Faydasini gordum diyen cok okudum ama zararini gordum diyeni de cok okudum.elma sırkesı ve bal kurunu deneyen varmı kızlar faydasını goren varmı...
Ya evde spor yapmak da irade istiyor, evde aletinin olmasi yetmiyor..iyiyiz cancağızım..
beril bacım plates topu hariç diğer malzemeler bendede mevcut...sen maşallah kulanıyorsun..bende odada kuzu kuzu duruyor ama bak evi temzilerken itanayla tozunu alıyorum temizliyorum yanlışlıkla kulllanırsam hazır ve nazır durumda..
Hafif siyriklarla atlatmana sevindim:))Merhaba kızlar insallah iyisinizdir bu sabah kahvaltıya gittim bir yer yararına düzenlenmiş kadınlar da bir sürü şey yapmış en az 20 çesit börek ,tatlılar önce dayanamadım aldım hamurişlerinden kaç gündür yulaf kepeği yemekten gözüm dönmüs sonra birer çatal aldım ama bir ağır geldi nerde dedim benim sade kahvaltım çok gereksiz bunlar durdurdum kendimi...hafif sıyrıklarla atlattım durumu sonra sporuma gittim 40 dk alet çalıştım ama tartı öncesi spor iyi değil demiş Gülçin sanırım:26: simdi çaylarımı içip akşamı sebze ile geçistirmeyi düşünüyorum tek isteğim yaryın 77 leri görmek hadi hayırlısı
Kizlaarr gecmisi okudummmm ama tlfdan alintilamak cok karisik oluyo hepsinee aksam cevap vericem
görürsün inşalalh canım :)
bende akşama pırasa pişireceğim kabızlığa iyi geliyormuş idrar söktürücü özelliği varmış.bir şeyi yemeden önce ne işe yarıyor diye bakmaya başladım
menü..
sabah
1 adet yumurta
2 parmak peynir..
çeyrek ekmek..
yarım bağ roka..
3 adet yeşil zeytin
öğle
mink peynirli yumurtalı tereli sandeviç
1 bardak ayran..
ara
1 adet portakal..
3 adet ceviz...
akşam
1 kase çorba içeceğim..(pul biberli naneli limonlu)
su 3 litre olur.
spor birazdan 1 saat yürüyeceğim..
Rabbım ınsallah hep mutlu huzurlu etsın deryacım... saolasın canım ınsallah bızde daha ıyı oluruz...
aslında cok sınırlıyım suanda nedenı esım degıl..
ogle yemegınde kurufasule vardı 1 kase aldım yedım kaynanam bıraz once dedıkı buzagının etınden kattım dedı
ne buzagısı dedım kaldım oyle ... kaynanamın ablası koyde kurban kestı etını gonderdı bı akrabalarıyla dun megersem buzagı etıyms hemd 1 aylık buzagı yenı dogmus sok oldum sınırlendım hem dedım bı gunah ıslıyosunuz hemde bızıde katıyosunuz ayıp ya vıcdanınız nasıl aldı dedım ..
kaynanam ne olacak kurban sonucda dedı bı baktım asla caız degılmıs ... ınanın cok afedersınız mıdem cok kotu suan...cok sınrlıyım ya..... ya herseyı gectım vıcdanları nasıl almıs ya...
Afiyet olsunn orti can:))
Ben de aksam ne yesem kacta yesem diye dusunup duruyordumm
17:30da cikiyorum okuldann
Cikar cikmaz disarda mi yesem diyorum eve mi gitsem alisverise mi gitsem karar veremedimm:)
evet bebgim oyle olmusssssBen de umutluyum senden...
yine güzel bir menü...
Bu hfta herkes çok azmetti takım olarak konuştum canım bizim takım zaten 1.yahanginiz derece alacaksınız demek istedim
Allahım ben de sinirden ağlamak istiyorummmmm
Hiç belli olmaz bu kşlo işleri Betül ummadığın anda 600,700 gr gidiyor...
Günaydııınnnnnnnnnn....
ohh ne güzel tuğba olsun günes te yetiyor insana...
demiştim umutluyum senden diye 2 küsür vermişsin galiba
yok benim bir iki parca daha birseyim var ve kullaniyorumiyiyiz cancağızım..
beril bacım plates topu hariç diğer malzemeler bendede mevcut...sen maşallah kulanıyorsun..bende odada kuzu kuzu duruyor ama bak evi temzilerken itanayla tozunu alıyorum temizliyorum yanlışlıkla kulllanırsam hazır ve nazır durumda..
ya ben bu mesaji okumadimMerhaba kızlar insallah iyisinizdir bu sabah kahvaltıya gittim bir yer yararına düzenlenmiş kadınlar da bir sürü şey yapmış en az 20 çesit börek ,tatlılar önce dayanamadım aldım hamurişlerinden kaç gündür yulaf kepeği yemekten gözüm dönmüs sonra birer çatal aldım ama bir ağır geldi nerde dedim benim sade kahvaltım çok gereksiz bunlar durdurdum kendimi...hafif sıyrıklarla atlattım durumu sonra sporuma gittim 40 dk alet çalıştım ama tartı öncesi spor iyi değil demiş Gülçin sanırım:26: simdi çaylarımı içip akşamı sebze ile geçistirmeyi düşünüyorum tek isteğim yaryın 77 leri görmek hadi hayırlısı
Tostu nasıl yaptın, ekmeği nasıldı? Bide 30 saat yazmışsın:26:Afiyet olsun güzel olmuş.
Becermişsin Kadriye'cim. Eline sağlık.
Pilav harici çok güzel bir menü olmuş. Ne güzel eğlenmişsiniz ailecek. Yaaaa kızlar ben artık hiç bişeye yetişemez oldum.. Zaman yetmiyor bana.Daha geçmişi okumayı bitiremedim. Hastanede internet çok yavaş. Benim netbook un işletim sistemide sanırım evdeki bilgisayara göre daha düşük. Yaz yaz bitiremedim
Bende merak ettim Gülçin nerde kaldı diye. İyi bari formatı sen atabiliyorsan süper
Beril'cim bu kiloda 40 beden çok iyi canım. Aynı boydayız seninle ama ben 79 kiloda 40 giymedim.
Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Sorumluluğun içinde ayrıca teşekkürler herkese örnek olman lazım. Geçmişi okuma konusunda.
Mrb canım hoşgeldin. Şuan takımımızda yer yok maalesef. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazarsan eğer seni çağıracak bir takım olacaktır mutlaka. Ama eğer istersen misafir olarak takıma ne zaman istersen gelebilirsin.
Sen 79.8 le 40 beden giyiyorsan masallahi hak ediyorsun berilll
Guzel olmus
Gruplardan birine katilmak isteyenler paylasim alanina yaziyor, takimlarin ihtiyaci varsa kisiye, takim kaptanlari ordan cagiriiyorlar.
Bizim takim kaptani ladyline, o yine yarin yazar buraya, kontrol et
Beril kuzusu , mesajlari 00:00 a kadar sayiyoruzzz
Son 3-4 mesajin aslinda 10ocaga ait:))
Ve dee aslinda su bir gercek evet gevezesin :)) amaa biz bir alintida senin yazdigin 3-5 mesaji yaziyoruz)
Hahaha ama gercekten gevezesinn onu inkar etmiyorum.. :))
Ya kiyafetlerimin hepsi ozellikle butun pantolonlarim buyuk geliyo sinirden aglicam okula giderken giyecek birseyim yok ama yok almayacagim once 55 sonra alisveris
GUnaydinnnn
2 gunluk tatildn sonra okula gitmek cok zooooor:)
Keske bn de tartilmasaydimm
Hic dogru duzgun verememisimm
Yarin 61.9 u hayatta goremem 62.5un altina dussem sevinicem..
gunaydin mini mini 60 lar
caliskan 70 ler
azimli 80 ler
kustum yaaaaaaaa
canimmmmmmmm bugun cuma oyle dusun
hafta sonu geldi kissss
gul bakiyimmmmmmmm
anlamdim bebem simdi
kac kilo verin
arkadaslar gun ici cepten girdim icin alintili yazamiyorum
alinti yaptimda mesajin agzi burnu birbirine karisiyor
ben bile anlamiyorum nereye ne yaziyommmmmmmmm
gorusuruzzzzzzzzzzzzzz
sende kendine iyi bak kuzummmmmmm
daha cok var yawwwww
birde her hafta verilmiyormus gerci ben hep verebildim ama
yakindir duraksama donemini yasayacagim
sen tartimiyormusun bugun tatlim
canım çok haklısın akşam yemeğini biraz geç yedim, 18:50 de falan bitti. En geç 7 diyorum hep ama 7 ye bırakmayı da hiç istemiyorum :\ dün burayı bırakıp da yemeğe geçemedm bi türlü :))) artık daha dikkatli olucam inşallah.
Çok iyi olmuş maşallah canım.
yok askitom yaaaa
ben her seyini denedim
vanilyali
sade
posetli posetsiz
limonlu
yok sevemiyorum biz birbirimize gicik olduk
oysa zencefil iciyorum ve daha bir suru cay cesidini
offffffffffff yaaaaaaaa kac kiloyum meraktan kuduruyorum
babam gitsede bende tartiya insem
tartiyla kafayi yemistim sabah aksam yemekten once yemekten sonra her banyoya girisimde tartiliyorum diye esim tartiyi annemlere goturdu
bu iyide oldu yoksa tartida eksi gorunce sevinip eksi goremeyince demoralize oluyordum
resmini cekecem bu pantolonun bugun ahanda gorun yawwwwwww
vallada 40
billada 40
tillada 40 iste
ekmek tam tahildi icine lor peynir ve domates ekleyip tost yaptim
30 saat yazmisim yanlislik olmus
iyiyiz cancağızım..
evet bebgim oyle olmusssss
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende gulos dn umutluyum
gecen hafta o vermisti
yok benim bir iki parca daha birseyim var ve kullaniyorum
ev rahatligi salonda yoktur diye boyle oldu
buda benim isime geliyor
canim isteyince yapiyorum
ya ben bu mesaji okumadim
20 cesit borek ve tatliyi hic okumadim zaten
vallada 40
billada 40
tillada 40 iste
Eki Görüntüle 601119 Eki Görüntüle 601119
sanirim oldu
h&m den aldim
eger hala bu kiloda bu beden olduma inanamiyorsaniz ne deyim ki
bir seyleri ispat etmeye calismaya uzuldum demek ki guven verememisim
umarim okunuyordur
zine ekleyebilirimde okunmadinda
yok askitom yaaaa
ben her seyini denedim
vanilyali
sade
posetli posetsiz
limonlu
yok sevemiyorum biz birbirimize gicik olduk
oysa zencefil iciyorum ve daha bir suru cay cesidini
günün gercekten de aydin olur insallah canim.
elma sırkesı ve bal kurunu deneyen varmı kızlar faydasını goren varmı...
dünkü menüm:
sabah:tavada domates,haşlaanmış yumurta,1 kaşık pekmez,2,5 dilim ekmek 2 bardak ıhlamur peynir,zeyttn
öğlen:yoğurtlu havuçlu kabak salatası,2 kaşık çorba
ara:1 elma 1fincan sütlü tarçınlı nescafe
akşam:1 tabak yeşil mercimek çorbası bol yeşillik.
ara:yarım portakal,şekersiz çay
3litre su
bugün hiç iş yapasım yok gerçi dün dip köşe temizlemitim evi.şu bulaşıkları toparlayayım bari
ben betul degilimmmmmmmmmmmmmmmmm
berilimmmmmmmmmmmmmm
77 dogumlu
3 kiz anasi
yaklasik 80 kilo olan
takimin gevezesi
sizi seven tombik arkadasiniz berilimmmmmmmmmmmmmmmmm
Paylaşımları akşamları telafi edebileceğine inanıyorum. Bu cuma sabah evden çıkmadan kilo bildirimini yapabilirsen eğer listeye dahil edeceğim canım seni. Aynı istek ve kararlılıkla devam edeceğini tahmin ettiğim için deneme süresini kısa tuttum. Umarım yüzümü kara çıkarmazsın.
sirke mideyi deliyor diye duymustum. o yüzden ben cesaret edemedim.ama deneyen arkadaslarimiz varmis.
Merhaba kızlar insallah iyisinizdir bu sabah kahvaltıya gittim bir yer yararına düzenlenmiş kadınlar da bir sürü şey yapmış en az 20 çesit börek ,tatlılar önce dayanamadım aldım hamurişlerinden kaç gündür yulaf kepeği yemekten gözüm dönmüs sonra birer çatal aldım ama bir ağır geldi nerde dedim benim sade kahvaltım çok gereksiz bunlar durdurdum kendimi...hafif sıyrıklarla atlattım durumu sonra sporuma gittim 40 dk alet çalıştım ama tartı öncesi spor iyi değil demiş Gülçin sanırım:26: simdi çaylarımı içip akşamı sebze ile geçistirmeyi düşünüyorum tek isteğim yaryın 77 leri görmek hadi hayırlısı
menü..
sabah
1 adet yumurta
2 parmak peynir..
çeyrek ekmek..
yarım bağ roka..
3 adet yeşil zeytin
öğle
1 bardak ayran..
ara
1 adet portakal..
3 adet ceviz...
akşam
su 3 litre olur.
bugünkü menümüde yazayım
sabah:2 dilin ekmek,domatesli yumurta,peynir,zeytn,2 bardak ıhlamur
öğlen:1 tabak mercimek çorbası 1 kase yoğurt
ara:1 elma 1 fincan bitki çayı
akşam:1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği,bol yeşillik veya salata
3.5 litre su
Tuğba'cım saat 19:00 çok geç canım. Sen onu kış aylarında en geç 18:00 olarak ayarla tamam mı canım. Gör bak daha etkili olacak. Yaz döneminde 19:00 hatta kış mevsiminde ne kadar erken yersen senin için o kadar yararlı.
[/B][/I][/COLOR]
doğru aslında, yazın günler daha uzun gece daha geç uyuyoruz en geç 19:00 yaza uygun bi saat. o zaman bugünden itibaren 18:00'da sofrada olmaya çalışayım inşallah.
yarin tarti günü degilmiydi?bu hafta ilk haftam,daha deneme asamasindayim.tartilip kilo yazmam gerekiyor mu?
kislar bugun persembeymisssssssssssssssssssssss
ben cuma saniyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
proteyin eksikligim mi var ne unutkanlik basladiiiiiiiiiii
ohhhhhh mıs gıbı havadan guzel guneslı bı gunden selamlar olsun sızlere hanımlar.. ama sız guneslı derken sıcak zannetmeyın buz gıbı sadece gunes yuzunu gosterdı bıze sahte yuzunu...
dısardaydım kahvaltıdan once yurudum dıkmen vadısıne gıttım geldım ...
günaydın canım.regli olacağım bugün yarın onun rahatsızlığı var hiç keyfim yok aslında herkes gibi kilo verdimmi diye merak ediyorum ama şişkinlikte var ben bu hafta sporda yapamadım çok dikkat ettim yediklerime ama inşalah vermişimdir
dünkü menüm:
sabah:tavada domates,haşlaanmış yumurta,1 kaşık pekmez,2,5 dilim ekmek 2 bardak ıhlamur peynir,zeyttn
öğlen:yoğurtlu havuçlu kabak salatası,2 kaşık çorba
ara:1 elma 1fincan sütlü tarçınlı nescafe
akşam:1 tabak yeşil mercimek çorbası bol yeşillik.
ara:yarım portakal,şekersiz çay
3litre su
elma sırkesı ve bal kurunu deneyen varmı kızlar faydasını goren varmı...
her gün tartılma çok yanlış çok dayanamıyorsan benimgibi haftada 2-3 yeter
Eki Görüntüle 600676
tabiiiiiii ya betuldun kurbani oldum ben
bende dusunup duruyordum nasil olduda bugun persembeyken cuma sandim diye
istedin resim olsun
resimde arkadasima kole olsun
birde sizi gaza getirsin
umarim eklemeyi basarmisimdir
Hıııııııı su usb kablosuydu galıba o benım kendı evımde burda yok malesef bende ısterdım ya resım atmayı......
Evet canım yarın sende tartılır kilo bildirimi yaparsın. Motivasyon olur seni içinde.
Çokk iyi yaaaaa. Bende diyorum bu kız neden perşembeden tartılıyor
Ne güzel ne güzel. Bayılıyorum yürümeye. Çok şanslısınız değerlendirin bu fırsatları. Hem çalışıp hem istediğin gibi yaşamak çok zor oluyor.
Böyle düşünme canım bol bol yeşilçay iç ödem atarsın.
Tatlım menün güzel gibi görünüyor ama kalori hesabı yapınca çok çıkıyor sonuç. Sabah ki ekmek çok olmuş. Ayrıca akşamdan sonraki aran hiç olmammış. Yani o portakal yenmemeliydi. Yani ne iyi ne kötü ama bi tuhaflık var menüde. İyi mi kötümü kestiremedim. Kafamı karıştırdın Nermin
Canım böyle şeylere inanmıyorum ben artık. Sirkeyle felan midenizi mahvetmeyin. Yeterli miktarlarda ve zamanında yediğiniz zaman zaten herşey kendiliğinden çözülüyor. Ben bir ara denedim ballı değil sadece sabahları aç karnına elma sirkesi hiç bir işe yaramadı. Hatta sonra daha iyi araştırdım ki mideye asitli olduğu için çok zararlıymış. Ben bu kadar kiloyu sadece düzenli ve sağlıklı beslenerek verdim. Umarım anlatabilmişimdir.
En güzeli haftada bir cuma günleri tartılmak. Kaldırın artık şu tartıları yaaaaa, 2-3 azmış gibi bide söylüyor
Maşallah yine gayet güzel kilo vermişsin. Tebrikler. İnşallah yarına yine daha güzel bir sonuç çıkar.
Atarsın canım atarsın merak etme. Az kaldı zaten evine geçmene. Sıkma sen canını.Sen kayınvalidenlere geçince senden yana bana hep olumsuz enerji geliyor. Dikkat et canım bu senide etkilemesin. Mutlu olmayı düşün ve mutlu olmaya çalış. Sayılı gün çabuk geçer. Allah beterinden saklasın. Önemli olan olduğun anı doya doya yaşamak. İyi yönlerini bulmaya çalış. Evine geçtiğin zaman kat kat daha fazla mutlu olursun o zaman.
daha önce denemiştim ama 3 günden fazal dayanamamıştım:)o bile etki etmişti yani birde 1 hafta dayanabilsem neler olur acaba:)sonucunu düşünmek güzel ama çorbanin tadıda biraz iyi olaydı.ama aklıma fikir geldi bunu düdklüde pişirip blandırdan geçireceğim sonra kaşık kaşık değilde bardakla içmeyi deneyeceğim daha kolay olur gibime geliyor:)daha farklı fikirleriniz varsa söyleyin ama bu defa hangi şekilde olursa olsun içicem bu çorbayı:)
aslinda cizelgede var diye yazmamistim.76 ile basladim.su an 74 um.hedef kilom 64. kilomu göstermedigim icin.64 un altinda beni cok zayif buluyorlar.yüzüm de cöküyor o zaman. bende arada kaliyorum.ya yüz güzelligi yada fizik...
Merhaba kızlar insallah iyisinizdir bu sabah kahvaltıya gittim bir yer yararına düzenlenmiş kadınlar da bir sürü şey yapmış en az 20 çesit börek ,tatlılar önce dayanamadım aldım hamurişlerinden kaç gündür yulaf kepeği yemekten gözüm dönmüs sonra birer çatal aldım ama bir ağır geldi nerde dedim benim sade kahvaltım çok gereksiz bunlar durdurdum kendimi...hafif sıyrıklarla atlattım durumu sonra sporuma gittim 40 dk alet çalıştım ama tartı öncesi spor iyi değil demiş Gülçin sanırım:26: simdi çaylarımı içip akşamı sebze ile geçistirmeyi düşünüyorum tek isteğim yaryın 77 leri görmek hadi hayırlısı
Kizlaarr gecmisi okudummmm ama tlfdan alintilamak cok karisik oluyo hepsinee aksam cevap vericem
menü..
sabah
1 adet yumurta
2 parmak peynir..
çeyrek ekmek..
yarım bağ roka..
3 adet yeşil zeytin
öğle
1 bardak ayran..
ara
1 adet portakal..
3 adet ceviz...
akşam
su 3 litre olur.
Rabbım ınsallah hep mutlu huzurlu etsın deryacım... saolasın canım ınsallah bızde daha ıyı oluruz...
ogle yemegınde kurufasule vardı 1 kase aldım yedım kaynanam bıraz once dedıkı buzagının etınden kattım dedı
ne buzagısı dedım kaldım oyle ... kaynanamın ablası koyde kurban kestı etını gonderdı bı akrabalarıyla dun megersem buzagı etıyms hemd 1 aylık buzagı yenı dogmus sok oldum sınırlendım hem dedım bı gunah ıslıyosunuz hemde bızıde katıyosunuz ayıp ya vıcdanınız nasıl aldı dedım ..
kaynanam ne olacak kurban sonucda dedı bı baktım asla caız degılmıs ... ınanın cok afedersınız mıdem cok kotu suan...cok sınrlıyım ya..... ya herseyı gectım vıcdanları nasıl almıs ya...
bugünkü menümüde yazayım
sabah:2 dilin ekmek,domatesli yumurta,peynir,zeytn,2 bardak ıhlamur
öğlen:1 tabak mercimek çorbası 1 kase yoğurt
ara:1 elma 1 fincan bitki çayı
akşam:1 tabak pirinçsiz pırasa yemeği,bol yeşillik veya salata
3.5 litre su
Eki Görüntüle 601119 Eki Görüntüle 601119
sanirim oldu
h&m den aldim
umarim okunuyordur
tebrikler.benimde bir bisikletim var evde ama kulanamiyorum.onun yerine disarida yürümek daha hosuma gidiyor.
Allah'ın izniyle hiçbir zaman sorumluluklarımdan kaytarmak düşüncesine sahip biri olmadım.. Elimden geldiğince bunu erken kabulun hakkını vermeye gayret edeceğimden emin olabilirsin. Yarın sabah namazdan sonra tartılıp hemmmen yazıyorum kilomu inşallah, umarım sevineceğim bi sonuçla karşılaşırım, sizler de öyle arkadaşlarım
Ben şimdi yemeğimi hazırlamya gidiyorum, ilerleyen saatlerde yine görüşelim e mi? hepinzi öptüm
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık
Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt
Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
baska bir bölümden buldum bu listeyi.yarin tartidan sonra yeni bir listeye baslamak istiyorum.sizce bu liste nasil?
cok haklısın ebrum sorun zaten burada olmakdan cok esımın bana karsı olan tavırları...onun sayesınde burdayım ben bunu kabul edıp geldıysem oda bunun ezıklıgını bıraz olsun yasasın ısterdım....neyse bencede hersey guzel olavak......
balım canım resme ne gerekti..benim gibi yumuş etli ince kemikliysen boyda var maşallah..olur niye olmasın..Eki Görüntüle 601119 Eki Görüntüle 601119
sanirim oldu
h&m den aldim
umarim okunuyordur
ben 30 saati aylık toplam yazdın diye düşündüm..evet bebgim oyle olmusssss
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende gulos dn umutluyum
gecen hafta o vermisti
yok benim bir iki parca daha birseyim var ve kullaniyorum
ev rahatligi salonda yoktur diye boyle oldu
buda benim isime geliyor
canim isteyince yapiyorum
ya ben bu mesaji okumadim
20 cesit borek ve tatliyi hic okumadim zaten
vallada 40
billada 40
tillada 40 iste
saol ortim...Afiyet olsunn orti can:))
Ben de aksam ne yesem kacta yesem diye dusunup duruyordumm
17:30da cikiyorum okuldann
Cikar cikmaz disarda mi yesem diyorum eve mi gitsem alisverise mi gitsem karar veremedimm:)
amin cümlemizi ..sende inşALLAH huzuru rahatı bulursun ..Rabbım ınsallah hep mutlu huzurlu etsın deryacım... saolasın canım ınsallah bızde daha ıyı oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?