Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen yalovalimisinnnnnnnnnnn

Biz de seni özledik çokkk. Tatsız bi olaymış cidden :\ Allah'ım sonumuzu hayretsin..
amin allah cocugumuzu colugumuzu korusun
bu hoptinde anasi babasi var yazik ya
modernlik adina......tovebe gece gece

o zaman ben de müsadenizi isteyeym artık. Öpüyorum sizleri Allah'a emanet olun iyi bi hafta geçiririz inşallah
insallah canim cumlemizin
okulda salata bulursan cantana bir ton baligi at
guzel oluyor hem hafif hemde doyuruyor
Tesekur ederim siiri begenmene Berill:))
Ben arada boyle yazarim sirinlik olsun Ebru cok kizmasin diyee :))
Ben simdi cikayiimm
Yarin is basiiii:))
ise yariyormu canim ya
yoldan ciktigim menulerde bende sansimi deneyim
iyi geceler canim

Aslinda pek yaramiyorr Berill :))
Ama bu haftasonu tek cozutan ben olmadigim icin bira yirttim gibi oldu.
İsin sakasi tabi o, sonucta olan benim rejimime oluyor..

Bu hafta listr yaptim kendime okuldaki yemek menusune de bakarak cuma gunune kadar, 5 gunluk.
Haftasonu yediklerimi yaksam yeter zaten bana tatlilaar kac kalori gercekten ya aksamdan beri onu dusunuyorum:))

Her gun olmasa da 2 gunde bir spor yapmaya caliscam ve de 60 kg ya dusunce basliycam demistim ama neyi bekliyorum ki..

O gün hic olmadı esasında :))) hic yasamadımm o günü :))
Coooookk tesekkurlerrrrr begendigine sevindimmm :) tabi o resim coooook eski yeni hali böyle degilll hiic alakası yok :)) oturarak dedim simdilik tabiki degistirme hakkımız olacaktır demo yaptıracaklar hem yemegin hem organizasyonun o zaman netlesecektir su an icin oturarak hazırlanacaklar sunumun

Kendini neyde iyi hissedersen o kiloda güzelsindir biraz sabır zaman dedigin cabucak geciyorr

Organik tavuk konusunda da kandazlar diye bir marka var cok yok ürünlerinden fakat olanların hepsi hakiki tavuk büyütülmüs degil ve hepsi eski usul yolunarak temizlenmis tavsiye ederim biz cok arastırdık hatta kerem organik tavuk icin catalcaya dahi gidiyordu cözümü böyle bulduk

bence cok güzelsin bu halinle.haklisin galiba,zayifladiktan sonra o halinede alisirlar.

Cok tesekkurlerrr canımm

Ayyyy evet bende özellikleee bugündennn sonra kendimi 2. Betül ilan ediyorumm 5leri görünce bi sımardım yarın rutinime dönüyorummm

Allah sağlık sıhhat versin dedene canım benim. En kısa zamanda görüşüp hasret giderirsiniz inşallah.

ouuww balım çok geçmiş olsun

Haketmişsin bence

Amin canım benim insallah tüm basmızda olanlaaraaaaaa saglık sıhhat versin Allah
Canımsın tesekkür ederrm sancı gecti etkileri devamm :)
Ayy yemez olsaydm dcemdee bugün yine abarttım

Ebrucum iyi olmana sevindim gercekten merak ettim :)
Ac kalmasaydın sen acıktım yemiyorum dedikce benim icim gidiyorr aklımda bebiss hep :) 6 lara dönüs olablir ama önümdee tam tamına 4 gün var hemennn dengelicem + cıkmicam söz veriyorum :)) 2 gündür sanssızlıgım sundan oldu cumartesi aksam yeni is ortagımızlaydık yeni oldugu icin orda hayır demem cok abes kacıcaktı bu aksamdaa hepimiz istanbulda olsaktaaa neredeyse 2aydır dayım teyzem ve kuzenimle görüsemiyorduk kalabalık bir aile toplantısı oldu böyle anların keyfinide cıkarmak istedim acıkcası uzun zamandır yasamıyorduk cok bisey yemedim ama kaloriliydi bunu itiraf edebilirm

Son düzenleme:

Neeeeeeeeeee waffle mııı ölürümmmmm ( offfff 55 oldugum güünnnn andım var hem waffle hem fondü hemde cikolata selaleeeeesi 3 ünü aynııı günnn yicem sonra hemm tatlı komasına giricemm hemdee kilo korumayaaa gecicemmmmmm

Fuarıı anlatsaannaaa

Son düzenleme:
herkese merhaba
bugün nete giremedim, yarın akşam foruma girip 2 günün mesajları okuyacağım, bekleyen mesajım varsa o zaman arkadaşlar(gecikme için üzgünüm).

unutmadan bugün yediklerimi yazayım.

kahvaltı yaptım
ıhlamur çayı içtim
2 kibrit kutusu beyaz peynir(abarttım )
haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 kaşık domates sosu
3,5 dilim ekmek

ara: 2 çorba kaşığı bulgur pilavı

akşam: 1 kase börülce salatası(bakliyat yemeği yerine geçti)
2 yemek kaşığı hamsi buğulama(çok lezzetli ve hafif oldu. sağlıklı da... isteyene tarif verebilirim)
3-4 roka yaprağı
2dilim tam buğday ekmeği
2 çorba kaşığı bulgur pilavı

2 ceviz

su: 1,5 litre

bugün biraz yemeği abarttım
yarın daha çok dikkat edeceğim.

pazartesi akşamı görüşmek üzere.

Cıkmadan son birseyyyy Nermin bugün girmedi Nermin e mesaj yazmıstım gecmiste Nermincim dikkatli oku gecmisi lütfen sana özel mesajımı göreceksin :)

o zaman sen inmisken 53 e felan in ecemcim.2 kilo yu da istedigini yiyerek alir,tekrar 55olursun

Fuar beni pek sarmadi ya
%90 i gelinlikcilerden ve dugun organizasgon firmalari ve dugun mekanlarindan olusuyordu.

Mekanimiz zaten belli bizim, gelinlik te bakmiyorduk. Cabuk cabuk dolanip ciktik.
Bernardo, cemile, philips ve bir kac magaza daha vardi kucuk kucuk
Ben esya fln daha cok olur sanmistim
Bir de zaten bu hafta hic gorusememistik cok vakit gecirmedik fuarda o yuzden

Bizz betulle görisiiiiciiiiizzzzzzzz :)) nispet yapalım azcık hahaha :))

Evettt:))
Senin sinav yogunlugun gecti mi Ecemm?

Ekmek biraz fazla olmus 5.5 dilim toplamda
Onun disinda bir sorun yok, afiyet olsunn

o zaman sen inmisken 53 e felan in ecemcim.2 kilo yu da istedigini yiyerek alir,tekrar 55olursun

Hihihi iyi fikirmis:))

Hepinize günaydınlar bugün sınavım var birazdan okula gideceğim. Akşama doğru görüşürüz yine inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzereeee

valla oyle yoldan cikmaya gor yedekce yeniyor
hadi bakali 5 gunde duzelt kenndini

İyi yani cok bisey kacirmis degiliz zaten benimde oyle bir cok seyim belli geriye uygulamak kaldi
Yok canim daha sinavlar bitmedi kar tatili yuzunden bu haftaya sarkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…