Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar şimdiden menümü yazıyımda liste dışına çıkmayım dedim defterimede not aldım

sabah: 1 haşlama yumurta biraz peynir 3 tane siyeh zeytin,malesef tam tahıllı ekmek bitiği için öğlene gittim aldım ama sabah kızarmış 1.5 dilim beyaz ekmek
öğle:4 yk etli kuru fasulye,1 dilim tam buğday ekmeği(ebru sözünü dinliyorum bak canım)ama akşam ekmek yemiycem artık
akşam:çorba içmek isti,yorum daha belirlemedim ne çorbası olduğunu yoğurt ve salata
spor
5 mil leslie 68 dak
10 dak sopa hareketi
250 ip atlama
bolca ev temizliği
su 3 lt
4 fincan yeşil çay
nasıl kızlar haftaya hızlı başladım sporumun hepsini tamamlamadım ama yatmadan hepsi tamam olacak

tual benimde aklımda betül edirnede bulabilirsem bende alacağım parası ne kadardır bilgin varmı?akrilik boya ne oluyo betül benim kız pastel hiç sevmiyo genelde kuru boya kullanıyor
tamam canım zaten bende gaza geliyimde veriyim şu kiloları diyorum betül tartım bozuldu yenisini aldım 1 kilo fazla tartıyo ne yapacam şimdi

ne kursuna gidiyorsun gülcincigim? arada sirada esler böyle seyler yapabiliyor.keske hep öyle anlayisli olsalar degil mi?
bilgisayar canım bide hafta içi sabun kursuna gidiyorum bir kursa daha başlıycam ama karar veremedim 3 boyutlumu olsa yoksa kurdele öğleden sonrada açılıyormuş onama gitsem yoksa dikişe gidip kendime bişeyler mi diksem bilemiyorum

sizinde fikirlerinizi bekliyorum ama 3 boyutlu çok zor

kızlar oturma odasını şeklini değiştirdim değişiklik iyi geldi
gidiyim oğlan uyumuşken biraz daha temizlik yapıyım spor olur banada ebrucum gelince cevap yazarsan aklım kaldı şu tartıda ne yapacağız

dikis kursunabende cok gitmek istemistim ama bulamadim burada.bence dikis kursu cok iyi olur.

duydum canım duydum:) normalde bende pek taraftar değilim tek tip beslenme şekline ama lahana çorbası doktorlar tarafındanda öneriliyor.zaten en fazal 7 gün o da yapabilene:) 1 düdüklü tencere çorba var içebildiğim kadar içieyim 3 günde pes ederim zaten

tartıdan tartıya fark olabilir cumayı bekle bence mutlaka düzelir.
menünde sorun yok.
kız adam ne güzel onay vermiş işte daha ne istiyosun tadını çıkar:)

aslinda sonuna gülücük koyacaktim.bende espri yapmistim ama anlasilmadi.

hayirli olsun nermincim.bende kabak corbasina basladim.

kabak çorbası nasıl oluyor hangi kabaktan ben çok severim kabak çeşitlerini tarifini yaz onuda listeye alayım:)

Kızlar internetim çok yavaş. Alıntı yapamıyorum. Geçmişe eve gidince bakacağım artık. Dünden beri diyet modundayım yaaa kalori araştırması yapıyorum. Sizinde işinize yarasın diye burda paylaşayım istedim.

Sağlıklı olmak için haftada egzersizle 500-1000 kalori yakmanız gerekiyor. 30 dakika yürüyerek ya da 10 dakika bisiklete binerek 100 kalori yakabilirsiniz. Bu egzersizlerin hormonal yaşınızı 10-20 sene gençleştirdiğini unutmayın.
Modern yaşam hareketsizlik için yüzlerce buluş getirdi. Asansörler, yürüyen merdivenler, televizyon, bilgisayar ve daha yüzlerce hareket önleyen buluşlar modern insanı oturan canlı haline getirdi. Oysa insan hareket için dünyaya geldi.
Bu nedenle spor kesinlikle yapmalı ama ölçüsü ne olmalı?
Spor yapmamak yanlıştır. Yoğun spor daha büyük yanlıştır. Doğru olan orta yol ölçülü egzersizdir.
Haftada en az 500 kalorinin sadece spor aktiviteleriyle harcanması gerekir. Çünkü bedensel aktivite eksikliği hastalıklara, hatta erken ölümlere neden olma bakımından, sigaradan sonra ikinci sırada yer alıyor.
Yapılan İşSüre
Harcanan kalori miktarı
Ağırlık çalışmak
30 dak
135 kalori
Paten yapmak
15 dak
18 kalori
Piyano çalmak
30 dak
14 kalori
Merdiven çıkmak
15 dak
18 kalori
Bulaşık yıkamak
15 dak
6 kalori
İp atlamak
15 dak
26 kalori
Araba kullanmak
15 dak
30 dak
1 saat
37.5 kalori
75 kalori
150 kalori
Dans etmek
30 dak
1 saat

75 kalori
150 kalori
Bahçe işleri
30dak
150 kalori
Aerobik
30 dak
1 saat
210 kalori
410 kalori
Bisiklete binmek
30 dak
1 saat
315 kalori
630 kalori
Kürek çekmek
30 dak
210 kalori
Ayakta yapılan işler
30 dak
1 saat
105 kalori
210 kalori
Eşya taşımak
15 dak
30 dak
120 kalori
240 kalori
Bilgisayar kullanmak
30 dak
1 saat
45 kalori
90 kalori
Duş almak
15 dak
37.5 kalori
Temizlik yapmak
15 dak
30 dak
52.5 kalori
105 kalori
Mutfak işleri
30 dak
1 saat
75 kalori
150 kalori
Tenis oynamak
30 dak
117 kalori
Uyumak
15 dak
21 kalori
Televizyon seyretmek
15 dak
21 kalori
Bowling oynamak
20 dak
117 kalori
Yürüyüş yapmak
20 dak
72 kalori
Basketbol oynamak
30 dak
261 kalori
Yüzmek
30 dak
324 kalori
Voleybol oynamak
1 saat
186 kalori
Step yapmak
20 dak
114 kalori
Golf oynamak
1 saat
318 kalori

masallah canim
allah nazarlardan saklasin
hosuna giden birsey al
kitap hep aliyorsun zaten

komur isi zor canim
corba corba sabah beri biktim ama ya
kis cadi bel acigi diyon
aklima ne geliyor bir bilsennnnnnnnnnnnnn
kızlar bugünden itibaren enaz 1 saat spor yapacağım hadi gelin yarışalım haftanın en çok spor yapanını bulalım sıkılaşıp direnen kiloları verelim
tamam canim yarisalim ben varim
nasil olacak
ben çıkıyorum saçıma yüzüme bakım yapacağım kaşlarım falan felaket alışverişde var listede
öğlen uğrarım
hadi hafiflede gel
yok yok gitmem canim kirarim dizimi
otururum taopigimde
veririm kilomu
gecmis olsun.doktora gitseydin keske.
yok anacim dr.eve geliyor zaten
geldigi yetmiyor bir de bende kaliyor
ama dislerim inceltildi ya ondan agriyor
sabah beri 50 aradaim
gececek diyo
doktorumu degissem acaba hiiiiiiiiihiiiiiiiiiii
Selam kızlar. Çok yoğundu buğün gelemedim. Şimdi yemeğe çıkıyorum merak etmeyin diye geldim. İnşallah öğleden sonra gelirim. Öpüyorum hepiniz
bekliyoruz sen iyi ol yeter
kızlar bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım şuana kadar herşey gayet iyi gidiyor ama bakalım kaç gün dayanabileceğim
sakin yapma bir ise yaramiyor
moralinde bozulacak bunyende
sen eminsen hep bir kilo eksik hesapla derim ben
aslinda sonuna gülücük koyacaktim.bende espri yapmistim ama anlasilmadi.

hayirli olsun nermincim.bende kabak corbasina basladim.
hemen tarif yaziyorsun seker
diyet listemize ekleyelim
kiz sen bu isi harbi ciddiye aldin bu hafta
cok umitlendim
spor defter mas.mas. arkadasima

yine kimsecikler yok ortada in cin top oynuyor

Akrilik boya guaj boya gibi bir boya.
Once sulu boyaya alissin sonra guaj deneyebilir
Parmak boyasi da guzel.

Tarti degisince normal tartiliyorsun sanirim yanina tarti degisikligi yaziliyor listede ama ne cikarsa onu yaziyorsun diye biliyirum

valla kızlar bu lahana diyetini iyi diyende var berbat diyende.ama genelde okuduklarım hep olumlu yazmışlar o da etkiliyor ister istemez.en azından 3 günü bitireyim devam edebilirsem ederim edemezsem bırakırım zaten.

Cokk tesekkur ederim gulcincigim :)) ah sormaa resmen ucuyorr insan havalarda :)

Ay olsun canim benim yanlis anlama istedim bilmeyerek yapmistim :)

kızlar bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım şuana kadar herşey gayet iyi gidiyor ama bakalım kaç gün dayanabileceğim

Ayyy nasil iciyorsun kokmuyor mu

Son düzenleme:
Berilcim sanirim bana bisey yazmissin ama o kadar karisikti ki gercekten anlamadim birde telefondan giriyorum yaa anlasilmiyor sanirim quote parantezlerini sildigin icin oyle oldu

Cokk tesekkur ederim gulcincigim :)) ah sormaa resmen ucuyorr insan havalarda :)

Ay olsun canim benim yanlis anlama istedim bilmeyerek yapmistim :)

Ayyy nasil iciyorsun kokmuyor mu

yanlış anlamam ben öyle huyum yoktur hehe:)
çorbayı düdüklüde pişirdim blandırdan geçirdim kaşık kaşık yemyorum öyle yesem herhalde yiyemezdim bben büyük bardağa koyuyorum meyve suyu içer gibi içiyorum şu an için iyi gidiyor bakalım pes etmezsem :)

DİYETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN 3 GÜNLÜK DETOKS DİYETİ
2009-03-09 1200 yorum yaz
['DİYETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN 3 GÜNLÜK DETOKS DİYETİ' Google'da Arayın]

Diyetisyen Dilara Koçak'ın önerisi ile, 3 günlük bir detoks diyetimiz var. Bu diyet sayesinde, Vücudunuzu toksinlerden arındırarak, sağlıklı bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Detoks diyetimiz, aşağıda liste halinde verilmiştir.
1.gün
Sabah: 10 adet fındık ve 1 bardak kefir .
Ara öğün: 1 adet meyve
Öğle: Kabak çorbası (sınırsız)
Ara öğün: 10 adet fındık, 10 adet meyve
Akşam : Kabak çorbası (sınırsız)
2.gün
Sabah: 1 adet probiyotik yoğurt, 1 kaşık yulaf, 2 adet kuru kayısı (karıştırıp müsli yapabilirsiniz)
Ara öğün: 10 adet badem
Öğle: Kabak çorbası (sınırsız)
Akşam : Izgara balık ve salata
3.gün
Sabah: 1 yumurta,1 grissini
Öğle: 1 tabak mercimek yemeği (etsiz), salata
Akşam : Kabak çorbası ve ızgara balık
DETOK PROGRAMINDA YENİLECEK KABAK ÇORBASININ TARİFİ ;
GEREKLİ MALZEMELER :
* 2 adet kabak
* 2 adet soğan
* 2 adet domates
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
* 2-3 diş sarımsak
* Tuz, Limon
* 1 demet nane
* 1 demet maydanoz
* 1 demet dereotu
* Pul biber, kimyon, karabiber
* 2 bardak su,
HAZIRLANIŞI : Tüm malzemeleri, blenderdan geçirin. 2 bardak su ile pişirin.
DETOKSUN KURALLARI ;
* Arınma süresi boyunca bol su içmelisiniz,
* Çay çeşitlerini sınırsız içilebilirsiniz.
* Kahve ve kafein içeren içeceklerden ve alkolden uzak durmalısınız.
* Gün içinde istediğiniz kadar salatalık, domates, biber, marul ve kereviz sapı tüketebilirsiniz.

tarif isteyenlere...

Ayyy yok icemezdim ben helal olsun sana bi lahana sarmasi yerim o da etli elazig usulu o kadar baskada yiyemem hele meyve suyu gibi hic icemezdim aman bende ne nazliyim :))
Hadi insallah faydasini gorursun

bu da gayet iyi görünüyor zaten kabak herhaliyle yeniliyor:)ekledim ben bunu:)

keske aynisehirlerde olsaydik.devamli görüsürdük.

Bencede güzel olurdu. Ama aynı şehirde olanlar görüşebilir bence. Ben Konya'dayım var mı bana yakın olan?

yürümek doguma da cok faydali.hem kolay dogum yaparsin,hemde kilo alimini azaltir.

Haklısın canım ama benim ikinci çocuğum olacak. İlki sezaryan olduğu için buda öyle olması gerekiyor. O nedenle yürümek sadece kalori açısından etkileyecek beni.

Aynen öyle oldu canım. Güzel bir gündü benim için. Herkes aynı anda görüşemez ama özellikle İstanbul'dan katılım fazla. Ordakiler görüşebilir diye düşünüyorum. Zaten Betül'le Ecem sanırım görüşmeyi düşünüyorlar.

merhaba hanımlar ben bugun doktora gıttım merak edenlere soyleyım ...
yaktırcaktım ama bozulmus alet dondurcaz dedı onada adet donemı bıtınce gel dedı doktor... okadar dısardaydım gezdım baya dolandım geldım....

valla kızlar bu lahana diyetini iyi diyende var berbat diyende.ama genelde okuduklarım hep olumlu yazmışlar o da etkiliyor ister istemez.en azından 3 günü bitireyim devam edebilirsem ederim edemezsem bırakırım zaten.
bence pisman olacaksin
vucudun yorulacak canim yaaaa
yinede sen bilirsin
bas donmesi felan olunca hemen birak ama

Berilcim sanirim bana bisey yazmissin ama o kadar karisikti ki gercekten anlamadim birde telefondan giriyorum yaa anlasilmiyor sanirim quote parantezlerini sildigin icin oyle oldu
canim bende cepten giriyom bazen dogru oluyor bazen olmuyor bebegim
oysa dikkatte ediyorum ya
ama bakayim yeniden yazayim
kerevize nasil dayandin bacim ya
corbanin fena keskin bir kokusuda var
kabakla lahana yer degismis yani
kahvesiz hicbir diyete dayanamam
ben yasayamam ki diyet yapayim
beni oldun sayin gomun daha iyi
kahveme dokunmayin

Ayyy yok icemezdim ben helal olsun sana bi lahana sarmasi yerim o da etli elazig usulu o kadar baskada yiyemem hele meyve suyu gibi hic icemezdim aman bende ne nazliyim :))
Hadi insallah faydasini gorursun
aynennnnnnn
bir hamileyken tursusunu yerdim
bir turlu lahanayla aramda manevi bir bag kuramadim
iyi olmus degisiklik oldu gezdin
usumedinmi canim

kizlar hepiniz annesiniz
benim mercimek 7 ayi doldurdu ben hala adet gormuyom ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…