Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen yalovalimisinnnnnnnnnnn

evet canım aslen kayserili ama doğma büyüme yalova...

ekemek gercekten çok olmuş olsun telafi edersin canım...

simdi cikmamlazim.oglumuokula götürecem.sonra görüsürüz.

git gel canım bu arada sen nerde oturuyorsun oğuşun var anladım da ...:)

Tuğbacım sen de hayırlısıyla git gel doktoruna dualarımız seninle...

Ecem o marka Bursa da yok ama istanbuladan gelen aktoros yolma tavuk var onu da herkese satmıyorlar bilenlere veriyorlar sınırlı sayıda herhalde...

ben almanyadayim cani9m.ikioglum var.büyügü okulda.kücücgüde anaokuluna baslayacak mart ayinda.sonra spora agirlik verecegim.spor yapinca sikilasiyorum.kilo vermesem de vermissin diyorlar.

04 - 05 Ocak 2013 : betuld
07 - 08 Ocak 2013 : gurbet_dmr
09 - 10 Ocak 2013 : aysecig
11 - 12 Ocak 2013 : beril77
14 - 15 Ocak 2013 : lafraise
16 - 17 Ocak 2013 : tugkay2000
18 - 19 Ocak 2013 : yenibirbenbursa
mesaj sayilaini göndermemiz gereken liste.

mesaj sayimi 100 e tamamlayabildim.bugün eceme mesaj sayimi özelden gönderebilecegim.

benim gecekondum var cinarcikta
esim alirken kar edecez demisti guyaaaaaaaaaaaaa
eltimler arada gidiyor
2008 den beri gitmedim hic

ben almanyadayim cani9m.ikioglum var.büyügü okulda.kücücgüde anaokuluna baslayacak mart ayinda.sonra spora agirlik verecegim.spor yapinca sikilasiyorum.kilo vermesem de vermissin diyorlar.

Allah bağışlasın canım uzaklardaymıssın...evet spor önemli sıkılasmamaızı sağlıyor ben de gidicem bugün insallah...

mesaj sayimi 100 e tamamlayabildim.bugün eceme mesaj sayimi özelden gönderebilecegim.

tebrik ederim :)

benim gecekondum var cinarcikta
esim alirken kar edecez demisti guyaaaaaaaaaaaaa
eltimler arada gidiyor
2008 den beri gitmedim hic

depremden sonra çınarcık bitti biz de sattık yazlığı ertesi yıl su ana yalova revacta depremden sonra daha da güzellesti...

sagol canim.simdi uzaklardayim.senin cocugun varmiydi gül?

yok canim bahceli bir ev
artik elden cikacak ama ne zaman allah bilir birde haso
eltimde ciftlik koyde ogretmenler sitesinde ev aldi iki sene once

günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle
ins.tek dilegim biraz daha incelerek haftayi kapatmak

sagol canim.simdi uzaklardayim.senin cocugun varmiydi gül?

Kadriyecim 6 yasında oğlum 12 yasımda kızım var bursada yasıyorum 6 ay sonra kısmetse istanbula yerleşicez 34 yasındayım sizlerle olmaktan mutluyum :))

günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle

gülçin nerelerdesin dün aksam aklıma geldin yazmayı unuttum...

günaydın güzeller.ımarım herkesin keyfi yerindedir.geçmişe bakıp döneyim:)

günaydınnnnnnnnnnn canım ayıp olacak ana ben senin adını unuttum son kez söylersen sevinirim...

yok canim bahceli bir ev
artik elden cikacak ama ne zaman allah bilir birde haso
eltimde ciftlik koyde ogretmenler sitesinde ev aldi iki sene once

ins.tek dilegim biraz daha incelerek haftayi kapatmak

çiftlikköyde fena değil ama yalova gibi değil orası da...

Her yeni mesajda eskileri bir sayfa silmek zorunda kalıyorum sizde de böyle oluyormu kızlar...?

Bugün pazartesi ev uçuyor biraz temizlik yapıp arkadasa bebek görmeye gidicem oradan da spora insallah,sonra da 6.30 da anaokulunda toplantıya..
aksam görüşürüz byeeeeeeeeeeeeeee...

ismini sordugun arkadas nermin canim.burada herkese ismiyle hitap ediyoruz.sorun yok degilmi? yas olarak büyük olsa da abla olarak görmüyorum kimseyi.cünkü zayifladikca herkes biraz daha genclesiyor.
bende cok isterdim kizim olmasini.simdi hayirli olsunlarda tek diyorum ogullarim icin.allah bagislasin.ne güzel kizin da varmis.

aksama görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…