Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar mrbb....lafraise senin kilon gözüme çarptı...acaba nasıl verdiğini anlatabilir misin? uzun zamandır mı diyettesin

Merhaba canım, tabiii anlatırım :) 4 aylık süre zarfında verdim simdi 5. ayıma girdim ve sanıyorum subat 15 16 gibi hedef kiloma ulasabilicem
İlk zamanlarda normalde her zaman yediklerimi azalttım diyete özel biseyler yapmadım yemeklerimi yemek kasıgıyla koydum. Doymadan kalktım sofradan her seferinde.. Hee kacamak yapıp yine kilo verdigim haftamda oldu ama dengeledim. Sonra bi dönem diyetimi cok sıkılastırdım neredeyse gün icerisinde dogru dürüst bisey yemedim normalde ara ögün olacakları ben ögün yaptım bi meyveyle bi ögünümü gecistirdim. Bu zamanlarda bana cok kızdılar ama metabolizmam bunu gerektiriyodu zaten bi süre sonra vücudunu iyice tanıyosun.. Kilo vermem duraksar gibi oldu 3. Ayda o zamanda yükleme yaptım yani 2 gün deli gibi yedim herseyden yedim 2 gün sonrada kaldıgım yerden devam ettim ama bunu 1 kere yaptım faydasınıda gördüm vücudum sasırdı ve kilo vermeye devam etti
Simdide sabah 1 yumurta yeterli oluyo ögle bizim grup spesyalimiz pul biberli naaneli yogurt tüketiyorum aksamda 3 yemek kasıgından fazla yemek yemiyorum bol bol yesil cay tüketiyorum :) vee 5.30 en gec 6 dan sonra birsey yemiyorumm
Umarım bi yerlerde bi faydam olur :)

gör kuzucuğum içinde kalmasın :) evlenince alırsın 5 ini geri alırsın sonra korumaya geçersin

Bizim Kerem zayıf ona kilo aldırcam diyee alırım kesindee 5 ten fazla olmasın hahaahahah :))

istisnalar kaideyi bozmazmış.ben erkek olsam meryem uzerli gibi bir hatun derdim yani:)
sağol şekerim ayrılabilirsem sizden gidicem.

Ayyyy evettttt tas gibi kadın :) elidorun reklamına sacları koyu renk boyamıssss yaaaa gözlerimi alamadım o bu sac rengiyle kalsınn koyu renk daha coookk yakısıyooo cünkü hahaha :))

Evetttt o kadar sinirlendim ki bi daha alıntı yapmadımmm kapandıgında sadece cevaplaya tıklamam kalmıstı sadece

Ben bu takımınnn ciddi ve sadık bir üyesiyim mesaj sayılarını göndermeyenleri bile özel mesajla uyardımm hahahaha bende cadıyım sanırım :)))

Kabızlık sıkıntısını bu haftaaa bende yasıyorummm..

Sen nasıl oldun?

Son düzenleme:

oldu bile cnm...tşkler......

Günaydın arkadaslar ben bu bilgisayardan çıkınca beni hatırla da desem giremiyorum nedendir anlamadım dün yine giremedim mesaj sayım 8 di yazamadım.

Dün biliyorsunuz akşamüstü ve aksam acılı lahana çorbası içtim akşam ne güzel hafif geçti derken bir de hafta içi 600,700 gr vermişken 500 gr da fazla çıktım basa döndüm yani olayı çözemedim sebep lahana çorbası mı yoksa bu hafta hep kas calıştım dün de öyle hani kas çoğalınca kilo çok görünürmüş ondan mı,neyse lahana çorbasının sırrını çözmek için bugün de içicem acı macı zorla,kilo aldırırsa bir daha ağzıma sürmem ben de tartıya yakın içeyim demiştim faydası olsun diye bakalım yarın ne olacak...

Geçmi,şi bir okuyup geleyim bu hafta 76 ları görmeyi planlıyordum çok mutsuzum

Son düzenleme:

canım lahana corbası dıyetıne basladın demı sen..
Ben 1 hafta yapmıstım onu ve guzel verdırmıstı yalan degıl sonrasındada almadım ....
Sana acaba ters bı etkımı yaptı kı...

bence lahana ile alakalı değil canım yaptığın sporla alakalı olabilir bugün spor yapma bence çorbayı iç bugünde yarın değişir mutlaka boşa üzülme bence:)

Buara ustumde acayıp aclık hıssı var sankı dunyayı yesem doymıcam....

tarçın lı bir şeyler ye ya da iç hemen açlığını keser yoğurt veya sütde dene:)

canım lahana corbası dıyetıne basladın demı sen..
Ben 1 hafta yapmıstım onu ve guzel verdırmıstı yalan degıl sonrasındada almadım ....
Sana acaba ters bı etkımı yaptı kı...

bencede çok etkili bir formul başarabilene ve sonrasında da dizginlemeye etkisi oluyor:)

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları İnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiiiBugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt
ü

Günaydııınnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar biliyorsunuz regliyim tartımda 1 kğ fazla tartıyor ama ona rağmen sabah tartı beni sevindirdiEki Görüntüle 607583

süperrrr gülçin tebriklerrrr

günaydın günaydın günaydııııııın:)

günaydınnnnn

günaydin canlar.

günaydıınnnnnn

gunaydın hanımlar........

günaydııınnnnnn

hadi kolay gelsin o zaman...

sana da kolay gelsiiinnnn

haklısınız gülçin ve tuğba bugün spora gitmeyeyim bari...

bu arada mesaj yazmak benim için eziyet hala her cevapta gülçinin esinin hastalıgından baslayan alıntılar çıkıyor sil babam sil yoruluyorum hızımı düşürüyor bu olay.

Ne güzel bence al eline şemsiyeyi güzelce giyin yine yürü daha etkili olacaktır.

İyiyim canım teşekkürler. Merak etme canım kurallarda yazıyor durum zaten. Sorun yok. Tebrik ederim

gunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alinti yapmadim hepsi yine karisir ortaya bir karisik salata cikar diye
ama okudum

kaptannnnnnnnnnnnnnnnnnnn 4.gercekten dusunuyorummmmm
ama hemen degil

dunun mesajlari kime kizlar bilen varmi

Allah gönlüne göre versin canım o zaman. Bence bekleme sen başla çalışmalara ancak olur.

Ne demek canım rica ederim. İşe yaradıysa ne mutlu bize

Beril silkelen ve kendine gel canım. Sen ve motivasyonunu kaybetmek ikisi yan yana hiç hoş durmuyor.

Bu arada kızlar bu cuma herkese takım içi bir orti kurası çekeceğiz. Herkes ortisine sahip çıkacak. Balaım haftaya hangi ortiler takım içi birinci olacak.

Yaaa gulcin bu kalori sepetinde gunluk hesaplama yapinca baana kilo al ideal kilon 63.2 iki dyo 90 gun boyunca 2133 kalori almaliymisim :)))

Canım bizim ideal kilomuz 63. Ama dedim ya daha önce ben 50 kiloda çok hoş bir hatundum. Yani 55 te çok kötü görüneceğini sanmıyorum.

Maşallah maşallah Bana bile yansıdı senin enerjin

Sorma Nermin'cim ev köşe bucak temizlik istiyor ama akşam eve gidince hiç bişeye halim kalmıyor. Ama bi şekilde yapmam lazım. Yoksa daha kötü oluyor. Cuma günü inşallah güzel bir sonuç gelcek senden. Artık haftaya kesin 7 li rakamları göreceğiz inşallah.

Bu arada kandırmayalım lütfen kendimizi. Çok zayıf olanı kimse sevmez ama ideal kilosunda olan kadın bence her erkeğin hoşuna gideri Cık cık hadi bakim diyete devam

dünkü menüm
sabah:lor peynirli sahanda yumurta şekersiz çay
öğlen:1 kase sebze çorbası salata
ara:1 elma
akşamatlıcan salatası
3.5 litre su

Menün çok güzel Nermin. Afiyet olsun. Bence sen haftasonları köye gidiyorsun yaaaa orda daha çok dikkat et. Evdeyken menülerin hep güzel oluyor.

Evet haklisin ideal kilom o ama ben hic bu kadar zayif olmamistm veee o 57 - 55 ide gormek istiyoruummmmmm 3 sene sonra zaten kilo alicam

Gör gör içinde kalmasın.

kızlar mrbb....lafraise senin kilon gözüme çarptı...acaba nasıl verdiğini anlatabilir misin? uzun zamandır mı diyettesin

Hoşgeldin canım, sanırım 5. takımdaydın dimi ?

Aslında cogu erkek zayıf kadın sevmiyor tabii istisnalaar haricindee

Kolayyyy gelsin sekerm :)
benim abim ve erkek kardesim zayif seviyor mesela.yengemin neredeyse iki kati gibiyim:)

gör kuzucuğum içinde kalmasın :) evlenince alırsın 5 ini geri alırsın sonra korumaya geçersin
yine de biz evlenince kilo alirsin demeyelim.bir tanidigimin 5 cocugu var ve o 36 beden maasallah. bazilari kilo almiyor.

erkekleri gözleri ne görürse ona alışıyor sanırım ya da kıskandıkları için de söylüyor olabilirler :)
ben evlendigimde de zayif degildim.o zaman diyete basladigimda esim istememisti.arkadaslarimda beni böyle güzel buluyor.ama ben biraz daha zayif olmak istiyorum.
bu cuma ilk haftam olacak .insallah iyi bir sonuyla baslarim.

sen karamsarliga kapilip,diyetini bozma.bazen farkedebiliyor.o yüzden hergün tartilmayin diyorlar.insallah yarin kilo vermis olarak gelirsin.

kolay gelsin sana işin zor ebrucuğum gerçi son aya kadar yapabildiğn kadar iş yapabilirsin sonra iyice ağırlaırsın zaten.
ben evimde mutluyum hehe:)evet köye gidince sapıtıyorum biraz inşallah böyle devam ederde haftaya görrüm şu 7 yi:)

benim eltimin biri de 4 çocuk doğurmuş maşalahı var kız gibi abim yanında hecin devesi gibi kalıyor hehe:) 36 değilde 40 yeterde artar bile bana allahtan daha ne isteyiym
güzel sonuç alacağından eminim canım bu haftada 13.takımın haftası olacak inşalalh bütün haftalar biziiiim:)

Kesinlikle 55 te kötü görünmeyecegiimmmmmmmmmmmm :)
Ooo cok heyecanlı ortüm kim olacak acabaaaaaaaa :)
Balık etli idealdir hahahaah :)) bknz su anki ben :)))

Dogrudur zayıf sevenlerde vaaar tabikii ama geneli zayıff sevmiyoo :))

Ben haric :18::18::18:

Yokk aslında böyle düsünmüyorum kilo verdim kilo verdim kilo verdim kilo verdim veriyorum vericem :)

insallah canim.
Ben haric :18::18::18:

Yokk aslında böyle düsünmüyorum kilo verdim kilo verdim kilo verdim kilo verdim veriyorum vericem :)

daha bir gün var.hem sen son günlerde bayagi dikkat ettin ecem.bende vermissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…