Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çorba ve ekmek kahvaltım yerine geçmişti(öğlen yedim ). pilav ve et yemeği ikindi diyelim. akşam çok açtım, armut yedim sadece.
çok öğün atlıyorum, düzensiz yiyorum.
normalde dün yediklerime göre akşam evde olan yemekten 2 çeşit, 1 er tabak daha eklerdim. eklemedim ve aç kaldım. ondan normal mi diye sormuştum.
topiğe girmesem akşam yemek yerdim yine :) o satırları yazarken açtım çünkü ama sabrettim yemedim...

teşekkürler. gerçekten zamansız yiyorum. pirinç pilavını dışarda yemiştim, evde misafir geldiği zamanlar hariç hep bulgur veya buğday pilavı pişiriyorum artık.

kıskanç bir eş demek. ben eskiden zayıftım, 25ten sonra çok kilo aldım. hala eski halime özlem duyuyorum. kıyafetlerin duruşunu özledim.

sporu ihmal etmeyin. vücut deforme olunca zayıf olmak keyif vermez. ben bundan korktuğum için öyle şok diyetlere hiç girmedim. yavaş vereyim,güzel vereyim.

sakin olun. ne güzel, anlamadığını soruyor. siz bir daha anlatın. bölmeyi öğrenmede zorluk yaşıyorlar. siz sık sık hatırlatın ona. dersten soğumasın. matematik önyargısı oluşmasın. çoğu anne çocuk dersten kaçıyor diye şikayet eder. anneler peşinde kovalar çalışsın diye... tatil de geliyor, rahat edersiniz.

23 haziranda benimkisi de
senden de resimler bekliyoruz
omur boyu mutlu olasin emi canim

mirasuuuuuuuuuuu
seni umutlendirmek istemem ama takima girebilirsin belki
bizim takimdaki arkadaslardan biri okudugum kadariyla baska takima gitmek istiyor
belki kaptan o giderse sana yer verir
senin gibiydim biliyormusun
bende bir ara 13 e girmek icin inat etmistim
sukur ki istedigim oldu
dilegim seninde istegin olur
hani bir kere yazmistin
yarismaya katilmasamda olur ben bura yinede yazabilirmiyim diye
ogun cok icim acimisti
ins.hadi hayirlisi

ebru gelmedi
dr.a gidecekti bir haber verse
hatta mizrak gosterse kulakta ceksse ama bir haber verse bebisten

1 mesaj ama ne alıntı yavvvvvvvvvv bünyeden bünyeye değişir bencede betül
ecem yazarken gülücük falan koymuşsun şaka sandım kusura bakma kıvanç çok yakışıklı benimde kıvanç dan daha yakışıklı sarışın bir oğlum var ama gerçekten çok güzel görünüyor resimde çoooooook fazla şanslısın sizin gibi hayatta herşeyi dolu dolu yaşamış birilerini görünce imrenmiyor değilim masallah 2. üniversteyide bitiriyorsun düğününde gönlünce süper olur inşallah herşey gönlüne göre olsun kaynananında dili tutulsun sana ses etmesin inşallah

ayyyyy deme anne baba deyince benim ciğerim sızlıyo sen yinede şanslısın heran yanına gidebilirsin yalnız bırakmassın anneni oda gelir yanına alışırsınız

kizlar ben menumu yazmayim bir kerelik olurmu
ocakbasindaydim
cissssssssss oldum
ama yarin telafi edecem
kız hiç sorma beril bugün bende kaçırdım yazmıycam yani hem belki vucudum şaşırırda kilo veriirm belki

uslupları çok yanlış ama bunlar onların yanlışları biz dengeli ve düzenli şekilde yolumuza devam edelim

afiyet olsun nermin
resimlerine de bektım kızında sende çok tatlısın maşallah

inşallah amcına ulaşırsın nermincim
verirsin sen bu azimle cevaplarını

neyse kızlar bana müsade birazdan köye gidicez hazırlanmamız lazım hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun:)
saol canım sanada kolay gelsin

Bendeee kactım kızlarr bugün yapacakkk cok isimiz var :)
kolay gelsin ecem

ne güzel bizede nasip etsin yaradan

çok güzel düşünceler betülkcüm bencede karşılıkları bizim seviyeyi düşürmememizdir

ne güzel boşver gitsin beril

hiç sorma iğne deliğine girsen aryıp buluyorlar sabahdan beri para hesaplıyor benimkide bu kaç eder bu parayı nasıl yapacağım tabiki resim sevdası benim boya derdim kafam bi dünya oluyo çıldırmadığıma şükrediyorum derya

4 işlem daha sordum.. bakalım..ve ilki yanlışşşşşşşşşşben çıkayım şu sorunu halledeyim..:111:
sonrada bir güzel kahve içeceğim..
afiyet olsun

sorun değil aslında ne yediğimiz değilde ne zaman ve ne kadar yediğimiz kilo aldırıyor bize

herşey yolundadır inşallah ebru için beril gece yada yarın muhakkak uğrar tatil yapsın bugün biraz eşi ve kızıyla dolaşıyordur belki

bugün eşim nöbetciydi öğlenecede yattım ne rahatlık yani
evi temizledim az buçuk bulaşık çamaşır okul kıyafetleri malum
çocukların banyosu
yemekde yaptım yarına
bugün kaçırdım o yüzden menümü yazmak istemiyorum ama yarından itibaren daha motiveli devam edeceğim

:)) canım ya, ne kadar içten yazmışsın. küçük emrah edasında değildim halbuki o mesajı yazarken. için acımasın.

bu takıma birkaç kere uğramıştım, paylaştıklarınız hoşuma gitti. sonra ilk mesajımı yazmıştım. diğer grupları pek bilmiyorum. oraya gitsem aklım burada kalırdı yine. aynı anda 2 grubu da takip etmem çok zor olurdu. o kadar vakit ayıramazdım.
bugün okudum, 5.takım kardeşmiş, yer varmış. oraya mı gitsem dedim ama yazdım ya, aklım burada olurdu yine.
takıma girip girmemek çok önemli değil. ben misafiriniz olmaktan yine mutluyum.

sonuç önemli değil. içtenliğin için sağol .

öğlen yediklerim:
1 büyük bardak süt,
yarım paket yulaflı bisküvi

ara öğün
2 ceviz

ikindi yediklerim
küçük bir kase bulgur pilavı(2 tahta yemek kaşığı)
küçük bir but (yağsız)
yarım dilim çavdar ekmeği
salata

akşam yediklerim
küçük kase y yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
ceviz 2 tane...

yemek işim bitti.
su yatana kadar 2 litreye tamamlayacağım...

iki kafadar olduk menu yazmamakla mizrak gostermesinler
herşey yolundadır inşallah ebru için beril gece yada yarın muhakkak uğrar tatil yapsın bugün biraz eşi ve kızıyla dolaşıyordur belki
iste merak elimde degil buraya geldimde gormeye alismisim kizlar sizi
bu hafta sozun var sevindirecen verdigin kilolarla
ecemcim tutunada bayıldım bu arada çok cici duruyor
kissssss bu tutu benim kizlar buyuyup evlenene kadar moda olarak kalirmi
gerci simdi bilmiyorum modami ne.
ilk burda duydum ben
yok canim ya bende birsey var adini koyamiyorum.okuyup gecsemde aklimda kaliyor istemeden
ama sen mutluysan bende mutluyum o zaman

pazartesıye randevu aldım gulum merakla ve korkuyla beklıyorum ne olacak dıye....:18::18::18:

korkma canım yanındayız hemen olup bitecek anlamayacaksın bile...

bosverrr canım aldırma canını sıkma...

ben de bazen cinnet geciriyorum geçen gün zaten siteye giremiyorum o arada annem arıyor @ işaretini yapamıyorum anlat diye 1 satte anlatamadım, o ara esimin dayısı arıyor facebook hesabı açamıyorum napıcam diye ona telefonda anlatıyorum olmadı aldım şifresini ben açtım bir de 50 yas grubuyla uğrasıyorum

canım yulaflı da olsa bisküvilere güvenme derim....

Kızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?

menüm

sabah:3.4 badem, yarım dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin(kahvaltıyı geç yaptım)

öğlen:2 kayısı,3,4 ceviz,1 hurma

akşam: 1porsiyon köfte,salata,yoğurt

adaçayı,2 lt su...

Kızlar daha yeni dışardan geldim, akşam yemeği saatinde arkadaşmla harika bi kafedeydim. Biz hep oraya giderdik onunla ama önceden hep pizza ve patates kızartması alırdık yanına da kola. Ama ben bugün elbette ki yapmam gerektiği gibii bi kase mercimek çorbası ve bi kase yoğurt yedim :) evden çıkmadan önce ufak bi buzdolabı poşetine pul biber, nane, kekik, karabiberi karıştırıp koymuştum onu da yoğurduma karıştırdım orda hihi 18.30'da yemeğim bitti. Yani dışarda bi akşam geçirmeme rağmen bi gıdım şaşmadım. Çok mutluyum çok

[Q

çok güzel canım tebrik ederim ben de deneyeceğim su baharatlı yoğurdu unutuyorum.

İnnnşallah

neyse kızlar bana müsade birazdan köye gidicez hazırlanmamız lazım hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun:)

iyi yolculuklar canım

Bendeee kactım kızlarr bugün yapacakkk cok isimiz var :)

Kolay gelsin demek için baya geç kaldım ama umarım işlerini halledebildiğin güzel bi gün geçirmişsindir ecem'cim

Helloo ladiess and gentlemen:)) diycem ama hic erkek yook:)

Keyfim yerinde bugun bir boyle:) dun aksam da cok eglendik arkadaslarla onun etkisi belki dee

11 gibi kalktimm asagi yrngem cagirdi kahvaltiya yeni geldim simdi de hazirlanip cikicamm

Ben de bayadır arkadaşlarımla çıkmıyordum bugün çıktım çok iyi geldi. Sevindim eğlenmene

Spor 1 hafta içerisinde bile etkisini gösteriyor tatlım. Git tabi, çok daha iyi olursun.

benim yaptigim bir essekliten dolayi tadimiz kacmasin yine ozur
bende kaciyim yaaaaaaaaaaa

Senin insanların tadını kaçırmak gibi bişeyin olamaz merak etme

pazartesıye randevu aldım gulum merakla ve korkuyla beklıyorum ne olacak dıye....:18::18::18:

Allah yardımcın olsun canım, hayırlısıyla ağrısız sızısız sağlığına kavuşursun inşallah. Dua edeceğim senin için..

4 işlem daha sordum.. bakalım..ve ilki yanlışşşşşşşşşşben çıkayım şu sorunu halledeyim..:111:
sonrada bir güzel kahve içeceğim..

Biz onların yaşındayken kim bilir nasıldık? Çocukları da anlamak lazım. Çünkü onların bizi anlaması çok zor.. İnşallah sınavı çok güzel geçer de ikiniz de mutlu olursunuz :))

Diyet listeleri, beslenme şekilleri ve besin türleri ile ilgili çok bilgili değilim ama, kahvaltımızda yumurta peynir zeytin olsa çok daha iyi olmaz mı? Çünkü sabah kahvaltısını ben çok önemsiyorum. He bazen fırsatımız olmayabilir atıştırmak zornda kalmış olabiliriz, dışarda olabiliriz. Ama evde olduğumuz sürece kahvaltılıklardan yiyelim derim ben.. Bu benim kanaatim. Onun dışında günün güzel geçmiş afiyet olsun :)

çok güzel canım tebrik ederim ben de deneyeceğim su baharatlı yoğurdu unutuyorum.

Teşekkür ederiiiiiiiim :) takım arkadaşlarımdan da tebrik almak benm için ayrı bi mutluluk Bu arada da yoğurdu mutlaka dene canım evet. Sizde de olur mu bilmiyorum ama acısından mı baharatından mı bilemedim beni acayip tok tutuyor bi sonraki öğüne kadar.

Mirasu sana daha once hosgeldin diyememistim kusura bakma,
Hosgeldin sefa getirdin:))

yulafli biskuviyi ben de cok seviyorum ama bencr yarim paket fazla olmus
Onun disinda menu guzel afiyet olsun

Hmm biraz fazla olmus olabilir
Dikkat etmek lazim bunlara da
Mesela bence
2 kayisi veya 3 ceviz tek baslarina ara ogun olabilir yaninda 1 bardak sutle daha guzel olur ama hepsi ayni anda fazla bence

Tebrikler ve alkislar sana geliyor o zamaaannnn :))

Bugün neler yedim yazayım hemen;

Kahvaltı öncesi (yaklaşık yarım saat önce): Elma sirkesi-bal karışımı, 1 bardak nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmek
1 kaşık kadar domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin

Ara yok ---------------------------------------------------------------------------------------

Öğle : 2-3 kaşık kadar az yağda kavrulmuş kuşbaşı tavuk
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek

Ara yok ---------------------------------------------------------------------------------------

Akşam : 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
1 kase pul biberli yoğurt

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (3.sü yatmadan önce)

Bittiiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…