mesaj sayimini kendi icinizde ayarlamisiniz
isterseniz cumaya kadar ben sayayim bana ceza olsun
ama yazdiklarim icin degil
sizden ayri kaldigim icin
sizsiz olmuyor kizlar ya ben cok eksik hissettim kendimi
ha burada ben ne yaptim esimle dr.culuk oynadim azicik
cok cok yazmissiniz ben bir okuyayim
beril hosgeldiinn
biz de senin yoklugunu fark ettik baya
cezaya fln ne gerek var canim
normal duzen devam eder listedeki gibi zaten sira cok cabuk geliyor:))
siirine bayildim.pek de kafiyeli olmus.Ben geldiiimmmm
Nasilsiniz kizlaarr
Ebru okudum yazdiklarinii
Gordum mizraklariii:)
Ama ben yaramaz bir kizim
Yine yedim tatlilarii
Aklima sen gelmedin degil
Ama İStanbul cok zor bir il
Surekli gezerken disarda
Ne yaparim ben cumalari tartida?..
Bir waffle yemisim tadi sahane
Biliyorrum olamaz bu bahane
Ama iddia da yarin basliyor zaten
Olacak bu, son yedigim nane
Operim seni Ebrumm kizma bana son bak:))
bundan sonra okudugumuz ve yazdigimiz konulara daha fazla dikkat ederiz.ben yazdiklarinda yanlis bir sey görmedim.neyse aramiza geldin ya.canini sikma.özlemistik takimimizin en fazla mesaj yazanini.yok kizlar eski takimla alakasi yok cezamin
zaten eski takim da yok ben 13 luyum arkadas
cezama gelince
tasiyici anne araniyor diye bir konuya rastladim forum takipta
30 yasinda bir i beker erkeke arkadasi var tutucu bir aile kizi
ama erkek arkadasiyla evlenmek istemiyor ama cocuk istiyor o ddaha bir ilginc
30-40 bin lira karsiligi bir kadin ariyor
ama sperm bir bankadan yumurtada kendinden degil tasiyici kadina ait olacak
kibrista hersey hazirmis
ve bunun adinada modernlik diyorlar
erkek arkadsi evlenecek adam degil
cocuk dogurmaya engeli yok konu kisaca bu
benimde cevabim suydu
yazik ya
annelik gibi kutsal bir uyguyuda boyle ayaga aldiniz ya ne deyim ben
sinirlerimi bozdunuz aferimmmmmmmmm
anne olmadan once mantikli dusunen biri olmakisin
es kaza bir gun bir evlat sahibi olursan oyle yada boyle
dogru dusunup dogru davranman gerekecek
cunku cocugun seni ornek aliyor
buda sana bir abla tavsiyem olsun
ferida kullanıcısından alıntı
ay evet dünkü olay .nasıl gaza gelmiştim ...
ya konu fake yada değil bu konu hakkında görüşüm bu .... sonuçta ben bu şekilde dünyaya gelmiş bir bebek olsam büüyünce anneme hesap sormazdım ...
emek ki durumu var bakabilecek biri bunları düşündüğüne göre ....
senin maddiyatla bir sorunun mu var
hep maddiyati var istiyor yapiyor gibi bir iman var
bak tatlim cocuk paradan once sevgi
soy sop
ana bana ister
cocuk sormasada ilerde evlenecegi zaman ne diyecek
sey kem kum annem aslinda oda beni tasimamis babamdan gelen gende aslinda surdan mi
ya para hersey degil
belki sen maddiyati iyi bir ailede dogdum diye sormazdin ama inanki her cocuk soruyor
3 cocugum var hepsi birakin sorgulamayi
neler soruyor neler
mesela benim ikizler bana bir kere biz ask cocugumuyuz annne yoksa kazamiyiz dedi kanim donmustu
sen sormaz saniyorsan yaniliyorsun
cocuk okulda neler duyuyor neler ogrenip soruyorlar
konu sahibi arkadasim ben tasiyayim desem ne yapacan simdi
burda bu lafi diyecek birinimi ariyorsun
bak paran var pulun var
dahiyane fikirlerin zaten ortada
baska isin yokmu bugun insanlari sacmaliklarinla sinir etmekten baska
modernlik cag atlama vs.............
baslarim ben boyle cag atlamaya
konu sahibi arkadasim canim benim
allah senden razi olsun
bugun boyle bir miskinlik vardi uzerimde spor felan yapmayacam demistim
sayende oyle bir sinir oldumki beni anca yurume bandi paklar
bu cevaplardan ceza aldim
isin ilginci konuyu 80 kisi felan okuyordu sanirim 3/4 cezali
iste boyle cibik krakerlerim ama sporumuda yaptim ya ohhhhhhhhh
okuyum geliyommmmmmmmm
cok cok cok ozledim hepinizi ulennnnnnnnnnn
ya yanlis anlamayin simdi
esim dis hekimi bugun zaman gecsin diye gittim kaplamalarima basladim
dis inceltme olcu alma vs..........
Ben geldiiimmmm
Nasilsiniz kizlaarr
Yine yedim tatlilarii
Surekli gezerken disarda
bende arkadasimla gidiyorum yürümeye.yalniz gitmeyi sevmiyorum.
aciksamda,tarti 100 gr bile eksik gösterse bu acliga degiyor.
tesekkür ederiz.zor olsa da pes etmek yok.
ebrucum ben 93 ten 64 e düsmüstüm.sen o kadar da cok almamissin.biraz daha dikkat edersin,o kadar.vahim bir durum yok gercekten.
yok kizlar eski takimla alakasi yok cezamin
cezama gelince
kibrista hersey hazirmis
benimde cevabim suydu
yazik ya
ya konu fake yada değil bu konu hakkında görüşüm bu .... sonuçta ben bu şekilde dünyaya gelmiş bir bebek olsam büüyünce anneme hesap sormazdım ...
soy sop
ana bana ister
sey kem kum annem aslinda oda beni tasimamis babamdan gelen gende aslinda surdan mi
ya para hersey degil
belki sen maddiyati iyi bir ailede dogdum diye sormazdin ama inanki her cocuk soruyor
neler soruyor neler
mesela benim ikizler bana bir kere biz ask cocugumuyuz annne yoksa kazamiyiz dedi kanim donmustu
bak paran var pulun var
allah senden razi olsun
okuyum geliyommmmmmmmm
Tuğba'cım biz bu yaz Betül'le gerçek hayattada görüştük. Sağolsun Konya'ya yolu düşmüştü. Hatta birlikte kaçamak bile yaptıkGüzel bir duygu burdan tanışıp normal hayattada görüşmek. Bu arada böyle durumlarda isteyenlere özelden numaramı verebilirim. Benim için sakıncası yok. Acil durumlarda haber vermek iyi oluyor aslında. Ama bu hafta gerçekten düşüncesizlik ettim. Normalde Betül bilir hiç bir şekilde burayı habersiz bırakmam ama neden böyle oldu anlamadım. Sanırım hayatımın çok yoğun geçmesinden kaynaklanan bir durumdu. Dediğim gibi numarasını vermek isteyen yada numaramı almak isteyen mesaj atabilir.
Allahım yaaaaaaaaaaaaaaa şair ettik kızı. Yaptığı kaçamağıda nasıl söylüyor nasıl söylüyor şimdi kızacağım kızamıyorumda Betülllllllllll kendineeeeeeeeeee gelllllllllll kaç kalori onlar biliyor musun? Barık yarın ki tartıyı ben cuma göreceğim seni burda. Hele bir kilo verme bak kurtulabiliyo musun dilimden. Hani 15 şubata ne kaldı şurda.
Dedim yaaa canım doktorun öyle bir kalori hesabı vardı ki utandım kendimdenNormali 13 kilo zaten. Ben şuan normalim ama önümde daha 2 ay var. Bu iki ayda kilo almamam lazım. Onun için dikkat etmeye başladım bile. Şişman olmak istemiyorum artık.
Ben gördüm senin profilde o konuyuda aklımada gelmedi değil. Neyse ki çabuk döndün. Özledik ve merak ettik seni.
Bu arada en son yemeğimi saat 18:00 den önce yedim kızlar. Şuan acıktım ama tutuyorum kendimi. Elimde bir şişe su içiyorum ha bireEn kısa zamanda da yürümeye başlayacağım. İyi taktım kafaya ben bu olayı.
yok kizlar eski takimla alakasi yok cezamin
cezama gelince
kibrista hersey hazirmis
benimde cevabim suydu
yazik ya
soy sop
ana bana ister
ya para hersey degil
neler soruyor neler
bak paran var pulun var
allah senden razi olsun
okuyum geliyommmmmmmmm
Kızlar ben kaçıyorum artık. Güya hafta sonu tatildi. Hafta içi bile bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. Gidip yarın için hazırlık yapayım. Öyle bir kaynatmışsınız ki bu iki günde yemin ederim oku oku öldüm. Fazla uzak kalmaya gelmiyor burdan. Bide okumayınca eksik hissediyorum bişeyleri. Çok kaynatmayın haaaaaaaaaaa yarın zor olur okuması. Öpüyorum hepinizi
Allahım yaaaaaaaaaaaaaaa şair ettik kızı. Yaptığı kaçamağıda nasıl söylüyor nasıl söylüyor şimdi kızacağım kızamıyorumda Betülllllllllll kendineeeeeeeeeee gelllllllllll kaç kalori onlar biliyor musun? Barık yarın ki tartıyı ben cuma göreceğim seni burda. Hele bir kilo verme bak kurtulabiliyo musun dilimden. Hani 15 şubata ne kaldı şurda.
Ya kac kalori hakikaten
Ben hic bilmem kalori saymayi
Hic yapmadimm
Ebru bana da ogretsene bir listye goreye mi sayiyorsun nasil oluyor
Bazi seyleri mesela gramla veiyor o listeler tahmini yapamiyirum ki ben de.
Yarin ayin 14u.
15 subata tam bir ay var
Bizim iddia da 11ine veya 15 ine kadar
Su an 62.7yim bu sabah 62.8 ciktim gerci:))
Bir ayda hedefim 57.5 olmak
Toplamda 5 kg 100 gr fln
Yapilamaz mi, yapilabilir.
Ama ben yapabilir miyim?
bence artik yapabilirimm, ortada bir iddia var
Hem de gelinlik bakmaya basliycamm fazla kilom olsun istemiyorumm
Tuğba'cım biz bu yaz Betül'le gerçek hayattada görüştük. Sağolsun Konya'ya yolu düşmüştü. Hatta birlikte kaçamak bile yaptıkGüzel bir duygu burdan tanışıp normal hayattada görüşmek. Bu arada böyle durumlarda isteyenlere özelden numaramı verebilirim. Benim için sakıncası yok. Acil durumlarda haber vermek iyi oluyor aslında. Ama bu hafta gerçekten düşüncesizlik ettim. Normalde Betül bilir hiç bir şekilde burayı habersiz bırakmam ama neden böyle oldu anlamadım. Sanırım hayatımın çok yoğun geçmesinden kaynaklanan bir durumdu. Dediğim gibi numarasını vermek isteyen yada numaramı almak isteyen mesaj atabilir.
ya yanlis anlamayin simdi
esim dis hekimi bugun zaman gecsin diye gittim kaplamalarima basladim
dis inceltme olcu alma vs..........
Kızlar ben kaçıyorum artık. Güya hafta sonu tatildi. Hafta içi bile bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. Gidip yarın için hazırlık yapayım. Öyle bir kaynatmışsınız ki bu iki günde yemin ederim oku oku öldüm. Fazla uzak kalmaya gelmiyor burdan. Bide okumayınca eksik hissediyorum bişeyleri. Çok kaynatmayın haaaaaaaaaaa yarın zor olur okuması. Öpüyorum hepinizi
mesaj sayim 21 . hepinize iyi geceler kizlar.
canım ben de genelde 2,3 öğün yiyorum yoğurdu öğlen akşam bir de arada bazen tarçınlı bugünlerde sastı biraz...
valla kahvalti yapmayali soyle pasa isi bayagi oldukofteyi yagdami yaptin yoksa cisssssssssssssssssss
yok izgaraysa
ızgara berilcim :)
bu azimle sen bu isi cok uzatmayacan canim inan bana
berilcim ben de klasik kahvaltı çok seviyorum...
ama yolu yariladim az kaldi
biraz gec oldu ama allah kabul etsin canimBana şimdilik müsade, bi namaz kılıp geleyim. Gelince de mesaj sayımı yazar müsadenizi isterim oldu mu? öpüyorum çok.
anlattim canim ya abidik kubudik bir sey yuzunden sizden ayri kaldimKızlar berilin üyeligi su an pasif muhtemelen bir problem oldu mesaj sayılarına 3 önerim var
Buraya yazın 2 günüde
Pazartesi salı mesaj sayıları bana gelecek bana atın ben çarşamba toplu paylasayım
Yada Betül kabul ederde yine Betül e atalım karar sizin..
abart canim bir dahami bugunleri gorecenHahahaa cılgın oldugum dogru bazen kerem bile hayretle bakıyooo bana :)) amaaaann bi daha mı evlenicezzzz abartıcamm herseyi tabiki dozunnda :))
hem erkek milleti bir daha boyle cicimle bicimle almaz
erkegin iki kasinin birini kirin derdi anneanem
kissssss cisss gunumu bugunnnnnnnnnnBen bugün menümü söyle acıklamak istiyorum :):18::18::18:
15.30
1 tane kıymalı cısssssssssss :))
1 koskocaman bardak ayran
20.35
Franbuazlı cıssssssssssssssss :))
1.5 lt su
ay evet var canim hele benim gibi tez canli biri icin daha neler var nelerAllah Allah cok ilginc
Ceza diye bir sey de mi var bu forumda??
Bn cepten girdigim icin farketmedim hic isimdeki farkliligi vs
geldim askim geldimıyı geceler kızlar ev ck kalabalıkdı sımdı gıttı mısafırler..
berıle ne oldu ve sımdı msj sayısını kıme atcaz bacılar...
beni ufffffff yaptilar
cezasi doldurup hamisten cikip gelenler gibi hissediyorum su an kendimiBerile ne oldugu muamma anladıgım kadarıyla cezalı ama bilemeyiz tabiki
durun bir size kavusturan telimi bir opuyum
tahmin ediyomHaydii darısı basınaa 5 leri görnce dayanamıyorumm birde ilk gördügüm halimi görücektin evin icinde dans edip zıplıyordum :)
Mikasa moor dan bakmadm ama aynısıydı onun art dekor var ordan baktım evet yaa aslında acele edip begendigimi hemen alıyorum amaa biraz sabretsem zaten önmzdeki hafta gelinlige sonraki haftada eminönüne gidicem kesinlikle sofra ürünlerimi ordan alıcam
bende oyle zipliyordum bu haftaki tartida
en iyisini yapmissin simdiki kullandigim ondan inan cocuk icin superAaa bugün birsey daha ögrendim bilmiyorum ocagını elektirikli mi alıcaksın ben elektirikli alıyorum satıcı dediki bundan sonra tencere tava alırken mıknatısla gitmeniz gerek eger mıknatıs yapısıyorsa o tencere tava takımını almalısınız ama bu hepsi icin degil sanırım ben sadece tencereyi algılayıp ısı verenini istedim yani elini bile koysan yakmıyor acıkken birsey tastıgında hemen sönen ve yapısmayan birsey sectim
gule gule kullan simdiden
keyif kahvelerinde bizi hatirla
bak yarin oldu gorustukkkkkkkkkkkİyiiii gecelerrrrrrrr yarın görüşürüüüz :)
keremi arada bizemi yollasanElektrikli ocagin ozelliginden dolayi kontrol etmek gerekiyormus dedim ya ben ocak acikken elini koydugunda yakmayan bisey sectim yada diyelim havlu pecete dustu falan yakmiyor hic bir sekilde sadece tencereyi algiliyor o yuzden tencereleri oyle kontrol etmemiz gerekiyormus ocak ozelliginden kaynakli
Pazarlikta kereemmm kesinlikle 550 liradan 3 kazak 4 kotu indirip 200 liraya alan adam o onunde saygiyla egilirim onun ben hahahah :)
ya benim hasoya ders verse
ya beraber alis verise gitsek
cok dogrukızlar, ben kendi kullandığım sonuçlara göre önerilerimi yazayım. evlenecek arkadaşlar istediklerini dikkate alsın...
tencere takımınız kesinlikle kaliteli ve çelik olsun derim. orta kaliteliler bile zamanla bozuluyor, içi bir tuhaf oluyor. cif'leyince bile düzelmiyor. bende farklı markalardan setler aldım. esas takımım karaca, en çok ondan memnunum. esse'den aldıklarım orta kaliteli diye nitelendirdiklerim. ondan da 3 lü set almıştım, memnun değilim. teflonları çok dikkatli kullanmak gerekiyor, makinede güzel yıkanmıyor. 1 tane güveç gibi yaparsanız, 1 tane de pilav için olmak üzere alabilirsiniz. tefal in teflon tavaları bir numara. yıllarca kullandım.
misafir yemek takımı; çok kaliteli olmasın. ya da kaliteli olsun ama çok para vermeyin :)
misafirlere kullandığım takım, bıçak kullanırken sert kullandıkları için, büyük servis tabakları hep çizik oldubende orta kalite bir takım daha var, artık özensiz misafirlerime o tabakları kullanıyorum. yemek takımında farklı markalara da bakın. köşeli takımlar da pek tavsiye edilmiyor. makineye yerleştirmesi zor ve dikkat etmeyince köşeleri hep kırılıyor(çarpınca)
çatal kaşık takımı, 1 tane misafirlik şık takım alırsınız. günlük kullanıma toplamda 18-24lük olacak şekilde 2 takım ayarlayın. hep kaşık çatal elde yıkamanız gerekir yoksa...
nevresim takımlarınız mutlaka kaliteli olsun. az ve öz alın. 2-3 takım yeterli, abartmayın. gerekirse evlendikten sonra alırsınız. misafir için olanlarda marka pek önemli değil bence. desenleri güzel olsun, pamuklu olsun yeter...
ne alırsanız alın, az alın. sonradan koyacak yer bulamazsınız evde.
nerede yaşayacaksınız bilmiyorum ama , istanbul gibi yerdeyseniz, evlerin mutfakları hep küçük. fırın alışverişini eve göre yapın.
mobilyaları büyük modellerde almayın(koltuklar hep kocaman mobilyacılarda, işiniz zor)... sonra eşyaya göre ev arayıp duruyorsunuz...
bunlar benim tecrübelerim.
mutluluklar dilerim.
ozellikle bu havlu nevresim isini hic abartmayin
her sezon yeni modeller renkler cikiyor insan elinde olmadan suursuzca aliyor adeta
yok anacim uyumadimTahmin ettiğim gibi, pazar pazar sabah saat 08:42 ve burda hiç kimse yok herkes mışıııılll mışıl uykuda :) hepinize hayırlı sabahlar olsun
ama gelemedim de
yok kisssssssssss tasiyici anne yuzunden oldumgunaydın hanımlar nasıl keyıfler..
benım beynım ctlıyo dun mısafır vardı kalabalıkdı burası fazla gıremedeım.......
berıl acaba alıntılar yuzundenmı pasıf edıldıkı.....
ask olsun emiKimse yokk ama neden Ebru bugündee yokkk ??? Berilden cok Ebruyu merak ediyorum.
sindi kustum bak
op bakiyimmmmmmmmmmmm
yoksa barismammmmmm
bebek iyi ya sen kilo alsanda adim gibi eminim cabucak vereceksinKızlar ben geldim, haber veremedim kusura bakmayın.Dün evden bir çıktım saat 08:00 de akşam geldikten sonrada elektrikler kesildi. Sağolsun Betül aradı onada söylediğim gibi kızın ödevi ömrümü yedi bugün. Saat 12:00 de bir başladık. Az önce bitti. Tam 5 saat çocuğun kolu koptu. 37 sayfa Sizi daha fazla meraklandırmayım diye geldim.
Kontrol çok iyiydi allaha şükür. Bebeğin sağlığı tamamen yerinde. 1190 gr. 35 cm. Hiç bir sorunu yok allaha şükür. Onun haricinde dün kızıma resim hocası ayarladım. Artık haftasonları resim dersi alacak. Ayrıca doktorla uzun uzun konuştuk. En son doktora gittiğimde 72 kiloydum. Dün gittiğimde 76 kilo. Bir ayda 4 kilo çok bu nedenle bugünden itibaren kalori saymaya başladım. Doktor çok yemişsin dedi banaŞimdi kendime haşlanmış tavuk göğsü hazırlıyorum. 18:00 den önce yemeğimi yiyeyim. Gelirim yeniden. Öpüyorum hepinizi Geçmişe gelince bakarım artık.
kizinin yetenegi varmi once bak yoksa soguyorlar benim bale isine donmesin canim
ama guzel bir hobi
5. takım için zaten vakti ve zamanı olanları kastettim. Yardımımız dokunsun diye. Ödem konusunda da haklısın canım. senin bu söylediğin geldi aklıma. Sabah kalkınca yüzüğüme baktım gerçekten şişmiş ellerim. Bu aralar bende ödem olmasıda çok normal. Artık tuzsuz yemeye gayret edeceğim. Normalde çok aramam tuzu ama iyice azaltmam gerekiyor ödem için.
tuzu tamamen kaldirmanda dogru degil
benim dr.oyle demisti
ozellikle himalaya tuzu kullan demisti bana
Mesajını beğendim yalnız iddia kısmını beğendim. Yediğin tatlı için çok kızdım sana. 500 gr verdin ama şimdi inşallah bu tatlıyla onu ikiye katlamazsın. 250 lira bence hiç te az bir para değil. Kendine güzel bir nevresim takımı alabilirsin o paraya. Hadi bakalım birincilik bekliyorum senden tamam mı? Ben olsam kesin birinci olurdum bu hırsla
bana ver senin yerine birinci olayim
250 lira 6 gunde iyi fikirrrrrrrrrrrrrr
Gülçin'cim paylaşım için çok teşekkürler canım. Gayet güzel ve sağlıklı listeler. Tabii ki bunun yanına spor şart. Sporsuz bu menüler bir işe yaramaz. Ancak kilosu çok olanlar için doyurucu ve ideal listeler. Tavsiye ederim.
spor sikilasma icinde cok faydali
bir baslayinca birakamiyorsun
yapmayinca resmen vicdanim sizliyor artik
Menün hiç olmamış canım.Bu haftanın kaçamak hakkını yitirdin. Daha çok dikkat tamam mı?
benim de var kacamak hakkim biliyorsun degilmi kaptanim tatlim
Hafiye gibiyim zaten Beril'cim merak etme kaçmaz benden bişey. Daha sen mızrak görmemişsin, Betül iyi bilir. Ama bugün için yaktım hepinizi çünki kaçamak yapmayan kimse kalmamış. Allahtan gelemedim yoksa sıcağı sıcağına fırça daha kötü olurdu. Bundan sonra kaçamak yapmak yok kimseye. Ocakbaşına gitmiş bide
Bebişim çok iyi maşallah. Ama ben fazla kilo alıyor muşum. Biliyordum zaten ama doktordan duyunca bir silkinme geldi bana. Adama ayak üstü bana bi kalori hesabı yaptı hiç bişey diyemedim. Günlük alman gereken kalori 2200 dedi. Hadi 300 kaloride bebek için al dedi. Eder mi sana 2500 kalori. Senin ayda 4 kilo alman demek günde 1000 kalori fazladan aldığını gösterir dedi. Kısacası çok yiyorsun demek istedi. Ağzımı açamadım. Bugün sabahtan başladım tekrar diyetteyim kızlar. Daha dikkatli besleneceğim.
[/COLOR
Mutlaka ama mutlaka telafi et yoksa
istedini goster inanki sorun degil canimmmmm
geldim sen nerdesin caniskommmmmmmmmBu arada Beril nerelerde daha ne kadar sürecek bu durum bilen var mı?
yaaaaaa aynem oyle oldu ama dikkat edecez insallah cumaya ne kaldiTam ben seni örnek gösteriyorum nazar değdik galiba senin menüde de börek nazarlık olsunAfiyet olsun canım. Kaçamaklı bir hafta oldu tüm takım için. Suya dikkat. Özellikle senin bol su içmen lazım.
Ben geldiiimmmm
Nasilsiniz kizlaarr
Yine yedim tatlilarii
Surekli gezerken disarda
Beril hosgeldiinn
Biz de senin yoklugunu fark ettik baya
Cezaya fln ne gerek var canim
Normal duzen devam eder listedeki gibi zaten sira cok cabuk geliyor:))
siirine bayildim.pek de kafiyeli olmus.
bundan sonra okudugumuz ve yazdigimiz konulara daha fazla dikkat ederiz.ben yazdiklarinda yanlis bir sey görmedim.neyse aramiza geldin ya.canini sikma.özlemistik takimimizin en fazla mesaj yazanini.
kisssssssssss bu siir ne tatlim
ne guzel olmussssssssss
pek begendim yawwwwwwwwww
bende sizi cok aradim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?