Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam citi piti hanimciklarim Kilo bildirimi yapmaya girdim , fakat ben sali gunleri tartiliyorum cunki doktorumla oyle baslamistik hani deyistirmiyeyim diyorum , cunku saglik karnemde hep tarihler karismasin ve haftadan haftaya olsun diye'de.

Baslangic : 109.5

Gecen hafta : 93.2

Bu hafta : 92.2 ( sali gunu tartilmistim )

Bizim buralarda kis ucuzluklari basladi, esimde evde oldugundan o magaza senin bu magaza benim elinden surukleyip gezdiriyorum guzel bi canta aldim , ve bikac kiyafet aldim . Aslinda pekte almak taraftari degilim cunki 2-3 ay sonra bol gelecek ,evde cogu giysimde artik dusuyor belimden ,kemerde fayda etmiyor cunku cok bol oluncada guzel durmuyor ustumde, .Fakat cok cicilerdi dayanamadim ehh biz kizlar iste ne istersiniz bisey gorunce mutlak almaliyiz .Simdilik hoscakalin , ve hersey istedigimiz gibi olur insallah bu yaz'a daha saglikli ve daha ince gireriz umuduyla iyi geceler diliyorum

Ya iste normalini biliyorum da resimde oyle cikmis dedim sadece:)
Akay guzel bir yer gercekten,
Ben daha gelinlige karar veremedigim icin duvagi da bilmiyorum aslinda uzun istiyorum o kenari dantelliler cok hosuma gidiyor ama ben gelinligin kuyrugu da olsun istiyorum hem duvvak hem kuyruk guzel olmayabilir o yuzden dantelleri kuyraga yaptirayimm duvagim uzun uzun olsun hem hafif olur hem de fotograf cekiminde ucus ucus pozlar veririm diye de dusundum:) daha degisir benim fikirlerimm
Cok pahali bir duvak yaptirmam sanirim
Genel olarak gelinlige cok cok para harcanmasin diye orta halli bi yerde diktiririm zatrn

Simdi tutunun ne oldugunu biliyorum ama nerde ne icin giyceksin anlamadim?? Gelinligi giymeden kuafore fln giderken mi??

Ecem zaten hassas annesi konusunda hatirlatmayin kiza:)

amin amin aminnnnnnnnnnnnn
rabbim nazarlardan kem gozlerden korusun

kizlar bana hic mesaj bildirimi gelmedi

Aticaz merak etme:))
Genelde ertesi gun fln atiyorlar

beni babaannem buyuttu
o nedenle kizlarima asiri duskunum
sen ve betuld yazinca burnumun diregi sizliyor
ama olsun elin alemin icinde yuvanizi kurun mutlu olunda o bize yeter
ama annene anlat sonra daha kotu olur zaten hassas bir donem

Bende kenarlari dantelliyle rahibe duvak diyolar yaa onun arasnda kaldim dantelli pahali rahibe duvak uygun fiyatli benimde gelinligim cok kabarik olucak etek uclarinda dantel isleme var ustude oyle dantelli islemeli gogsu falan farkli braz oyle dumduz degil iste onu ancak eylulde paylasabilicem :)) duvagim 5 6 metre uzun olucak yani gelinligimde de kuyruk var ama oylee upuzun degil ama var bende upuzun duvak severim :) akayda 2013 gelinliklerinde erken rezervasyon indirimi var bende onu kacirmamak istiyorm.

Tutumu kuafore giderken giyicem tutumun tacida var :) arkasinda koskocaman fiyonkuda varr :)

beni babaannem buyuttu

Hayat cok zor herkesin hayati farkli uzuntulerle dolu ama bak ne guzel sen kizlarinin yaninda iyi bir annesin
Annem biliyor canim soylemeden olur mu sadece cok zorlanmistim bi sure soyleyemedim

Son düzenleme:
İnstagramda buldum ama giyilmemis halini :) bakma sen pembe ciktigina odamda heryer pembe dolayisiyla odamda hersey herkes pembe oluyo hahah aslinda beyaz :)

kizlar ben menumu yazmayim bir kerelik olurmu
ocakbasindaydim
cissssssssss oldum
ama yarin telafi edecem

elbisemi bu ne
ben hala tutunu anlamadim
albumune ben neden bakamiyorum

Yok canim elbise degil kucuuk kizlara giydiriyolar ya bale falan yaparken onlardan hatta dur sanada resm ekliym daaha iyi anla diye gorupte yaptirdigim resmi atayim benimki biraz daha kisa ve arkada fiyonk var iste albumlerimi ozel yapiyorum arkadaslarim goruyo bi ama yapip siliyorm bakildiktan sonra :)

anladim benim ikizler in le elbisesine benziyor biraz
gule gule kullan canim
niccinin anlami ne kendine ozel degilse
hem sen niye uyumuyon bakiyimmmmmmmmm
dikkat kuzummmmmmmmmmm

bravooo bizeee birinci kimmiş bi bakayım bakalım. valla takım olarak birinci 13. takımsa çatlarım ortadan yaaa

yaa kaptanım şu 13. takımı geçmenin bi yolunu bulalım acayip sinir oldum ben yaaa bişeyler yapalım olmaz böyle birinci olmamız lazım yaaa valla patlamak üzereyim şu anda aslında hiç hıslı değilimdir ama takıntı yaptım kendime iyi miii?

baska yerde bizim icin yazilanlar
ekledimki
bu hafta siki tutun su kacamaklari canlarimmmmmmmmmmmmm
patlayacak arkadaslar varmis yardim edelim birincilikle

günaydin kizlar. gece yine kaynamis burasi.

tümtakimi tebrik ediyorum tekrar. ebrucum inan simdi en önemli olan bebeginin sagligi.eminim bebisten sonra kisa sürede
girersin forma.
keske tatliyi yemeseydin betulcum.sen bir adim önde olurdun :)sabret,sen kazan ve o paralarla da yeni bedenine göre kiyafetler al.

bende asagi yukari böyle beslenmeye calisiyorum ama ayda 8 kilo verdigim görülmedi daha. bünyeden bünyeye farkli.ama saglikli bir diyet,uygulanabilir.

gercekten unutulmuyor kayinvalideyle olan seyler,ama allah baska dert vermesin.kapiyi kapatinca digerleri disarida kaliyor.sen esinle iyi ol.
insallah o zirvede kalirsin canim.

kerem kiskanmasin canim,o senin kalbini calmis bir kere,kivanc da kimmmis:))

Amiiiiiin insallah canım allah nasip etsin, gelinligiiim cooook kabarık bişii :)) ayy insallah güzel olsunda :)

prenses olucam diyorsun yani :)

dügüne yakin bekliyoruz resmi

aynen berilcim.benim önceligim huygüzelligidir. huyu güzelse yüzünüde begenirim.
amin amin aminnnnnnnnnnnnn
rabbim nazarlardan kem gozlerden korusun

kizlar bana hic mesaj bildirimi gelmedi
ben özel mesaj atamiyorum. buraya yazmistim.13 idi.

beni babaannem buyuttu

kizini evlendirmek hem sevinc,hem gözyasini birlikte getiriyor.allah yardim etsin annene.sen mutlu ol,o da olsun.

kizlar ben menumu yazmayim bir kerelik olurmu
ocakbasindaydim
cissssssssss oldum
ama yarin telafi edecem

anladim benim ikizler in le elbisesine benziyor biraz
gule gule kullan canim
niccinin anlami ne kendine ozel degilse
hem sen niye uyumuyon bakiyimmmmmmmmm
dikkat kuzummmmmmmmmmm

bencede gelinligin güzel olsun ama cok pahaliya bende karsiyim.birkere giyeceksin ve sonra dolapta cürüyecek.

cok motive etti benide.

tek ben varim.kendi kendime yaziyorum.bende cikayim.birileri gelince gelirim artik.

günaydın..

Takım Dereceleri

1) 13. takım
2) 6. Takım
3) 1. Takım

Bireysel Dereceler

1) beril77 13. Takım (%3,13)
tebriklerrrrrrrr..
berro senide extra tebrik ederim..

bizim için cidden bunlarımı diyorlar.. takımımıza maşallahh.

Evet unutulmuyor ama esine bak sen o aradaki dengeyi iyi kurarsa hiçbirsey olmaz...

tebrik ederim istikrarlı bir sekilde gidiyorsun canım...

ooooooooooooooooooooooo vayyyyy beeeeeeeeeeee....

günaydın..

Takım Dereceleri

1) 13. takım
2) 6. Takım
3) 1. Takım

Bireysel Dereceler

1) beril77 13. Takım (%3,13)
tebriklerrrrrrrr..
berro senide extra tebrik ederim..

.masallahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…