Çocukların müzikle ilgilenmesi çok güzel. Var mı ailede ilgilenen. Elif'te zaten onları örnek alır zaten merak etme.

Son düzenleme:
saka yaptim kissssssss
Hıııııııı su usb kablosuydu galıba o benım kendı evımde burda yok malesef bende ısterdım ya resım atmayı......
insallah atarsin canim
sen nerdesin misafirlikte felanmi

kayinpeder cok guzel saz calar
ama benim hayalimdi bir seylerle ilgilenmeler
once 4 yaslarinda bayagi bir bale dersine goturdum ama sevmediler 2 yila yakin bir sure benim zorumla gittiler biraktilar
sonra kendilerine ben bir org almistim cok hoslarina gitti bayagi bir gacur gucur seslerle konser dinledik
simdi bayagi iyiler
elif konusunda sikmayacam hic oda kendi bilir
2011yazindan beri gordugum en dusuk beden 40 nasil bir sevinc tahmin edemezsin

evet nermindi canım.takıma girdiğimde sende vardın ama sanırım fazla bir arada olamadık:)

ohh oh maşallah vermişsin herhalde ay darısı başımıza:)bende göreydim şu 70 i ucundan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…