Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya'cım takıma her geldiğimizde yazdığımız en son mesajdan itibaren geçmişi okuyoruz. Böylelikle hem yokken olanları takip ediyoruz, hemde daha iyi bir sohbet ortamı oluşuyor.

Paylaşımları akşamları telafi edebileceğine inanıyorum. Bu cuma sabah evden çıkmadan kilo bildirimini yapabilirsen eğer listeye dahil edeceğim canım seni. Aynı istek ve kararlılıkla devam edeceğini tahmin ettiğim için deneme süresini kısa tuttum. Umarım yüzümü kara çıkarmazsın.

sohbetim hostur
cok genisimdir her konuda
ama ...............beni okuduysan biliyorsundur sonunuda
nerde okuyordun 6.takimdamiydin sende
askitom caniskom sen yenilerdenmisin
iki gundur yeni katilimlar var

Beril'cim geçmişe dikkat canım. Takip ediyoruz mutlaka.

gecmis mesajlarinizi okudum.gecmis mesajlara,o konunun bittigini düsündügüm icin cevaplamadim.ama dogrusu bende ne yazacagimi bilemedim.söyledigin icin tesekkürler.(sen diyebilirim degil mi?)

Konu bitsede seninle ilgiliyse eğer canım bi şekilde geri bildirim yap ki okuduğunu bilelim. Sana şuanki kilonu ve hedef kilonu sormuştum. Hala cevap alamadım. :44:

benim metabolizmam cok yavas.genetigimde bozuk.sülalemin de cogu obez.kiloya yatkinlik olunca bizim iki kat daha fazla dikkat etmemiz gerek.

Obezitenin genetikle alakası yok canım. Daha önceki bir mesajımda da yazmıştım. Tamamen yanlış beslenmeden kaynaklanan bir sorun. Genetik diye kendimize kılıf uyduruyoruz sadece. Eğer istersen gayet sağlıklı bir kiloya ulaşabiliyorsun. Yeter ki dikkatli ol.

Bence evde yeterince alet var. Koşu bandıyla hemen işe başlayabilirsin. Yavaş yavaş artırarak. Bence spor salonu çok mantılı değil şu durumda.

Ozaman elma sırkesıne baslayım ben yarın sabahdan..
Ben en cok yaptıgım lahana corbası dıyetınde cıldırmıstım kızlar cok kotu tadı vardı ama etkılıde olmustu

bu hafta istediğim gibi olmazsa haftaya lahana çorbası diyetini deniyeceğim en azından küsaratatlardan kurtulana kadar sıkıntı bastı bana.....

suyu artırıp yuruyuse agırlık vercem ve 6 dan sonra asla bısey yemıcem bazen elma falan yıyodum onu ara ogunlerde tuetcem asla yemıcem canım ınanıyorum daha gayretlı olcam....

Çok doğru kararlar almışsın. Zaten olması gerekenlerde bu. Özellikle saat 18:00 den sonra hiç bişey yememek gerekiyorr.

Menün dolma haricinde ok iyi. Onuda dengelemişsin. Su az olmuş. Bugün daha iyi bir menü bekliyorum senden.

Hadi bakalım iyi yerlerde görürüz seni inşallah. Hedeflerin ne kadar zor olursa olsun gerçekten istersen ulaşırsın. Pes etme sakın.

Kızlarr ben kacıyorumm yarın zor bi gün beni beklerrrrrr iyi aksamlar hepinize yarınn görüsürüz

Canım sınavlarında başarılar. Umarım hepsinden iyi sonuçlar alırsın. Cuma sabahı bildirim yapmayı unutma sakın

ah berıl ah ben kaynanamdayım maddı sıkısıklık nedenıyle 2 ay burdayuım morlım cok bozuk ya ondan esımde burda degısıyo ben evın erkegıyım moduna gırıyo malesef....

sizin sorununuzun kaynağı belliymiş canım ya allah yardımcn olsun inşallah tez zmanda evine geçerisn.

daha once hıc denemısmıydın nermın lahana corbasını...
Ben zorlada olsa ıcmıstım ama ıyıde sonuc almıstım....

daha önce denemiştim ama 3 günden fazal dayanamamıştım:)o bile etki etmişti yani birde 1 hafta dayanabilsem neler olur acaba:)sonucunu düşünmek güzel ama çorbanin tadıda biraz iyi olaydı.ama aklıma fikir geldi bunu düdklüde pişirip blandırdan geçireceğim sonra kaşık kaşık değilde bardakla içmeyi deneyeceğim daha kolay olur gibime geliyor:)daha farklı fikirleriniz varsa söyleyin ama bu defa hangi şekilde olursa olsun içicem bu çorbayı:)

elma sırkesı ve bal kurunu deneyen varmı kızlar faydasını goren varmı...

sirke mideyi deliyor diye duymustum. o yüzden ben cesaret edemedim.ama deneyen arkadaslarimiz varmis.

yarin yazarim

daha da kücük bedenlere girersin insallah canim.

aslinda cizelgede var diye yazmamistim.76 ile basladim.su an 74 um.hedef kilom 64. kilomu göstermedigim icin.64 un altinda beni cok zayif buluyorlar.yüzüm de cöküyor o zaman. bende arada kaliyorum.ya yüz güzelligi yada fizik...

dısarı cıkmadım kızlar kaynanam cıktı bıseylerde alcakmıs...
bede ogle yemegı yedım bıraz hareket yaptım uzzancam sımdı ....

selam ne habersiniz cancazlarim(karadayidaki savcinin sozu caldim ondan ohhhhhhhhhhh)

ben bayagi uzun bir sure yaptim bu kuru
ama

taylan kumelinin kitaplarinda ve katildigi programlarda ustune basa basa soyledigi
balsiz yapilmasi gerektigi
bal icerik olarak sirkenin etkisini kiriyormus
haberin olsun
balsız içince midemi ağrıtıyor..aslında çokta etkili bende mi başlasam..:)
elma sırkesı ve bal kurunu deneyen varmı kızlar faydasını goren varmı...
çok uzun süre olmasada denemiştim..etkili ben sabah akşam içmiştim..bal katarak tabi..bağırsakları çalıştırıypr ve bay baya inceliyorsun..
derya cok uzuldum gercekden canım ınan hıc ıstemezdım esınle aran acılmasını...
Rabbım yuvaklarımızdan huzuru saglıgı mutlulugu eksık etmesın ınsallah....
yok yok çok şükür asayiş berkemal ..bizde olay uzamaz ...ama ne eziyetti başka yerden enerji akışı olunca beni mahvediyor..senide hiç aklıma getirmedim..
akşam üzgün yattım..sabah uyandım eşimden özür diledim oda benden sarıldık hallettik..güzelde bir kahvaltı yaptık..dün akşamda eve geldi bana bakıyor meyve felan soydu verdi gözlerimin içine bakıyor..o bakışlar sözden daha çok şey anlattı bana..bu sabahta ya neydi akşamki olay diyor..oda anlam veremedi..tuğba o gece enerjim okadar tavan yaptıki sabah kadar bedenim cayır cayır yandı ve sabah -900 gr la uyandım..
suyu artırıp yuruyuse agırlık vercem ve 6 dan sonra asla bısey yemıcem bazen elma falan yıyodum onu ara ogunlerde tuetcem asla yemıcem canım ınanıyorum daha gayretlı olcam....
kuzum bence senin stres olayına çözelim..stres herşeyi kilitliyor..her gün 15 dk derin derin nefes al ver ve herşey yolunda ve olması gerektiği gibi..bulunduğum yerde güvendeyim kendimi seviyorum ve olduğum gibi kabul ediyorum güven içindeyim kendimi affediyorum ..bu sözleri tekrarla..ve dua tabi..
evet pul biberli yoğurt süperdir..kendilerini severim..
tamam ortimo güzle kilo verelim..:13:
başarılar..
bendimde 2. adım sayarım..ilki klipsi kırlıdı..buda hoş çok yere düştüya hala iyi çalışıyor..dün 3500 adım atabildim..
Valla ben de sasiriyorum bazen nasil hakim oluyorum diye:))

Dun harika olmus
Bugunku yediklerini de dengelemissin bence
Ben de adim sayar alcam sirf meraktan:))
iyi oluyor al benimki sportica hepsiburadadan aldım..ilki pedometreydi çok basitti hoş kırılmasa işede yarıyordu..
evet ben yarışmıyorum..bilginize..ama yinede cumayı iple çeker oldum..ama ben hergün tartılıyorum.. cumaya yined eheyecan yapıyorum..

tatlim 93 kilodan gelip 70 egidiyorum
ama gecen cuma 79.8 dim
bu cuma bakalim cok umutluyum

Ben de umutluyum senden...

yine güzel bir menü...

hanginiz derken
anlamadim canim

Bu hfta herkes çok azmetti takım olarak konuştum canım bizim takım zaten 1.ya hanginiz derece alacaksınız demek istedim

Ya kiyafetlerimin hepsi ozellikle butun pantolonlarim buyuk geliyo sinirden aglicam okula giderken giyecek birseyim yok ama yok almayacagim once 55 sonra alisveris

Allahım ben de sinirden ağlamak istiyorummmmm

Keske bn de tartilmasaydimm
Hic dogru duzgun verememisimm
Yarin 61.9 u hayatta goremem 62.5un altina dussem sevinicem..

Hiç belli olmaz bu kşlo işleri Betül ummadığın anda 600,700 gr gidiyor...

gunaydin mini mini 60 lar
caliskan 70 ler
azimli 80 ler

Günaydııınnnnnnnnnn....

ohh ne güzel tuğba olsun günes te yetiyor insana...

günaydın güzel hatunlar bugün yatakdan kalkamadım

demiştim umutluyum senden diye 2 küsür vermişsin galiba

selam ne habersiniz cancazlarim(karadayidaki savcinin sozu caldim ondan ohhhhhhhhhhh)

iyiyiz cancağızım..
beril bacım plates topu hariç diğer malzemeler bendede mevcut...sen maşallah kulanıyorsun..bende odada kuzu kuzu duruyor ama bak evi temzilerken itanayla tozunu alıyorum temizliyorum yanlışlıkla kulllanırsam hazır ve nazır durumda..

Merhaba kızlar insallah iyisinizdir bu sabah kahvaltıya gittim bir yer yararına düzenlenmiş kadınlar da bir sürü şey yapmış en az 20 çesit börek ,tatlılar önce dayanamadım aldım hamurişlerinden kaç gündür yulaf kepeği yemekten gözüm dönmüs sonra birer çatal aldım ama bir ağır geldi nerde dedim benim sade kahvaltım çok gereksiz bunlar durdurdum kendimi...hafif sıyrıklarla atlattım durumu sonra sporuma gittim 40 dk alet çalıştım ama tartı öncesi spor iyi değil demiş Gülçin sanırım:26: simdi çaylarımı içip akşamı sebze ile geçistirmeyi düşünüyorum tek isteğim yaryın 77 leri görmek hadi hayırlısı

Son düzenleme:
Kizlaarr gecmisi okudummmm ama tlfdan alintilamak cok karisik oluyo hepsinee aksam cevap vericem

Tostu nasıl yaptın, ekmeği nasıldı? Bide 30 saat yazmışsın:26:Afiyet olsun güzel olmuş.

umarin becerebilirim tugbacim.burada bir tablo var.

Becermişsin Kadriye'cim. Eline sağlık.

Pilav harici çok güzel bir menü olmuş. Ne güzel eğlenmişsiniz ailecek. Yaaaa kızlar ben artık hiç bişeye yetişemez oldum.. Zaman yetmiyor bana.Daha geçmişi okumayı bitiremedim. Hastanede internet çok yavaş. Benim netbook un işletim sistemide sanırım evdeki bilgisayara göre daha düşük. Yaz yaz bitiremedim

kızlar herkesden çok özür dilerim öğleden önce girdim siteye ne alıntı oldu ne de cevap veremedim sitede sorun vardı sanırım
akşamda eşim bilgisayarı çökertti ancak format attım

Bende merak ettim Gülçin nerde kaldı diye. İyi bari formatı sen atabiliyorsan süper

tatlim 93 kilodan gelip 70 egidiyorum
ama gecen cuma 79.8 dim
bu cuma bakalim cok umutluyum

Beril'cim bu kiloda 40 beden çok iyi canım. Aynı boydayız seninle ama ben 79 kiloda 40 giymedim.

Menün gayet güzel canım afiyet olsun. Sorumluluğun içinde ayrıca teşekkürler herkese örnek olman lazım. Geçmişi okuma konusunda.

Merhaba arkadaşlar

Ben de grubunuza katılmak istiyorum. ay içinde üye alıyor musunuz,şubatı mı bekleyeceğim?
kilom 82.
ilk sayfadaki mesaj dışında dikkat edilecek güncel yeni bilgiler var mı?

Mrb canım hoşgeldin. Şuan takımımızda yer yok maalesef. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazarsan eğer seni çağıracak bir takım olacaktır mutlaka. Ama eğer istersen misafir olarak takıma ne zaman istersen gelebilirsin.

görürsün inşalalh canım :)
bende akşama pırasa pişireceğim kabızlığa iyi geliyormuş idrar söktürücü özelliği varmış.bir şeyi yemeden önce ne işe yarıyor diye bakmaya başladım

kizlar bana iyi gelen birsey söyleyim size.metabolizma hizlandiriyormus arkadasimdan aldim tarifi. 2 litre suyun icine 1 dis sarimsak,1 cay kasigi pul biber,1 cay kasigi biberiye atip 3 dakika kadar kaynatiyoruz.sonta biraz limon suyu ekleyip,ilik iciyoruz.yemekten önce yada sonra fark etmiyor.belki psikolojik,belki faydali bilmiyorum ama bana faydasi oluyor.bu gün sarmisak alayim.yarina buna baslayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…