Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ıyı yavrum yanımda OLACAK kotu hareketlerım dısarı cıkmalarım ksııtlanacak...
evet bana dA bos gıbı geldı bugun..
ebrum sonuclar bellı oldumu...

ebrum benım menumu begenmıs ayyyyyy ne mutluluk...

ıyı yavrum yanımda OLACAK kotu hareketlerım dısarı cıkmalarım ksııtlanacak...
evet bana dA bos gıbı geldı bugun..
ebrum sonuclar bellı oldumu...

Sonuçlar belli tabii ki canım ama resmi olarak liste yapılmadı henüz. Birinciyyiz bu hafta Beril' de büyük ihtimal bu etabın bireyselde birincisi

İyi bir cevap verdi Beril

ms 2
Kızlar harikasınız, beril o 2.5 kiloyu nasıl verdin canım maşallah...inş haftaya benim de en az 1 kilo gider..
canim burda hergun yaziyorum ne yedimi yaptimi
goz ucuyla arada bir bak
sende harika kizlarin arkadasi oldugun icin harikasin sekerim

cok zayiflik yakismiyor
kendimi hamsi gibi hissediyorum ama simdi masallah balina etliyim bacim

ben de bayildim canim
13 demisler bize degilmi
dun konusmustuk bak allah sana mukafatini tezelden gondermis
adamin her dedine alinma
otel
siz
romantik geziler
masum geceler
Merhaba arkadaslar yine zor bela girdim çıktığım an yine giremiyorum çıkıs yapmıycam bakalım ne olacak biraz geçmşi okuyayım gelicem beni bekleyin anacım mucckkssssssss
canim sifreyimi unutuyon ne yapiyon
ben anlamadim
sorununu yonetime bir sorsan
kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs Rabbım sıkıntılarımın ustune bana odul verdı Allah ım kurban oldugum ne kadar buyuk ....
bende ayni fikirdeyim
sen sabir et odulu kusun kanadinda cicegin yapraginda gelir
Kızlar artık ben bu kişiyim yeni gelen arkadaslardan da özür dilerim dünden beri bir girdim bir giremedim sistem kabul etmiyor diğerini çıkınca giremiyorum
sorun degil canim biz burdayiz

Ben baya bi geç kaldım bugün eve. Sporuma da yetişemedim gelir gelmez öğünümü hallettim hemen. Bi bakayım neler konuşmuşsunuz, kimler ne durumda, birinci mi olduk cidden? hayallerm gerçek oluyor bir bir :) ay çok cümle kurdum alıntılardan sonra da bugünümü anlatayım sizlere canlarım.

vav her sekılde bırıncıyız deseneıze ... tebrıkler sımdıden takım tebrıkler berılım...
evet berılım dun konusmustuk ınsallah guzel gunlerle bırlıkde Rabbım huzur versın cumlesınınkıne.....
kızlar bende rahımde yara cıktı 1 ay oldu doktror 1 ay dolunca gel yakalım demıstı pazartesı gıtcem randevu aldım ama cooooook korkuyorum....

VEEE HAYATIMIN ALINTISINA BAŞLIYORUM

Çok teşekkür ederim canım benim. Ve sen de sıkma canını, regl ile ilgilidir senin durumun. Vücudumuza akıl sor erdiremeyiz bazen sen tam gaz devam et :)

Kilo bildirimi;

Gecen hafta : 61
Bu hafta : 59,8
Fark : 1,2
%1,97

Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))

Süüüppersin :))

Tebriklerr canımmmmm cok mutlu oldummm

Ben de senin adına çok mutlu oldum ecemcimm çok teşekkür ederiiim

Umarım sorunsuz bi gün geçirmişsindir sınavn da güzel geçmiştir moralin de bozulmamıştır. Ama 50 leri gördün ya artık senin canını ne sıkabilir ki )

Çok teşekkürler ederim adaşım benm sen de harikasın maşallah

Tatlım bence iyi bi kahvaltı yapman şart. Yani ne bileyim ymurtası peyniri de olsun, bi dilim ekmeği olsun. Günde çok daha zind ebaşlarsın ve diğer öğünlerini de olumlu etkiler bu.

çok güzel böyle gidere sen yakında bu işi bitireceksin

İnşallah canımcığım :))

Sınavım gayet iyi geçti elhamdülillah. Kendimi de sizleri de daha çoooook sevindirmek niyetindeyim Allah'ın izniyle.. tekrar söylüyorum iyi ki sizlerleyim...

gunaydin
hayirli cumalar
baslangic 93
gecen hafta 79.8
bu hafta 77.3
fark 2.5
yuzde 3.13

HAA Rİİ KAA SIIIIN

Kızlarrr tüm tebriklerinize cok tesekkür ederim hepsini cevaplandırıcam aksam.. Cünkü su an amfide kagıtların dagıtılmasını bekliyorum :) hicc zamanım yookkk görüsürüüüüüzz :)

Canım ya sınavdan önce bile aklı burdaymış, ben bu takımı niye sevdim

Tebrikler canım bnm

senin sevinmene bende cok sevindim
seni sevindiren tartiyi opesim geldi
umarim hep boyle mutlu mesajlar yazarsin ama uzulme ne olur

Var ya canımsın..

Ne güzel sonuçlar almışız maşallah takımımıza

ne güzel canım ya çok tebrik ederim devamı fazla fazla olur inşallah allah herkesi mutlu etsin inşallah.

Allah razı olsun hepimiz hakediyoruz mutlu olmayı, en azından çabalıyoruz. Allah çabalayan kulunun emeklerini asla zayi etmez..

listeye girmeyenlerde var
insallah haftaya daha iyi sonuc aliriz
13.takimda olmanin sorumluluguyla daha iyi bir cuma listesi bekliyorum arkadaslar
hepimizin azmine, takim sorumluluguna nazar degmesin

Gerçekten de "13.takımda olmanın sorumluluğu" diye birşey var..

Oooo süper.. Çok sevindim senin adına :)

kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs Rabbım sıkıntılarımın ustune bana odul verdı Allah ım kurban oldugum ne kadar buyuk ....

Tam ben öyle dicektimlafı ağzımdan aldım.. Çok çok anmak lazım bize bu nimetleri nasîb edip yüreklerimize su serpeni..

Allah razı olsun. Sadece kendime değil sizlere de faydam olluyorsa ne mutlu bana Allah'tan daha ne isterim.. Hepimiz hepimiz daha da sağlıklı ve mutlu olarak ayrılacağız bir gün burdan inanıyorum ben.

Akşam çok güzel ama sabah çay peynir yumurta çok daha güzel olurdu, o salatayı da öğlene alabilirdik. Olsun yine de afiyetlerr olsun

menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.

Benm sevdiğim tarz işte :) sabah o tostun yanına bi şekersiz yeşil çay süper olabilirmiş. Afiyet olsuuuuun

Çok beğendim adaşım.

Bugünkü Menüm ;

Kahvaltı Öncesi : Ilık suyla elma sirkesi-bal karışımı ve nane limonlu şekersiz yeşilçay

Kahvaltı :1 dlim tam buğday ekmek
1 kibrt kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
2 yemek kaşığı kadar domates
2 yemek kaşığı kadar limonlu havuç

Ara yok --------------------------------------------------------------------------

Öğle :1 kepçe domates çorbası
2 kaşık pirinçpilavı
2 kaşık kadar et sote
Bol limonlu salata

Ara yok --------------------------------------------------------------------------

(*) Akşam : 1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

* Öğlen yememe gereken 2 tane şeyden az da olsa yediğim için akşam sadece yoğurt yedim.

1,5 litre su (yatmadan önce 2,5'a yaklaştırırım onu ben :))))
2 bardak limonlu yeşil çay (o da 3 olur zaten yatmadan da içerim)

bugünüm de böyleydi canlarım.

tebrik ederim ecem masallah 5 li rakamları gördün

Sukurler olsun en son gordugumde 5 li rakamları ilkokuldaydm yada ortaokuldaydım sanırım o kadar gecmiski hatırlamıyorum bileeee :)

Canımmm cok tesekkurler vermissin yaa neredeyse 1 kilooo ben bu hafta detoks yaptm dye gitti yoksa gram gram gidiyor

Maşallah maşallah. Dedik dedik gördük 5 li rakamları. Hadi bakalım kendine ödül olarak güzel bişeyler al.

Ayyyy sükürlerrr olsuuunn baaaakk bi kacamagm olsada 5 lileri gördüükkk cok mutluyummmm :))

Dogru diyosunn valla düsünmem lazımm cısssss yazıcam :))
Ankastrelerde gri secmedim canımm parlak siyah sectim buzdolabımıdaa herseyimi sanırım bu daha fena parmak izi cicin sil dur :)))

Tesekkurler canim benim

Allahım yaaaa aklı fikri burda hadi bakalım bekliyoruz akşama

Hahaha valla öyle tüm gün aklımdaydı kacıncı olduk dye :)

tebrikler canım:)

sonunda gördün 59 u tebrik ederim canım

Tesekkuuurrr ederimm canımm darısı basına olsun

canım ya başarılar orda bile takımı düşünüyorsun

Sormaaa ya cevap veremesemde böyle günlerde genelde takipteyimmm

msj 8

İnşallah sınavlarınız çoooooooook iyi geçmiştir ,

Amin Allahım insallahhh.. Yook hic unutulmuyorr bugün yüzüne baktıkcaa sinirim bozuldu neyse bugünüde atlattııkk haftaya gelinlik kaporasınıda yatırırken atlatırsak o günüde daha da bi süre görmemeye calısırım

Bendee coook tesekkür ederim :) ayyy bugün nasıl bir gündü hic anlamadım 12 2 4 sınavlarm vardı birinden cık öbürüne git kolumu kaldıracak halim yok 2si güzel gecti 1i bütlere kaldı

Evettt hep aklımdaa takım :)

Menüm
Sabah
Kücük bir simitin yarısı
2 çatal peynir
3 zeytin

Ögle
Yok - zamanımda yoktu ama basım döndü ve 2 seker yedim

Aksam (16.00)
Mantar soslu dana rosto
1 d. Ekmek
1 k kola

Bu arada aksam yemegimi Kıvanc Tatlıtugla yedim :)) o da bizim okulda 10 yıldır mezun olamadıda hahahah :))

Son düzenleme:

Gerçekten baya yoğun bi günmüş :\ Bütde verirsin o dersi canım ya, merak etme biz de dua ederiz senin için bol bol.

:

Tatlım sana cevap yazdım ama gözünden kaçmış sanırım. :26:
60: [/B][/I][/COLOR]
Mrb canım hoşgeldin. Şuan takımımızda yer yok maalesef. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazarsan eğer seni çağıracak bir takım olacaktır mutlaka. Ama eğer istersen misafir olarak takıma ne zaman istersen gelebilirsin.
[/QUOTE]

kusura bakmayın, dikkatle bakmaya çalıştım, hatta LAydLiNe ın mesajlarını aratarak baktım, ona rağmen gözden kaçırmışım.
şimdi tekrar baktığımda buldum.

sizin için sakıncası yoksa, ben bu takımda misafir olarak takılmak istiyorum. yediklerimi ve yaptıklarımı yazarım size. sizinkileri de okurum. bildiklerimizi paylaşırız.
yarışmalarda yer almasam da olur. sonuçlarınızı etkilemem. kilo vereyim, o bana fazlasıyla yeter :))

Son düzenleme:
Kızlar dügün mekanımız burası kısmetse 01.09.2013 te
Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor

Günün yoğun olduğu için biraz dengesiz olmuş canm başın falan da dönmüş üzüldüm Bi de o kola hiç olmamalıydı sanki ne bileyim ayran falan olabilirdi. Kıyamam canın mı çektiiiiii de alıp içtin :) bak LAdyLiNe sana böle yapcak demedi deme

Kıvanç kısmına hiç değinmiyorum ne diceğimi bilemedim

Eceeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm gözlerim kamaştı resmen nasıl bi yer böyle burası maşallah :) Sen buraya çok yakışıcak bi gelin olucaksın..

Böyle şeylerden pek anlamıyorum ama bence gelenek bozulmasın oturarak olsun en son bi ayağa kalkılıyo zaten, saçmaladım mı bilmiyorum da

Gerçekten baya yoğun bi günmüş :\ Bütde verirsin o dersi canım ya, merak etme biz de dua ederiz senin için bol bol.

Canım benim Allah razı olsun düsünmen yeterr :) 9 ders alıyorum 3 ü bütlere kaldı bu evlilik hazırlıklarıyle okul bu ara hic anlasamıyorlarrrr bedenimde aklımda hazırlıklara dogru kayıyor hahahah :)

Evet ama gercekten inanılmaaaaazz yogunduuuu anlatamammmm son 2 sınavım kaldı insallah onlar iyi gecer
Hahaha eminim Ebru dan güzel bir azarda gelicektir aslında ayran hiiicc aklıma gelmedi Kıvancın etkisi olsa gerek :))

Begendin mi gercekteeeeen cok mutlu oldumm :) kücük bir adacık her tarafı denizle kaplı :))
Tamam sen oturarak dedin bakalım diger kızlar neler dicek bunu not alıyorum cogunluk ne derse :) neden sacmalayacaksın canım Keremde(nisanlım) oturarak diyor :)
Biz Keremle Aslı olamadıkta Kerem Ecem olduk :)))

Son düzenleme:
mekan çok güzel, düğününüz de çok güzel geçer inş.
ben benzer bir mekanda düğüne gitmiştim, onlar denizi arkadalarına alıp ayakta kıymıştılar nikahı. bence güzeldi. yabancı filmlerdeki nikah görüntüleri gibi olmuştu.
ayakta daha güzel durursunuz gelinlikle. otururken pek birşey belli etmiyor. nişanlınızla boy-pos uyumunuz yerindeyse(boyu boyuna derler ya :) ) ayakta kıymanızı öneririm.

Son düzenleme:

Tesekkuuurr ederim canım fikrin icin sende ayakta diyorsun pekii bunuda yazalım bizimde her ikisinde de deniz arkamızda olacak :)) insallah güzel bir dügün olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…