Simdi yazacaklarım beril cim senin sahsına degil kesinlikle yanlıs anlama
Ben bu tarz yazıların bu yazılara verilen cevaplarındaa hic hos uslup oldugunu düsünmüyorum yada bu konusmaya mahal verilmesinide dogru bulmuyorum ne oldu da bizim takım icin bunlar yazıldı bu benim kişisel merakım? burda hepimiz az yada cok aynı amac icin bulunuyoruz bu takımların amacıda bana göre kendimize yenilmeyip saglıgımıza kavusmamız ve motivasyonu en üstte saglayabilmek icin, birbirimize olan destegimiz ortada , fazla kilo beden yasını yaslandırıyor beden yası cok oldukcaa ölüme dahada yaklasılıyor allah korusun.. İnsanoglu yaratılırken 120 sene yasayabilme kapasitesiyle yaratılmıs bize emanet bedene bunları yapmamalıyız yani bu yarısma kurucularına bi fayda getirmiyor. Yine yarısmacıların kendi yararları ve cıkarları icin yapılmıs bi yarısma ben baska bir takım 1. Oldu diye üzülmem aksine tebrik ederim cünkü hepimiz aynı amacla burdayız heee demiyorumki bir rekabet olmasın hayır illaki olacaktır adı üstünde yarışma illaki tatlı rekabet dahada motive eder
Fakat bu yazılanları hic ama hic sevmedim "sinir oldum patlamak üzereyim" hiç ama hiçç hos degil!
aynen tatlım sen cevaplarını vermek üzeresin inşallah sıra bende.bana karşı da hep bir çekemezlik var ne yazıkki ben herkese karşı çok yakın davranırken arkamdan çok laf duymaya başlayınca kendimi herkesten soyutladım neredeyse. hem farklı memleket olmam hem eşimle aramızın iyi olması hep konuşuldu halada konuşuluyor.doğumdan sonrada kiloma takmışlardı onada cevabımı haziranda çok güzel vereceğim:)
hırs elbetteki güzel ama bu şekilde düşünülmesi kötü tabiki.şakasına bende dedim ksıkananlar çatlasın diye ama kıskançlık yapılacak bir durum yok ortada çünkü hepimiz aynı amç için çabalıyoruz ayrı takımlarda olsakta birbirimizin başarısını tebrik etmek en güzeli olur bence.
13 zirvede kalirsa ben zaten zirvedeyim demektirgercekten unutulmuyor kayinvalideyle olan seyler,ama allah baska dert vermesin.kapiyi kapatinca digerleri disarida kaliyor.sen esinle iyi ol.
insallah o zirvede kalirsin canim.
kerem kiskanmasin canim,o senin kalbini calmis bir kere,kivanc da kimmmis:))
mutlu olsunda gelinlik felan bosbencede gelinligin güzel olsun ama cok pahaliya bende karsiyim.birkere giyeceksin ve sonra dolapta cürüyecek.
cok motive etti benide.
sagol canim bakalim bu hafta nasilizgünaydın..
Takım Dereceleri
1) 13. takım
2) 6. Takım
3) 1. Takım
Bireysel Dereceler
1) beril77 13. Takım (%3,13)
tebriklerrrrrrrr..
berro senide extra tebrik ederim..
masallahbizim için cidden bunlarımı diyorlar..takımımıza maşallahh.
evet bende meraktayimmmmmmmTuğba'cım doktordan sonra yaz ne olduğunu merak ettim canım...
gunaydin hemsoooooooooookarlı ve sağuk antep sabahından sımcıcak günaydın kızlar:)
geçmiş olsun canım kolay atlatırsın inşallah allah şifa versin.
çok güzel ececiğim bayıldım valla.benim terciğim oturarak olurdu kimse ayakta yorulmaz en azından.nasıl olursa olsun süper bir düğün olacağı kesin:)
tebri kederim kızlar mşallah devamı hep böyle olur inşallah.berilciğim senide ayrıca tebrik ederim çok güzel başladın ve öyle devam edersin inşallah hepimizde arkandan devam ederek:)
ebrucuğum çok yoruluyorsun ya son aylarda dahada zorlanacaksın bol bol dinlenmeye çalış sen dikkat et kendine.bebişinde sende sağlıklı çıkarsnınz umarım.
dkr ayça kayanınki daha mantıklı geldi ama ben böyle bir diyete sabit kalamıyorum ya o an evde olan var olmayan var sırf o diyet için alışveriş yapmak gerekiyor o nuda kim yapacak:)
maşallah canım tebrik ederim seni.fazla alışveriş yapma bence baharı bekle yenilersin herşeyini:)
kıskananlar çatlasın mı diyelim.tü tü maşallah mı bize diyelim sıkı dursunlar bu hafta ben vermedim haftaya çifte geliyorum
ay catlasinkızlar dün eşime dedim düğüne kadar vericem bu kiloları.niye diye soruyor adam alıştı bu halime heraldededim düğünde şıkır şıkır olmam lazım şöyle şarap kırmızısı bir tuvalet giyeceğim dedim istersen 50 kilo ol dedi hayatta giyemezsin diyor. ben anlattıkça o kudurdu haha daha çok gaza geldim valla düğünde giyeceğim kıyafetleri düşündükçe başarmamamk için bir engel yok:)yaşasın zayıflık:)
oohhhhhh ıyı olmus kudursun sende ınadına verkı anlasın ısın cıddıyetını.......
olur canim niye olmasingunaydın gunayın hanımlar... suan herkes evde fazla gıremeyebılırım...
berıl dun kac msj yazdıgımı soylemeyı uunuttum bugun 2 gununkını bırden gonderırım olurmu canım.........
daha ne muabbetler ederiz sen uzulme citirAllah'ım sana şükürler olsun çok istiyodum ilkkatıldığım haftadan birinci olalım diye.. artık hep böyle gidicek ben inanıyorum, her hafta birinci olucaz inşallah
Yok sorun biraz bende, kaç gündür tavuk gibi erkenden yatıyorum :)
Ben de geçen hafta içi bi tane çikolata yemiştim bi de nugget yemiştim yağsız kızartıp ama duydum ki çok zararlıymış :\ önümdeki günlerdeyse hiç kaçamak yapmadan 2.2 kilo verdim 6 günde. Takma kafana, bi daha kaçamak olmazsa 1 haftaya kadar sen de iyi bi sonuç alırsın canım.
Ben de 1. ve 3. menüyü beğendim. Uygulanabilir diyetleri seviyorum ben ya, sırf listeye uymak için olmayacak şeyleri ordan burdan almak benim hoşuma gitmiyor, o öğünde o yiyeceği yiyemedm diye diyetmi yapamıyormuş gibi hissediyorum ve motivem bozuluyor. Paylaştığın için sağol canım diyet arşivime ekledm bunları ben
Misafirli bi güne göre iyi atlatmışsın. Tebrikler. Zaten bu tarz geçen günlerimiz olursa önümüzdeki günlerde telafi etmek kolay. Haftada 1 günü geçmemesi lazım ama bence kaçamak yapılan gün sayısı canım.
Ben gitmişim sen gelmişsin tüh muhabbet ederdik :)
canım ya kıyamam sana ben... üzülme diyemem çünkü seni çok iyi anlıyorum, ama bi yandan da anneni de senin mutluluğun ne kadar mutlu edicek onu da unutma e mi..
Vay beAllah'ım iyi ki buraya gelmişim, tekrar teşekkür ederim LAydLiNe
Bi yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer canımız tatlı isterse, haftada 1 gün cevizli kabak tatlısı yiyebileceğimiz yazıyordu. Afiyet olsun :)
hic gormemistim kuafore giderken giyeniKuaföre giderken giyiceemmmm onuu :)))
Yok canım ne özeliii çilek demek türkcesini ingilizcesini baskaları almıs ben kayıt olurken bana fransızcası kaldı :)))
Aminnnn insallahhhh
Degil mi ama hahaha :) ama kıvanctaki boy pos :))neyse sustummmm :))
O mutlu olsunn yeterr yalnız kalacak(
İnsalllaaaaah olabilirimm dügüne yakın kesin paylasırım burda dügünden sonrada paylasırım zaten daha öncede nisanı sözü paylasmıstım evlilik topiğinde :)
O da dengeyi saglayacagım diye arada kalıyor bazen bocalıyor bazende cuballıyor ama sonucta annesi ne kus ne at diyebilirsin..
Ayyyy cok sevindim begenmeneee
Cogunluk oturarak dedi demekki bir bildiginiz var o zaman oturarak olsun daha sıcak olsun :)
Ooooooo catlatıcaksınnn esini haahahaha ohhhh coktaa güzel olurrrrr
Benim canım tatlı istediginde yarım muz yiyorum gerci uzun zamandır yemedim ama yiyordum diyeyim o zaman :)
ben sahsimada anlarim sorun degilSimdi yazacaklarım beril cim senin sahsına degil kesinlikle yanlıs anlama
Ben bu tarz yazıların bu yazılara verilen cevaplarındaa hic hos uslup oldugunu düsünmüyorum yada bu konusmaya mahal verilmesinide dogru bulmuyorum ne oldu da bizim takım icin bunlar yazıldı bu benim kişisel merakım? burda hepimiz az yada cok aynı amac icin bulunuyoruz bu takımların amacıda bana göre kendimize yenilmeyip saglıgımıza kavusmamız ve motivasyonu en üstte saglayabilmek icin, birbirimize olan destegimiz ortada , fazla kilo beden yasını yaslandırıyor beden yası cok oldukcaa ölüme dahada yaklasılıyor allah korusun.. İnsanoglu yaratılırken 120 sene yasayabilme kapasitesiyle yaratılmıs bize emanet bedene bunları yapmamalıyız yani bu yarısma kurucularına bi fayda getirmiyor. Yine yarısmacıların kendi yararları ve cıkarları icin yapılmıs bi yarısma ben baska bir takım 1. Oldu diye üzülmem aksine tebrik ederim cünkü hepimiz aynı amacla burdayız heee demiyorumki bir rekabet olmasın hayır illaki olacaktır adı üstünde yarışma illaki tatlı rekabet dahada motive eder
Fakat bu yazılanları hic ama hic svmedim "sinir oldum patlamak üzereyim" hiç ama hiçç hos degil!
takim ruhu benceKesinlikle haklısın.. Herkes kendi takımı birinci gelsin ister ama olamayınca da bu tarz şeyler söylemek yerine, demek ki gerektiği kadar çaba göstermedik, nerde hata yaptık gibi özeleştiri yapmak gerekir. Çünkü bu olumsuz bi duygu, olumsuz düşünmek, kaybetmiş olduğunu düşünerek hırs yapmak sağlıklı biçimde kilo vermeyi de engeller çünkü bu aynı zamanda psikolojik yönü ağır basan bi süreç. Kaybettik yerine kazanamadık olarak bakılması ve yapılan hataların bulunması lazım.. Belki ortada bi hata bile yok, biraz daha gayret inanç ve takım ruhu lazım herkese burdaki gibi.
tatsizlik olsun diye yazmadim ama oyle anlsildiysa uzgunumBu noktaya gelinmesi buna mahal verilmeside hos degil neden ve kim? Merak ettim gercekten hatta oraya bile su yazdıklarımı yazabilirim. hırs güzeldir fakat böyle hırslar kötü seyleri beraberinde getirir. Tatsızlık istemeyiz.
İnsallah canım :)
Evet sadece yarısı ama :) hattaa kahvaltı yapmadım muz kahvaltım olsun hahaah :)
sakayla soyledigin belli bebegimhırs elbetteki güzel ama bu şekilde düşünülmesi kötü tabiki.şakasına bende dedim ksıkananlar çatlasın diye ama kıskançlık yapılacak bir durum yok ortada çünkü hepimiz aynı amç için çabalıyoruz ayrı takımlarda olsakta birbirimizin başarısını tebrik etmek en güzeli olur bence.
Helloo ladiess and gentlemen:)) diycem ama hic erkek yook:)
Keyfim yerinde bugun bir boyle:) dun aksam da cok eglendik arkadaslarla onun etkisi belki dee
11 gibi kalktimm asagi yrngem cagirdi kahvaltiya yeni geldim simdi de hazirlanip cikicamm
İnsallah canım hedefine ulaşırsın
Dr işi ne oldu canım
korkma zaten yakiyorlar birsey hissetmiyorsunpazartesıye randevu aldım gulum merakla ve korkuyla beklıyorum ne olacak dıye....:18::18::18:
Yaaaaaaa bu nasil bi duyguymusss anlatamam ben hicc durup durup tartiliyorum :)))) simdi tek skntim kaldiii o da skilasmak su anda spor yapamadigim icin bu kiloda gostermiyorum tatilde sporaaa basliyorumm kesin kafaya koydumm salona gidicem :)
Eki Görüntüle 602840
benim yaptigim bir essekliten dolayi tadimiz kacmasin yine ozur
bende kaciyim yaaaaaaaaaaa
Ay Ecemm darisi basimaa darisi basimaa :))
Eski turk filmleri geldi aklimaa
Semsiyeli bir ilm vardi ya semsiyenin ustunden bebekle atlayip darisi basima diye soyleniyorlardi
Getir tartini ben de seninkinin ustunden atliyayimmp
Benim anladigim su, genelde Ecemle ayni tarzda dusunuyoruzz
Bence onlarin uslubu yanlis
Biz de ay catlasinlar patlasinlar diye dusunmemeliyiz
Yani takimlar arasi dillendirilmesi gereken hirsa donusen seyler degil tyli bir rekabet olmasi grrekir.
Tabiki senin bireysel bir gecmisin olabilir ama onlar da biz de bunu takimsal bi catismaya mahal verecek sekilde yansitmamaliyiz
Bu sadece seninle ilgili bir mesele degil yani, takim kapanma asamasina geldiginde kaptan degistiginde eskiler yeniler muhabbeti oldugunda da ben ayni seyleri soyledim. Bazi seyler olmus olabilir hakli veya haksiz taraflar da olmus olabilir ama gecmis gitmis dillendirmeden onumuze bakmaliyiz diye)
Sen yazdigin gibi bi esseklik yapip takimin keyfini bozmus degilsinn ama sen de takmayacaksin baskalari bizim hoslanmadigimiz uslupta bir seyler yazsa bile.
Biz zayiflamamiza bakacagiz, herkes oyle yapmali.
Keyif kacmasi yookk herkes tam motive devamm sen merak etmee
Yaaaaaaa bu nasil bi duyguymusss anlatamam ben hicc durup durup tartiliyorum :)))) simdi tek skntim kaldiii o da skilasmak su anda spor yapamadigim icin bu kiloda gostermiyorum tatilde sporaaa basliyorumm kesin kafaya koydumm salona gidicem :)
Eki Görüntüle 602840
Ne guzel iste empati kuruyorsunlady geldimi diye bakayim dedi
bebis nasilmis merak ettim
dun lafraise ye dugun icin heveslendim
bugun bebisin aylik kontrolune
kendimi anlamiyorum anacim yawwww
sinir krizi geçirmek üzereyim hatta geçiriyorum..kızın matematik sınavı var..bölme işlemini anlamamış..1 saat önce ne gösterdimse kendi çözdü..şimid nasıl yapılıyordu diye ağlıyor unuttum diyor..:84::88 ğlum öğlen uykusuna yattmadı..kız başımda ders çalıştır diye dikiloyr..yok yok burdan foruma giriliyormu şöle güzel bir köşede saklanıp kafayı yiyeceğim..çünkü evde onada izin yok..nereye gitsem oradan pırtlıyorlar..
ay neyseeeeeeee..
sinir krizi geçirmek üzereyim hatta geçiriyorum..kızın matematik sınavı var..bölme işlemini anlamamış..1 saat önce ne gösterdimse kendi çözdü..şimid nasıl yapılıyordu diye ağlıyor unuttum diyor..:84::88 ğlum öğlen uykusuna yattmadı..kız başımda ders çalıştır diye dikiloyr..yok yok burdan foruma giriliyormu şöle güzel bir köşede saklanıp kafayı yiyeceğim..çünkü evde onada izin yok..nereye gitsem oradan pırtlıyorlar..
ay neyseeeeeeee..
Ne guzel iste empati kuruyorsun
Ebru yu ben de merak ettim
Deryacim olur bazen oyle sikma canini
Allah sabir versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?