Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beril yine asağıda kırmızı renk olmussun ne oldu ya :44:

prolar renkli ya
birde gozune sabah sabah guzel goruneyim istedim
ne demisler
kizin cirkinse kirmizi giydir
yada
kirmizi olsun 5 fazla olsun
heeeeeeeee

sağol canım nermin tamam...evet hepsinin yeri ayrı farketmiyor ama kız da arkadas gibi oluyor...

cizelgem nasil ama
yakisikli degilmi

ohh sorun yokmuş konusabiliyorsun

amannnnnnnnnnnn oku oku bitmiyor ne yazmışsınız öyler dün zaten pazardı gerisini okumayım diyorum bişeyler kaçırıyorum hayırlı olsun ecemcim aldıkların
sen kimseye bakma inşan zayıflayınca kuş gibi hafifi oluyo

gerçekten merak ettik iyi olmana sevindim ebrucum
o ne öyle ebru 37 sayfa sizin öğretmen çok abartmış çocuğun aklı iyce karışır abartıyorlar bazen baen hiç ödev yaptırmıyorum zaten az veriyo öğretmenimiz gelince yarım saatte yapıyo kontrol ediyorum o kadar bencede çok kilo alma ebru ben hamileyken 8 kilo vermek zorunda kaldım çocuğada bişey olmadı 4 kiloya yakın doğdu gerekli şeyleri abartmadan yemek ve spor yapmak şart oluyor doğumda kolaylaşıyor

afiyet olsun böreği görmedim
menüm
sabah:2-3 catal menemen,1 dilim kepek ekmegi
ögle:3 tane kestane,1elma(kestane yiyince kendime ceza)
aksam:kabak corbasi,baharatli yogurt
3 litre su 2 bardak yesilcay,40 dk yürüyüs
kestane gerçekten çok kalorili bir şey

afiyet olsun tuğba
akşam biraz çok olmuş sanki ebru haşlanmış tavuk ve etli nohut sadece birisi olsaymış yetermiş sanki yarım çikolatada olur hamişliğine verelim

sen ceza alınca katıldığın topiklere baktım o taşıyıcı aryan topikte çok kişi ceza almış bence o kadın bile değil dalga geçiyordu milletle tuhaf olan şuki 2 gün dolmadan 100 sayfaya yakın yazı yazılmış ilgi çok millet seyre heves galiba beril geldiğine de sevindim

ya yanlis anlamayin simdi
esim dis hekimi bugun zaman gecsin diye gittim kaplamalarima basladim
dis inceltme olcu alma vs..........
bende yanlış anlamıştım

bide bana sor ebru oku oku bitmiyor
betül ben bu ikindi kahvaltısını anlamadım krep çok fazla olu meyve neysede akşam da bilmiyorum yanında yemek taşıyamazsın herhalde

bende elifi babaanneye birakip ortaligi toplayim
disim agriyor corba yapayim
menum belli
sabah ogle aksam ara dere ne varsa hepsi corbali bugun

pro neydi canım ya neyse biri ban git desin evi süpürmem lazım...

bir de biri söylesin lütfen her mesaj atışınızda eski alıntılar sizde de çıkıyormu deliricem silmekten zaman kaybediyorum ben çıktım byeeeeeeeeeeeeeeee

kardeşimin nişanında çekilmiştik.arka planda kalmış bohçalar:)

doktorun biri özellikle bademi ama tuzsuz olarak günde bir avuç öneriyordu:)

başlığı görünce heyecanlandım bende alemsin ecemciğim niye kusura bakayım tatlım ya eklemişsin zaten:)

geçmiş olsun miden alışık olmayınca geri tepti dimi.sen yinede dikkat et.

şükür iyi geçmiş canım ya hakikaten haber alamyayınca meraklanıyor insan.bebişin kilosu falanda iyiymiş allah sağlık versin ikinizede

olabilir meyveyi fazla tüketiyorum galiba.kabak bildiğin tatlı kabak şekersiz olarak yaptım.son halimin boydan resmi yok.olunca koyacağım bakalım:)özeliikle bu haftta fazla iddialıyım bakalım cumaya neler olacak:)

eşim bugün hastaneye gitti 3 gün istirahat vermişler birde tekrar kontrol belinde açıklık varmış hiç eğilip bükülemiyo üstünü bile giyinemiyo nasıl edecez bilmem
kızımada bugün hediye alcam okul başlayala 50 tane kitap almıştım hepsini bitirdi yıl sonuda kızımın adına öğretmenleri resim sergisi açacaklarmış çok seviniyo her hafta resim yapıp götürüyor resim öğretmenide salı günleri çalıştırıyor çok mutlu oonun içinde bir hediye alacağım acaba yine kitapmı alsam yoksa boya falan mı alsam bilemiyorum

menum belli
ne güzel işte beril kış günü sıcak sıcak çorba elifinde oynasın babannesiyle yakınında biri olması ne güzel ben iki çocuğumuda yalnız büyüttüm babalarıyla bile duramıyorlar şimdi
bugün kırtasiyeye gidip bir defter alacağım yediğim içtiğim vs her şeyi yazacağım artık

kalk kalk benimde kalkmam lazım odayı dışarı atıp herşeyin yerini değiştireceğim sonra yine uğrarım benim koca bebek yoldaymış gelince yine başlar belim belim diye kovayı ben doldururum kömürü falan ben çıkarırım Allahın adaletimi ne deyim oln ona olur :26:

kızlar bugünden itibaren enaz 1 saat spor yapacağım hadi gelin yarışalım haftanın en çok spor yapanını bulalım sıkılaşıp direnen kiloları verelim

ben çıkıyorum saçıma yüzüme bakım yapacağım kaşlarım falan felaket alışverişde var listede
öğlen uğrarım

insan kendi düşüncelerini yazamadıktan sonra paylaşım alanının ne anlamı kalıyorki bence çok çok daha fazlasını hakediyorlar allah ıslah etsin.
neyse sen yinede başka yerlere takılma canım ayrılma buralardan başını belaya sokma sen bize lazımsın:)

Hepinize günaydınlar bugün sınavım var birazdan okula gideceğim. Akşama doğru görüşürüz yine inşallah. Sizi seviyorum görüşmek üzereeee

allah kolaylıklar versin.

bende tanıtayım kendimi:)adım nermin 29 yaşındayım evliyim 2.5 yaşında kızım var ailemin yarısı istanbulda yarısı izmitte bende gaziantepteyim zamanla dahada iyi tanışrırz gül:)

yaş ortalaması 3 aşağı 5 yukarı zaten fazla uçuk farklar yok herhalde:)

cizelgem nasil ama
yakisikli degilmi

yakıyor ortalığı havanı sevsinler:)

menum belli

diş ağrısı bendede fena aslında bu hafta randevu almam lazım hava güzelken gidip geleyim iyi aklıma getirdin:)

çok geçmiş olsun.şu bel ağrısı ne fena bir şey allah şifa versin.

bende olmuyor canim.acikcasi pek de anlamam bilgisayardan.yoksa yardim etmek isterdim.

o kestanelerden ögle yemegimi yemedim.ceza oldu bana.

gecmisolsun gülcincim.kizinin en cok hangisine sevinecegini sen daha iyi bilirsin güzelim.bence de iyisi de faydali hediye...

kızlar bugünden itibaren enaz 1 saat spor yapacağım hadi gelin yarışalım haftanın en çok spor yapanını bulalım sıkılaşıp direnen kiloları verelim
ben varim.benim en büyük problemim kollar.kilo al ver,al ver ne olacak.iste sonuc.leslie ile yürüyüs gibi birseyler var.ondanda yapmayi düsünüyorum ben.

Selam kızlar. Çok yoğundu buğün gelemedim. Şimdi yemeğe çıkıyorum merak etmeyin diye geldim. İnşallah öğleden sonra gelirim. Öpüyorum hepiniz

kızlar bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım şuana kadar herşey gayet iyi gidiyor ama bakalım kaç gün dayanabileceğim

saol canım bakalım geçmiş olacak mı

bakalım resim malzemeleri almaya karar verdim hafta sonu şehre ineriz palet guaj boya falan aldım yarın resim öğretmeniyle görüşmemmiz var önerisini alıyımda bide hikaye kitapları alacağım kızıma
kadriye bende leslie yapıyorum koşu bandım yok evdede spor anca öyle oluyo oğlum da küçük dışarı çıkıp şu soğukda yürüyemiyorum

gecmis olsun.doktora gitseydin keske.
kadriye yakaladım geçmişi okumamışsın şaka şaka
berilin eşi zaten diş doktoruymu dünde tedaviye gitmiş eşinin yanına ondan ağrıyo yani
Selam kızlar. Çok yoğundu buğün gelemedim. Şimdi yemeğe çıkıyorum merak etmeyin diye geldim. İnşallah öğleden sonra gelirim. Öpüyorum hepiniz
kolay gelsin ebrucum
kızlar bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım şuana kadar herşey gayet iyi gidiyor ama bakalım kaç gün dayanabileceğim
sakın deneme bile nermin gerçekten metabolizmanı bozuyo öyle diyetler kendine zarar tek diyet şok diyet ben çok çektim deneme bili hatta hemen bırak düzgün beslenmeye geç derim

duyuuuuuuyormusun beni neeeeeeeeeeeeeermin

kızlar çok üzgünüm çaresi neyse kaptanım eppppppprum bana söyle lütfen tartım bozuldu pili bitmiştir sandım yeni pil taktım hala çalışmıyo aman önemli değil dedim dia da satılıyordu gittim yenisini aldım tam 1 kilo fazla tarttı şimdi ne yapacağım kilo alacak bişeyler yemedim ona göre
dünkü menümüde yazıyım da
sabah 1 dilim ekmek
yumurta
domates biber
akşam
şehriye çorbası
yoğurt salata
3 lt su
20 dak yürüyüş
dün kursada başladım aman eşim bir anlayış gösterdi sormayın tamam canım sen git ben çocuklara bakarım falan şok oldum yani ama anlayamadım tavrını aceba neden tepki vermedi:26:

aslinda sonuna gülücük koyacaktim.bende espri yapmistim ama anlasilmadi.

hayirli olsun nermincim.bende kabak corbasina basladim.

İkindi kahvaltisinin menusunde krep ve meyve var ama ben onlari yemyecgim, o saatte aksam yemegi yesem cok mu erken olur diye dusunup yazmistim
O saatte ayran icecegim sonra eve gidince 7 gibi aksam yemegimi yiyecegim

Pro ekstra uyelik gibi. Ne avantaji var tam bilmiyorum ama parali sanirsam.
Valla bende de cikmiyor niye oluyor bilmiyorum ama hos degil gercekten:))

Sonradan yazmissin zaten bence de boya vs daha zevkli
Ben bu sene tual aldirdim velilere akrilik boya firca fln
Tuale resim yaptik bayildilar hepsi

Ben yokum:)
Ben 2 gunde bir anca yaparim
Bazen 3 gunde bir fln

ne kursuna gidiyorsun gülcincigim? arada sirada esler böyle seyler yapabiliyor.keske hep öyle anlayisli olsalar degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…