Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beril hosgeldiinn
Biz de senin yoklugunu fark ettik baya
Cezaya fln ne gerek var canim
Normal duzen devam eder listedeki gibi zaten sira cok cabuk geliyor:))

beril hosgeldiinn
biz de senin yoklugunu fark ettik baya
cezaya fln ne gerek var canim
normal duzen devam eder listedeki gibi zaten sira cok cabuk geliyor:))

yok anacım bana ceza verın
kırıp dızımı oturayım topıgımde

siirine bayildim.pek de kafiyeli olmus.

bundan sonra okudugumuz ve yazdigimiz konulara daha fazla dikkat ederiz.ben yazdiklarinda yanlis bir sey görmedim.neyse aramiza geldin ya.canini sikma.özlemistik takimimizin en fazla mesaj yazanini.

ya yanlis anlamayin simdi
esim dis hekimi bugun zaman gecsin diye gittim kaplamalarima basladim
dis inceltme olcu alma vs..........

Hahaha BEril valla ben baska bir seyler anlamistim, fesatimdir ben biraz :)))
Ama emin olamadigim icin bir sey yazmadimm bir de baska anlamda dediysen kizdirmiyim yanlis bir sey soyleyip dedimm
Aciklaman iyi olmuss:)))
Cok guldumm

Allahım yaaaaaaaaaaaaaaa şair ettik kızı. Yaptığı kaçamağıda nasıl söylüyor nasıl söylüyor şimdi kızacağım kızamıyorumda Betülllllllllll kendineeeeeeeeeee gelllllllllll kaç kalori onlar biliyor musun? Barık yarın ki tartıyı ben cuma göreceğim seni burda. Hele bir kilo verme bak kurtulabiliyo musun dilimden. Hani 15 şubata ne kaldı şurda.

Dedim yaaa canım doktorun öyle bir kalori hesabı vardı ki utandım kendimden Normali 13 kilo zaten. Ben şuan normalim ama önümde daha 2 ay var. Bu iki ayda kilo almamam lazım. Onun için dikkat etmeye başladım bile. Şişman olmak istemiyorum artık.

Ben gördüm senin profilde o konuyuda aklımada gelmedi değil. Neyse ki çabuk döndün. Özledik ve merak ettik seni.

Bu arada en son yemeğimi saat 18:00 den önce yedim kızlar. Şuan acıktım ama tutuyorum kendimi. Elimde bir şişe su içiyorum ha bire En kısa zamanda da yürümeye başlayacağım. İyi taktım kafaya ben bu olayı.

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum artık. Güya hafta sonu tatildi. Hafta içi bile bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. Gidip yarın için hazırlık yapayım. Öyle bir kaynatmışsınız ki bu iki günde yemin ederim oku oku öldüm. Fazla uzak kalmaya gelmiyor burdan. Bide okumayınca eksik hissediyorum bişeyleri. Çok kaynatmayın haaaaaaaaaaa yarın zor olur okuması. Öpüyorum hepinizi

keske aynisehirlerde olsaydik.devamli görüsürdük.

yürümek doguma da cok faydali.hem kolay dogum yaparsin,hemde kilo alimini azaltir.

Biz de seni özledik çokkk. Tatsız bi olaymış cidden :\ Allah'ım sonumuzu hayretsin..

Pek kaynatacak halimiz yok sanirimm
En azindan benim yokk
Daha 15 tane kazanim degerlendirme formu doldurmam lazim cocuklar icinn
Ahhh ah nasil da useniyorum
Formalite bir sey zaten idarede durcak sadece velilere fln veilmiyor.

Eminim çok eğlenceli vakit geçirmişsinizdir. Aslında bi gün hepimiz bi araya gelsek mesela süper olur. Tabi bu çok zor biliyorum.. Ben sanırım alacağım telefonunu :) ben de kim isterse numaramı seve seve veririm bu arada.

ya yanlis anlamayin simdi
esim dis hekimi bugun zaman gecsin diye gittim kaplamalarima basladim
dis inceltme olcu alma vs..........

iyi geceler canım Allah rahatlık versin bol bol dinlen

Canlarm ben mesaj sayımı buraya yazıyodum ya hep, şimdi özelden mesaj olarak gönderebiliyorum ama kime gönderildiğini bilmiyorum

hm demek pazar günleri sayılmıyor bak hala öğreneceğimz şeyler var sağol betül ben de öğrenmiş oldum :)

o zaman ben de müsadenizi isteyeym artık. Öpüyorum sizleri Allah'a emanet olun iyi bi hafta geçiririz inşallah

14 OCAK.PAZARTESİ
.
Beyaz peynir,domates,salatalık,zeytin,ekmek,süt
Mantar çorbası, tavuk sote, pilav,salata
.
Armut

Okuldaki yarinki menu bu sekilde
Kahvalti
Ogle yemegi
Ve meyve saati olarak

Ogle yemeginde corba ve pilavi yemeycegim onunyerine yogurt ekliycem.

İkindi kahvaltisinda da krep ve meyve olacak saat 16:30 gibi
Orda aksam yemegimi yesem cok acikirim ama eger yersem ne yememi tavsiye edersiniz
Aklina pratik okula goturulebilcek veya alinabilcek alternatif gelen var mi

Tesekur ederim siiri begenmene Berill:))
Ben arada boyle yazarim sirinlik olsun Ebru cok kizmasin diyee :))
Ben simdi cikayiimm
Yarin is basiiii:))

Ebrucum haklısında dışardaylen zero dışında light bişi bulamıyorum hem 0 kalori zaten haftada 1,2 kez oluyorbörek meselesine gelince kızımın canı tandır böreği çekmiş ben de rejimdeyim diye uğrasmıyordum dayısı yalovadan 1 tepsi getirdi annem kıyamamış göndermiş önce bakmadım,sonra göz ucuyla baktım sonra....olay anını hatırlamıyorum ama inan ki yarım dilim benim için rekordu akşamda ünlü bir pideciye gittik ayıptır söylemesi arkadaslarla, ben köfte söyledim konsept dışına çıkarak ,gayette güzel doydum ekmeksiz eskiden ne saçmaymış doymayacağını zannetmek :))

Kadriyecim evet aynı sehirde olsak haftada bir buluşsak sohbet edip kilolarımıza baksak çok güzel olur

Bettülcüm şiir çok güzel gercekten

Ben de telefon numaramı veririm ama mesaj atamıyorum daha sonra...

Beril gelmene çok sevindim konu da konuymuş yani...

Tuğbacım menün her zaman ki gibi güzel...

Atladığım arkadaslarım varsa unuttuğum içindir konuyu,hepinizi öpüyorum iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…