Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
kızlar sizce bu diyet nasıl
Kizlar listeyi yaptim ama alinti yapamadimm
Tek tek yazamadimm
Berill masallah cok guzel kilo verdin, boyle gidersen super bi hatun olcaksin yakindir.
Ecemm 5li rakamlari gormene kendim olmus kadar cok sevindimm, ben de arkandan gelicem insallah :))
Derya valla ayni olalim dedim ayni oldu, kalbim mi temiz ne:))
Gulcin regl oncesi odemdir o, canini sikma asla ve asla sok diyete niyetlenme. Bak gecmiste de hep yaptin sonra da hep dedin ki bir daha yapmiycam, yapmaya kalkisirsam bana hatirlatin uyarin diyee.
Gul sen de guzel kilo veriyorsun ve menulerin cok duzenli gidiyor, seni de tebrik ederimm.
Dontpanic tugba sana zaten yazmistim sabah ama tekrar tebrikler:)
Tugba tatil isinize cok sevindimm, ask tazeleyinn birazz :))
Nermin dedigin gibi bence de haftaya alacaksinn kacamksiz gecirdigin haftanin odulunuu,, az sabret
Diger derya, sen de 200 gr da olsa guzrl ve duzenli bir baslangic yaptinn, devami gelcekk:))
Gul ve Dderya misafirlere hazirladiklarinizdan mumkun oldugunca uzak durunn:))
msj 9
)
Ecem Allah bütün eşyalarını sağlıkla ve mutlulukla kullanmanı nasip etsin ...gerisini kafana takma , ufak sorunlar bile insanın evlendikten sonra aklına geliyor ..bir türlü unutamıyorsun ..
evlilik hazırlık süreci gerçekten sıkıntı oluyor ...bir de aileler işin içine karışınca daha da zorlaşıyor.
.
msj 13
arkadaşlar toplu alıntılama yapmayı hiç denemedim . onun için tek tek cevap vermeye çalışıyorum ..bu da biraz zaman alıyor ..bir gün deneyeceğim bakalım ..
ben de bugünkü menüyü yazayım
sabah
salata , şekersiz çay ve peynir
öğlen
yoğurt ve 1 dilim ekm
akşam
1 kase çorba , yoğurt , ve tavuk ..
1lt su
menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.
evet kızlar yemegımı yedım geldım menumu yazıyorum...
sabah 1 tam bugday ekmek yumurta domates
ara kıvı
oglen 1 kase tarhana corbası yogurt
ara elma
aksam kabak yemegı 1 tabak okadar...
su 1.5 lt 3 bardak yesıl cay...
vav her sekılde bırıncıyız deseneıze ... tebrıkler sımdıden takım tebrıkler berılım...
evet berılım dun konusmustuk ınsallah guzel gunlerle bırlıkde Rabbım huzur versın cumlesınınkıne.....
kızlar bende rahımde yara cıktı 1 ay oldu doktror 1 ay dolunca gel yakalım demıstı pazartesı gıtcem randevu aldım ama cooooook korkuyorum....
Bugünkü Menüm ;
Kahvaltı Öncesi : Ilık suyla elma sirkesi-bal karışımı ve nane limonlu şekersiz yeşilçay
Kahvaltı :1 dlim tam buğday ekmek
1 kibrt kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
2 yemek kaşığı kadar domates
2 yemek kaşığı kadar limonlu havuç
Ara yok --------------------------------------------------------------------------
Öğle :1 kepçe domates çorbası
2 kaşık pirinçpilavı
2 kaşık kadar et sote
Bol limonlu salata
Ara yok --------------------------------------------------------------------------
(*) Akşam : 1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
* Öğlen yememe gereken 2 tane şeyden az da olsa yediğim için akşam sadece yoğurt yedim.
1,5 litre su (yatmadan önce 2,5'a yaklaştırırım onu ben :))))
2 bardak limonlu yeşil çay (o da 3 olur zaten yatmadan da içerim)
bugünüm de böyleydi canlarım.
Menüm
Sabah
Kücük bir simitin yarısı
2 çatal peynir
3 zeytin
Ögle
Yok - zamanımda yoktu ama basım döndü ve 2 seker yedim
Aksam (16.00)
Mantar soslu dana rosto
1 d. Ekmek
1 k kola
Bu arada aksam yemegimi Kıvanc Tatlıtugla yedim :)) o da bizim okulda 10 yıldır mezun olamadıda hahahah :))
Kızlar dügün mekanımız burası kısmetse 01.09.2013 te
Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor
Eki Görüntüle 602374 Eki Görüntüle 602375 Eki Görüntüle 602376 Eki Görüntüle 602377
son günlerdeki menülere baktım da, ben mi çok yiyorum siz mi çok az yiyorsunuz? çevremdekilerden fazla yemiyorum, onlar benden zayıf. ama size göre çok geldi yediklerim(
bugün yediklerimi yazayım (kahvaltı yapamadım )
-1 kepçe çorba
- 3 kaşık pirinç pilavı
-salata (küçük porsiyon)
-1 kepçe tas kebabı
-1 dilim ekmek
-3 ceviz
-1 tane deveci armut
menümü miktar olarak değerlendirir misiniz? ben hala açım, ama yatana kadar yemeyeceğim.
kilom 82. onu da dikkate alın :)
kızlar 1. olmusuz bıreyseldede berıllllll bırıncı ..
takım ful 1. lık cektı bugun masallah.........
Mrb Kızlar. Sonuç listesi açıklandı. Haftanın birincisi 13. Takım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Harika bir iş çıkardınız bu hafta. İki hafta önce kapanmak üzere olan takım iki haftadır derece yapıyor. Bir takım nasıl olur umarım herkese göstermişizdir. Hepinizi seviyorum
Beril'cim bu haftanın bireyselde birincisi sensin. Seninlede ayrıca gurur duyuyorum.Haftanın birincisi olarak paylaşım alanına bu hafta neler yaptığını nasıl kilo verdiğini kısacası başarının sırrını yazman gerekiyor.
Bugün o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam. O takım senin bu takım benim gezdim durdum. İş yeride yoğundu. Tuhafım şuan. Hastamıyım yorgunmuyum anlamadım. Birazdan yatarım büyük ihtimal. Yarın sabah erkenden doktora gideceğim inşallah aylık bebiş kontrolü için. Belki yarın gelemeyebilirim. Burası sizlere emanet.
Bu arada 5. takım geçen haftalarda kapanmıştı. Şimdi yeniden açılmaya çalışılıyor. Ben ve Beril ara ara ziyaret ediyoruz 5. takımı. Sizlerden de vakti olan olursa destek bekliyorum onlar için.
Hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Haftaya inşallah yine aynı performansı gösteririz. Bu arada bu sabah tartıldığımda 76,3 kilo çıktım. Yarım sabah yine tartılacağım çünki son zamanlarda cuma ve cumartesi tartılarımda nerdeyse 1 kiloya yakın fark oluyor. Sebebini anlamadım ama yarında öyle olursa çözmem gerekecek bu durumu. :26:
Şimdilik iyi geceler hepinizi öpüyorum kocaman.
Beril'cim unutma sakın canım başarı hikayeni yazmayı. Paylaşım topiğine yazacaksın. Yoksa takım ceza alıyor.
aman efem buyutmeyinvav her sekılde bırıncıyız deseneıze ... tebrıkler sımdıden takım tebrıkler berılım...
evet berılım dun konusmustuk ınsallah guzel gunlerle bırlıkde Rabbım huzur versın cumlesınınkıne.....
kızlar bende rahımde yara cıktı 1 ay oldu doktror 1 ay dolunca gel yakalım demıstı pazartesı gıtcem randevu aldım ama cooooook korkuyorum....
o zaman keyf yapsin pasamcanim burda hergun yaziyorum ne yedimi yaptimi
goz ucuyla arada bir bak
sende harika kizlarin arkadasi oldugun icin harikasin sekerim
cok zayiflik yakismiyor
kendimi hamsi gibi hissediyorum ama simdi masallah balina etliyim bacim
ben de bayildim canim
13 demisler bize degilmi
dun konusmustuk bak allah sana mukafatini tezelden gondermis
adamin her dedine alinma
otel
siz
romantik geziler
masum geceler
canim sifreyimi unutuyon ne yapiyon
ben anlamadim
sorununu yonetime bir sorsan
bende ayni fikirdeyim
sen sabir et odulu kusun kanadinda cicegin yapraginda gelir
sorun degil canim biz burdayiz
benım kuzunun canına mınnet evde durmak abısı gıtsın o kalsın ıstıyo...
ooooooooooo hem caninimVEEE HAYATIMIN ALINTISINA BAŞLIYORUM
Çok teşekkür ederim canım benim. Ve sen de sıkma canını, regl ile ilgilidir senin durumun. Vücudumuza akıl sor erdiremeyiz bazen sen tam gaz devam et :)
Süüüppersin :))
Ben de senin adına çok mutlu oldum ecemcimm çok teşekkür ederiiim
Umarım sorunsuz bi gün geçirmişsindir sınavn da güzel geçmiştir moralin de bozulmamıştır. Ama 50 leri gördün ya artık senin canını ne sıkabilir ki)
Çok teşekkürler ederim adaşım benmsen de harikasın maşallah
Tatlım bence iyi bi kahvaltı yapman şart. Yani ne bileyim ymurtası peyniri de olsun, bi dilim ekmeği olsun. Günde çok daha zind ebaşlarsın ve diğer öğünlerini de olumlu etkiler bu.
İnşallah canımcığım :))
Sınavım gayet iyi geçti elhamdülillah. Kendimi de sizleri de daha çoooook sevindirmek niyetindeyim Allah'ın izniyle..tekrar söylüyorum iyi ki sizlerleyim...
HAA Rİİ KAA SIIIIN
Canım ya sınavdan önce bile aklı burdaymış, ben bu takımı niye sevdim
Tebrikler canım bnm
Var ya canımsın..
Ne güzel sonuçlar almışız maşallah takımımıza
Allah razı olsun hepimiz hakediyoruz mutlu olmayı, en azından çabalıyoruz. Allah çabalayan kulunun emeklerini asla zayi etmez..
Gerçekten de "13.takımda olmanın sorumluluğu" diye birşey var..
Oooo süper.. Çok sevindim senin adına :)
Tam ben öyle dicektimlafı ağzımdan aldım.. Çok çok anmak lazım bize bu nimetleri nasîb edip yüreklerimize su serpeni..
Allah razı olsun. Sadece kendime değil sizlere de faydam olluyorsa ne mutlu bana Allah'tan daha ne isterim.. Hepimiz hepimiz daha da sağlıklı ve mutlu olarak ayrılacağız bir gün burdan inanıyorum ben.
Akşam çok güzel ama sabah çay peynir yumurta çok daha güzel olurdu, o salatayı da öğlene alabilirdik. Olsun yine de afiyetlerr olsun
Benm sevdiğim tarz işte :) sabah o tostun yanına bi şekersiz yeşil çay süper olabilirmiş. Afiyet olsuuuuun
Çok beğendim adaşım.
hem harika
sende benim caniskom ol o zaman
sende bizim aklimizdasin yavruuuuuuuuSukurler olsun en son gordugumde 5 li rakamları ilkokuldaydm yada ortaokuldaydım sanırım o kadar gecmiski hatırlamıyorum bileeee :)
Canımmm cok tesekkurler vermissin yaa neredeyse 1 kilooo ben bu hafta detoks yaptm dye gitti yoksa gram gram gidiyor
Ayyyy sükürlerrr olsuuunn baaaakk bi kacamagm olsada 5 lileri gördüükkk cok mutluyummmm :))
Dogru diyosunn valla düsünmem lazımm cısssss yazıcam :))
Ankastrelerde gri secmedim canımm parlak siyah sectim buzdolabımıdaa herseyimi sanırım bu daha fena parmak izi cicin sil dur :)))
Tesekkurler canim benim
Hahaha valla öyle tüm gün aklımdaydı kacıncı olduk dye :)
Tesekkuuurrr ederimm canımm darısı basına olsun
Sormaaa ya cevap veremesemde böyle günlerde genelde takipteyimmm
Amin Allahım insallahhh.. Yook hic unutulmuyorr bugün yüzüne baktıkcaa sinirim bozuldu neyse bugünüde atlattııkk haftaya gelinlik kaporasınıda yatırırken atlatırsak o günüde daha da bi süre görmemeye calısırım
Bendee coook tesekkür ederim :) ayyy bugün nasıl bir gündü hic anlamadım 12 2 4 sınavlarm vardı birinden cık öbürüne git kolumu kaldıracak halim yok 2si güzel gecti 1i bütlere kaldı
Evettt hep aklımdaa takım :)
kivanc miiiiiiiiiiiiiMenüm
Sabah
Kücük bir simitin yarısı
2 çatal peynir
3 zeytin
Ögle
Yok - zamanımda yoktu ama basım döndü ve 2 seker yedim
Aksam (16.00)
Mantar soslu dana rosto
1 d. Ekmek
1 k kola
Bu arada aksam yemegimi Kıvanc Tatlıtugla yedim :)) o da bizim okulda 10 yıldır mezun olamadıda hahahah :))
telefonu tutusu geldi gozumun onune okuldada oylemi tutuyor cep telefonunu
Mrb canım hoşgeldin. Şuan takımımızda yer yok maalesef. Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazarsan eğer seni çağıracak bir takım olacaktır mutlaka. Ama eğer istersen misafir olarak takıma ne zaman istersen gelebilirsin.
kusura bakmayın, dikkatle bakmaya çalıştım, hatta LAydLiNe ın mesajlarını aratarak baktım, ona rağmen gözden kaçırmışım.
şimdi tekrar baktığımda bu motis ama onemli olan.
sizin için sakıncası yoksa, ben bu takımda misafir olarak takılmak istiyorum. yediklerimi ve yaptıklarımı yazarım size. sizinkileri de okurum. bildiklerimizi paylaşırız.
yarışmalarda yer almasam da olur. sonuçlarınızı etkilemem. kilo vereyim, o bana fazlasıyla yeter :))
Kolada cok seker var ya
O da sagliksiz ama hic degilse light icseydin
Ben illa canim cekerse zero iciyorumm
Kivanc mi?? Ayni masada birebir mi yediniz yoksa ortak bi cafeteryada mi?
1. Siksa cevap, ben Kerem in yerinde olsam cok kiskanirdimm:))
Canim daha once de soylemistim dugun yerin harika bir yer o yuzden sen nasil yaparsan yap mukemmel olcak. O yuzden guzelliginden ziyade hangi kriter agir basiyorsa onlari goz onune al. İhtimaller:
- farkli bir sey olmasini isterim, ayakta olsun.
- zaten butun gun cok yorgun olcam, nikah aninda bar rahat edeyim, oturarak olsun
- misafirlerin ne dusunddugu de onemli o yuzden genc populasyon agirliktaysa ayakta, orta yas ve ustu agirliktaysa akrabalar fln oturarak olsun.
- kerem zaten oturarak istiyor, ayakta istemiyorsa onun kendini rahat hissetmesi de onemli oturarak olsun.
- nikah sahitleri nerde duracak? Nedime ve best man olayi gibi gelin ve damadin arkasinda durmasi senin icin okey mi?
- ayakta olsa da bir gelin damat masasi olmali istediginiz zaman oturabilmek icin onu da genelde denizi arkaya alcak sekilde odak noktasina kurarlar, e nikah da oyle olmali, masanin yaninda ayakta nikah kiymak biraz abes olur mu sence? Sizin mekanda onu genisce olan tek yer var sanirim havuzun denize dogru olan bas kismi..
İlk aklima gelenler bunlar
Velki de daha cok kafani karistirdim ama ben de detayciyimdir senin gibi biliyorsunn bunlari bi gozden gecir arti eksi listesi yap bence hangisi daha agir basiuor oyle bir bak :)))
başın dönmüş ecem geçmiş olsun kan şekerin düşmüş herhalde de o kola ne öyle
kıvacı mı gördün hahaaaaaa daha geçen dolaşıyordu buralarda
ayakta daha güzel durursun ecem bu arada mekan süper tekrar hayırlı olsun
Bir gün eltim demişti ki seneler sonra biz olgunlasacağız kayınvalidemiz yaslanacak ,bizim daha farklı bir hayatımız olacak,çocuklarımız büyüyecek o zaman o yaptıklarından utanacak...12 yıllık evliyim 2 yıldır kaprisleri bitti ,artık onu takmayacak kadar mesguluz, sabret canım bizim kadar olmasa da evliliğin oturana kadar...
Bayıldım çok güzel ecem bizim de geçen sene Moda deniz kulubünde olmustu bir arkadasımın düğünü,bir de ilk dans dersi almışlardı ,sen de düşünebilirsin...
cok ama cok guzelKızlar dügün mekanımız burası kısmetse 01.09.2013 te
Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor
Eki Görüntüle 602374 Eki Görüntüle 602375 Eki Görüntüle 602376 Eki Görüntüle 602377
gulum ben disardaydimNedense bugün çok az kişi vardı, ya da ben mi erkenden uyuyorum birazdan herkes toplanır mı :)
Yarın tatil ya, herkes ailesiyle, çocuğuyla vakit geçiriyor sanırım. Misafirliğe gidenler, misafirler için hazırlık yapanlar var aranızda onun da etkisi var tabi.
Ben hala özel mesaj atamıyorum az önce baktım :\ o yüzden yine buraya yazıyorum. Bugün eve geç geldiğim için mesaj sayım biraz az ama, o ayptığım dağ gibi alıntı ömrümden ömür götürdü zaten :) Hepinize hayırlı geceler, iyi haftasonları diliyorum. Allah'a emanet oluunn..
*****Bugünkü mesaj sayım bununla birlikte;*****
"14 "
takimi kutlarken kacamaksiz bir haftayla birinciligi kaptirmayalim diyorummmmmmmmmmmmkızlar 1. olmusuz bıreyseldede berıllllll bırıncı ..
takım ful 1. lık cektı bugun masallah.........
iyi gecelerherkes mesgul galiba gercekten.iyi geceler.
evettebrikler herkese.tam bir takim ruhu ile birinci olduk.beril i de ayrica tebrik ediyorum.
ewet gercekten bugün kimseler yok bugün mesajlar kimeki:26:
ne güzeldeğmesin berilede tebrikler
bana yollayin canim
ozelden gelirse sevinirim
Bence cok guzel olmus, afiyet olsun
Afiyet olsun bu da cok guzel
gerçekten çok detaycısın betül okurken kafam bulandı
bu basarida senin payin ve mizraklarinin payini unutma tatli kadinMrb Kızlar. Sonuç listesi açıklandı. Haftanın birincisi 13. Takım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Harika bir iş çıkardınız bu hafta. İki hafta önce kapanmak üzere olan takım iki haftadır derece yapıyor. Bir takım nasıl olur umarım herkese göstermişizdir. Hepinizi seviyorum
Beril'cim bu haftanın bireyselde birincisi sensin. Seninlede ayrıca gurur duyuyorum.Haftanın birincisi olarak paylaşım alanına bu hafta neler yaptığını nasıl kilo verdiğini kısacası başarının sırrını yazman gerekiyor.
Bugün o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam. O takım senin bu takım benim gezdim durdum. İş yeride yoğundu. Tuhafım şuan. Hastamıyım yorgunmuyum anlamadım. Birazdan yatarım büyük ihtimal. Yarın sabah erkenden doktora gideceğim inşallah aylık bebiş kontrolü için. Belki yarın gelemeyebilirim. Burası sizlere emanet.
Bu arada 5. takım geçen haftalarda kapanmıştı. Şimdi yeniden açılmaya çalışılıyor. Ben ve Beril ara ara ziyaret ediyoruz 5. takımı. Sizlerden de vakti olan olursa destek bekliyorum onlar için.
Hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Haftaya inşallah yine aynı performansı gösteririz. Bu arada bu sabah tartıldığımda 76,3 kilo çıktım. Yarım sabah yine tartılacağım çünki son zamanlarda cuma ve cumartesi tartılarımda nerdeyse 1 kiloya yakın fark oluyor. Sebebini anlamadım ama yarında öyle olursa çözmem gerekecek bu durumu. :26:
Şimdilik iyi geceler hepinizi öpüyorum kocaman.
Beril'cim unutma sakın canım başarı hikayeni yazmayı. Paylaşım topiğine yazacaksın. Yoksa takım ceza alıyor.
yazarim bir ara canim merak etme
sendende hic kacmiyor bacim ya nerde ne yaptimmmmmmm
arada bir 5e gidiyorum
yarin gelemesen bile
geldiginde guzel haberler getir prensesten
bende yeni geldimTugbacim digerlerini bilmiyorum ama ben daha yeni geldim evee :))
Anca okudum gecmisi fln :))
Berile ayriii
Takima ayri tebriklerrr
Hedef haftaya da birincilik kixlarrr. Durmakyok, ileriiii:))))
Canim ben buraya zor yetisiyorum acikcasi 5. Takima da bakmam biraz zor acikcasii.
Bu arada ben de ctesi daha az cikiuorum cunku kalkar kalkmaz tartilmak zorunda kalmiyorumm ve ben de sabahlari odem oluyo yuzuklerimden abliyorum vucudum sis.
Bir saat sonra fln normale geliuorum o ben de baya fark ediyor bencee
Senin de oyle oluyor olabilir??
gercekten cosmuslar bizimkiler
anacim hem kilo verme iddiasina girBu arada ben bu aksam tatli yedimm.. :))
Arkadaslarla cafeye gittik herkes yiyince canim cekti, biraz cuma olmasinin hafifligi biraz da sunun etkisi var.
Okuldan 6 ogretmen iddaya girdik, bir ayda yuzde olarak en fazla kim kilo verirse herkes ona 50 tl verecek. Kazanan kisiyi saymazsak 250 tl yani. Cok bi para degil ama kazanmanin mutlulugu paha bicilemez malumm:))
Ben biraz avantajsiz gibiyim cunku en az kilodaki benim. Ama beni motive etmesi bile yeter. O arkadaslar da vardi cafedeki grupta, ptesi tartilcaz hep beraber fln diye son bi tatli yiyelim moduna girdi herkes, bendias de yiyim bari dedimm :))
hemde tatli ye yawwwwwwwww
kizlar uzun zamandir disari cikmamistim
birkac arkadasla beraber ocakbasina gittim
yeni geldim
bayagi costurmus bizi bu birincilik
darisi her haftaya insallah
hepinize tesekkurler kizlar
burda oldunuz destek oldunuz ve takim ruhunun ne oldunu gosterdiniz icin
elifi uyutayim gelirim
bahanenizi seveyi
paylasimin icin tskAyda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------
Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
kızlar sizce bu diyet nasıl
iyi gecelerHerkese iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr muckkkkkkkkkkkkkkkkksssssssssssss...
cok ama cok guzel
allah benim kizlarada nasip etsin
askim gelinligine gore karar ver bence
ayaktami yoksa oturarakmi olacani
her sekilde super olacak buna inan
mas.mas.
Valla bu resimde cok siradan bir tip gibi cikmis:))Bizim okulda starbucks varr orda cektigimiz resm arkadaslarım oldugu icin onları kestim
Eki Görüntüle 602594
Amiiiiiin insallah canım allah nasip etsin, gelinligiiim cooook kabarık bişii :)) ayy insallah güzel olsunda :)
Hadi bakalım inşallah. Senden daha fazla azim bekliyorum artık. Tamam mı?
Yooo gayet iyi. İddia her zaman iyidir. Ayın sonuna daha 20 gün var. Bence gör 7 leri yoksa ben göreceğim seni
Dedim yaaaa canım bak Allah bir yolunu gösteriyor her zaman.
Canım sorun yok bizim için ama bana kesin bişey söyle ki yarışmadaki nickinide değiştirelim.
Hadi bakalım ikide senin var ev şenlik yeri gibi olacak. Allah kolaylık versin.
Menünde tuhaf olan bişeyler var ama çözemedim. Miktar olarak gayet güzel. Proteinde var. Ama çok az göründü bana. Umarım kendini aç bırakmamışsındır. Ben tam alıntı ve su meselesini düşünürken sen zaten farketmiş ve cevaplarını vermişsin. Bence okulda tuvaleti sorun etme çünki ben hamile hamile hastanede tuvalet kullanıyorum. Ve personele özel tuvaletimiz yok maalesef. Allaha şükür temiz tuvaletler. Su çok önemli mutlaka biliyorsun. Hepimizin bol bol içmesi lazım sadece kilo verirken değil normal hayatımızda da.
Alıntı içinde acele et çünki böyle senin için çok ama çok zor olur. Zaten birine cevap versen birine veremezsin.
vav her sekılde bırıncıyız deseneıze ... tebrıkler sımdıden takım tebrıkler berılım...
Ecemm
Sahitleriniz o kadar agir olcaksa olmaz zaten ayakta bencee
Valla bu resimde cok siradan bir tip gibi cikmis:))
Ama Kerem hakli trip yapmaktaa adamin adi yeter
Ben olsam catlardimmm, kiskancimdir da birazz:))
Gelinliginin resmini de gondersene Ecemm nasil bir sey:)
inanirsan guzel olurAmiiiiiin insallah canım allah nasip etsin, gelinligiiim cooook kabarık bişii :)) ayy insallah güzel olsunda :)
Onun o masmavi gozleri yeter yakindan baktiginda boyle bi mavi yokkkk fizikk desen gercekten 10 numara! bende coook kiskancim benden bi adim oteye tek basina gidemez! Allahtan isi geregi cok kiz yok bulundugu yerde neredeyse hicc yok olsa dunyayi dar ederdimmm :) burdada kizlara sitem etti bende sizin gibi ogrenciyim dye cunku gittigi her yerde obek obek kiz toplulugu olusuyo :) ondan boyle ckmis ama fizigi yeter :)
İste gelinligin resmi yokkk cunku resim cekmek yasakti denerken cekemedimmustunde oynamalar yapilacak ve dugune yakin dikime baslanicak simdi kapora verilecek sadece akayda yaptiriyorum zaten yalniz duvak cok pahali betul bilmiyorum sen nasil istiyosun nerdeyse gelinlik fiyatina duvaklar
msj2
Ecem düğün mekanı çok güzel , bir ömür mutluluklar canım ..inş herşey gönlünce olur ..
takım olarak birinci olmuşuz harika gerçekten ...Beril tebrik ediyorum ...
inanirsan guzel olur
evrene pozitif enerji gonder canim
birde umarim masal kivaminda olacak dugununuzun geriside kedersiz kavgasiz gecsin
ya anneni merak ediyorum
ben dayanamam herhalde
allah utandirmasinda gerisi bos
yok usta yaaaaa cok abartiyonuz
elin kivancindan benim hasom daha yakisikli
adi ustunde benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?