senin dugun ne zaman tatlisssss
canımcım, günlük yediklerini öğün öğün ayırırsan daha iyi olur ben kafamda ayırdım ama :) belirtirsen çok daha kolay yorum yapabiliriz.. Kahvaltı yapma imkanın varsa, muhakkak yap ama muhakkak. O çok önemli.. Tüm gün zinde ve enerjik olursun, daha geç acıkırsın. Zaten yapmadm değil yapamadım demişsin inşallah bi daha böyle olmaz. Ve kahvaltında 1 dilim de olsa çavdar ekmeği, özellikle de tam buğday ekmeği ye. O seni tok tutmaya yarar.
Senin de bildiğin gibi pirinç pilavı çok kalorili. Bugün ben de yedim ama iki kaşık, akşam 1 kase yoğurt yiyip dengelemeye çalıştım.
Bu arada yediklerin hiç de çok değil.Çeşit ve miktar olarak az, ama bazılarının kalorisi yüksek olduğu için çok yemiş gibi geliyor sana ve çok yediğini sandığın halde az yediğin için acıkıyorsun. Benm yediklerimi hiç okudun mu bilmiyorum, 1-2 sayfa geride olması lazım. Ben o şekilde beslenerek 6 günde tam 2.2 kg verdim. Umarım yağdan gitmiştr orası ayrı da :) baktığın zaman senden çok daha fazla yemişim gibi duruyor. Anlatabildim mi bilmiyorum canım.
Yeşil çayını ihmal etme günde 3 bardak, sabah kalktığında gün arasında ne zaman istersen ve yatmadan önce. İçine de limon sık bu onun etkisini arttırır. hmmmm bi de SUYUNU SAKIN İHMAL ETME. bak zorla da olsa içmeye alıştım :)
Umarım başarırsın, önemli olan istemek, kafada bitirmek.. Bu kısmı hallettikten sonra kilo verememek işten bile değil
az değilde zamansız diyelim canım
mesela meyveyi bir proteinle yemek şekerini azaltıyor ve meyvayı öğle 3 den önce yemeliz sabah kahvaltısı yapmalıyız en azaından bi peynirli tost yemeliyiz yada çok aceleyse 1 bardak sütte olur
pirinç pilavı makarna patetes oldukça az yada hiç tüketmiyoruz aklıma gelenler bunlar
kızlar dün eşime dedim düğüne kadar vericem bu kiloları.niye diye soruyor adam alıştı bu halime heraldededim düğünde şıkır şıkır olmam lazım şöyle şarap kırmızısı bir tuvalet giyeceğim dedim istersen 50 kilo ol dedi hayatta giyemezsin diyor. ben anlattıkça o kudurdu haha daha çok gaza geldim valla düğünde giyeceğim kıyafetleri düşündükçe başarmamamk için bir engel yok:)yaşasın zayıflık:)
Yaaaaaaa bu nasil bi duyguymusss anlatamam ben hicc durup durup tartiliyorum :)))) simdi tek skntim kaldiii o da skilasmak su anda spor yapamadigim icin bu kiloda gostermiyorum tatilde sporaaa basliyorumm kesin kafaya koydumm salona gidicem :)
Eki Görüntüle 602840
sinir krizi geçirmek üzereyim hatta geçiriyorum..kızın matematik sınavı var..bölme işlemini anlamamış..1 saat önce ne gösterdimse kendi çözdü..şimid nasıl yapılıyordu diye ağlıyor unuttum diyor..:84::88 ğlum öğlen uykusuna yattmadı..kız başımda ders çalıştır diye dikiloyr..yok yok burdan foruma giriliyormu şöle güzel bir köşede saklanıp kafayı yiyeceğim..çünkü evde onada izin yok..nereye gitsem oradan pırtlıyorlar..
ay neyseeeeeeee..
senden de resimler bekliyoruz23 haziranda benimkisi de
kıskanç bir eş demek. ben eskiden zayıftım, 25ten sonra çok kilo aldım. hala eski halime özlem duyuyorum. kıyafetlerin duruşunu özledim.
sporu ihmal etmeyin. vücut deforme olunca zayıf olmak keyif vermez. ben bundan korktuğum için öyle şok diyetlere hiç girmedim. yavaş vereyim,güzel vereyim.
sakin olun. ne güzel, anlamadığını soruyor. siz bir daha anlatın. bölmeyi öğrenmede zorluk yaşıyorlar. siz sık sık hatırlatın ona. dersten soğumasın. matematik önyargısı oluşmasın. çoğu anne çocuk dersten kaçıyor diye şikayet eder. anneler peşinde kovalar çalışsın diye... tatil de geliyor, rahat edersiniz.
bünyeden bünyeye değişir bencede betül1. Ve 3. Listeyi ben begendim
İlk liste zatrn deryanin bir ara uyguladigi menu
Ama 8 kg verdiremez ki? Zaten bu listeyi ben ilk gordugumde ayda 6 kg diyordu. Bir de bunyeye gire degisir tabi.
2. Liste bana gore degil bencee
Ben zorlanirim yapamam
Kahvalti doyurucu olmali bence.
Bir de ikindi de arada erik badem yaninda olmayinca ki her zaman olmaz az bir sey yedim hissine kapilir insan doygunluk hissi olusmaz.
ecem yazarken gülücük falan koymuşsun şaka sandım kusura bakma kıvanç çok yakışıklı benimde kıvanç dan daha yakışıklı sarışın bir oğlum var ama gerçekten çok güzel görünüyor resimde çoooooook fazla şanslısın sizin gibi hayatta herşeyi dolu dolu yaşamış birilerini görünce imrenmiyor değilim masallah 2. üniversteyide bitiriyorsun düğününde gönlünce süper olur inşallah herşey gönlüne göre olsun kaynananında dili tutulsun sana ses etmesin inşallahOnun o masmavi gozleri yeter yakindan baktiginda boyle bi mavi yokkkk fizikk desen gercekten 10 numara! bende coook kiskancim benden bi adim oteye tek basina gidemez! Allahtan isi geregi cok kiz yok bulundugu yerde neredeyse hicc yok olsa dunyayi dar ederdimmm :) burdada kizlara sitem etti bende sizin gibi ogrenciyim dye cunku gittigi her yerde obek obek kiz toplulugu olusuyo :) ondan boyle ckmis ama fizigi yeter :)
İste gelinligin resmi yokkk cunku resim cekmek yasakti denerken cekemedimmustunde oynamalar yapilacak ve dugune yakin dikime baslanicak simdi kapora verilecek sadece akayda yaptiriyorum zaten yalniz duvak cok pahali betul bilmiyorum sen nasil istiyosun nerdeyse gelinlik fiyatina duvaklar
ayyyyy deme anne baba deyince benim ciğerim sızlıyo sen yinede şanslısın heran yanına gidebilirsin yalnız bırakmassın anneni oda gelir yanına alışırsınızBende annemi cok merak ediyorum o hic dayanamaz dayanamicak nisanda bile cok kotu olduben annemin tek evladiyim ve biz upuzun yillardir sadece ikimiz yasiyoruz hic ayrilmadik bu icimde inanilmaz bi yara hatta dert ( ona soyleyemedim bile ilk kaporayi verdigimizde offf en zayif noktama degindin ( ben hic ayrilmak istemiyorum ondan hiiiccccc
kız hiç sorma beril bugün bende kaçırdım yazmıycam yani hem belki vucudum şaşırırda kilo veriirm belkikizlar ben menumu yazmayim bir kerelik olurmu
ocakbasindaydim
cissssssssss oldum
ama yarin telafi edecem
uslupları çok yanlış ama bunlar onların yanlışları biz dengeli ve düzenli şekilde yolumuza devam edelimbravooo bizeee birinci kimmiş bi bakayım bakalım. valla takım olarak birinci 13. takımsa çatlarım ortadan yaaa
yaa kaptanım şu 13. takımı geçmenin bi yolunu bulalım acayip sinir oldum ben yaaa bişeyler yapalım olmaz böyle birinci olmamız lazım yaaa valla patlamak üzereyim şu anda aslında hiç hıslı değilimdir ama takıntı yaptım kendime iyi miii?
baska yerde bizim icin yazilanlar
ekledimki
bu hafta siki tutun su kacamaklari canlarimmmmmmmmmmmmm
patlayacak arkadaslar varmis yardim edelim birincilikle
afiyet olsun nermindünkü menümü yazayım
sabah:domatesli yumurta,peynir,zeytin,1kaşık pekmez,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:1 tabak pırasa yemeği 1 kase yoğurt
ara:tarçınlı süt
akşam:1 tabak lahana kavurması,salata
2 dilim şekersiz cevizli kabak
3litre su
inşallah amcına ulaşırsın nermincimkızlar dün eşime dedim düğüne kadar vericem bu kiloları.niye diye soruyor adam alıştı bu halime heraldededim düğünde şıkır şıkır olmam lazım şöyle şarap kırmızısı bir tuvalet giyeceğim dedim istersen 50 kilo ol dedi hayatta giyemezsin diyor. ben anlattıkça o kudurdu haha daha çok gaza geldim valla düğünde giyeceğim kıyafetleri düşündükçe başarmamamk için bir engel yok:)yaşasın zayıflık:)
verirsin sen bu azimle cevaplarınıaynen tatlım sen cevaplarını vermek üzeresin inşallah sıra bende.bana karşı da hep bir çekemezlik var ne yazıkki ben herkese karşı çok yakın davranırken arkamdan çok laf duymaya başlayınca kendimi herkesten soyutladım neredeyse. hem farklı memleket olmam hem eşimle aramızın iyi olması hep konuşuldu halada konuşuluyor.doğumdan sonrada kiloma takmışlardı onada cevabımı haziranda çok güzel vereceğim:)
saol canım sanada kolay gelsinneyse kızlar bana müsade birazdan köye gidicez hazırlanmamız lazım hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun:)
kolay gelsin ecemBendeee kactım kızlarr bugün yapacakkk cok isimiz var :)
ne güzel bizede nasip etsin yaradanYaaaaaaa bu nasil bi duyguymusss anlatamam ben hicc durup durup tartiliyorum :)))) simdi tek skntim kaldiii o da skilasmak su anda spor yapamadigim icin bu kiloda gostermiyorum tatilde sporaaa basliyorumm kesin kafaya koydumm salona gidicem :)
Eki Görüntüle 602840
çok güzel düşünceler betülkcüm bencede karşılıkları bizim seviyeyi düşürmememizdirAy Ecemm darisi basimaa darisi basimaa :))
Eski turk filmleri geldi aklimaa
Semsiyeli bir ilm vardi ya semsiyenin ustunden bebekle atlayip darisi basima diye soyleniyorlardi
Getir tartini ben de seninkinin ustunden atliyayimmp
Benim anladigim su, genelde Ecemle ayni tarzda dusunuyoruzz
Bence onlarin uslubu yanlis
Biz de ay catlasinlar patlasinlar diye dusunmemeliyiz
Yani takimlar arasi dillendirilmesi gereken hirsa donusen seyler degil tyli bir rekabet olmasi grrekir.
Tabiki senin bireysel bir gecmisin olabilir ama onlar da biz de bunu takimsal bi catismaya mahal verecek sekilde yansitmamaliyiz
Bu sadece seninle ilgili bir mesele degil yani, takim kapanma asamasina geldiginde kaptan degistiginde eskiler yeniler muhabbeti oldugunda da ben ayni seyleri soyledim. Bazi seyler olmus olabilir hakli veya haksiz taraflar da olmus olabilir ama gecmis gitmis dillendirmeden onumuze bakmaliyiz diye)
Sen yazdigin gibi bi esseklik yapip takimin keyfini bozmus degilsinn ama sen de takmayacaksin baskalari bizim hoslanmadigimiz uslupta bir seyler yazsa bile.
Biz zayiflamamiza bakacagiz, herkes oyle yapmali.
Keyif kacmasi yookk herkes tam motive devamm sen merak etmee
ne güzel boşver gitsin berildedim yaa
arkadas listemde ekli arkadaslarim varya
onlardan dolayi otomatik okuyordum
takima gitmeme gerek yok yani
ama temizledim simdi
canimi sikmama gerek kalmadi
benim kizdigim nasil boyle bir kin olur bir insanda
sanalda hemde
amannnnnnnnnnnnnn bosverdim bosver
hiç sorma iğne deliğine girsen aryıp buluyorlar sabahdan beri para hesaplıyor benimkide bu kaç eder bu parayı nasıl yapacağım tabiki resim sevdası benim boya derdim kafam bi dünya oluyo çıldırmadığıma şükrediyorum deryasinir krizi geçirmek üzereyim hatta geçiriyorum..kızın matematik sınavı var..bölme işlemini anlamamış..1 saat önce ne gösterdimse kendi çözdü..şimid nasıl yapılıyordu diye ağlıyor unuttum diyor..:84::88 ğlum öğlen uykusuna yattmadı..kız başımda ders çalıştır diye dikiloyr..yok yok burdan foruma giriliyormu şöle güzel bir köşede saklanıp kafayı yiyeceğim..çünkü evde onada izin yok..nereye gitsem oradan pırtlıyorlar..
ay neyseeeeeeee..
afiyet olsun4 işlem daha sordum.. bakalım..ve ilki yanlışşşşşşşşşşben çıkayım şu sorunu halledeyim..:111:
sonrada bir güzel kahve içeceğim..
sorun değil aslında ne yediğimiz değilde ne zaman ve ne kadar yediğimiz kilo aldırıyor bizeçorba ve ekmek kahvaltım yerine geçmişti(öğlen yedim ). pilav ve et yemeği ikindi diyelim. akşam çok açtım, armut yedim sadece.
çok öğün atlıyorum, düzensiz yiyorum.
normalde dün yediklerime göre akşam evde olan yemekten 2 çeşit, 1 er tabak daha eklerdim. eklemedim ve aç kaldım. ondan normal mi diye sormuştum.
topiğe girmesem akşam yemek yerdim yine :) o satırları yazarken açtım çünkü ama sabrettim yemedim...
teşekkürler. gerçekten zamansız yiyorum. pirinç pilavını dışarda yemiştim, evde misafir geldiği zamanlar hariç hep bulgur veya buğday pilavı pişiriyorum artık.
senden de resimler bekliyoruz
omur boyu mutlu olasin emi canim
mirasuuuuuuuuuuu
seni umutlendirmek istemem ama takima girebilirsin belki
bizim takimdaki arkadaslardan biri okudugum kadariyla baska takima gitmek istiyor
belki kaptan o giderse sana yer verir
senin gibiydim biliyormusun
bende bir ara 13 e girmek icin inat etmistim
sukur ki istedigim oldu
dilegim seninde istegin olur
hani bir kere yazmistin
yarismaya katilmasamda olur ben bura yinede yazabilirmiyim diye
ogun cok icim acimisti
ins.hadi hayirlisi
ebru gelmedi
dr.a gidecekti bir haber verse
hatta mizrak gosterse kulakta ceksse ama bir haber verse bebisten
mirasuuuuuuuuuuu
seni umutlendirmek istemem ama takima girebilirsin belki
bizim takimdaki arkadaslardan biri okudugum kadariyla baska takima gitmek istiyor
belki kaptan o giderse sana yer verir
senin gibiydim biliyormusun
bende bir ara 13 e girmek icin inat etmistim
sukur ki istedigim oldu
dilegim seninde istegin olur
hani bir kere yazmistin
yarismaya katilmasamda olur ben bura yinede yazabilirmiyim diye
ogun cok icim acimisti
ins.hadi hayirlisi
iki kafadar olduk menu yazmamakla mizrak gostermesinler1 mesaj ama ne alıntı yavvvvvvvvvv
bünyeden bünyeye değişir bencede betül
ecem yazarken gülücük falan koymuşsun şaka sandım kusura bakma kıvanç çok yakışıklı benimde kıvanç dan daha yakışıklı sarışın bir oğlum var ama gerçekten çok güzel görünüyor resimde çoooooook fazla şanslısın sizin gibi hayatta herşeyi dolu dolu yaşamış birilerini görünce imrenmiyor değilim masallah 2. üniversteyide bitiriyorsun düğününde gönlünce süper olur inşallah herşey gönlüne göre olsun kaynananında dili tutulsun sana ses etmesin inşallah
ayyyyy deme anne baba deyince benim ciğerim sızlıyo sen yinede şanslısın heran yanına gidebilirsin yalnız bırakmassın anneni oda gelir yanına alışırsınız
kız hiç sorma beril bugün bende kaçırdım yazmıycam yani hem belki vucudum şaşırırda kilo veriirm belki
uslupları çok yanlış ama bunlar onların yanlışları biz dengeli ve düzenli şekilde yolumuza devam edelim
afiyet olsun nermin
resimlerine de bektım kızında sende çok tatlısın maşallah
inşallah amcına ulaşırsın nermincim
verirsin sen bu azimle cevaplarını
saol canım sanada kolay gelsin
kolay gelsin ecem
ne güzel bizede nasip etsin yaradan
çok güzel düşünceler betülkcüm bencede karşılıkları bizim seviyeyi düşürmememizdir
ne güzel boşver gitsin beril
hiç sorma iğne deliğine girsen aryıp buluyorlar sabahdan beri para hesaplıyor benimkide bu kaç eder bu parayı nasıl yapacağım tabiki resim sevdası benim boya derdim kafam bi dünya oluyo çıldırmadığıma şükrediyorum derya
afiyet olsun
sorun değil aslında ne yediğimiz değilde ne zaman ve ne kadar yediğimiz kilo aldırıyor bize
iste merak elimde degil buraya geldimde gormeye alismisim kizlar siziherşey yolundadır inşallah ebru için beril gece yada yarın muhakkak uğrar tatil yapsın bugün biraz eşi ve kızıyla dolaşıyordur belki
bu hafta sozun var sevindirecen verdigin kilolarlabugün eşim nöbetciydi öğlenecede yattım ne rahatlık yani
evi temizledim az buçuk bulaşık çamaşır okul kıyafetleri malum
çocukların banyosu
yemekde yaptım yarına
bugün kaçırdım o yüzden menümü yazmak istemiyorum ama yarından itibaren daha motiveli devam edeceğim
kissssss bu tutu benim kizlar buyuyup evlenene kadar moda olarak kalirmiecemcim tutunada bayıldım bu arada çok cici duruyor
yok canim ya bende birsey var adini koyamiyorum.okuyup gecsemde aklimda kaliyor istemeden:)) canım ya, ne kadar içten yazmışsın. küçük emrah edasında değildim halbuki o mesajı yazarken. için acımasın.
bu takıma birkaç kere uğramıştım, paylaştıklarınız hoşuma gitti. sonra ilk mesajımı yazmıştım. diğer grupları pek bilmiyorum. oraya gitsem aklım burada kalırdı yine. aynı anda 2 grubu da takip etmem çok zor olurdu. o kadar vakit ayıramazdım.
bugün okudum, 5.takım kardeşmiş, yer varmış. oraya mı gitsem dedim ama yazdım ya, aklım burada olurdu yine.
takıma girip girmemek çok önemli değil. ben misafiriniz olmaktan yine mutluyum.
sonuç önemli değil. içtenliğin için sağol .
pazartesıye randevu aldım gulum merakla ve korkuyla beklıyorum ne olacak dıye....:18::18::18:
dedim yaa
arkadas listemde ekli arkadaslarim varya
onlardan dolayi otomatik okuyordum
takima gitmeme gerek yok yani
ama temizledim simdi
canimi sikmama gerek kalmadi
benim kizdigim nasil boyle bir kin olur bir insanda
sanalda hemde
amannnnnnnnnnnnnn bosverdim bosver
sinir krizi geçirmek üzereyim hatta geçiriyorum..kızın matematik sınavı var..bölme işlemini anlamamış..1 saat önce ne gösterdimse kendi çözdü..şimid nasıl yapılıyordu diye ağlıyor unuttum diyor..:84::88 ğlum öğlen uykusuna yattmadı..kız başımda ders çalıştır diye dikiloyr..yok yok burdan foruma giriliyormu şöle güzel bir köşede saklanıp kafayı yiyeceğim..çünkü evde onada izin yok..nereye gitsem oradan pırtlıyorlar..
ay neyseeeeeeee..
öğlen yediklerim:
1 büyük bardak süt,
yarım paket yulaflı bisküvi
ara öğün
2 ceviz
ikindi yediklerim
küçük bir kase bulgur pilavı(2 tahta yemek kaşığı)
küçük bir but (yağsız)
yarım dilim çavdar ekmeği
salata
akşam yediklerim
küçük kase y yoğurt
ceviz 2 tane...
yemek işim bitti.
su yatana kadar 2 litreye tamamlayacağım...
Kızlar daha yeni dışardan geldim, akşam yemeği saatinde arkadaşmla harika bi kafedeydim. Biz hep oraya giderdik onunla ama önceden hep pizza ve patates kızartması alırdık yanına da kola. Ama ben bugün elbette ki yapmam gerektiği gibii bi kase mercimek çorbası ve bi kase yoğurt yedim :) evden çıkmadan önce ufak bi buzdolabı poşetine pul biber, nane, kekik, karabiberi karıştırıp koymuştum onu da yoğurduma karıştırdım orda hihi18.30'da yemeğim bitti. Yani dışarda bi akşam geçirmeme rağmen bi gıdım şaşmadım. Çok mutluyum çok
aynen tatlım sen cevaplarını vermek üzeresin inşallah sıra bende.bana karşı da hep bir çekemezlik var ne yazıkki ben herkese karşı çok yakın davranırken arkamdan çok laf duymaya başlayınca kendimi herkesten soyutladım neredeyse. hem farklı memleket olmam hem eşimle aramızın iyi olması hep konuşuldu halada konuşuluyor.doğumdan sonrada kiloma takmışlardı onada cevabımı haziranda çok güzel vereceğim:)
neyse kızlar bana müsade birazdan köye gidicez hazırlanmamız lazım hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın allaha emanet olun:)
Bendeee kactım kızlarr bugün yapacakkk cok isimiz var :)
Helloo ladiess and gentlemen:)) diycem ama hic erkek yook:)
Keyfim yerinde bugun bir boyle:) dun aksam da cok eglendik arkadaslarla onun etkisi belki dee
11 gibi kalktimm asagi yrngem cagirdi kahvaltiya yeni geldim simdi de hazirlanip cikicamm
Yaaaaaaa bu nasil bi duyguymusss anlatamam ben hicc durup durup tartiliyorum :)))) simdi tek skntim kaldiii o da skilasmak su anda spor yapamadigim icin bu kiloda gostermiyorum tatilde sporaaa basliyorumm kesin kafaya koydumm salona gidicem :)
Eki Görüntüle 602840
benim yaptigim bir essekliten dolayi tadimiz kacmasin yine ozur
bende kaciyim yaaaaaaaaaaa
pazartesıye randevu aldım gulum merakla ve korkuyla beklıyorum ne olacak dıye....:18::18::18:
4 işlem daha sordum.. bakalım..ve ilki yanlışşşşşşşşşşben çıkayım şu sorunu halledeyim..:111:
sonrada bir güzel kahve içeceğim..
öğlen yediklerim:
1 büyük bardak süt,
ara öğün
2 ceviz
ikindi yediklerim
küçük bir but (yağsız)
salata
akşam yediklerim
küçük kase y yoğurt
ceviz 2 tane...
yemek işim bitti.
Kızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?
menüm
sabah:3.4 badem, yarım dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin(kahvaltıyı geç yaptım)
öğlen:2 kayısı,3,4 ceviz,1 hurma
akşam: 1porsiyon köfte,salata,yoğurt
adaçayı,2 lt su...
Kahvaltıyı geç yapınca benm de dengem altüst oluyor böyle. Umarım her zaman yaşamazsın canım bunu. Bence yoğurdu hem öğlen hem akşam olmak üzere günlük 2 kaseye çıkar. Zayıflamaya yardımcı çok önemli bir besin. Seviyor musun yemesini bilmiyorum da.. Mesela ban de kahvaltıyı geç yapmıştım bi kere. Ceviz hurma gibi şeyler değil de öğlen bi kase yoğurtla birlikte 2 tane küçük kepekli kraker yemiştim. Ayrıca tok da tutan bi besin.. Çok mu konuştum yineafiyet olsun :)
çok güzel canım tebrik ederim ben de deneyeceğim su baharatlı yoğurdu unutuyorum.
Mirasu sana daha once hosgeldin diyememistim kusura bakma,:)) canım ya, ne kadar içten yazmışsın. küçük emrah edasında değildim halbuki o mesajı yazarken. için acımasın.
bu takıma birkaç kere uğramıştım, paylaştıklarınız hoşuma gitti. sonra ilk mesajımı yazmıştım. diğer grupları pek bilmiyorum. oraya gitsem aklım burada kalırdı yine. aynı anda 2 grubu da takip etmem çok zor olurdu. o kadar vakit ayıramazdım.
bugün okudum, 5.takım kardeşmiş, yer varmış. oraya mı gitsem dedim ama yazdım ya, aklım burada olurdu yine.
takıma girip girmemek çok önemli değil. ben misafiriniz olmaktan yine mutluyum.
sonuç önemli değil. içtenliğin için sağol .
yulafli biskuviyi ben de cok seviyorum ama bencr yarim paket fazla olmusöğlen yediklerim:
1 büyük bardak süt,
ara öğün
2 ceviz
ikindi yediklerim
küçük bir but (yağsız)
salata
akşam yediklerim
küçük kase y yoğurt
ceviz 2 tane...
yemek işim bitti.
Hmm biraz fazla olmus olabilirKızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?
menüm
sabah:3.4 badem, yarım dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin(kahvaltıyı geç yaptım)
öğlen:2 kayısı,3,4 ceviz,1 hurma
akşam: 1porsiyon köfte,salata,yoğurt
adaçayı,2 lt su...
Kızlar daha yeni dışardan geldim, akşam yemeği saatinde arkadaşmla harika bi kafedeydim. Biz hep oraya giderdik onunla ama önceden hep pizza ve patates kızartması alırdık yanına da kola. Ama ben bugün elbette ki yapmam gerektiği gibii bi kase mercimek çorbası ve bi kase yoğurt yedim :) evden çıkmadan önce ufak bi buzdolabı poşetine pul biber, nane, kekik, karabiberi karıştırıp koymuştum onu da yoğurduma karıştırdım orda hihi18.30'da yemeğim bitti. Yani dışarda bi akşam geçirmeme rağmen bi gıdım şaşmadım. Çok mutluyum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?