Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün bir yerde, kilo verme sürecinde gece 00:00-02:00 arasında uykuda olmanın ve genel olarak iyi bir uyku düzenine sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu dinledim. Çünkü biz uyurken de vücudumuz kalori harcıyor, ve özellikle söylediğim saatlerde uykuda olmak çok önemli. Artık dikkat edicem buna inşallah, sizin de aklınızda bulunsun canlarım.

saolasın adasım ınanıyorum basaracagız ben azım ettım bu sene yenılıkler benımle tum dosatlarımla olsun ınsallah....

cıddımı uyku duzenı bılıyodum ama saatt aralıgıda ıyıymıs bende dıkkat etcem bundan sonra ozaman.....

Bende ac uyumak icin uyuyabilecegm en gec saatte uyuyorum ki hem daha cok kalori yakıp aksam yemegiyle uyku saatini daha da uzatmak icin :)

Bende onları begenmistim yakından bakıncada gidiyormusun?

Su icemiyorum bugün en fazla 3 4 bardak içmişimdir ama 5 bardak yesil cay ictim menüme ek olarak

Son düzenleme:
Eda Taşpınar ın fizigine bayılıyorum gercekten tass gibi o bacaklarrr ama ailesinin resmini görmüstüm ailecek uzun bacaklı ve zayıflar

Ayyy ben bugün burdan hiic cıkmamısım mesajlarımı sayınca farkettimmm inanamadım ben pek geveze olmusum :)) cıkıyorum yarın son sınavımm kızlarrrr iyi geceler yarın görüsürüzzzzz :))

Son düzenleme:
Yaşasııııııııın benim de artık bi kilo cetvelim var :))))))))))))))))))))))))) Herkese benden bi dilimmmmmmm past.. şaka şaka tam buğday ekmeği

Bende ac uyumak icin uyuyabilecegm en gec saatte uyuyorum ki hem daha cok kalori yakıp aksam yemegiyle uyku saatini daha da uzatmak icin :)

Akşam yemeğini en geç 6buçuk 7 gibi yediğimizi düşünürsek 00:00 da uyumak çok ideal bence. Bu bilgiyi sevdim ben, sen de dikkate al oldu mu balım uyuyosun sanırım iyi geceler

Aşağıda adını gördüm ecem yine çıkamadın dmi :) bana da öyle oluyor ama bu sefer kesin çıkmam lazım, uyumadan yapmam gereken bikaç bşy de var saat 12 olmadan yatağa gireym. Hepinize hayırlı geceler diliyorum, Allah'a emanet olun canlarım

Yine çıkamadım yine çıkamadım, mesaj sayımı yanlışlıkla eceme göndermişim sonra tuğbaya göndermeye çalıştım, 10 dk da bir mesaj atabilirsin dedi bana kk :) Bekliyorum mecburen.. Buraya da yazym ama belki tuğba görmez çıkmıştır diye mesaj da atıcam. Mesaj sayım bugün 19. Aferin bana

Komşumuzla birlikte yarım saat dışarda yürüycektik bu sabah. Dün hava çok güzel olunca karar verdik, ama şimdi bozmuş yağmur yağıyor ve acayip bi rüzgâr var çıkamadık yani.. Evde bişeyler yaparım artık. Hepinize günaydınlaarrr bu arada

Çok güzel olmuşsun :))

Hahaha tesekkurlerrrr sekerimmmm

Zaten bende okula gitmem evde olurum hava gunluk guneslik olur ben okula gderim hava yagmurlu olurr ooooffff

Aslında sen pahalı diyince aklıma bi eminönüde gidip bakmak geldi yarın bi olsunda..
bide oraya bak bakalım ecem belki daha güzellerinide bulursun

uyku çok önemli canım düzenli uyku çok daha da önemli saat 12-3 arası vucüt kendini yeniliyo kilo güzellik sağlık için bu saatlerde uyumalıyız
hem ben epey oluyo bi dr dan duymuştum televizyon seyretmek yerine uyusak daha da çok kalori yakılır demişti aklımda kalmış
Ayyy ben bugün burdan hiic cıkmamısım mesajlarımı sayınca farkettimmm inanamadım ben pek geveze olmusum :)) cıkıyorum yarın son sınavımm kızlarrrr iyi geceler yarın görüsürüzzzzz :))
başarılar ecem

Yaşasııııııııın benim de artık bi kilo cetvelim var :))))))))))))))))))))))))) Herkese benden bi dilimmmmmmm past.. şaka şaka tam buğday ekmeği
ayartma bizi tuğba maşallah kilo çizelgenide yapıştırmışsın ben bugün yine değiştireceğim 300 gr daha vermişim yarında veririm inşallah hep beraber
Kızlaaaaar nasıl olmusuuummmmm :))) ???
çizelgen çok güzel olmuş ecem

günaydın edirnede dünden beri sel seli götürüyor

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları İnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiiiBugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt

günaydın kızlar biliyorsunuz regliyim tartımda 1 kğ fazla tartıyor ama ona rağmen sabah tartı beni sevindirdi

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları İnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiiiBugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt
günaydın ebru nasılsın
azmimin zaferi direncim kırıldı tartı değişikliği olmasaydı şimdi60.7 olacaktı listeye böyle not alalım başlangıç kiloma 1 kğ ekleniyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…