sen yalovalimisinnnnnnnnnnnEbrucum haklısında dışardaylen zero dışında light bişi bulamıyorum hem 0 kalori zaten haftada 1,2 kez oluyorbörek meselesine gelince kızımın canı tandır böreği çekmiş ben de rejimdeyim diye uğrasmıyordum dayısı yalovadan 1 tepsi getirdi annem kıyamamış göndermiş önce bakmadım,sonra göz ucuyla baktım sonra....olay anını hatırlamıyorum ama inan ki yarım dilim benim için rekordu akşamda ünlü bir pideciye gittik ayıptır söylemesi arkadaslarla, ben köfte söyledim konsept dışına çıkarak ,gayette güzel doydum ekmeksiz eskiden ne saçmaymış doymayacağını zannetmek :))
Kadriyecim evet aynı sehirde olsak haftada bir buluşsak sohbet edip kilolarımıza baksak çok güzel olur
Bettülcüm şiir çok güzel gercekten
Ben de telefon numaramı veririm ama mesaj atamıyorum daha sonra...
Beril gelmene çok sevindim konu da konuymuş yani...
Tuğbacım menün her zaman ki gibi güzel...
Atladığım arkadaslarım varsa unuttuğum içindir konuyu,hepinizi öpüyorum iyi geceler...
amin allah cocugumuzu colugumuzu korusunBiz de seni özledik çokkk. Tatsız bi olaymış cidden :\ Allah'ım sonumuzu hayretsin..
insallah canim cumlemizino zaman ben de müsadenizi isteyeym artık. Öpüyorum sizleri Allah'a emanet olun iyi bi hafta geçiririz inşallah
okulda salata bulursan cantana bir ton baligi at14 OCAK.PAZARTESİ
.
Beyaz peynir,domates,salatalık,zeytin,ekmek,süt
Mantar çorbası, tavuk sote, pilav,salata
.
Armut
Okuldaki yarinki menu bu sekilde
Kahvalti
Ogle yemegi
Ve meyve saati olarak
Ogle yemeginde corba ve pilavi yemeycegim onunyerine yogurt ekliycem.
İkindi kahvaltisinda da krep ve meyve olacak saat 16:30 gibi
Orda aksam yemegimi yesem cok acikirim ama eger yersem ne yememi tavsiye edersiniz
Aklina pratik okula goturulebilcek veya alinabilcek alternatif gelen var mi
ise yariyormu canim yaTesekur ederim siiri begenmene Berill:))
Ben arada boyle yazarim sirinlik olsun Ebru cok kizmasin diyee :))
Ben simdi cikayiimm
Yarin is basiiii:))
iyi geceler canimEbrucum haklısında dışardaylen zero dışında light bişi bulamıyorum hem 0 kalori zaten haftada 1,2 kez oluyorbörek meselesine gelince kızımın canı tandır böreği çekmiş ben de rejimdeyim diye uğrasmıyordum dayısı yalovadan 1 tepsi getirdi annem kıyamamış göndermiş önce bakmadım,sonra göz ucuyla baktım sonra....olay anını hatırlamıyorum ama inan ki yarım dilim benim için rekordu akşamda ünlü bir pideciye gittik ayıptır söylemesi arkadaslarla, ben köfte söyledim konsept dışına çıkarak ,gayette güzel doydum ekmeksiz eskiden ne saçmaymış doymayacağını zannetmek :))
Kadriyecim evet aynı sehirde olsak haftada bir buluşsak sohbet edip kilolarımıza baksak çok güzel olur
Bettülcüm şiir çok güzel gercekten
Ben de telefon numaramı veririm ama mesaj atamıyorum daha sonra...
Beril gelmene çok sevindim konu da konuymuş yani...
Tuğbacım menün her zaman ki gibi güzel...
Atladığım arkadaslarım varsa unuttuğum içindir konuyu,hepinizi öpüyorum iyi geceler...
Aslinda pek yaramiyorr Berill :))amin allah cocugumuzu colugumuzu korusun
bu hoptinde anasi babasi var yazik ya
modernlik adina......tovebe gece gece
insallah canim cumlemizin
okulda salata bulursan cantana bir ton baligi at
guzel oluyor hem hafif hemde doyuruyor
ise yariyormu canim ya
yoldan ciktigim menulerde bende sansimi deneyim
iyi geceler canim
Ben bu menüyü hiç görmedim. Ecem sende böyle menü yazmadın hiç. Dengesiz, düzensiz ve sağlıksız bir menü. Akşam öğünü güzelmiş onuda kolayla bozmuşun.
Mekan çok güzel Ecem'cim. Gerçekten bayıldım. Denizi çok seven bir insan olarak ayrıca çok hoşuma gitti. Nikah konusunu ne yaptın bilmiyorum ama ayakta olması bana daha hoş geldi.
en kötü sey haklısın kilo güzel güzeldir ama bana 65 yeter belki sonra gaza gelirim bilemem :))
4 ay çok ideal o zaman benim de 3 aya ihtiyacım var boyum 170 hedefim 65 bakalım olacak mı?
hoşgeldin canım iyi olmana sevindim tavuk demişken ben artık organik tavuk hariç yemiyorum dikkat et olur mu civcivleri hemen büyütüyorlarmış hormonla simdi aldığım tavul lezzetli hindi gibi eti gönül rahatlığıyla yiyorum çocuklarıma yediriyorum...
bence cok güzelsin bu halinle.haklisin galiba,zayifladiktan sonra o halinede alisirlar.
Betül'e atmakla doğru bir karar vermişsiniz. Sanırım Beril kısa süreliğine bir ceza aldı. Tam olarak anlayamadım ama önceki takımıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda gelir aramıza.
Ecemmmm takımın ikinci Betül'ü diyeceğim artık sana. Kendine gel yoksa cuma 6 lara geri dönüş yapacaksın haberin olsun.
Maşallah maşallah. Ayrıca erken kalkmak ve erken uyumak zayıflama aşamasında ve sağlıklı yaşamak için gerekli olan bir davranış bence. Özellikle akşam erken uyumanın kilo vermeye etkisi gerçekten büyük.
Allah sağlık sıhhat versin dedene canım benim. En kısa zamanda görüşüp hasret giderirsiniz inşallah.
ouuww balım çok geçmiş olsun
Haketmişsin bence
canım ben de genelde 2,3 öğün yiyorum yoğurdu öğlen akşam bir de arada bazen tarçınlı bugünlerde sastı biraz...
valla kahvalti yapmayali soyle pasa isi bayagi oldu
ama yolu yariladim az kaldi
biraz gec oldu ama allah kabul etsin canim
anlattim canim ya abidik kubudik bir sey yuzunden sizden ayri kaldim
abart canim bir dahami bugunleri gorecen
hem erkek milleti bir daha boyle cicimle bicimle almaz
erkegin iki kasinin birini kirin derdi anneanem
kissssss cisss gunumu bugunnnnnnnnnn
ay evet var canim hele benim gibi tez canli biri icin daha neler var neler
geldim askim geldim
beni ufffffff yaptilar
cezasi doldurup hamisten cikip gelenler gibi hissediyorum su an kendimi
durun bir size kavusturan telimi bir opuyum
tahmin ediyom
bende oyle zipliyordum bu haftaki tartida
en iyisini yapmissin simdiki kullandigim ondan inan cocuk icin super
gule gule kullan simdiden
keyif kahvelerinde bizi hatirla
bak yarin oldu gorustukkkkkkkkkkk
keremi arada bizemi yollasan
ya benim hasoya ders verse
ya beraber alis verise gitsek
cok dogru
ozellikle bu havlu nevresim isini hic abartmayin
her sezon yeni modeller renkler cikiyor insan elinde olmadan suursuzca aliyor adeta
yok anacim uyumadim
ama gelemedim de
yok kisssssssssss tasiyici anne yuzunden oldum
ask olsun emi
sindi kustum bak
op bakiyimmmmmmmmmmmm
yoksa barismammmmmm
bebek iyi ya sen kilo alsanda adim gibi eminim cabucak vereceksin
kizinin yetenegi varmi once bak yoksa soguyorlar benim bale isine donmesin canim
ama guzel bir hobi
istedini goster inanki sorun degil canimmmmm
geldim sen nerdesin caniskommmmmmmmm
yaaaaaa aynem oyle oldu ama dikkat edecez insallah cumaya ne kaldi
kisssssssssss bu siir ne tatlim
ne guzel olmussssssssss
pek begendim yawwwwwwwwww
bende sizi cok aradim
Kızzzz sitem etme bana senin yoklugunu ilk ben farkettm iyice okuda gööörrrr :)))))) istedigin öpücük olsun
Hahaha gönderirim tabiii anasndan almıs o cingene huyunu :) sıkı pazarlıkcıdır vallahi
Aslında ben diger takımla aranda bisey oldugunu düsündüm ondandr dedmde o yüzden öyle düsündüm
Ama ebruyu cok merak ettim allah var :)
Ben geldiiimmmm
Nasilsiniz kizlaarr
Ebru okudum yazdiklarinii
Gordum mizraklariii:)
Ama ben yaramaz bir kizim
Yine yedim tatlilarii
Aklima sen gelmedin degil
Ama İStanbul cok zor bir il
Surekli gezerken disarda
Ne yaparim ben cumalari tartida?..
Bir waffle yemisim tadi sahane
Biliyorrum olamaz bu bahane
Ama iddia da yarin basliyor zaten
Olacak bu, son yedigim nane
Operim seni Ebrumm kizma bana son bak:))
keske aynisehirlerde olsaydik.devamli görüsürdük.
bu ilk pazarimdi.bilmiyordum.Kadriye pazar gunleri mesajlar sayilmiyor:))
gecmiste bir tablo vardi.tekrar alinti yaparim birazdan.Canlarm ben mesaj sayımı buraya yazıyodum ya hep, şimdi özelden mesaj olarak gönderebiliyorum ama kime gönderildiğini bilmiyorum
Bizz betulle görisiiiiciiiiizzzzzzzz :)) nispet yapalım azcık hahaha :))
Neeeeeeeeeee waffle mııı ölürümmmmm( offfff 55 oldugum güünnnn andım var hem waffle hem fondü hemde cikolata selaleeeeesi 3 ünü aynııı günnn yicem sonra hemm tatlı komasına giricemm hemdee kilo korumayaaa gecicemmmmmm
Fuarıı anlatsaannaaa
Neeeeeeeeeee waffle mııı ölürümmmmm( offfff 55 oldugum güünnnn andım var hem waffle hem fondü hemde cikolata selaleeeeesi 3 ünü aynııı günnn yicem sonra hemm tatlı komasına giricemm hemdee kilo korumayaaa gecicemmmmmm
Fuarıı anlatsaannaaa
Bizz betulle görisiiiiciiiiizzzzzzzz :)) nispet yapalım azcık hahaha :))
Ekmek biraz fazla olmus 5.5 dilim toplamdaherkese merhaba
bugün nete giremedim, yarın akşam foruma girip 2 günün mesajları okuyacağım, bekleyen mesajım varsa o zaman arkadaşlar(gecikme için üzgünüm).
unutmadan bugün yediklerimi yazayım.
kahvaltı yaptım
ıhlamur çayı içtim
2 kibrit kutusu beyaz peynir(abarttım)
haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 kaşık domates sosu
3,5 dilim ekmek
ara: 2 çorba kaşığı bulgur pilavı
akşam: 1 kase börülce salatası(bakliyat yemeği yerine geçti)
2 yemek kaşığı hamsi buğulama(çok lezzetli ve hafif oldu. sağlıklı da... isteyene tarif verebilirim)
3-4 roka yaprağı
2dilim tam buğday ekmeği
2 çorba kaşığı bulgur pilavı
2 ceviz
su: 1,5 litre
bugün biraz yemeği abarttım
yarın daha çok dikkat edeceğim.
pazartesi akşamı görüşmek üzere.
o zaman sen inmisken 53 e felan in ecemcim.2 kilo yu da istedigini yiyerek alir,tekrar 55olursun
valla oyle yoldan cikmaya gor yedekce yeniyorAslinda pek yaramiyorr Berill :))
Ama bu haftasonu tek cozutan ben olmadigim icin bira yirttim gibi oldu.
İsin sakasi tabi o, sonucta olan benim rejimime oluyor..
Bu hafta listr yaptim kendime okuldaki yemek menusune de bakarak cuma gunune kadar, 5 gunluk.
Haftasonu yediklerimi yaksam yeter zaten bana tatlilaar kac kalori gercekten ya aksamdan beri onu dusunuyorum:))
Her gun olmasa da 2 gunde bir spor yapmaya caliscam ve de 60 kg ya dusunce basliycam demistim ama neyi bekliyorum ki..
O gün hic olmadı esasında :))) hic yasamadımm o günü :))
Coooookk tesekkurlerrrrr begendigine sevindimmm :) tabi o resim coooook eski yeni hali böyle degilll hiic alakası yok :)) oturarak dedim simdilik tabiki degistirme hakkımız olacaktır demo yaptıracaklar hem yemegin hem organizasyonun o zaman netlesecektir su an icin oturarak hazırlanacaklar sunumun
Kendini neyde iyi hissedersen o kiloda güzelsindir biraz sabır zaman dedigin cabucak geciyorr
Organik tavuk konusunda da kandazlar diye bir marka var cok yok ürünlerinden fakat olanların hepsi hakiki tavuk büyütülmüs degil ve hepsi eski usul yolunarak temizlenmis tavsiye ederim biz cok arastırdık hatta kerem organik tavuk icin catalcaya dahi gidiyordu cözümü böyle bulduk
Cok tesekkurlerrr canımm
Ayyyy evet bende özellikleee bugündennn sonra kendimi 2. Betül ilan ediyorumm5leri görünce bi sımardım yarın rutinime dönüyorummm
Amin canım benim insallah tüm basmızda olanlaaraaaaaa saglık sıhhat versin Allah
Canımsın tesekkür ederrm sancı gecti etkileri devamm :)
Ayy yemez olsaydm dcemdee bugün yine abarttım
yok anacim benim ayi elinden gelse arabadan inmeden alacakKızzzz sitem etme bana senin yoklugunu ilk ben farkettm iyice okuda gööörrrr :)))))) istedigin öpücük olsun
Hahaha gönderirim tabiii anasndan almıs o cingene huyunu :) sıkı pazarlıkcıdır vallahi
Aslında ben diger takımla aranda bisey oldugunu düsündüm ondandr dedmde o yüzden öyle düsündüm
Ama ebruyu cok merak ettim allah var :)
sanki kedi yapisacak seyine fiyata bakmayi birak magazalarin kapisindan nefret ediyor
farkindamisiniz ayi diyorum
aralar limoni
pis ayi disimin agrisindan oldum butun gece
Ebrucum iyi olmana sevindim gercekten merak ettim :)
Ac kalmasaydın sen acıktım yemiyorum dedikce benim icim gidiyorr aklımda bebiss hep :) 6 lara dönüs olablir ama önümdee tam tamına 4 gün var hemennn dengelicem + cıkmicam söz veriyorum :)) 2 gündür sanssızlıgım sundan oldu cumartesi aksam yeni is ortagımızlaydık yeni oldugu icin orda hayır demem cok abes kacıcaktı bu aksamdaa hepimiz istanbulda olsaktaaa neredeyse 2aydır dayım teyzem ve kuzenimle görüsemiyorduk kalabalık bir aile toplantısı oldu böyle anların keyfinide cıkarmak istedim acıkcası uzun zamandır yasamıy+misim
-+uk cok bisey yemedim ama kaloriliydi bunu itiraf edebilirm[/QUOTE
bende hamislere kiyamiyorum
gerci yediklerimizin molekulleri bile yetiyor ama yinede ben kiyamiyorum
yedikce yedim bu hale geldim zaten
0ama kaptan temkinli
Bizz betulle görisiiiiciiiiizzzzzzzz :)) nispet yapalım azcık hahaha :))[/Q
kiskandirmayin kiz bana ne bende gelecem
gunaydin ins.iyi gecer sinavinHepinize günaydınlar bugün sınavım var birazdan okula gideceğim. Akşama doğru görüşürüz yine inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzereeee
bu arada gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
11.1.13 te 17 mesaj
18.1.13 te 8 mesaj yaz
dunde hapistim malum ama son +anda yine geldim yetistim
Fuar beni pek sarmadi ya
%90 i gelinlikcilerden ve dugun organizasgon firmalari ve dugun mekanlarindan olusuyordu.
Mekanimiz zaten belli bizim, gelinlik te bakmiyorduk. Cabuk cabuk dolanip ciktik.
Bernardo, cemile, philips ve bir kac magaza daha vardi kucuk kucuk
Ben esya fln daha cok olur sanmistim
Bir de zaten bu hafta hic gorusememistik cok vakit gecirmedik fuarda o yuzden
Evettt:))
Senin sinav yogunlugun gecti mi Ecemm?
Ekmek biraz fazla olmus 5.5 dilim toplamda
Onun disinda bir sorun yok, afiyet olsunn
Hihihi iyi fikirmis:))
Hepinize günaydınlar bugün sınavım var birazdan okula gideceğim. Akşama doğru görüşürüz yine inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzereeee
Ve biiirr sinav gunu daha allahtan bugun 2 de sinavim biraz daha calisabilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?