tual benimde aklımda betül edirnede bulabilirsem bende alacağım parası ne kadardır bilgin varmı?akrilik boya ne oluyo betül benim kız pastel hiç sevmiyo genelde kuru boya kullanıyorİkindi kahvaltisinin menusunde krep ve meyve var ama ben onlari yemyecgim, o saatte aksam yemegi yesem cok mu erken olur diye dusunup yazmistim
O saatte ayran icecegim sonra eve gidince 7 gibi aksam yemegimi yiyecegim
Pro ekstra uyelik gibi. Ne avantaji var tam bilmiyorum ama parali sanirsam.
Valla bende de cikmiyor niye oluyor bilmiyorum ama hos degil gercekten:))
Sonradan yazmissin zaten bence de boya vs daha zevkli
Ben bu sene tual aldirdim velilere akrilik boya firca fln
Tuale resim yaptik bayildilar hepsi
Ben yokum:)
Ben 2 gunde bir anca yaparim
Bazen 3 gunde bir fln
bilgisayar canım bide hafta içi sabun kursuna gidiyorum bir kursa daha başlıycam ama karar veremedim 3 boyutlumu olsa yoksa kurdele öğleden sonrada açılıyormuş onama gitsem yoksa dikişe gidip kendime bişeyler mi diksem bilemiyorumne kursuna gidiyorsun gülcincigim? arada sirada esler böyle seyler yapabiliyor.keske hep öyle anlayisli olsalar degil mi?
tual benimde aklımda betül edirnede bulabilirsem bende alacağım parası ne kadardır bilgin varmı?akrilik boya ne oluyo betül benim kız pastel hiç sevmiyo genelde kuru boya kullanıyor
tamam canım zaten bende gaza geliyimde veriyim şu kiloları diyorum betül tartım bozuldu yenisini aldım 1 kilo fazla tartıyo ne yapacam şimdi
bilgisayar canım bide hafta içi sabun kursuna gidiyorum bir kursa daha başlıycam ama karar veremedim 3 boyutlumu olsa yoksa kurdele öğleden sonrada açılıyormuş onama gitsem yoksa dikişe gidip kendime bişeyler mi diksem bilemiyorum
sizinde fikirlerinizi bekliyorum ama 3 boyutlu çok zor
saol canım bakalım geçmiş olacak mı
bakalım resim malzemeleri almaya karar verdim hafta sonu şehre ineriz palet guaj boya falan aldım yarın resim öğretmeniyle görüşmemmiz var önerisini alıyımda bide hikaye kitapları alacağım kızıma
kadriye bende leslie yapıyorum koşu bandım yok evdede spor anca öyle oluyo oğlum da küçük dışarı çıkıp şu soğukda yürüyemiyorum
kadriye yakaladım geçmişi okumamışsın şaka şaka
berilin eşi zaten diş doktoruymu dünde tedaviye gitmiş eşinin yanına ondan ağrıyo yani
kolay gelsin ebrucum
sakın deneme bile nermin gerçekten metabolizmanı bozuyo öyle diyetler kendine zarar tek diyet şok diyet ben çok çektim deneme bili hatta hemen bırak düzgün beslenmeye geç derim
duyuuuuuuyormusun beni neeeeeeeeeeeeeermin
tartıdan tartıya fark olabilir cumayı bekle bence mutlaka düzelir.kızlar çok üzgünüm çaresi neyse kaptanım eppppppprum bana söyle lütfen tartım bozuldu pili bitmiştir sandım yeni pil taktım hala çalışmıyo aman önemli değil dedim dia da satılıyordu gittim yenisini aldım tam 1 kilo fazla tarttışimdi ne yapacağım kilo alacak bişeyler yemedim ona göre
dünkü menümüde yazıyım da
sabah 1 dilim ekmek
yumurta
domates biber
akşam
şehriye çorbası
yoğurt salata
3 lt su
20 dak yürüyüş
dün kursada başladım aman eşim bir anlayış gösterdi sormayın tamam canım sen git ben çocuklara bakarım falanşok oldum yani ama anlayamadım tavrını aceba neden tepki vermedi:26:
aslinda sonuna gülücük koyacaktim.bende espri yapmistim ama anlasilmadi.
hayirli olsun nermincim.bende kabak corbasina basladim.
Yapılan İş | Süre | Harcanan kalori miktarı |
Ağırlık çalışmak | 30 dak | 135 kalori |
Paten yapmak | 15 dak | 18 kalori |
Piyano çalmak | 30 dak | 14 kalori |
Merdiven çıkmak | 15 dak | 18 kalori |
Bulaşık yıkamak | 15 dak | 6 kalori |
İp atlamak | 15 dak | 26 kalori |
Araba kullanmak | 15 dak 30 dak 1 saat | 37.5 kalori 75 kalori 150 kalori |
Dans etmek | 30 dak 1 saat | 75 kalori 150 kalori |
Bahçe işleri | 30dak | 150 kalori |
Aerobik | 30 dak 1 saat | 210 kalori 410 kalori |
Bisiklete binmek | 30 dak 1 saat | 315 kalori 630 kalori |
Kürek çekmek | 30 dak | 210 kalori |
Ayakta yapılan işler | 30 dak 1 saat | 105 kalori 210 kalori |
Eşya taşımak | 15 dak 30 dak | 120 kalori 240 kalori |
Bilgisayar kullanmak | 30 dak 1 saat | 45 kalori 90 kalori |
Duş almak | 15 dak | 37.5 kalori |
Temizlik yapmak | 15 dak 30 dak | 52.5 kalori 105 kalori |
Mutfak işleri | 30 dak 1 saat | 75 kalori 150 kalori |
Tenis oynamak | 30 dak | 117 kalori |
Uyumak | 15 dak | 21 kalori |
Televizyon seyretmek | 15 dak | 21 kalori |
Bowling oynamak | 20 dak | 117 kalori |
Yürüyüş yapmak | 20 dak | 72 kalori |
Basketbol oynamak | 30 dak | 261 kalori |
Yüzmek | 30 dak | 324 kalori |
Voleybol oynamak | 1 saat | 186 kalori |
Step yapmak | 20 dak | 114 kalori |
Golf oynamak | 1 saat | 318 kalori |
masallah canimeşim bugün hastaneye gitti 3 gün istirahat vermişler birde tekrar kontrol belinde açıklık varmış hiç eğilip bükülemiyo üstünü bile giyinemiyo nasıl edecez bilmem
kızımada bugün hediye alcam okul başlayala 50 tane kitap almıştım hepsini bitirdi yıl sonuda kızımın adına öğretmenleri resim sergisi açacaklarmış çok seviniyo her hafta resim yapıp götürüyor resim öğretmenide salı günleri çalıştırıyor çok mutlu oonun içinde bir hediye alacağım acaba yine kitapmı alsam yoksa boya falan mı alsam bilemiyorum
komur isi zor canimne güzel işte beril kış günü sıcak sıcak çorba elifinde oynasın babannesiyle yakınında biri olması ne güzel ben iki çocuğumuda yalnız büyüttüm babalarıyla bile duramıyorlar şimdi
bugün kırtasiyeye gidip bir defter alacağım yediğim içtiğim vs her şeyi yazacağım artık
kalk kalk benimde kalkmam lazım odayı dışarı atıp herşeyin yerini değiştireceğim sonra yine uğrarım benim koca bebek yoldaymış gelince yine başlar belim belim diye kovayı ben doldururum kömürü falan ben çıkarırım Allahın adaletimi ne deyim oln ona olur :26:
tamam canim yarisalim ben varimkızlar bugünden itibaren enaz 1 saat spor yapacağım hadi gelin yarışalım haftanın en çok spor yapanını bulalım sıkılaşıp direnen kiloları verelim
hadi hafiflede gelben çıkıyorum saçıma yüzüme bakım yapacağım kaşlarım falan felaket alışverişde var listede
öğlen uğrarım
yok yok gitmem canim kirarim dizimiinsan kendi düşüncelerini yazamadıktan sonra paylaşım alanının ne anlamı kalıyorki bence çok çok daha fazlasını hakediyorlar allah ıslah etsin.
neyse sen yinede başka yerlere takılma canım ayrılma buralardan başını belaya sokma sen bize lazımsın:)
allah kolaylıklar versin.
bende tanıtayım kendimi:)adım nermin 29 yaşındayım evliyim 2.5 yaşında kızım var ailemin yarısı istanbulda yarısı izmitte bende gaziantepteyim zamanla dahada iyi tanışrırz gül:)
yaş ortalaması 3 aşağı 5 yukarı zaten fazla uçuk farklar yok herhalde:)
yakıyor ortalığı havanı sevsinler:)
diş ağrısı bendede fena aslında bu hafta randevu almam lazım hava güzelken gidip geleyim iyi aklıma getirdin:)
çok geçmiş olsun.şu bel ağrısı ne fena bir şey allah şifa versin.
yok anacim dr.eve geliyor zatengecmis olsun.doktora gitseydin keske.
bekliyoruz sen iyi ol yeterSelam kızlar. Çok yoğundu buğün gelemedim. Şimdi yemeğe çıkıyorum merak etmeyin diye geldim. İnşallah öğleden sonra gelirim. Öpüyorum hepiniz
sakin yapma bir ise yaramiyorkızlar bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım şuana kadar herşey gayet iyi gidiyor ama bakalım kaç gün dayanabileceğim
sen eminsen hep bir kilo eksik hesapla derim benkızlar çok üzgünüm çaresi neyse kaptanım eppppppprum bana söyle lütfen tartım bozuldu pili bitmiştir sandım yeni pil taktım hala çalışmıyo aman önemli değil dedim dia da satılıyordu gittim yenisini aldım tam 1 kilo fazla tarttışimdi ne yapacağım kilo alacak bişeyler yemedim ona göre
dünkü menümüde yazıyım da
sabah 1 dilim ekmek
yumurta
domates biber
akşam
şehriye çorbası
yoğurt salata
3 lt su
20 dak yürüyüş
dün kursada başladım aman eşim bir anlayış gösterdi sormayın tamam canım sen git ben çocuklara bakarım falanşok oldum yani ama anlayamadım tavrını aceba neden tepki vermedi:26:
hemen tarif yaziyorsun sekeraslinda sonuna gülücük koyacaktim.bende espri yapmistim ama anlasilmadi.
hayirli olsun nermincim.bende kabak corbasina basladim.
kiz sen bu isi harbi ciddiye aldin bu haftakızlar şimdiden menümü yazıyımda liste dışına çıkmayım dedim defterimede not aldım
sabah: 1 haşlama yumurta biraz peynir 3 tane siyeh zeytin,malesef tam tahıllı ekmek bitiği için öğlene gittim aldım ama sabah kızarmış 1.5 dilim beyaz ekmek
öğle:4 yk etli kuru fasulye,1 dilim tam buğday ekmeği(ebru sözünü dinliyorum bak canım)ama akşam ekmek yemiycem artık
akşam:çorba içmek isti,yorum daha belirlemedim ne çorbası olduğunu yoğurt ve salata
spor
5 mil leslie 68 dak
10 dak sopa hareketi
250 ip atlama
bolca ev temizliği
su 3 lt
4 fincan yeşil çay
nasıl kızlar haftaya hızlı başladım sporumun hepsini tamamlamadım ama yatmadan hepsi tamam olacak
tual benimde aklımda betül edirnede bulabilirsem bende alacağım parası ne kadardır bilgin varmı?akrilik boya ne oluyo betül benim kız pastel hiç sevmiyo genelde kuru boya kullanıyor
tamam canım zaten bende gaza geliyimde veriyim şu kiloları diyorum betül tartım bozuldu yenisini aldım 1 kilo fazla tartıyo ne yapacam şimdi
bilgisayar canım bide hafta içi sabun kursuna gidiyorum bir kursa daha başlıycam ama karar veremedim 3 boyutlumu olsa yoksa kurdele öğleden sonrada açılıyormuş onama gitsem yoksa dikişe gidip kendime bişeyler mi diksem bilemiyorum
yine kimsecikler yok ortada in cin top oynuyor
amannnnnnnnnnnn oku oku bitmiyor ne yazmışsınız öyler dün zaten pazardı gerisini okumayım diyorum bişeyler kaçırıyorumhayırlı olsun ecemcim aldıkların
sen kimseye bakma inşan zayıflayınca kuş gibi hafifi oluyor
bide bana sor ebru oku oku bitmiyor
betül ben bu ikindi kahvaltısını anlamadım krep çok fazla olu meyve neysede akşam da bilmiyorum yanında yemek taşıyamazsın herhalde
kardeşimin nişanında çekilmiştik.arka planda kalmış bohçalar:)
doktorun biri özellikle bademi ama tuzsuz olarak günde bir avuç öneriyordu:)
başlığı görünce heyecanlandım bende alemsin ecemciğim niye kusura bakayım tatlım ya eklemişsin zaten:)
geçmiş olsun miden alışık olmayınca geri tepti dimi.sen yinede dikkat et.
şükür iyi geçmiş canım ya hakikaten haber alamyayınca meraklanıyor insan.bebişin kilosu falanda iyiymiş allah sağlık versin ikinizede
olabilir meyveyi fazla tüketiyorum galiba.kabak bildiğin tatlı kabak şekersiz olarak yaptım.son halimin boydan resmi yok.olunca koyacağım bakalım:)özeliikle bu haftta fazla iddialıyım bakalım cumaya neler olacak:)
kızlar bugün itibariyle lahana çorbası diyetine başlamış bulunmaktayım şuana kadar herşey gayet iyi gidiyor ama bakalım kaç gün dayanabileceğim
Cokk tesekkur ederim gulcincigim :)) ah sormaa resmen ucuyorr insan havalarda :)
Ay olsun canim benim yanlis anlama istedim bilmeyerek yapmistim :)
Ayyy nasil iciyorsun kokmuyor mu
yanlış anlamam ben öyle huyum yoktur hehe:)
çorbayı düdüklüde pişirdim blandırdan geçirdim kaşık kaşık yemyorum öyle yesem herhalde yiyemezdim bben büyük bardağa koyuyorum meyve suyu içer gibi içiyorumşu an için iyi gidiyor bakalım pes etmezsem :)
DİYETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN 3 GÜNLÜK DETOKS DİYETİ
2009-03-09 1200 yorum yaz
['DİYETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN 3 GÜNLÜK DETOKS DİYETİ' Google'da Arayın]
Diyetisyen Dilara Koçak'ın önerisi ile, 3 günlük bir detoks diyetimiz var. Bu diyet sayesinde, Vücudunuzu toksinlerden arındırarak, sağlıklı bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Detoks diyetimiz, aşağıda liste halinde verilmiştir.
1.gün
Sabah: 10 adet fındık ve 1 bardak kefir .
Ara öğün: 1 adet meyve
Öğle: Kabak çorbası (sınırsız)
Ara öğün: 10 adet fındık, 10 adet meyve
Akşam : Kabak çorbası (sınırsız)
2.gün
Sabah: 1 adet probiyotik yoğurt, 1 kaşık yulaf, 2 adet kuru kayısı (karıştırıp müsli yapabilirsiniz)
Ara öğün: 10 adet badem
Akşam : Izgara balık ve salata
3.gün
Sabah: 1 yumurta,1 grissini
Öğle: 1 tabak mercimek yemeği (etsiz), salata
Akşam : Kabak çorbası ve ızgara balık
DETOK PROGRAMINDA YENİLECEK KABAK ÇORBASININ TARİFİ ;
GEREKLİ MALZEMELER :
* 2 adet kabak
* 2 adet soğan
* 2 adet domates
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
* 2-3 diş sarımsak
* Tuz, Limon
* 1 demet nane
* 1 demet maydanoz
* 1 demet dereotu
* Pul biber, kimyon, karabiber
* 2 bardak su,
HAZIRLANIŞI : Tüm malzemeleri, blenderdan geçirin. 2 bardak su ile pişirin.
DETOKSUN KURALLARI ;
* Arınma süresi boyunca bol su içmelisiniz,
* Çay çeşitlerini sınırsız içilebilirsiniz.
* Kahve ve kafein içeren içeceklerden ve alkolden uzak durmalısınız.
* Gün içinde istediğiniz kadar salatalık, domates, biber, marul ve kereviz sapı tüketebilirsiniz.
tarif isteyenlere...
Ayyy yok icemezdim ben helal olsun sana bi lahana sarmasi yerim o da etli elazig usulu o kadar baskada yiyemem hele meyve suyu gibi hic icemezdim aman bende ne nazliyim :))
Hadi insallah faydasini gorursun[/QUOTE
lahananın yemeği sarması hepsini severim aslında ama bu lahana çorbası olayından sonra bir süre lahana görmem herhalde.
ecemciğim ben kendi kendime fazla gaz verdim inat ettim bu hafta 2 kilodan aşağı vermeyeceğim diye sıkıldım 80 lerden 70 leri görmem lazım artık yoksa lahana çorbası içilecek gibi değil aslında bir nevi işgencede diyebiliriz
keske aynisehirlerde olsaydik.devamli görüsürdük.
yürümek doguma da cok faydali.hem kolay dogum yaparsin,hemde kilo alimini azaltir.
Eminim çok eğlenceli vakit geçirmişsinizdir. Aslında bi gün hepimiz bi araya gelsek mesela süper olur. Tabi bu çok zor biliyorum.. Ben sanırım alacağım telefonunu :) ben de kim isterse numaramı seve seve veririm bu arada.
iyi geceler canım Allah rahatlık versin bol bol dinlen
bence pisman olacaksinvalla kızlar bu lahana diyetini iyi diyende var berbat diyende.ama genelde okuduklarım hep olumlu yazmışlar o da etkiliyor ister istemez.en azından 3 günü bitireyim devam edebilirsem ederim edemezsem bırakırım zaten.
canim bende cepten giriyom bazen dogru oluyor bazen olmuyor bebegimBerilcim sanirim bana bisey yazmissin ama o kadar karisikti ki gercekten anlamadim birde telefondan giriyorum yaa anlasilmiyor sanirim quote parantezlerini sildigin icin oyle oldu
kerevize nasil dayandin bacim yayanlış anlamam ben öyle huyum yoktur hehe:)
çorbayı düdüklüde pişirdim blandırdan geçirdim kaşık kaşık yemyorum öyle yesem herhalde yiyemezdim bben büyük bardağa koyuyorum meyve suyu içer gibi içiyorumşu an için iyi gidiyor bakalım pes etmezsem :)
kabakla lahana yer degismis yaniDİYETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN 3 GÜNLÜK DETOKS DİYETİ
2009-03-09 1200 yorum yaz
['DİYETİSYEN DİLARA KOÇAKTAN 3 GÜNLÜK DETOKS DİYETİ' Google'da Arayın]
Diyetisyen Dilara Koçak'ın önerisi ile, 3 günlük bir detoks diyetimiz var. Bu diyet sayesinde, Vücudunuzu toksinlerden arındırarak, sağlıklı bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Detoks diyetimiz, aşağıda liste halinde verilmiştir.
1.gün
Sabah: 10 adet fındık ve 1 bardak kefir .
Ara öğün: 10 adet fındık, 10 adet meyve
Akşam : Kabak çorbası (sınırsız)
2.gün
Sabah: 1 adet probiyotik yoğurt, 1 kaşık yulaf, 2 adet kuru kayısı (karıştırıp müsli yapabilirsiniz)
Ara öğün: 10 adet badem
Akşam : Izgara balık ve salata
3.gün
Sabah: 1 yumurta,1 grissini
Öğle: 1 tabak mercimek yemeği (etsiz), salata
Akşam : Kabak çorbası ve ızgara balık
DETOK PROGRAMINDA YENİLECEK KABAK ÇORBASININ TARİFİ ;
GEREKLİ MALZEMELER :
* 2 adet kabak
* 2 adet soğan
* 2 adet domates
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
* 2-3 diş sarımsak
* Tuz, Limon
* 1 demet nane
* 1 demet maydanoz
* 1 demet dereotu
* Pul biber, kimyon, karabiber
* 2 bardak su,
HAZIRLANIŞI : Tüm malzemeleri, blenderdan geçirin. 2 bardak su ile pişirin.
DETOKSUN KURALLARI ;
* Arınma süresi boyunca bol su içmelisiniz,
* Çay çeşitlerini sınırsız içilebilirsiniz.
* Kahve ve kafein içeren içeceklerden ve alkolden uzak durmalısınız.
* Gün içinde istediğiniz kadar salatalık, domates, biber, marul ve kereviz sapı tüketebilirsiniz.
tarif isteyenlere...
aynennnnnnnAyyy yok icemezdim ben helal olsun sana bi lahana sarmasi yerim o da etli elazig usulu o kadar baskada yiyemem hele meyve suyu gibi hic icemezdim aman bende ne nazliyim :))
Hadi insallah faydasini gorursun
iyi olmus degisiklik oldu gezdinmerhaba hanımlar ben bugun doktora gıttım merak edenlere soyleyım ...
yaktırcaktım ama bozulmus alet dondurcaz dedı onada adet donemı bıtınce gel dedı doktor... okadar dısardaydım gezdım baya dolandım geldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?