kızlar mrbb....lafraise senin kilon gözüme çarptı...acaba nasıl verdiğini anlatabilir misin? uzun zamandır mı diyettesin
gör kuzucuğum içinde kalmasın :) evlenince alırsın 5 ini geri alırsın sonra korumaya geçersin
istisnalar kaideyi bozmazmış.ben erkek olsam meryem uzerli gibi bir hatun derdim yani:)
sağol şekerim ayrılabilirsem sizden gidicem.
Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım menün ve yürüyüşün güzel olmuş. İnşallah bu cuma güzel bir sonuç alırız senden.
Kepekli kraker haricinde gayet güzel bir menü. Diyet bisküvi ve bu tür hazır gıdaların tüketilmesi bence sakıncalı. Afiyet olsun canım.
Bu sana ders olsun canım. Kaçamak yapmazsın bidaha. O kadar emek ver uğraş sonra bir dilim börek gelsin silsin süpürsün herşeyi dimi ama.
Dün banada öyle oldu canım delirdim sinirden. Alıntılar başka bide yazdığın cevaplarda gidiyor sinir oluyosun. Ben inat ettim yeniden cevapladım hepsini
Aaaaaa ama böyle düşünüp olumsuz etkilemeyin vücudunuzu. Düşünce gücü çok önemli. Lütfen olumsuz düşünce istemiyorum hiç kimseden. Kadriye sende öyle. Yavaş veriyorum diye şartlandırma kendini. Bak ne güzel gidiyor o zaman kilolar.
Oku oku bitmiyor canım yaaaaaa azıcık uzak kalmaya gelmiyor burdan
Evet canım yanlış anlamadın. İnşallah listedesin. Bu arada ilk defa yarışıyorsun dimi cuma yarışmalarında?
Ne demek canım rica ederiz. Nereye gidiyorsun bu arada? Kapımız her zaman açık sana
Hayırlısı olsun canım hakkında. Sen çabala mutlaka karşına iyi bir fırsat çıkacaktır. Pes etme
Tatlım sanırım sende kabızlık sorunu var. Bende de vardı o problem diyetten önce. Sonra kaptanımız Hilal'in önerisiyle kurtuldum bu sorundan hemde kökünden. Hamile olduğum halde hiç sorunum yok allaha şükür. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsun. Bir süre bunu dene olmazsa süt deneyebilirsin yine aynı şekilde. Ama su kesinlikle işe yarıyor. Bide tuvalete gittiğinde acele etme otur ve bekle. Bi süre sonra kendiliğinde yoluna giriyor.
Biz zaten bunu çok uyguladık canım. Ve gerçekten çok işe yrıyor. Biz sana anlatmadan maşallahın var işe yarar bilgileri çıkartıyorsun ortaya.
Ne güzel ne güzel demek ki kaptanın cadılık yapmasına gerek yokmuş buraya gelmen için
Çok güzel olmuş canım. O çizelge sona doğru yaklaştıkça dahada mutlu olacaksın.
Merhaba canım, tabiii anlatırım :) 4 aylık süre zarfında verdim simdi 5. ayıma girdim ve sanıyorum subat 15 16 gibi hedef kiloma ulasabilicem
İlk zamanlarda normalde her zaman yediklerimi azalttım diyete özel biseyler yapmadım yemeklerimi yemek kasıgıyla koydum. Doymadan kalktım sofradan her seferinde.. Hee kacamak yapıp yine kilo verdigim haftamda oldu ama dengeledim. Sonra bi dönem diyetimi cok sıkılastırdım neredeyse gün icerisinde dogru dürüst bisey yemedim normalde ara ögün olacakları ben ögün yaptım bi meyveyle bi ögünümü gecistirdim. Bu zamanlarda bana cok kızdılar ama metabolizmam bunu gerektiriyodu zaten bi süre sonra vücudunu iyice tanıyosun.. Kilo vermem duraksar gibi oldu 3. Ayda o zamanda yükleme yaptım yani 2 gün deli gibi yedim herseyden yedim 2 gün sonrada kaldıgım yerden devam ettim ama bunu 1 kere yaptım faydasınıda gördüm vücudum sasırdı ve kilo vermeye devam etti
Simdide sabah 1 yumurta yeterli oluyo ögle bizim grup spesyalimiz pul biberli naaneli yogurt tüketiyorum aksamda 3 yemek kasıgından fazla yemek yemiyorum bol bol yesil cay tüketiyorum :) vee 5.30 en gec 6 dan sonra birsey yemiyorumm
Umarım bi yerlerde bi faydam olur :)
oldu bile cnm...tşkler......
[sıze=3]günaydın arkadaslar ben bu bilgisayardan çıkınca beni hatırla da desem giremiyorum nedendir anlamadım dün yine giremedim mesaj sayım 8 di yazamadım.
Dün biliyorsunuz akşamüstü ve aksam acılı lahana çorbası içtim akşam ne güzel hafif geçti derken bir de hafta 600,700 gr vermişken 500 gr da fazla çıktım basa döndüm yani olayı çözemedim sebep lahana çorbası mı yoksa bu hafta hep kas calıştım dün de öyle hani kas çoğalınca kilo çok görünürmüş ondan mı,neyse lahana çorbasının sırrını çözmek için bugün de içicem acı macı zorla,kilo aldırırsa bir daha ağzıma sürmem ben de tartıya yakın içeyim demiştim faydası olsun diye bakalım yarın ne olacak...
Geçmi,şi bir okuyup geleyim bu hafta 76 ları görmeyi planlıyordum çok mutsuzum[/sıze]
Günaydın arkadaslar ben bu bilgisayardan çıkınca beni hatırla da desem giremiyorum nedendir anlamadım dün yine giremedim mesaj sayım 8 di yazamadım.
Dün biliyorsunuz akşamüstü ve aksam acılı lahana çorbası içtim akşam ne güzel hafif geçti derken bir de hafta içi 600,700 gr vermişken 500 gr da fazla çıktım basa döndüm yani olayı çözemedim sebep lahana çorbası mı yoksa bu hafta hep kas calıştım dün de öyle hani kas çoğalınca kilo çok görünürmüş ondan mı,neyse lahana çorbasının sırrını çözmek için bugün de içicem acı macı zorla,kilo aldırırsa bir daha ağzıma sürmem ben de tartıya yakın içeyim demiştim faydası olsun diye bakalım yarın ne olacak...
Geçmi,şi bir okuyup geleyim bu hafta 76 ları görmeyi planlıyordum çok mutsuzum
Buara ustumde acayıp aclık hıssı var sankı dunyayı yesem doymıcam....
canım lahana corbası dıyetıne basladın demı sen..
Ben 1 hafta yapmıstım onu ve guzel verdırmıstı yalan degıl sonrasındada almadım ....
Sana acaba ters bı etkımı yaptı kı...
üGünaydın 13. takımın çıtır hatunlarıİnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiii Bugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt
günaydın kızlar biliyorsunuz regliyim tartımda 1 kğ fazla tartıyor ama ona rağmen sabah tartı beni sevindirdiEki Görüntüle 607583
günaydın günaydın günaydııııııın:)
günaydin canlar.
gunaydın hanımlar........
aşağıda herkesin ismini görüyorum ama çıkmak zorundayım işlerim çok var yazsam çarşaf gibi dökülür buralara
enerjiğim,dinamiğim temizlik yapacağım yemek yapacağım,çocuğu yıkayacağım,bulaşıkda yıkayacağım,öğleden sonra hem doğum günü partisine söz hiçbirşey yemeyeceğim hemde kursa sabun yapmaya sevgililer gününe kalp çalışmaya gideceğim
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorumben çıkıyorum görüşürüz kızlar
evin işleri beni bekliyor bulaşık yıka,yatak düzelt,çamaşır topla,,evi süpür,sil,toz al ooooo öğlene kadar ancak biter benim işim kızlar...
havada çok güzel duruma göre öğleden sonra dışarı çıkarım belki.
Komşumuzla birlikte yarım saat dışarda yürüycektik bu sabah. Dün hava çok güzel olunca karar verdik, ama şimdi bozmuş yağmur yağıyor ve acayip bi rüzgâr varçıkamadık yani.. Evde bişeyler yaparım artık. Hepinize günaydınlaarrr bu arada
günaydın kızlar biliyorsunuz regliyim tartımda 1 kğ fazla tartıyor ama ona rağmen sabah tartı beni sevindirdiEki Görüntüle 607583 günaydın ebru nasılsın
azmimin zaferi direncim kırıldı tartı değişikliği olmasaydı şimdi60.7 olacaktı listeye böyle not alalım başlangıç kiloma 1 kğ ekleniyormuş sanırım
gunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alinti yapmadim hepsi yine karisir ortaya bir karisik salata cikar diye
ama okudum
kaptannnnnnnnnnnnnnnnnnnn 4.gercekten dusunuyorummmmm
ama hemen degil
dunun mesajlari kime kizlar bilen varmi
ebru bu kalori sepeti formunu çok beğendim hesapladım hazirana kadar günlük 1100 cal alırsam hedefime ulaşabileceğim herşeyin farkınada varıyorum hem yazıp bide not alıyorum tavsiye ettiğin için teşekkür edrim çok işime yaradı
tartıdaki sonuçları gördükçe dahada azimlendim 59 lu rakamları görünce 1 gün kendime izin vereceğim diyordum artık 55 li rakamları görünce 1 gün kendime izin vereceğim
gunaydin bebegim mesajlarimi yolladim simdi
seni boyle hevesli gormek ne guzel
benim tum motivasyonum kayboluyor sanirim
eski gibi dincte hissetmiyorum kendimi
eskiden diyet yapmak sanki dpoinkli gibi enerjik ve neseli yapiyordu beni
ama yoldan sapmaktan korkar hale geldim simdi
haraketim bile azaldi
bu agri beni soguttu herseyden
inasllah tartilarda grup ortalamasina zararim olmaz
Yaaa gulcin bu kalori sepetinde gunluk hesaplama yapinca baana kilo al ideal kilon 63.2 iki dyo 90 gun boyunca 2133 kalori almaliymisim :)))
aşağıda herkesin ismini görüyorum ama çıkmak zorundayım işlerim çok var yazsam çarşaf gibi dökülür buralara
enerjiğim,dinamiğim temizlik yapacağım yemek yapacağım,çocuğu yıkayacağım,bulaşıkda yıkayacağım,öğleden sonra hem doğum günü partisine söz hiçbirşey yemeyeceğim hemde kursa sabun yapmaya sevgililer gününe kalp çalışmaya gideceğim
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorumben çıkıyorum görüşürüz kızlar
geçmiş olsun kaptanım çok yoruluyorsun sanırım pekte dinlenmeye fırsatın olmuyor.bence fırsat buldukça uzat ayaklarını dinlenmene bak bitmez bu dünyanın işi gücü...
benim eşimde çok zayıfları sevmez mankenleri gördüğü zaman bunlar hiçmi yemek yemiyor şunlara bak ne kadar çirkinler farkında değiller derçok zayıf değilde kendine yakışacağın bildiğin kiloda kalmalısın bence.
patatesi iki gün boyunca diyeti başarıyla uyguladığında ödül olarak veriyorlar:)
çalışmak bir yandan güzel tabi ibşallah sağlıklı bir şeklde tamamlarsın günlerini.
dünkü menümü yazınca karar verirsin gerçekten bu hafta kendimi aştım diyebilirim çok çok dikkat ettim.sonucu merak ediyorum.
:)
dünkü menüm
sabah:lor peynirli sahanda yumurta şekersiz çay
öğlen:1 kase sebze çorbası salata
ara:1 elma
akşamatlıcan salatası
3.5 litre su
Evet haklisin ideal kilom o ama ben hic bu kadar zayif olmamistm veee o 57 - 55 ide gormek istiyoruummmmmm3 sene sonra zaten kilo alicam
kızlar mrbb....lafraise senin kilon gözüme çarptı...acaba nasıl verdiğini anlatabilir misin? uzun zamandır mı diyettesin
benim abim ve erkek kardesim zayif seviyor mesela.yengemin neredeyse iki kati gibiyim:)Aslında cogu erkek zayıf kadın sevmiyor tabii istisnalaar haricindee
Kolayyyy gelsin sekerm :)
yine de biz evlenince kilo alirsin demeyelim.bir tanidigimin 5 cocugu var ve o 36 beden maasallah. bazilari kilo almiyor.gör kuzucuğum içinde kalmasın :) evlenince alırsın 5 ini geri alırsın sonra korumaya geçersin
ben evlendigimde de zayif degildim.o zaman diyete basladigimda esim istememisti.arkadaslarimda beni böyle güzel buluyor.ama ben biraz daha zayif olmak istiyorum.erkekleri gözleri ne görürse ona alışıyor sanırımya da kıskandıkları için de söylüyor olabilirler :)
bu cuma ilk haftam olacak .insallah iyi bir sonuyla baslarim.Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım menün ve yürüyüşün güzel olmuş. İnşallah bu cuma güzel bir sonuç alırız senden.
Kepekli kraker haricinde gayet güzel bir menü. Diyet bisküvi ve bu tür hazır gıdaların tüketilmesi bence sakıncalı. Afiyet olsun canım.
Bu sana ders olsun canım. Kaçamak yapmazsın bidaha. O kadar emek ver uğraş sonra bir dilim börek gelsin silsin süpürsün herşeyi dimi ama.
Dün banada öyle oldu canım delirdim sinirden. Alıntılar başka bide yazdığın cevaplarda gidiyor sinir oluyosun. Ben inat ettim yeniden cevapladım hepsini
Aaaaaa ama böyle düşünüp olumsuz etkilemeyin vücudunuzu. Düşünce gücü çok önemli. Lütfen olumsuz düşünce istemiyorum hiç kimseden. Kadriye sende öyle. Yavaş veriyorum diye şartlandırma kendini. Bak ne güzel gidiyor o zaman kilolar.
Oku oku bitmiyor canım yaaaaaa azıcık uzak kalmaya gelmiyor burdan
Evet canım yanlış anlamadın. İnşallah listedesin. Bu arada ilk defa yarışıyorsun dimi cuma yarışmalarında?
Ne demek canım rica ederiz. Nereye gidiyorsun bu arada? Kapımız her zaman açık sana
Hayırlısı olsun canım hakkında. Sen çabala mutlaka karşına iyi bir fırsat çıkacaktır. Pes etme
Tatlım sanırım sende kabızlık sorunu var. Bende de vardı o problem diyetten önce. Sonra kaptanımız Hilal'in önerisiyle kurtuldum bu sorundan hemde kökünden. Hamile olduğum halde hiç sorunum yok allaha şükür. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsun. Bir süre bunu dene olmazsa süt deneyebilirsin yine aynı şekilde. Ama su kesinlikle işe yarıyor. Bide tuvalete gittiğinde acele etme otur ve bekle. Bi süre sonra kendiliğinde yoluna giriyor.
Biz zaten bunu çok uyguladık canım. Ve gerçekten çok işe yrıyor. Biz sana anlatmadan maşallahın var işe yarar bilgileri çıkartıyorsun ortaya.
Ne güzel ne güzel demek ki kaptanın cadılık yapmasına gerek yokmuş buraya gelmen için
Çok güzel olmuş canım. O çizelge sona doğru yaklaştıkça dahada mutlu olacaksın.
Günaydın arkadaslar ben bu bilgisayardan çıkınca beni hatırla da desem giremiyorum nedendir anlamadım dün yine giremedim mesaj sayım 8 di yazamadım.
Dün biliyorsunuz akşamüstü ve aksam acılı lahana çorbası içtim akşam ne güzel hafif geçti derken bir de hafta içi 600,700 gr vermişken 500 gr da fazla çıktım basa döndüm yani olayı çözemedim sebep lahana çorbası mı yoksa bu hafta hep kas calıştım dün de öyle hani kas çoğalınca kilo çok görünürmüş ondan mı,neyse lahana çorbasının sırrını çözmek için bugün de içicem acı macı zorla,kilo aldırırsa bir daha ağzıma sürmem ben de tartıya yakın içeyim demiştim faydası olsun diye bakalım yarın ne olacak...
Geçmi,şi bir okuyup geleyim bu hafta 76 ları görmeyi planlıyordum çok mutsuzum
Ne güzel bence al eline şemsiyeyi güzelce giyin yine yürü daha etkili olacaktır.
İyiyim canım teşekkürler. Merak etme canım kurallarda yazıyor durum zaten. Sorun yok. Tebrik ederim
Allah gönlüne göre versin canım o zaman. Bence bekleme sen başla çalışmalara ancak olur.
Ne demek canım rica ederim. İşe yaradıysa ne mutlu bize
Beril silkelen ve kendine gel canım. Sen ve motivasyonunu kaybetmek ikisi yan yana hiç hoş durmuyor.
Bu arada kızlar bu cuma herkese takım içi bir orti kurası çekeceğiz. Herkes ortisine sahip çıkacak. Balaım haftaya hangi ortiler takım içi birinci olacak.
Canım bizim ideal kilomuz 63. Ama dedim ya daha önce ben 50 kiloda çok hoş bir hatundum.Yani 55 te çok kötü görüneceğini sanmıyorum.
Maşallah maşallahBana bile yansıdı senin enerjin
Sorma Nermin'cim ev köşe bucak temizlik istiyor ama akşam eve gidince hiç bişeye halim kalmıyor. Ama bi şekilde yapmam lazım. Yoksa daha kötü oluyor. Cuma günü inşallah güzel bir sonuç gelcek senden. Artık haftaya kesin 7 li rakamları göreceğiz inşallah.
Bu arada kandırmayalım lütfen kendimizi. Çok zayıf olanı kimse sevmez ama ideal kilosunda olan kadın bence her erkeğin hoşuna gideri Cık cık hadi bakim diyete devam
Menün çok güzel Nermin. Afiyet olsun. Bence sen haftasonları köye gidiyorsun yaaaa orda daha çok dikkat et. Evdeyken menülerin hep güzel oluyor.
Gör gör içinde kalmasın.
Hoşgeldin canım, sanırım 5. takımdaydın dimi ?
benim abim ve erkek kardesim zayif seviyor mesela.yengemin neredeyse iki kati gibiyim:)
yine de biz evlenince kilo alirsin demeyelim.bir tanidigimin 5 cocugu var ve o 36 beden maasallah. bazilari kilo almiyor.
ben evlendigimde de zayif degildim.o zaman diyete basladigimda esim istememisti.arkadaslarimda beni böyle güzel buluyor.ama ben biraz daha zayif olmak istiyorum.
bu cuma ilk haftam olacak .insallah iyi bir sonuyla baslarim.
Ne güzel bence al eline şemsiyeyi güzelce giyin yine yürü daha etkili olacaktır.
İyiyim canım teşekkürler. Merak etme canım kurallarda yazıyor durum zaten. Sorun yok. Tebrik ederim
Allah gönlüne göre versin canım o zaman. Bence bekleme sen başla çalışmalara ancak olur.
Ne demek canım rica ederim. İşe yaradıysa ne mutlu bize
Beril silkelen ve kendine gel canım. Sen ve motivasyonunu kaybetmek ikisi yan yana hiç hoş durmuyor.
Bu arada kızlar bu cuma herkese takım içi bir orti kurası çekeceğiz. Herkes ortisine sahip çıkacak. Balaım haftaya hangi ortiler takım içi birinci olacak.
Canım bizim ideal kilomuz 63. Ama dedim ya daha önce ben 50 kiloda çok hoş bir hatundum.Yani 55 te çok kötü görüneceğini sanmıyorum.
Maşallah maşallahBana bile yansıdı senin enerjin
Sorma Nermin'cim ev köşe bucak temizlik istiyor ama akşam eve gidince hiç bişeye halim kalmıyor. Ama bi şekilde yapmam lazım. Yoksa daha kötü oluyor. Cuma günü inşallah güzel bir sonuç gelcek senden. Artık haftaya kesin 7 li rakamları göreceğiz inşallah.
Bu arada kandırmayalım lütfen kendimizi. Çok zayıf olanı kimse sevmez ama ideal kilosunda olan kadın bence her erkeğin hoşuna gideri Cık cık hadi bakim diyete devam
Menün çok güzel Nermin. Afiyet olsun. Bence sen haftasonları köye gidiyorsun yaaaa orda daha çok dikkat et. Evdeyken menülerin hep güzel oluyor.
Gör gör içinde kalmasın.
Hoşgeldin canım, sanırım 5. takımdaydın dimi ?
benim abim ve erkek kardesim zayif seviyor mesela.yengemin neredeyse iki kati gibiyim:)
yine de biz evlenince kilo alirsin demeyelim.bir tanidigimin 5 cocugu var ve o 36 beden maasallah. bazilari kilo almiyor.
ben evlendigimde de zayif degildim.o zaman diyete basladigimda esim istememisti.arkadaslarimda beni böyle güzel buluyor.ama ben biraz daha zayif olmak istiyorum.
bu cuma ilk haftam olacak .insallah iyi bir sonuyla baslarim.
kolay gelsin sana işin zor ebrucuğum gerçi son aya kadar yapabildiğn kadar iş yapabilirsin sonra iyice ağırlaırsın zaten.
ben evimde mutluyum hehe:)evet köye gidince sapıtıyorum birazinşallah böyle devam ederde haftaya görrüm şu 7 yi:)
benim eltimin biri de 4 çocuk doğurmuş maşalahı var kız gibi abim yanında hecin devesi gibi kalıyor hehe:) 36 değilde 40 yeterde artar bile bana allahtan daha ne isteyiym
güzel sonuç alacağından eminim canım bu haftada 13.takımın haftası olacak inşalalh bütün haftalar biziiiim:)
insallah canim.kolay gelsin sana işin zor ebrucuğum gerçi son aya kadar yapabildiğn kadar iş yapabilirsin sonra iyice ağırlaırsın zaten.
ben evimde mutluyum hehe:)evet köye gidince sapıtıyorum birazinşallah böyle devam ederde haftaya görrüm şu 7 yi:)
benim eltimin biri de 4 çocuk doğurmuş maşalahı var kız gibi abim yanında hecin devesi gibi kalıyor hehe:) 36 değilde 40 yeterde artar bile bana allahtan daha ne isteyiym
güzel sonuç alacağından eminim canım bu haftada 13.takımın haftası olacak inşalalh bütün haftalar biziiiim:)
Ben haric :18::18::18:
Yokk aslında böyle düsünmüyorum kilo verdim kilo verdim kilo verdim kilo verdim veriyorum vericem :)
ben haric :18::18::18:
Yokk aslında böyle düsünmüyorum kilo verdim kilo verdim kilo verdim kilo verdim veriyorum vericem :)
insallah canim.
daha bir gün var.hem sen son günlerde bayagi dikkat ettin ecem.bende vermissindir.
ecem cok guldum ...
40 gun aynı seyı soyle olurmus derler ya onun hesap....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?