Kızlaaaar ben kactımmmm 14.05 otobüsüne yetisiceeeeeemm okuldan sonra azıcık gezer gelirim beni unutmayıngelecekteki ortimeeeee selamlarrr :)))
Aynen bi ara bu yöntemi denedim olduBu da düşünce gücünün bi sonucu diye düşünüyorum :))))
Hep söylüyorum beril bitanesin diyebidaha söyliyimmi :) bitanesin ya hep böyle neşeli ve azimli ol..
sende benim canimsin arkadasim
bak buda sana:54
su an kendimi :boyle dinamik hissediyorum
ev isini hallediyim gelirim
unutmayin beni ve sevildinizi
sizi seviyorum o kadar ulennnnnnnnnnn
Tatlım yani hepimizin bi ortağı olucak, zayıflama sürecinde birbirimize bireysel olarak daha fazla destek olucaz. Şahsen ortim belli olunca ben onun numarasını da alırım, irtibatı sağlamlaştırırım süper işler başarırızAllah'ın izniyle yani..
takim arkadasligi bu olsa gerek.diyetimize zihin gücünü de ekliyoruz.hep beraber zayifliyoruz.
Kim demis canim ecem spor yapmaz diyeee o her gun otobuse gec kalir maratona katilmis gibi kosar ustune bilegini burkar yine aldirmazzz kosar o otobusu yakalaaaaaarr :)
Kendimi su an sampiyon gibi hissediyorummm :)
gulum ben senden bu hafta cok umitliyim
evet güzel fikirmiş ama bu yakın kilolular ile olsa yol arkadaslıgı daha uzun olur
süpersiniz ne diyeyim..
Ebrucum bilgisayarım 2,3 aylık virüs yok ama alıntıladığım seyler diğer cevapta görünmemeli, ama hepsi sayfa sayfa çıkıyor mesaj atabildiğim zaman yönetime sorucam artık
Bu arada sormustun unuttum canım diplomamda ekonomist yazıyor gercekten de iktisatlıyımdır kaliteli uygun seylere bayılırım,benim işim bankada hazırdı mezun olunca ama esim izin vermedi evimin kadını,çocuklarımın anası oldummmneyse kısmet her sey ne yapalım....
Tartı konusunda da haklısınız ama su on küsür kiloyu aldıktan sonra takıntı oldu galiba tartılmak ama daha az tartılıcam insallah....
kissssssssss ayana bir sey oldumuKim demis canim ecem spor yapmaz diyeee o her gun otobuse gec kalir maratona katilmis gibi kosar ustune bilegini burkar yine aldirmazzz kosar o otobusu yakalaaaaaarr :)
sen bu otobüslere zmanında yetşiemiyorusn herhalde bize laf yetiştirecem diye:) inşalalh ayağından bir şey yoktur.
geçen televizyonda gösterdi kızn biri servisi kaçırmış peşinden koşarken düştü otobüsçü farketmedi otobüsün altında kaldıydı ne fena allah korusun aman dikkat kızlar zmanında gidin acele etmeden.
benimde regl yaklasti.kendimi zor tutuoytum.canim tatli istiyor ya...Oyle zateeen tadı tatlı olan hersey aslında vücudumuz icin zehirdir :) fakat; :) regl dönemim yaklasıyor bi dahaki hafta icin farklı birrrr telkin bulmalıyım
sende 44B yi bekliyomuş gibi yap ;48H ye bin tersini yap bence senin işler ters gidiyor sende tersten git bakalım belki işe yarar
kapat güzelim kanalı bak kanal d de bana ne güysem yakışır var aç onları 34-36 beden kız yarışıyor hala kilolu diyorlar ya rabbim biz çıksak kameraya sığmayız herhalde
Hem eve yetisiyorsun,hem buraya maasallah.sende benim canimsin arkadasim
Kim demis canim ecem spor yapmaz diyeee o her gun otobuse gec kalir maratona katilmis gibi kosar ustune bilegini burkar yine aldirmazzz kosar o otobusu yakalaaaaaarr :)
afiyet olsun nermin güzel olmuşdünkü menüm
sabah:lor peynirli sahanda yumurta şekersiz çay
öğlen:1 kase sebze çorbası salata
ara:1 elma
akşamatlıcan salatası
3.5 litre su
kolay gelsin bacım senin işinde pek çokmuş benim ki gibievin işleri beni bekliyor bulaşık yıka,yatak düzelt,çamaşır topla,,evi süpür,sil,toz al ooooo öğlene kadar ancak biter benim işim kızlar...
havada çok güzel duruma göre öğleden sonra dışarı çıkarım belki.
benimkide hiç sevmez kilolu kadın bana ne diypor yazıyım da gülün önce gögüslerin giriyor yarım saat sonra sen yarım saat sonra popon giriyor diyor deli ediyor benivalla nermın benım esım cok sevmıyo kıloyu kendısıde zayıf ya burnumdan getırdı bu kılolara dusene kadar ....
klasık benım adam ıste sızde tanıyonuz artık aksı....
banada aynısı oluyo tarçın çubuğu al çıtır çıtoır ıssır ye geçiyorBuara ustumde acayıp aclık hıssı var sankı dunyayı yesem doymıcam....
saol ebrucum teşekkürler inşallah yarına daha iyi sonuçlar alacağımNe güzel bence al eline şemsiyeyi güzelce giyin yine yürü daha etkili olacaktır.
İyiyim canım teşekkürler. Merak etme canım kurallarda yazıyor durum zaten. Sorun yok. Tebrik ederim
Allah gönlüne göre versin canım o zaman. Bence bekleme sen başla çalışmalara ancak olur.
Ne demek canım rica ederim. İşe yaradıysa ne mutlu bize
Beril silkelen ve kendine gel canım. Sen ve motivasyonunu kaybetmek ikisi yan yana hiç hoş durmuyor.
Bu arada kızlar bu cuma herkese takım içi bir orti kurası çekeceğiz. Herkes ortisine sahip çıkacak. Balaım haftaya hangi ortiler takım içi birinci olacak.
Canım bizim ideal kilomuz 63. Ama dedim ya daha önce ben 50 kiloda çok hoş bir hatundum.Yani 55 te çok kötü görüneceğini sanmıyorum.
Maşallah maşallahBana bile yansıdı senin enerjin
Sorma Nermin'cim ev köşe bucak temizlik istiyor ama akşam eve gidince hiç bişeye halim kalmıyor. Ama bi şekilde yapmam lazım. Yoksa daha kötü oluyor. Cuma günü inşallah güzel bir sonuç gelcek senden. Artık haftaya kesin 7 li rakamları göreceğiz inşallah.
Bu arada kandırmayalım lütfen kendimizi. Çok zayıf olanı kimse sevmez ama ideal kilosunda olan kadın bence her erkeğin hoşuna gideri Cık cık hadi bakim diyete devam
Menün çok güzel Nermin. Afiyet olsun. Bence sen haftasonları köye gidiyorsun yaaaa orda daha çok dikkat et. Evdeyken menülerin hep güzel oluyor.
Gör gör içinde kalmasın.
Hoşgeldin canım, sanırım 5. takımdaydın dimi ?
59 kiloda balık etliysen sende artık ecem ne deyimKesinlikle 55 te kötü görünmeyecegiimmmmmmmmmmmm :)
Ooo cok heyecanlı ortüm kim olacak acabaaaaaaaa :)
Balık etli idealdir hahahaah :)) bknz su anki ben :)))
Dogrudur zayıf sevenlerde vaaar tabikii ama geneli zayıff sevmiyoo :))
izleme kız o programlarıOfff starda soframız var tatlı yapıyolar deliricemm
hahaha:) süpersin ya tuğba.kız şemsiyenin üzeirndende atla 55,55,55 diye diye bizden peşinden dolanalım darısı başıma darısı başıma diye
zayıflama telkini var müzik atmıştım ben mp3e aklıma getirdin faydası oluyo araştırmak isteyen varsa zayıflama telkini yazarsa google amcaya çıkarOyle zateeen tadı tatlı olan hersey aslında vücudumuz icin zehirdir :) fakat; :) regl dönemim yaklasıyor bi dahaki hafta icin farklı birrrr telkin bulmalıyım
sende 44B yi bekliyomuş gibi yap ;48H ye bin tersini yap bence senin işler ters gidiyor sende tersten git bakalım belki işe yarar
kapat güzelim kanalı bak kanal d de bana ne güysem yakışır var aç onları 34-36 beden kız yarışıyor hala kilolu diyorlar ya rabbim biz çıksak kameraya sığmayız herhaldeası oluyo
bizde seni seviyoruz uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeensende benim canimsin arkadasim
evet güzel fikirmiş ama bu yakın kilolular ile olsa yol arkadaslıgı daha uzun olur
bu ortilik nasil eslesecek
kilo mu baz alinacak
yoksa herhangi biriyle haftalik kac kilo verme yarisi gibi birseymi olacak
süpersiniz ne diyeyim..
Ebrucum bilgisayarım 2,3 aylık virüs yok ama alıntıladığım seyler diğer cevapta görünmemeli, ama hepsi sayfa sayfa çıkıyor mesaj atabildiğim zaman yönetime sorucam artık
Bu arada sormustun unuttum canım diplomamda ekonomist yazıyor gercekten de iktisatlıyımdır kaliteli uygun seylere bayılırım,benim işim bankada hazırdı mezun olunca ama esim izin vermedi evimin kadını,çocuklarımın anası oldummmneyse kısmet her sey ne yapalım....
Tartı konusunda da haklısınız ama su on küsür kiloyu aldıktan sonra takıntı oldu galiba tartılmak ama daha az tartılıcam insallah....
izlemede katılmada zaten yemek yemek aklımıza gelmesinafiyet olsun nermin güzel olmuş
kolay gelsin bacım senin işinde pek çokmuş benim ki gibi
benimkide hiç sevmez kilolu kadın bana ne diypor yazıyım da gülün önce gögüslerin giriyor yarım saat sonra sen yarım saat sonra popon giriyor diyor deli ediyor beni
banada aynısı oluyo tarçın çubuğu al çıtır çıtoır ıssır ye geçiyor
saol ebrucum teşekkürler inşallah yarına daha iyi sonuçlar alacağım
59 kiloda balık etliysen sende artık ecem ne deyim
izleme kız o programları
zayıflama telkini var müzik atmıştım ben mp3e aklıma getirdin faydası oluyo araştırmak isteyen varsa zayıflama telkini yazarsa google amcaya çıkar
Hahahhaah verdim verdim verdim verdim :)))) offf sorma benim bi nisam videomm var ki masallaaaahhh tosun tosunnnn :) kollar lömp lömp oynadıkca sallanıyooo hahahah bide profesyonel kamerada nolurummmm kim bilir :)
Ahaahahahaha tugbaaaaaaa cok güldümmmm vallaaa amiiinnnnnnnnnnn sifasııı sanada bulasssınn :))
beni görseler nenem senden zayif derler heralde.ben zayifta olsam katilmam öyle programlara...
Benim kilom hepinizinkinden uzak ama merak etmeyin ben hepinizden uzun kalacağım için burda sorun yok
Geçmiş olsun canım ya :\ Çok bişy yoktur umarım?
Ben yemek yemeye gidiyorum, öptüm sizii
menum
sabah corba ıctım tarhana bıraz kırıklık varda
arada kıvı elma mandalına
oglen yıne koca kase tarhana corbası ama 1 tam bugday ekmegıyle bu
ara 6 badem
aksam 1 kase kuru fasulye yogurt
2 lt su 3 bardak yesıl cay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?