Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada ben bu aksam tatli yedimm.. :))
Arkadaslarla cafeye gittik herkes yiyince canim cekti, biraz cuma olmasinin hafifligi biraz da sunun etkisi var.
Okuldan 6 ogretmen iddaya girdik, bir ayda yuzde olarak en fazla kim kilo verirse herkes ona 50 tl verecek. Kazanan kisiyi saymazsak 250 tl yani. Cok bi para degil ama kazanmanin mutlulugu paha bicilemez malumm:))
Ben biraz avantajsiz gibiyim cunku en az kilodaki benim. Ama beni motive etmesi bile yeter. O arkadaslar da vardi cafedeki grupta, ptesi tartilcaz hep beraber fln diye son bi tatli yiyelim moduna girdi herkes, ben de yiyim bari dedimm :))

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
kızlar sizce bu diyet nasıl

1. Ve 3. Listeyi ben begendim
İlk liste zatrn deryanin bir ara uyguladigi menu
Ama 8 kg verdiremez ki? Zaten bu listeyi ben ilk gordugumde ayda 6 kg diyordu. Bir de bunyeye gire degisir tabi.
2. Liste bana gore degil bencee
Ben zorlanirim yapamam
Kahvalti doyurucu olmali bence.
Bir de ikindi de arada erik badem yaninda olmayinca ki her zaman olmaz az bir sey yedim hissine kapilir insan doygunluk hissi olusmaz.

Son düzenleme:
ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMMM NE ÇOK YAZMIŞSINIZ MASALLAH BEN DE CEVAPLAMAYA BASLAYAYIM :))

Yukarıda yazdıklarının hepsine katılıyorum Betül :))

Bir gün eltim demişti ki seneler sonra biz olgunlasacağız kayınvalidemiz yaslanacak ,bizim daha farklı bir hayatımız olacak,çocuklarımız büyüyecek o zaman o yaptıklarından utanacak...12 yıllık evliyim 2 yıldır kaprisleri bitti ,artık onu takmayacak kadar mesguluz, sabret canım bizim kadar olmasa da evliliğin oturana kadar...

Öğlen hafif geçmiş canım ama yine de güzel....

menüm
sabah:1 yagsiz tost
ara 8 findik
ögle:firinda balik,1 dilim ekmek
aksam:bol salata,pul biberli yogurt
2 lt su, 2 bardak yesilcay 1 bardak kahve simdiye kadar bunlardi.
yürüyüsü cok yapamadim bu gün sadece 40 dakika.

ben sabah kahvaltısız yapamıyorum canım...

ya sabah peynir yesene kuzucum ben çok seviyorum da :))

çokkk geçmiş olsun korkma tuğbacım Allah şifa versin...

hep söylüyorum aslında önemli olan böyle dengeli beslenmek...

süperrrrr :))

Bayıldım çok güzel ecem bizim de geçen sene Moda deniz kulubünde olmustu bir arkadasımın düğünü,bir de ilk dans dersi almışlardı ,sen de düşünebilirsin...

güzel canım böyle devam et...acıkman da güzel...

kızlar 1. olmusuz bıreyseldede berıllllll bırıncı ..
takım ful 1. lık cektı bugun masallah.........

masallahhh beklenen bir seydi :))

Her zaman söylüyorum ama son ayların kendini yorma ebrucum,takımı yeniden tebrik ediyorum ,senin katkın ve bizi takibin müthiş etkili oldu bence...

Son düzenleme:
aman efem buyutmeyin
haftaya ne olacaz bakalim yolumuza bakalim
birinci olmak zor degil
birinci kalabimemiz onemli

mirasum canim yer doluymus ama onemli olan senin motivasyonun
burda fazlasiyla bulursun
zaten kendi aramizdada birbirimizi yonlendiriyoruz ne yiyoruz vs----------------
buranin sana cok sey verecegi kesin
ama 5.takimda guzel
bugun acildi

hemen menümü yazayım :

sabah:1 dilim ekmek ,yumurta ,peynir,bal..

öğlen :1 krem karamel (yaptım dayanamadım yedim)

akşam:3 kasık mantı,az et,salata...

yesil çay,az su az cerez (menümü örnek almayın misafirim olduğu için böyle karışık bir de cuma diye

Agzımdan kola cıktı öyle :) aynı masada yedik okulda pigastro diye bi yer var ortak arkadaslarımız varmıs onun arkadası oturunca bizim masaya o da geldi sonra 5 kız falan :) zaten günlerdir finallere gidip geliyo okulda bu aralarr ama aksam saati oldugu icin sakindi okul o da vardı iste..
Kerem beni okuldan almaya geldi anlattım ve tripler dügün yerine gidene kadar gecmediiii

Simdi nikah sahitlerimiz biraz agır olucak milletvekili kaymakam falan, gelin damat masası içeride hazır olucak zaten ama ayaktada cok trend ya bu aralar ama yine keremin dedigi olucak sanırım herkes oturarak diyo

Eveeettt gördm yemek yedik sonra o sigara icmeye gitttiii o öğrenci bizim okulda hatta bu aralar finallere geliyor diyede yazdılarr haberleri dolasıyo nette hem okuyo hem calısıyo diye

Ahhh o kadar uzun sürerse bizim kiii ben ölürüm kesin artık kadına tahammülüm tükendiiii sabret sabret ama unutulmuyoooo ynede sabır diliyorum

Evettt bizde yapıcaaazz sarkımız bile hazırr ders alacagımız yer bileee hem ilk dansss hemde karsılıklııı oyunn :))

cok ama cok guzel
allah benim kizlarada nasip etsin
askim gelinligine gore karar ver bence
ayaktami yoksa oturarakmi olacani
her sekilde super olacak buna inan
mas.mas.
gulum ben disardaydim
hafta sonu biraz sessiziz ama gelmeye calisalim

kızlar 1. olmusuz bıreyseldede berıllllll bırıncı ..
takım ful 1. lık cektı bugun masallah.........
takimi kutlarken kacamaksiz bir haftayla birinciligi kaptirmayalim diyorummmmmmmmmmmm
herkes mesgul galiba gercekten.iyi geceler.
iyi geceler
tebrikler herkese.tam bir takim ruhu ile birinci olduk.beril i de ayrica tebrik ediyorum.
evet
kaptanin mizraklari ise yaradi

Son düzenleme:
Bizim okulda starbucks varr orda cektigimiz resm arkadaslarım oldugu icin onları kestim

cok ama cok guzel
allah benim kizlarada nasip etsin
askim gelinligine gore karar ver bence
ayaktami yoksa oturarakmi olacani
her sekilde super olacak buna inan
mas.mas.

Amiiiiiin insallah canım allah nasip etsin, gelinligiiim cooook kabarık bişii :)) ayy insallah güzel olsunda :)

Ecemm
Sahitleriniz o kadar agir olcaksa olmaz zaten ayakta bencee

Bizim okulda starbucks varr orda cektigimiz resm arkadaslarım oldugu icin onları kestim

Eki Görüntüle 602594
Valla bu resimde cok siradan bir tip gibi cikmis:))
Ama Kerem hakli trip yapmaktaa adamin adi yeter
Ben olsam catlardimmm, kiskancimdir da birazz:))

Amiiiiiin insallah canım allah nasip etsin, gelinligiiim cooook kabarık bişii :)) ayy insallah güzel olsunda :)

Gelinliginin resmini de gondersene Ecemm nasil bir sey:)

msj 16

Ebrucum normalde öğlen eve geliyorum ama bugün cuma olunca mecburen okulda kaldım , yanımda da yiyecek birşey götürmeyince menü biraz tuhaflaştı ..henüz yediklerimi tam oturtamadım ..artık bu hafta düzenli olurum ..yarın çıkıp alışveriş yapayım ....

msj 1

geçmiş olsun canım , inşallah çabucak iyileşirsin ...

Onun o masmavi gozleri yeter yakindan baktiginda boyle bi mavi yokkkk fizikk desen gercekten 10 numara! bende coook kiskancim benden bi adim oteye tek basina gidemez! Allahtan isi geregi cok kiz yok bulundugu yerde neredeyse hicc yok olsa dunyayi dar ederdimmm :) burdada kizlara sitem etti bende sizin gibi ogrenciyim dye cunku gittigi her yerde obek obek kiz toplulugu olusuyo :) ondan boyle ckmis ama fizigi yeter :)

İste gelinligin resmi yokkk cunku resim cekmek yasakti denerken cekemedimm ustunde oynamalar yapilacak ve dugune yakin dikime baslanicak simdi kapora verilecek sadece akayda yaptiriyorum zaten yalniz duvak cok pahali betul bilmiyorum sen nasil istiyosun nerdeyse gelinlik fiyatina duvaklar

msj2

Ecem düğün mekanı çok güzel , bir ömür mutluluklar canım ..inş herşey gönlünce olur ..

takım olarak birinci olmuşuz harika gerçekten ...Beril tebrik ediyorum ...

Aaaa sana tutumu anlatmadim ben diiiil mi :) tutu yaptirdm kendime gelin kuaforune giderken beyaz tutu giyicem farklilik olsun gelin oldugum belli olsun diyee :) hatta dur onada album yapaym :) orda siskoyum ama :) dedim ama telefonumu degistirdigimi unuttum dolayisiyla resmler gitti :) yeni cekip atarim yarin

Son düzenleme:
inanirsan guzel olur
evrene pozitif enerji gonder canim
birde umarim masal kivaminda olacak dugununuzun geriside kedersiz kavgasiz gecsin
ya anneni merak ediyorum
ben dayanamam herhalde
allah utandirmasinda gerisi bos

yok usta yaaaaa cok abartiyonuz
elin kivancindan benim hasom daha yakisikli
adi ustunde benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

msj2

Ecem düğün mekanı çok güzel , bir ömür mutluluklar canım ..inş herşey gönlünce olur ..

takım olarak birinci olmuşuz harika gerçekten ...Beril tebrik ediyorum ...

amin amin aminnnnnnnnnnnnn
rabbim nazarlardan kem gozlerden korusun

kizlar bana hic mesaj bildirimi gelmedi

Bende annemi cok merak ediyorum o hic dayanamaz dayanamicak nisanda bile cok kotu oldu ben annemin tek evladiyim ve biz upuzun yillardir sadece ikimiz yasiyoruz hic ayrilmadik bu icimde inanilmaz bi yara hatta dert ( ona soyleyemedim bile ilk kaporayi verdigimizde offf en zayif noktama degindin ( ben hic ayrilmak istemiyorum ondan hiiiccccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…