Tuğba'cım tatil çok iyi gelecek çookkkk sevindim senin adına....
Kızlar bugün pc çok vaktimi aldı 6 afacanlı 5 erkek 1 kız çocuklu bir aile akşam yemeğe geliyor 6 gibi son hazırlıklarımı yapayım söz kaçırdığım her seyi okuyacağım selamlarrrr....
kolay gelsin o kadar çocuk maşallah valla:)
benimde yarina misafirim gelecek.simdiden biraz birseyler yapayim.sonra görüsürüz.
Kizlar listeyi yaptim ama alinti yapamadimm
Tek tek yazamadimm
Berill masallah cok guzel kilo verdin, boyle gidersen super bi hatun olcaksin yakindir.
Ecemm 5li rakamlari gormene kendim olmus kadar cok sevindimm, ben de arkandan gelicem insallah :))
Derya valla ayni olalim dedim ayni oldu, kalbim mi temiz ne:))
Gulcin regl oncesi odemdir o, canini sikma asla ve asla sok diyete niyetlenme. Bak gecmiste de hep yaptin sonra da hep dedin ki bir daha yapmiycam, yapmaya kalkisirsam bana hatirlatin uyarin diyee.
Gul sen de guzel kilo veriyorsun ve menulerin cok duzenli gidiyor, seni de tebrik ederimm.
Dontpanic tugba sana zaten yazmistim sabah ama tekrar tebrikler:)
Tugba tatil isinize cok sevindimm, ask tazeleyinn birazz :))
Nermin dedigin gibi bence de haftaya alacaksinn kacamksiz gecirdigin haftanin odulunuu,, az sabret
Diger derya, sen de 200 gr da olsa guzrl ve duzenli bir baslangic yaptinn, devami gelcekk:))
Gul ve Dderya misafirlere hazirladiklarinizdan mumkun oldugunca uzak durunn:))
ayyyyy kızlar soylemeyı unuttum ocak ayının sonuna burda bı otel var cok guzel orda bı hafta kalmaya goturcek esım benı ..
onun bı arkadsının hakkı varmıs o gıdemem ben bu ay demıs esıme vermıs .....
Basarılar benimde yarın sınavlarım varyarın görüsmek üzere
Kızlaar bugün buzdolabını degistirdim sükürler olsun icimee sindiiii bu sefer :) aslında daha tam degistirmedim ankastrelerle bir fiyatını verecek bize yarın muhtemelen degisecek bir ankastreler sectim ki ayyyy cok heyecanlıyım hemen zaman gecsede kullansammmmmm :)))
Birde yarın eger bir sıkıntı olmazsa yineee dügün yaapılacak yerin geri kalan parasını vermeye gidicez kaynanaya sinirim gecmedi onunla degil yarım saat 1 dk bile muhattap olmak istemiyorum bana sabır dileyin nolur nolur noluur
Menum
Sabah 7:30 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynirli omlet, 1,5 dilim ekmek, domates, 4 zeytin
12:30 domates corbasi, slata, yogurt, 3 kofte
14:00 1 mandalina
16:30 ceyrek simit, yarim bardak ayran
18:15 kori soslu tavuk, 3 patates kizartmasi
Öncelikle bu siteyi kuranlardan, böyle bi yarışma fikrini aklına getirenlerden, bana destek olan siz arkadaşlarımdan ALLAH RAZI OLSUN diyorum. İyi ki buraya gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım, gerçekten çok istedim bu sefer, azmettim.
Yakın bir zaman önce 120.7 'yi gördüğüm kilom, buraya geçen cumartesi günü başladığım 115.1 kg'dan 112.9 a düşmüş durumda. Sabah tartıda bu sonucu görünce, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizler alışkınsınız kilo vermeye ama ben ilk kez bu kadar iradeli oldum ve başardım. İnanarak yaptığım bişeyi başarmak, hayatım boyunca ızdırabını çektiğim bi hastalıktan emin adımlarla ve sağlıklı bi şekilde kurtulabiliyor olmak çok güzel. ALLAH'ıma şükrediyorum. Ve ben buraya geleli yalnızca 6 gün oldu, 6 günde aldım bu sonucu. Çok mutluyum arkadaşlarım, çok.. Asla vazgeçmeyeceğim, çünkü ben böyle çok MUTLUYUM...
Şimdiki temennim ise, sizlerin de böyle mutlu olacağınız sonuçları görmeniz tartıda. Gerçekten en az kendime ettiğim kadar sizlere de dua ediyorum. İyi ki varsınız, bu süreçte hepiniz burdasınız. Birazdan bazı alıntılar yapıp kahvaltımı ettikten sonra evden çıkacağım, sınavım var biliyorsunuz. Akşam yeniden görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun..
Gunaydin herkesee
Hemen beni aslinda memnun etmeyen sonucuma gelelimm ama buna da sukur..
Gecen hafta63.2
Bu hafta 62.7
Fark 0.5
Yuzde 0.79
İnşallah haftaya senden daha iyi bir sonuç bekliyorum Nermin'cim. Artık görelim şu 7 li rakamları. Olmaz mı?
Tebrik ediyorum canım gayet güzel vermişsin.
Ellerine sağlık Betül'cüm.
Biraz daha gayretle inşallah haftaya daha güzel bir sonuç alırız senden Derya'cım.
Öyle olması gerekliydi canım benim. Hatta gör zzamanla herşey daha iyi olacak.
Tam zamanında gelen bir fırsat. Çocuklarıda bırak babaanneye. Yeniden balayı yapın eşinle. Ama diyete devam ona tatil yok. Tamam mı?Allahım ne güzel zamanda veriyor dimi
Aman haaaaa Gülçin yok öyle şok felan. Normal menü istiyorum senden. Sporuda günlük35 dk tempolu yürüyüşle başla. Başka spor yapma. Ama tempolu olacak. Nasıl bilyor musun KPSS sınavına geç kalmışında ona yetişmek için yürüyormuş gibi. Anladın mı tempoyu. Molasız 35 dk.
Benimki muhtemel doğum tarihi. Sezaryan olacağı için tam kestiremiyorum tarihi. Doktorla görüşmek lazım. Bakalım nasıl olacak.
Kolay gelsin canım, bol bol enerji harca.
Ayyy kıyamam canım yaaaaa. İnşallah düzelir biran önce. Ben hiç çıkış yapmıyorum. Site açılır açılmaz giriyorum. Şifreye felan gerek kalmıyor.
Sanada kolay gelsin canım. Hazırlıkların tadına bakma olur mu
kolay gelsin.yap ama yeme tamammı:)
bu arada dün kızım kek istedi 1 tepsi yaptım yemedim. eşim burma kadayıf getirmiş ben seviyorum diye onu da yemedim kızımın ağzına tıkdım durdum ona yarasın.bu hafta olmadı belki ama bunların mükafatını haftaya alacağım:)
msj 5
kolay gelsin Kadriyecim, pastaları yap sonra bak , nefsin ile savaş başlıyor....
msj 6
sağol canım , 200 gr başlangıç için fena sayılmaz hem başlayalı 2 gün oldu , bakalım haftaya ne kadar vereceğim ..az önce ablam beni baya motive etti ...o da diyet yapıyor ,,uzun yıllar 69 kiloydu 1 ay çok sıkı bir diyet yaptı , şimdi 61 kilo ...
kolay gelsin.yap ama yeme tamammı:)
bu arada dün kızım kek istedi 1 tepsi yaptım yemedim. eşim burma kadayıf getirmiş ben seviyorum diye onu da yemedim kızımın ağzına tıkdım durdum ona yarasın.bu hafta olmadı belki ama bunların mükafatını haftaya alacağım:)
olmazmı canım benim.ne kadar istiyorum anlatamam özellikle bu hafta çok hırsalndım geçen haftalar kaçamak vardı ama bu hafta kaçamaksız geçti.belki spor yapamamamın etkisi var belki reglinin bilemiyorum amapes etmek yok ay çıkmadan ben göreceğim o 7 yi merak etmeçok mu iddialı oldu bilmiyorum ama iddialı olmazsanda olmuyor
kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs Rabbım sıkıntılarımın ustune bana odul verdı Allah ım kurban oldugum ne kadar buyuk ....
Kızlar artık ben bu kişiyim yeni gelen arkadaslardan da özür dilerim dünden beri bir girdim bir giremedim sistem kabul etmiyor diğerini çıkınca giremiyorum
Kızlar bugün pc çok vaktimi aldı 6 afacanlı 5 erkek 1 kız çocuklu bir aile akşam yemeğe geliyor 6 gibi son hazırlıklarımı yapayım söz kaçırdığım her seyi okuyacağım selamlarrrr....
msj 13
arkadaşlar toplu alıntılama yapmayı hiç denemedim . onun için tek tek cevap vermeye çalışıyorum ..bu da biraz zaman alıyor ..bir gün deneyeceğim bakalım ..
ben de bugünkü menüyü yazayım
sabah
salata , şekersiz çay ve peynir
öğlen
yoğurt ve 1 dilim ekm
akşam
1 kase çorba , yoğurt , ve tavuk ..
1lt su
evet kizlar pastami ve kurabiyelerimi yaptim.yarin da pogaca ve kalanlari yapacam.bugünlük dikkat edip yemedim.umarim yarinda nefsime sahip cikabilirim.
maasallah.diyetinden ipuclarini bekleriz.
menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.
menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.
evet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...
sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates
ara kıvı
oglen 1 kase tarhana corbası yogurt
ara elma
aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...
su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...
kızlar kucuk oglum artık yanımda olacak oglenlerı bugun son gunuydu kresde.....
menun cok guzel canım.. bısey desem kızarmısın adın neydı..... :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?