Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen bi ara bu yöntemi denedim oldu Bu da düşünce gücünün bi sonucu diye düşünüyorum :))))

Hep söylüyorum beril bitanesin diye bidaha söyliyimmi :) bitanesin ya hep böyle neşeli ve azimli ol..

sende benim canimsin arkadasim
bak buda sana:54
su an kendimi : boyle dinamik hissediyorum
ev isini hallediyim gelirim
unutmayin beni ve sevildinizi

sizi seviyorum o kadar ulennnnnnnnnnn

kolay gelsin tatlımm

Ecem de demiş beni unutmayın diye, şimdi ben de çıkıcam 2-3 saat sonra tekrar gelirim, beni de unutmayın bari Allah'a emanet olun hepiniz..

evet güzel fikirmiş ama bu yakın kilolular ile olsa yol arkadaslıgı daha uzun olur

takim arkadasligi bu olsa gerek.diyetimize zihin gücünü de ekliyoruz.hep beraber zayifliyoruz.

süpersiniz ne diyeyim..

Ebrucum bilgisayarım 2,3 aylık virüs yok ama alıntıladığım seyler diğer cevapta görünmemeli, ama hepsi sayfa sayfa çıkıyor mesaj atabildiğim zaman yönetime sorucam artık

Bu arada sormustun unuttum canım diplomamda ekonomist yazıyor gercekten de iktisatlıyımdır kaliteli uygun seylere bayılırım,benim işim bankada hazırdı mezun olunca ama esim izin vermedi evimin kadını,çocuklarımın anası oldummmneyse kısmet her sey ne yapalım....

Tartı konusunda da haklısınız ama su on küsür kiloyu aldıktan sonra takıntı oldu galiba tartılmak ama daha az tartılıcam insallah....

Son düzenleme:
Kim demis canim ecem spor yapmaz diyeee o her gun otobuse gec kalir maratona katilmis gibi kosar ustune bilegini burkar yine aldirmazzz kosar o otobusu yakalaaaaaarr :)
Kendimi su an sampiyon gibi hissediyorummm :)

Kim demis canim ecem spor yapmaz diyeee o her gun otobuse gec kalir maratona katilmis gibi kosar ustune bilegini burkar yine aldirmazzz kosar o otobusu yakalaaaaaarr :)

sen bu otobüslere zmanında yetşiemiyorusn herhalde bize laf yetiştirecem diye:) inşalalh ayağından bir şey yoktur.
geçen televizyonda gösterdi kızn biri servisi kaçırmış peşinden koşarken düştü otobüsçü farketmedi otobüsün altında kaldıydı ne fena allah korusun aman dikkat kızlar zmanında gidin acele etmeden.

gulum ben senden bu hafta cok umitliyim
yarin bir atak yapacaksin gibi
kissssssssss ayana bir sey oldumu
sicsgi sicsgins hissetmezsin bak dikkat et

burda kim laf yaristiracak anacim

kimsecikler kalmamış neyse kızlar bana müsade biraz kızımla oynayayım sonra akşam yemeği malum.hepinize iyi akşamlar yarın güzel haberlerle birlikte olmak dileğiyle:)

Berilcim pozitif düşünce gücü diyorsun sanırım ama zaten dün geçen haftaki kiloma geri döndüm nerdeyse bu hafta benden hayır yok ama sabaha 500 gr versem fena olmaz :))

benimde regl yaklasti.kendimi zor tutuoytum.canim tatli istiyor ya...

Hahahhaah verdim verdim verdim verdim :)))) offf sorma benim bi nisam videomm var ki masallaaaahhh tosun tosunnnn :) kollar lömp lömp oynadıkca sallanıyooo hahahah bide profesyonel kamerada nolurummmm kim bilir :)

Ahaahahahaha tugbaaaaaaa cok güldümmmm vallaaa amiiinnnnnnnnnnn sifasııı sanada bulasssınn :))

beni görseler nenem senden zayif derler heralde.ben zayifta olsam katilmam öyle programlara...[/QUOTE]

Hahahahahaha aynı ben :)

Evet zihin gücüyle kasıgı büküyolar neden kilo verilmesinn :))

Oohooooo kilo almadaaa bireysel 1.lik acık ara bendeee olurdu :)[/QUOTE]

Hem eve yetisiyorsun,hem buraya maasallah.

neden spor yapmasin ecem?sonuc olarak bir amac ugruna kosuyorsun :)

dünkü menüm
sabah:lor peynirli sahanda yumurta şekersiz çay
öğlen:1 kase sebze çorbası salata
ara:1 elma
akşamatlıcan salatası
3.5 litre su
afiyet olsun nermin güzel olmuş

kolay gelsin bacım senin işinde pek çokmuş benim ki gibi

valla nermın benım esım cok sevmıyo kıloyu kendısıde zayıf ya burnumdan getırdı bu kılolara dusene kadar ....
klasık benım adam ıste sızde tanıyonuz artık aksı....
benimkide hiç sevmez kilolu kadın bana ne diypor yazıyım da gülün önce gögüslerin giriyor yarım saat sonra sen yarım saat sonra popon giriyor diyor deli ediyor beni

Buara ustumde acayıp aclık hıssı var sankı dunyayı yesem doymıcam....
banada aynısı oluyo tarçın çubuğu al çıtır çıtoır ıssır ye geçiyor

saol ebrucum teşekkürler inşallah yarına daha iyi sonuçlar alacağım

59 kiloda balık etliysen sende artık ecem ne deyim

Offf starda soframız var tatlı yapıyolar deliricemm
izleme kız o programları

hahaha:) süpersin ya tuğba.kız şemsiyenin üzeirndende atla 55,55,55 diye diye bizden peşinden dolanalım darısı başıma darısı başıma diye

zayıflama telkini var müzik atmıştım ben mp3e aklıma getirdin faydası oluyo araştırmak isteyen varsa zayıflama telkini yazarsa google amcaya çıkar

Hahahhaah verdim verdim verdim verdim :)))) offf sorma benim bi nisam videomm var ki masallaaaahhh tosun tosunnnn :) kollar lömp lömp oynadıkca sallanıyooo hahahah bide profesyonel kamerada nolurummmm kim bilir :)

Ahaahahahaha tugbaaaaaaa cok güldümmmm vallaaa amiiinnnnnnnnnnn sifasııı sanada bulasssınn :))

beni görseler nenem senden zayif derler heralde.ben zayifta olsam katilmam öyle programlara...[/QUOTE]izlemede katılmada zaten yemek yemek aklımıza gelmesin

Oohooooo kilo almadaaa bireysel 1.lik acık ara bendeee olurdu :)[/QUOTE]ben zihin gücüne çok inanıyorum

bizde seni seviyoruz uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

evet güzel fikirmiş ama bu yakın kilolular ile olsa yol arkadaslıgı daha uzun olur

Benim kilom hepinizinkinden uzak ama merak etmeyin ben hepinizden uzun kalacağım için burda sorun yok

Geçmiş olsun canım ya :\ Çok bişy yoktur umarım?

bu ortilik nasil eslesecek
kilo mu baz alinacak
yoksa herhangi biriyle haftalik kac kilo verme yarisi gibi birseymi olacak

Hayır canım. Tamamen şans olacak. Küçük kağıtlara hepinizin ismini yazacağım. Hatta birazdan vaktim olursa yapayım hemen. Karıştırıp karıştırıp atacağım ortaya hatta çekebilirsem kameraya çekeyim. Kim kimin şansına çıkarsa yani. Bir süre sonra takıma yeni katılanlar oldukça duruma göre değişiklik yapabiliriz. Zaten haftalık kilo vermeler hesaplanırken yine yüzde hesabı yapılacak. Kilonun çok yada az olması önemli değil yani.

Teşekkürler canım soruma cevap verdiğin için. Bende sana soracaktım sana yazdım cevap vermedin diye Önemli olan senin bu şekilde de mutlu olman. Eşinin maaşı yetiyorsa hiç sorun yok. Ama ben hep eğer imkan varsa daha iyi şartlarda yaşanılması taraftarıyım. Ama tartı konusunda kızacağım dedim hepinize. Lütfen bırakın bu takıntıları. Cumadan cumaya tartılın. Sürpriz olsun hem. Hemde motivasyonunuz hep taze kalsın.

Dikkat et canım yaaa kendine inşallah bişey yoktur ayağında.

izlemede katılmada zaten yemek yemek aklımıza gelmesin

Oohooooo kilo almadaaa bireysel 1.lik acık ara bendeee olurdu :)[/QUOTE]ben zihin gücüne çok inanıyorum

bizde seni seviyoruz uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeen[/QUOTE]

gulcın kız senınkıyle benımkı aynı galıba... seın adamı benım adamla carpalım belkı tam bı normal adam cıkar ortaya.....

Benim kilom hepinizinkinden uzak ama merak etmeyin ben hepinizden uzun kalacağım için burda sorun yok

Geçmiş olsun canım ya :\ Çok bişy yoktur umarım?

Ben takıma ilk geldiğimde takımın en kilolusuydum Tuğba'cım sonra mezun olurken herşey değişmişti. Zaten senin için güzel planlarım var, uzun kalacaksın yaaa

Ben yemek yemeye gidiyorum, öptüm sizii

Afiyet olsun canım. Ben bugün çok erken kapattım yemek meselesini. 17:30 gibi bitirdim.

Kadriye'cim sana bişey sormuştum hala cevabını alamadım. Daha önce yarıştınmı bir şekilde cuma yarışmalarında yoksa bu ilk katılışın mı?

menum
sabah corba ıctım tarhana bıraz kırıklık varda

arada kıvı elma mandalına

oglen yıne koca kase tarhana corbası ama 1 tam bugday ekmegıyle bu

ara 6 badem

aksam 1 kase kuru fasulye yogurt

2 lt su 3 bardak yesıl cay...

Birisi yine alıntıları karıştırdı, kızlar alıntı yaparken düzeltin yoksa hep öyle gidecek

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. İnşallah yarında güzel bir sonuç alırsın. Gerçi kaçamağın vardı bu hafta ama eritmişsindir inşallah.

hadı gorusuruz kızlar ben sohbete gıtcem gelınce yazmaya calısırım yıne
bugunde msj lar bana gondermeyı unutmayın yarın sabah paylascam.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…