Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beril77, lafraise, aysecig+, LAydLiNe+, gurbet_dmr+, blitz86, turgay2000
ay masallah sabah sabah
kahveler nasil olsun

çıkamadım birtürlü bırakın beni işlerim var çok kaynatmayın haaaaaaaaaaaaaaaa okumayınca meraklanıyorum:82:

Durr bide oyle deniyimmm

ay masallah sabah sabah
kahveler nasil olsun

Sssss sekersizzz tabi ki

geçmiş olsun kaptanım çok yoruluyorsun sanırım pekte dinlenmeye fırsatın olmuyor.bence fırsat buldukça uzat ayaklarını dinlenmene bak bitmez bu dünyanın işi gücü...

kurslara basvuru yaptım sonra bıde hastaneye basvuru yaptım hakkımda hayırlısı...
ıskurun 40 kısı alacagı kursa 450 basvurdu bugun sokdaydım....
ve cok yorgunum basım cok agrıyo su anda........

hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah canım. 40 kişilik kadroya 450 başvuru işte türkiyenin hali ne yazıkki.

acı metobolizmayı hızlandırır aslında içebilirsen kesin faydasını görürsün canım merak etme afiyet olsun:)

patates püresi lahana çorbasının listesinde vardı zaten fazlada yemedim.cumaya ne olacak bakalım.
bu arada burada iki gündür hava günlük güneşlik onun satesinde ucundann ucundan temizlik yapayım dedim:)

güzelmiş.rengi modeli hoş görünüyor.ben örtemiyorum yıkama korkusuna benim çamaşır makinama sığmıyor çünkü elde yıkmamakta işime gelmiyor o yüzden geri kaldırdım:)

benim eşimde çok zayıfları sevmez mankenleri gördüğü zaman bunlar hiçmi yemek yemiyor şunlara bak ne kadar çirkinler farkında değiller derçok zayıf değilde kendine yakışacağın bildiğin kiloda kalmalısın bence.

patatesi iki gün boyunca diyeti başarıyla uyguladığında ödül olarak veriyorlar:)
çalışmak bir yandan güzel tabi ibşallah sağlıklı bir şeklde tamamlarsın günlerini.
dünkü menümü yazınca karar verirsin gerçekten bu hafta kendimi aştım diyebilirim çok çok dikkat ettim.sonucu merak ediyorum.

yaaaa bu rahımdekı yara cok agrı yapmaya basladı ınsallah sundan bı kurtulurum.......

doktora gidecektin ne oldu gtitmedinmi.?

benim kız yüzünden benim gece uykularıda gitti.gündüz uyumayınca akşam 8 de bayılıyor bu defada gece uyanıyor uyutana kadar canım çıkıyor uyku muyku kalmıyor.herşey bana ters yani:)

Yaaa gulcin bu kalori sepetinde gunluk hesaplama yapinca baana kilo al ideal kilon 63.2 iki dyo 90 gun boyunca 2133 kalori almaliymisim :)))

boyuna göre ideal kilon o demekki ecemciğim.bence 60 sana yeterli olur diye düşünüyorum neden dersen sen zaten düğün esnası sitres falan derken fazlasıyla istemesende vereceksin.bu benim fikrim tabi:)

diyet ilk baska büyük istekle basliyor,ortalarda insani biraz daha zorluyor.sen canini sikma.en azindan kilonu koru.eminim o kilo verme istegi
tekrar gelecek.
attim bile canim sagol
tarti insani ne mutlu ediyor demi
yolda 1000 tl bulup AVM kosusturuyor gibi oluyom ben sahsen

tamam cilekli sakizim
pasta yazacam da ebru kiziyor kizlari azdirma diyor
kolay gelsin. yogun bir gün.
ay masallah sabah sabah
kahveler nasil olsun
ben sade iciyorum berilcim.

dünkü menüm
sabah:lor peynirli sahanda yumurta şekersiz çay
öğlen:1 kase sebze çorbası salata
ara:1 elma
akşamatlıcan salatası
3.5 litre su

Evet haklisin ideal kilom o ama ben hic bu kadar zayif olmamistm veee o 57 - 55 ide gormek istiyoruummmmmm 3 sene sonra zaten kilo alicam

nermincim benim esimde Allahtan zayif sevmiyor.cünkü ben hic zayif olmadim.

evin işleri beni bekliyor bulaşık yıka,yatak düzelt,çamaşır topla,,evi süpür,sil,toz al ooooo öğlene kadar ancak biter benim işim kızlar...
havada çok güzel duruma göre öğleden sonra dışarı çıkarım belki.

nermincim benim esimde Allahtan zayif sevmiyor.cünkü ben hic zayif olmadim.

Aslında cogu erkek zayıf kadın sevmiyor tabii istisnalaar haricindee

Kolayyyy gelsin sekerm :)

gıttım doktora nermıncım de malesef yakma aletlerı bozukmus bende dondurayım dedım oda ellerınde yokmus adetın bıtımınde gel yakalım dedı ama ben baska ahstaneye gıtmeye karar verdım adet bıtımınde...

erkekleri gözleri ne görürse ona alışıyor sanırım ya da kıskandıkları için de söylüyor olabilirler :)

valla nermın benım esım cok sevmıyo kıloyu kendısıde zayıf ya burnumdan getırdı bu kılolara dusene kadar ....
klasık benım adam ıste sızde tanıyonuz artık aksı....

Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.

menüm
sabah:1 dilim tam bugday ekmegi,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi ,1 dilim ekmek
ara:1 elma,biraz patlamis misir yagsiz ve tuzsuz
aksam:kabak corbasi,yogurt
2lt su,3 bardak yesilcay
yaklasik 2,5saat yürüyüs
gercekten yoruldum.

Afiyet olsun canım menün ve yürüyüşün güzel olmuş. İnşallah bu cuma güzel bir sonuç alırız senden.

Kepekli kraker haricinde gayet güzel bir menü. Diyet bisküvi ve bu tür hazır gıdaların tüketilmesi bence sakıncalı. Afiyet olsun canım.

ınanırmısınız borek cok ıcıme verdı keske yemeseydım suyu buara da bugun 2 lt ıctım.....
3 bardakda yesıl cay.....
Bu sana ders olsun canım. Kaçamak yapmazsın bidaha. O kadar emek ver uğraş sonra bir dilim börek gelsin silsin süpürsün herşeyi dimi ama.

Dün banada öyle oldu canım delirdim sinirden. Alıntılar başka bide yazdığın cevaplarda gidiyor sinir oluyosun. Ben inat ettim yeniden cevapladım hepsini

Gulcincim su an kac kiloyum gercekten bilmiyorum tartilmiyorum moralim bozulacak bu hafta guzel bi sonuc alamayacagimi biliyorum cuma gunu sizinle birlikte ogrenicem

Aaaaaa ama böyle düşünüp olumsuz etkilemeyin vücudunuzu. Düşünce gücü çok önemli. Lütfen olumsuz düşünce istemiyorum hiç kimseden. Kadriye sende öyle. Yavaş veriyorum diye şartlandırma kendini. Bak ne güzel gidiyor o zaman kilolar.

bugün yine sabun kursundaydım limon ve portakal yaptım yeni yaptıklarımıda eklerim
ebru görünüyor alıntı rekoru kıracak bekliyorum

Oku oku bitmiyor canım yaaaaaa azıcık uzak kalmaya gelmiyor burdan

yani sabrin sonu selamet insallah.

yanlis anlamadiysam,listeye aliniyorum bu hafta galiba.insallah kilo vermis olurum da takimimiza yararim olur.

Evet canım yanlış anlamadın. İnşallah listedesin. Bu arada ilk defa yarışıyorsun dimi cuma yarışmalarında?

Ne demek canım rica ederiz. Nereye gidiyorsun bu arada? Kapımız her zaman açık sana

ebrum ıskurun kursları hem gunluk 20 tl verıyolar hemde ıs ogretıp sertıfıka verıyolar ama aramadılar bu saatten sonrada aramazlar sanırım cunku aksama haber gelecektı...

Hayırlısı olsun canım hakkında. Sen çabala mutlaka karşına iyi bir fırsat çıkacaktır. Pes etme

Tatlım sanırım sende kabızlık sorunu var. Bende de vardı o problem diyetten önce. Sonra kaptanımız Hilal'in önerisiyle kurtuldum bu sorundan hemde kökünden. Hamile olduğum halde hiç sorunum yok allaha şükür. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsun. Bir süre bunu dene olmazsa süt deneyebilirsin yine aynı şekilde. Ama su kesinlikle işe yarıyor. Bide tuvalete gittiğinde acele etme otur ve bekle. Bi süre sonra kendiliğinde yoluna giriyor.

Biz zaten bunu çok uyguladık canım. Ve gerçekten çok işe yrıyor. Biz sana anlatmadan maşallahın var işe yarar bilgileri çıkartıyorsun ortaya.

Ayyy ben bugün burdan hiic cıkmamısım mesajlarımı sayınca farkettimmm inanamadım ben pek geveze olmusum :)) cıkıyorum yarın son sınavımm kızlarrrr iyi geceler yarın görüsürüzzzzz :))

Ne güzel ne güzel demek ki kaptanın cadılık yapmasına gerek yokmuş buraya gelmen için

Yaşasııııııııın benim de artık bi kilo cetvelim var :))))))))))))))))))))))))) Herkese benden bi dilimmmmmmm past.. şaka şaka tam buğday ekmeği

Çok güzel olmuş canım. O çizelge sona doğru yaklaştıkça dahada mutlu olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…