Afiyet olsun Tuğba'cım. Çok güzel bir menü.
İyi mi sence kötü mü? Bi yönden güzel çocuk seninle birlikte olacak. Ama üzülmeyecek mi arkadaşlarından ayrıldığına :26:
İsmi Kadriye canım.
Kızlarrrr nerdenisiniz neden kimse yok bugün cumaaaaaaaa, toplanın bakimmmmmmm
Afiyet olsun Tuğba'cım. Çok güzel bir menü.
İyi mi sence kötü mü? Bi yönden güzel çocuk seninle birlikte olacak. Ama üzülmeyecek mi arkadaşlarından ayrıldığına :26:
İsmi Kadriye canım.
Kızlarrrr nerdenisiniz neden kimse yok bugün cumaaaaaaaa, toplanın bakimmmmmmm
ıyı yavrum yanımda OLACAK kotu hareketlerım dısarı cıkmalarım ksııtlanacak...
evet bana dA bos gıbı geldı bugun..
ebrum sonuclar bellı oldumu...
canim burda hergun yaziyorum ne yedimi yaptimims 2
Kızlar harikasınız, beril o 2.5 kiloyu nasıl verdin canım maşallah...inş haftaya benim de en az 1 kilo gider..
cok zayiflik yakismiyorberilcim sende benim gibi biraz baliketli olmayi tercih ediyorsun galiba.
bende en kücük gelinim.tam tersini düsünüyordum.en büyük gelinin ilk gelin,ilk gözagri oldugu icin daha kiymetli oldugunu. demekki karaktere göre,anlasmaya göre degisiyor.
ben de bayildim canimmasallahhhhhhhhhh cok guzel bayıldım ben bu tabloya kızlar harıkasınız...
berıllllllll kesın ılk 3 desın ama bence 1 . olmalısın bu haldee....
ebrum takım bencede kardes gıbı oldu ve bu benım cok hosuma gıdıyo buraya gırmeyınce kendımı eksıklık hıssedıyorum...
dun konusmustuk bak allah sana mukafatini tezelden gondermisayyyyy kızlar soylemeyı unuttum ocak ayının sonuna burda bı otel var cok guzel orda bı hafta kalmaya goturcek esım benı ..
onun bı arkadsının hakkı varmıs o gıdemem ben bu ay demıs esıme vermıs .....
canim sifreyimi unutuyon ne yapiyonMerhaba arkadaslar yine zor bela girdim çıktığım an yine giremiyorum çıkıs yapmıycam bakalım ne olacak biraz geçmşi okuyayım gelicem beni bekleyin anacım mucckkssssssss
bende ayni fikirdeyimkul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs Rabbım sıkıntılarımın ustune bana odul verdı Allah ım kurban oldugum ne kadar buyuk ....
sorun degil canim biz burdayizKızlar artık ben bu kişiyim yeni gelen arkadaslardan da özür dilerim dünden beri bir girdim bir giremedim sistem kabul etmiyor diğerini çıkınca giremiyorum
bir biz eksigizTuğba'cım tatil çok iyi gelecek çookkkk sevindim senin adına....
Kızlar bugün pc çok vaktimi aldı 6 afacanlı 5 erkek 1 kız çocuklu bir aile akşam yemeğe geliyor 6 gibi son hazırlıklarımı yapayım söz kaçırdığım her seyi okuyacağım selamlarrrr....
3 kiz getireyimmi bende
sagol canimKizlar listeyi yaptim ama alinti yapamadimm
Tek tek yazamadimm
Berill masallah cok guzel kilo verdin, boyle gidersen super bi hatun olcaksin yakindir.
Ecemm 5li rakamlari gormene kendim olmus kadar cok sevindimm, ben de arkandan gelicem insallah :))
Derya valla ayni olalim dedim ayni oldu, kalbim mi temiz ne:))
Gulcin regl oncesi odemdir o, canini sikma asla ve asla sok diyete niyetlenme. Bak gecmiste de hep yaptin sonra da hep dedin ki bir daha yapmiycam, yapmaya kalkisirsam bana hatirlatin uyarin diyee.
Gul sen de guzel kilo veriyorsun ve menulerin cok duzenli gidiyor, seni de tebrik ederimm.
Dontpanic tugba sana zaten yazmistim sabah ama tekrar tebrikler:)
Tugba tatil isinize cok sevindimm, ask tazeleyinn birazz :))
Nermin dedigin gibi bence de haftaya alacaksinn kacamksiz gecirdigin haftanin odulunuu,, az sabret
Diger derya, sen de 200 gr da olsa guzrl ve duzenli bir baslangic yaptinn, devami gelcekk:))
Gul ve Dderya misafirlere hazirladiklarinizdan mumkun oldugunca uzak durunn:))
sen nasilsin hersey yolundadir insallah
afiyet olsunevet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...
sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates
ara kıvı
oglen 1 kase tarhana corbası yogurt
ara elma
aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...
su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...
hos geldin
ay kiyamamkızlar kucuk oglum artık yanımda olacak oglenlerı bugun son gunuydu kresde.....
ne yapacak simdi kuzucuk
kimle oynayacak insallah arkadaslarim okulum diye diretip aglamaz
hadi yine iyisinnnnnnnnnnnnnebrum benım menumu begenmıs ayyyyyy ne mutluluk...
sagol canimSonuçlar belli tabii ki canım ama resmi olarak liste yapılmadı henüz. Birinciyyiz bu haftaBeril' de büyük ihtimal bu etabın bireyselde birincisi
İyi bir cevap vierdi Beril
cevabi anlayacak kapasite varmi ki---------------
buradaki herkese ve ozellikle sana tesekkurler
nedenmi kurallara uyuldugu cifte standart olmadigi icin
kendimede tesekkur edeyim bari iradem hirsim ve takim sorumluluk duygularim icin
canim burda hergun yaziyorum ne yedimi yaptimi
goz ucuyla arada bir bak
sende harika kizlarin arkadasi oldugun icin harikasin sekerim
cok zayiflik yakismiyor
kendimi hamsi gibi hissediyorum ama simdi masallah balina etliyim bacim
ben de bayildim canim
13 demisler bize degilmi
dun konusmustuk bak allah sana mukafatini tezelden gondermis
adamin her dedine alinma
otel
siz
romantik geziler
masum geceler
canim sifreyimi unutuyon ne yapiyon
ben anlamadim
sorununu yonetime bir sorsan
bende ayni fikirdeyim
sen sabir et odulu kusun kanadinda cicegin yapraginda gelir
sorun degil canim biz burdayiz
bir biz eksigiz
3 kiz getireyimmi bende
sagol canim
sen nasilsin hersey yolundadir insallah
afiyet olsun
hos geldin
ay kiyamam
ne yapacak simdi kuzucuk
kimle oynayacak insallah arkadaslarim okulum diye diretip aglamaz
hadi yine iyisinnnnnnnnnnnnn
sagol canim
cevabi anlayacak kapasite varmi ki---------------
buradaki herkese ve ozellikle sana tesekkurler
nedenmi kurallara uyuldugu cifte standart olmadigi icin
kendimede tesekkur edeyim bari iradem hirsim ve takim sorumluluk duygularim icin
benım kuzunun canına mınnet evde durmak abısı gıtsın o kalsın ıstıyo...
günaydın kızlar
geçen hafta :62
bu hafta:62.7
kızlar özür dilerim kaçamakta yapmadım ama neden böyle oldu bilmiyorum bugün ayın 11 i ve ben ayın 7 sinde regl olmam lazımdı onun şişliği sanırım:26:
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
Kilo bildirimi;
Gecen hafta : 61
Bu hafta : 59,8
Fark : 1,2
%1,97
Neyyyyyy birileriiiii ecooossssss 5 li rakamlara mı düsmüssün dedi hahahahahahahahah bugün benim 55 ten önceki pre-bayramımmm :)))))
Tebriklerr canımmmmm cok mutlu oldummm
Oooooo degisim süpermissssss gelecekte ki seni görüyorummm baktıkca :)
Canım cooookkk tesekkür ederim sınavları atlatalımda rahatlayalımm
Haklısın iste kafaya takmamak gerekiyor ama bir süre sen takmasan bile o taktırıyorrr
Cok tesekkür ederim canım :)
gunaydın gunaydın hanımlar ,
ecem ve tugba cok tebrık ederım kızlar ben sızler kadar veremesemde vermısım yıne...
gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38
yuzdemı kontrol edın bı kızlar dogrumu yapmısım...
kızlar yazarken bilgisayar bütün alıntılarımı göstermiyo artık mesaj sayılarını da birazdan yazacağım geçmişi okumaya devam edeceğim işimi bitirmeden kalkmayacağım merak etmeyin
dünkü menümüde yazayım
sabah:nesfit süt
öğle:haşlama yeşil fasulye kurusu ,yoğurt 1 kase yeşil mercimek çorbası
dün herkes mercimek içmiş am benimki yeşilinde farklı yani
akşam:4 tane lahana sarması salata ayran
3 lt su
20 dak yürüyüş
buna rağmen kilo veremiyorum çıldıracxağım galiba ben sporu artıracağım başka yolu yok gibi kızlar
çok güzel böyle gidere sen yakında bu işi bitireceksin
Günaydın Kızlarrrrrrrrrr
Tuğba'cım çok mutlu oldum böyle bir sonuç almana. İnşallah sende bu azim bu istek olduktan sonra burda seninle çok şeyler başaracağız. Bu arada çok duygulandırdın beni. Şuan seninle ilk hedefimiz 100 ün altına inmek. Ondan sonrası daha güzel ve eğlenceli olacak. Bu arada her hafta bir fotoğrafını çek tartıldıktan sonra, mümkünse aynı kıyafetlerle. İlerde seni çok motive edecek. Sınavında da yeniden başarılar.
gunaydin
hayirli cumalar
baslangic 93
gecen hafta 79.8
bu hafta 77.3
fark 2.5
yuzde 3.13
Kızlarrr tüm tebriklerinize cok tesekkür ederim hepsini cevaplandırıcam aksam.. Cünkü su an amfide kagıtların dagıtılmasını bekliyorum :) hicc zamanım yookkk görüsürüüüüüzz :)
geçen hafta :61
bu hafta:60.5
giden -500 gr ..-900 dü dün........ortim dedi aynı kiloyu verelim onun için 400 gr geri aldım
aslında regl oldum 15 inde olacakken ve şu an ödem var ellerim acıyor ayaklarım acıyor..neyse haftaya 59 bekle ben geliyorum..
ve kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
senin sevinmene bende cok sevindim
seni sevindiren tartiyi opesim geldi
umarim hep boyle mutlu mesajlar yazarsin ama uzulme ne olur
Yanlis hesaplamadiysam son durum bu
Kilo veren herkesi tebrik ederimm
***13. TAKIM 291. ETAP ***.
aysecig (62 /62.7 / -0.7/ %-1.12).
beril77 (79.8 /77.3 /2.5 /%3.13 ) 6. takımdan transfer oldu.
betuld (63.2/62.7/0.5/%0.79).
dontpanic (115.1 / 112.9/2.2/%1.91 ) Yeni üye Hedef: 80.
gurbet_dmr (83.8 /83.8 /0/% 0).
lafraise(61/ 59.8/ 1.2/%1.97 )
tugkay2000 (64.8 / 63.9/0.9/%1.39).
yenibirbenbursa ( 78.6 / 77.8/ 0.8/ %1.02 )
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.14
ne güzel canım ya çok tebrik ederim devamı fazla fazla olur inşallah allah herkesi mutlu etsin inşallah.
listeye girmeyenlerde var
insallah haftaya daha iyi sonuc aliriz
13.takimda olmanin sorumluluguyla daha iyi bir cuma listesi bekliyorum arkadaslar
hepimizin azmine, takim sorumluluguna nazar degmesin
ayyyyy kızlar soylemeyı unuttum ocak ayının sonuna burda bı otel var cok guzel orda bı hafta kalmaya goturcek esım benı ..
onun bı arkadsının hakkı varmıs o gıdemem ben bu ay demıs esıme vermıs .....
kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs Rabbım sıkıntılarımın ustune bana odul verdı Allah ım kurban oldugum ne kadar buyuk ....
msj 11
Tuğbacım gerçekten harikasın , senin azmin beni de etkiliyor , paylaşımların , yemek seçimin çok iyi ...en kısa sürede istediğin kiloya ulaşacaksın ..seninle birlikte biz de inşallah ..
umarım sınavın iyi geçmiştir , insanın morali yüksek olunca bütün ruh haline yansıyor..
msj 13
arkadaşlar toplu alıntılama yapmayı hiç denemedim . onun için tek tek cevap vermeye çalışıyorum ..bu da biraz zaman alıyor ..bir gün deneyeceğim bakalım ..
ben de bugünkü menüyü yazayım
sabah
salata , şekersiz çay ve peynir
öğlen
yoğurt ve 1 dilim ekm
akşam
1 kase çorba , yoğurt , ve tavuk ..
1lt su
menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.
evet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...
sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates
ara kıvı
oglen 1 kase tarhana corbası yogurt
ara elma
aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...
su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...
tebrik ederim ecem masallah 5 li rakamları gördün
gunaydın gunaydın hanımlar ,
ecem ve tugba cok tebrık ederım kızlar ben sızler kadar veremesemde vermısım yıne...
gecen hafta 64.8
bu hafta 63.9
fark 0.9
yuzde 1.38
yuzdemı kontrol edın bı kızlar dogrumu yapmısım...
Maşallah maşallah.Dedik dedik gördük 5 li rakamları. Hadi bakalım kendine ödül olarak güzel bişeyler al.
abovvvvvvvvvvv neler yenmiş neler yazmayın kızlar cıs falan yazın canı çekiyor insanın
hayırlı olsun buzdolabın ecem ay o gri olanları sil dur bolca leke oluyo ankastre falan hepsi aynı kaynanana akıl fikir sanada bolca sabır diliyorum
süpersin..
Allahım yaaaa aklı fikri burda hadi bakalım bekliyoruz akşama
tebrikler canım:)
sonunda gördün 59 u tebrik ederim canım
canım ya başarılar orda bile takımı düşünüyorsun
msj 8
İnşallah sınavlarınız çoooooooook iyi geçmiştir ,
msj 9
Ecem Allah bütün eşyalarını sağlıkla ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin ...gerisini kafana takma , ufak sorunlar bile insanın evlendikten sonra aklına geliyor ..bir türlü unutamıyorsun ..
evlilik hazırlık süreci gerçekten sıkıntı oluyor ...bir de aileler işin içine karışınca daha da zorlaşıyor..
VEEE HAYATIMIN ALINTISINA BAŞLIYORUM
Ben de senin adına çok mutlu oldum ecemcimm çok teşekkür ederiiim
Umarım sorunsuz bi gün geçirmişsindir sınavn da güzel geçmiştir moralin de bozulmamıştır. Ama 50 leri gördün ya artık senin canını ne sıkabilir ki)
Canım ya sınavdan önce bile aklı burdaymış, ben bu takımı niye sevdim
Bendee coook tesekkür ederim :) ayyy bugün nasıl bir gündü hic anlamadım 12 2 4 sınavlarm vardı birinden cık öbürüne git kolumu kaldıracak halim yok 2si güzel gecti 1i bütlere kaldı
Evettt hep aklımdaa takım :)
Kaptanımız Ebru sana cevap vermis canım kontenjanımızın doldugunu istersen misafir olarak arada gelebilecegini bir takıma üye olabilmek icin cuma yarısmasında yarısmak isteyenler topigine katılmak istedigini belirttigin takdirde ihtiyac olan gruptan cagıracaklarını belirtmis önceki mesajlarda dikkatli okursan canım görebilirsin :)
Mrb canım hoşgeldin. Şuan takımımızda yer yok maalesef. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazarsan eğer seni çağıracak bir takım olacaktır mutlaka. Ama eğer istersen misafir olarak takıma ne zaman istersen gelebilirsin.:
Tatlım sana cevap yazdım ama gözünden kaçmış sanırım. :26:
60: [/B][/I][/COLOR]
Menüm
Sabah
Kücük bir simitin yarısı
2 çatal peynir
3 zeytin
Ögle
Yok - zamanımda yoktu ama basım döndü ve 2 seker yedim
Aksam (16.00)
Mantar soslu dana rosto
1 d. Ekmek
1 k kola
Bu arada aksam yemegimi Kıvanc Tatlıtugla yedim :)) o da bizim okulda 10 yıldır mezun olamadıda hahahah :))
Kızlar dügün mekanımız burası kısmetse 01.09.2013 te
Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor
Eki Görüntüle 602374 Eki Görüntüle 602375 Eki Görüntüle 602376 Eki Görüntüle 602377
Gerçekten baya yoğun bi günmüş :\ Bütde verirsin o dersi canım ya, merak etme biz de dua ederiz senin için bol bol.
Günün yoğun olduğu için biraz dengesiz olmuş canm başın falan da dönmüş üzüldümBi de o kola hiç olmamalıydı sanki ne bileyim ayran falan olabilirdi. Kıyamam canın mı çektiiiiii de alıp içtin :) bak LAdyLiNe sana böle yapcak demedi deme
Kıvanç kısmına hiç değinmiyorum ne diceğimi bilemedim
Eceeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm gözlerim kamaştı resmen nasıl bi yer böyle burası maşallah :) Sen buraya çok yakışıcak bi gelin olucaksın..
Böyle şeylerden pek anlamıyorum ama bence gelenek bozulmasın oturarak olsun en son bi ayağa kalkılıyo zaten, saçmaladım mı bilmiyorum da
mekan çok güzel, düğününüz de çok güzel geçer inş.Kızlar dügün mekanımız burası kısmetse 01.09.2013 te
Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor
]
mekan çok güzel, düğününüz de çok güzel geçer inş.
ben benzer bir mekanda düğüne gitmiştim, onlar denizi arkadalarına alıp ayakta kıymıştılar nikahı. bence güzeldi. yabancı filmlerdeki nikah görüntüleri gibi olmuştu.
ayakta daha güzel durursunuz gelinlikle. otururken pek birşey belli etmiyor. nişanlınızla boy-pos uyumunuz yerindeyse(boyu boyuna derler ya :) ) ayakta kıymanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?