- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
msj 4
Beril ben takıma girmeden senin paylaşımlarını okumuştum , çok hoşuma gitti ..espri anlayışın ve hitap tarzın oldukça samimi , biz artık yeni yeni alışıyoruz. herkesi tanıdıktan sonra daha çok sohbete katılırız inş
Derya'cım takıma her geldiğimizde yazdığımız en son mesajdan itibaren geçmişi okuyoruz. Böylelikle hem yokken olanları takip ediyoruz, hemde daha iyi bir sohbet ortamı oluşuyor.
Çok mutlu etti bu teklif beni ya... Elbette bu şekilde devam etmek için elimden geleni yaparım. Allah'ın izniyle ederim de. Cuma günü sınavım var okulda olacağım.önümüzdeki hafta da 2 gün okulda olacağım. O zaman telefonla girersem yine bu sıklıkla girebilir miyim bilmiyorum. Ama akşam muhakkak telafi ederim. Diğer zamanlarda da mesela gündüz dışarı çıksam, akşamları muhakkak telafi ederim. Bir de, okullar yeniden açılmadan biz yazlık eve gidip en fazla 1 hafta orda kalacağız. O zaman bilgisayarımdan giremeyeceğim mesela, cepten girdiğim için de geçmşi okumakta sıkıntı çekerim ama günlük menümü ve söyleyeceğim şeyler varsa onları rahatlıkla bildirebilirim. Karar senin, uygun görürsen ben çok mutlu olurum. Görmezsen de ben aynı şekilde çabalamaya yine yine yine devam ederim
Paylaşımları akşamları telafi edebileceğine inanıyorum. Bu cuma sabah evden çıkmadan kilo bildirimini yapabilirsen eğer listeye dahil edeceğim canım seni. Aynı istek ve kararlılıkla devam edeceğini tahmin ettiğim için deneme süresini kısa tuttum. Umarım yüzümü kara çıkarmazsın.
sohbetim hostur
cok genisimdir her konuda
ama ...............beni okuduysan biliyorsundur sonunuda
nerde okuyordun 6.takimdamiydin sende
askitom caniskom sen yenilerdenmisin
iki gundur yeni katilimlar var
Beril'cim geçmişe dikkat canım. Takip ediyoruz mutlaka.
Bu arada yarın 12 de ve 4 te iki sınavım var 10 dan aksam 5 e kadar okuldayım eve gelmem 6 bucuk olur mümkün oldukca telefondan giriyorum zaten fakat 4 teki sınavıma calısamadım o yüzdn öbüründen cıktıgımda ona calısıcam bu kadar cok katılım yapamam cuma günüde yine 2 sınavım var yarın günüm calısmakla gececektir ondan sonra son 2 sınavım kalıyorr veee tatillll :) sonra bütünlemeler baslayacaaakk :) haberiniz olsun
gecmis mesajlarinizi okudum.gecmis mesajlara,o konunun bittigini düsündügüm icin cevaplamadim.ama dogrusu bende ne yazacagimi bilemedim.söyledigin icin tesekkürler.(sen diyebilirim degil mi?)
Konu bitsede seninle ilgiliyse eğer canım bi şekilde geri bildirim yap ki okuduğunu bilelim. Sana şuanki kilonu ve hedef kilonu sormuştum. Hala cevap alamadım. :44:
benim metabolizmam cok yavas.genetigimde bozuk.sülalemin de cogu obez.kiloya yatkinlik olunca bizim iki kat daha fazla dikkat etmemiz gerek.
Obezitenin genetikle alakası yok canım. Daha önceki bir mesajımda da yazmıştım. Tamamen yanlış beslenmeden kaynaklanan bir sorun. Genetik diye kendimize kılıf uyduruyoruz sadece. Eğer istersen gayet sağlıklı bir kiloya ulaşabiliyorsun. Yeter ki dikkatli ol.
msj 7
Ecem benim evde de bir sürü spor aleti var , inş dönem tatilinde kullanacağım . koşu bandı , plates topu ve seti , step tahtası ..spor salonuna gidip gitmemekte kararsızım ..bu yıl çok iyi gitmiyor , fazla sıkı yaptırmıyorlar , hoca değişti ..hava da çok soğuk , eve dönünce tekrar dışarı çıkmak istemiyor insan ...ama zorla da olsa gitmem gerekiyor ..
Bence evde yeterince alet var. Koşu bandıyla hemen işe başlayabilirsin. Yavaş yavaş artırarak. Bence spor salonu çok mantılı değil şu durumda.