Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bazi isimlere insan,baska isimleri daha cok yakistiriyor.olur böyle seyler.

maasallah.en önemlisi karsinda birseyler varken yememek.sen bunu basarmissin.

Basın sağolsun ecem üstüste gelmesi daha da zor...

Üstüste olması cok zor oldu cok sagol canım allah razı olsun

Afiyet olsun tatlım. Aslında öğün atlamana gönlüm hiç razı olmadı ama..

1 kerecikten bişiiii olmaz :))

Tebrikler canım gercekten cok güzel menü tam bir diyet menüsüüü inşallah güzel sonuclar bekliiyo

benim kücügüm de solak.solaklar zeki olur diyorlar ya,benimki de gercekten acayip zeki.solakliginin etkisi mi var ne.
senin menüleri görünce kendimden utaniyorum.miden kücüldü galiba.hedefe iyice yaklastin anlasilan.

Bizim Kerem de solak hemde erken dogmus inanılmaz zekidirr ama tabi ki sol elin etkisi yok sol yada sag eli calıstıran beynin sag yada sol loblarıyla alakalı :)

Aslında Kadriye cim siz pek benim gecmise tanık olmadınız hahahah :)
Ben hep böyle yiyordum son zamanlarda azıtmıstım yoksa kilo veremiyorum bu menülerle bile tas catlasın 1 kilo veririm bu hafta o bile olmayabilir metabolizmayla alakalı muhtemelen :))

kızlar şuan bilgisayar kursdundan ara verdik ordan yazıyorum eve gelince geçmişi okuyacağım
dün çok kötü geçti tansiyonum düştü yola devrildim kendimi eczanede buldum şükür şimdi çok iyiyim

gülcüm ben dün yoktum ama cuma gününkü mesaj sayım 16

hersey çok güzel olmuş tuğbacım ama akşam yemeğinde ya çorba ya balık seçmelisin böylece daha güzel olur

menüM
sabah:1 yumurta,1dilim ekmek
ögle:2 kasik et,salata
aksam:yogurt,haslanmis tavuk
3llt su,2bardak yesilcay
bugün ancak 40 dk yürüyebildim.
afiyet olsun güzel olmuş kadriye

takımı ve gülçini tebrik ediyorum..
aol canım takımıma tebrikler

geçmiş olsun derya

bu hafta ortalama 7 bin adım attım....az ama haftaya 1 adım daha artıracağım..
masallah

Sabah
1 tane suda pismis sucuk
1 catal peynir
1 tane zeytin
Yarim d ekmek

Ogle
Yok

Aksam
2 yk kiymali biberli domatesli bisey ( adini bilmiyorum )
1 d. Ekmek

1.5 lt su
3 b yesilcay

kızlar bende cok tebrık edıyorum takımı ve gulcıncımı...
bugun hep yattım beynım catlıyo hala.....

afiyet olsun menüler süper

Canlarım benim gelemedim dünden beri. Herşey çok yoğun. Allaha şükür çok iyiyim hiç bir sorun yok. Bugün minik kuşumun doğum günü. Onun için hazırlık yapıyorum. İnşallah akşama uğramaya çalışacağım. Gelemezsem merak etmeyin tamamen yoğunluktandır. Öpüyorum hepinizi

4 ayda o kadar kiloyu vermene sasmamak gerek. bu arada benim solak oglumun adi da kerem.evet beyni calistirmakla alakali.

gecmis olsun.kendine dikkat et.nazar mi degdi yoksa sana.

nice hayirli,saglikli yaslara.

Tebrikler canım gercekten cok güzel menü tam bir diyet menüsüüü inşallah güzel sonuclar bekliiyo

Saol ecemim

Aa canm cok gecmis olsun

hersey çok güzel olmuş tuğbacım ama akşam yemeğinde ya çorba ya balık seçmelisin böylece daha güzel olur

Tesekkur ederm canm cok haklisin aslinda o neden oyle oldu biliyo musun? Ben sadece 1 kase corba ve salata alicaktim. Bikac kez sordurdum corba yok dediler. Ben de o zaman balik alayim dedm. Sonra corba var dediler ben de ondan istedm ama balik da gelmis oldu. cok az yedm baliktan :)

Yeni yasi hayirli olsun minik kusunun opuyorum onu :) Hazirliklarina bak canim sen rahat rahat.

Bugün hava çoooooooooooooook güzeldi herkes benm gibi dışarılara kaçtı heralde haftaiçi hep yoğun olunuyor ya gezin dolaşın gönlünüzce canlarım :)

*Bugünkü Menüm*

Kahvaltı: 1 dilim tam b. ekmeği
1 kib. kutusu peynir
1 cherry domates
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta

--------------------------------

Öğle: 1 kase pul biberli yoğurt
Yağsız, haşlanmış tavuk

(arada 1 çikolotalı gofret :18: )

Akşam: 1 kase baharatlı yoğurt
Yağsız salata

+ Yaklaşık 2 Lt su(yatana kadar içerim daha)
+ 2 bardak yeşil çay

Hâlâ kimseckler yok :) Peki ben de gideyim. Yatmadan gelirim görüşürz yine inşallah..

şimdilik böyle...

Son düzenleme:
Anam vallahi de kimse yok :)))) Ben yatıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşürüz inşallah

geçmiş olsun berilcim acil şifalar inşallah sen diyeti bırakma o yeterr bize
menüM
sabah:1 yumurta,1dilim ekmek
ögle:2 kasik et,salata
aksam:yogurt,haslanmis tavuk
3llt su,2bardak yesilcay
bugün ancak 40 dk yürüyebildim.
afiyet olsun kadrşye

takımı ve gülçini tebrik ediyorum..
saol deryacım

bu mesajları daha öncede alıntılamışım

kızlar bende cok tebrık edıyorum takımı ve gulcıncımı...
bugun hep yattım beynım catlıyo hala.....
geçmiş olsun kendine dikkat et tuğba

yine börek gül portakal suyu meyve suyu çok zararlı hele akşam içilmemeli meyvenin kendisini yemek hava kararmadan çok daha makbul hatırlatıyım dedim gül

yeni yaşı kutlu olsun kızının ebrucum nice yıllara
4 ayda o kadar kiloyu vermene sasmamak gerek. bu arada benim solak oglumun adi da kerem.evet beyni calistirmakla alakali.

gecmis olsun.kendine dikkat et.nazar mi degdi yoksa sana.

nice hayirli,saglikli yaslara.
bilmiyorum ki ama 1 simit yedim:26: o kötü oldu erimiştir gerçi 4 saat yürümeye çocuk arabasıyla da

He bu arada ben bugün haftalık kaçamağımı yaptım, 1 tane çikolatalı gofret yedim
olmadı bu tugba daha masum seyler seç o anlarda mesela meyveli süt olabilir yanılmıyorsam dünde yarım muzla atlatmıştın çubuk tarçınlı beklemiş su çok faydalı ayrıca kahve
sana bi önerim olacak netten araştır bende var dinlemeye başlıycam yeniden zayıflama telkinleri var su sesi olan ney sesi olan var onları dinlemeni tavsiye ederim

gofret harici gayet güzel

Anam vallahi de kimse yok :)))) Ben yatıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşürüz inşallah

iyi gecelertugbacım bu arada ismim çiğdem değil gülçim

Akşam: 1 kase baharatlı yoğurt
Yağsız salata

Canım haklısın daha masum kaçamaklar yapabilirim ama dayanamadığım vazgeçemediğim tek şey çikolata benim Mesela eskiden çok fazla asitli içecek tüketirdim, asla vazgeçemem sanırdım ama şimdi bi damla bile istemiyor canım. Tek çikolata kaldı onlardan geriye İnşallah bunu da aşıcam. Daha hafif daha sağlıklı bi haftalık kaçamak bulucam kendime.

Bu arada ben senin ismini baya karıştırdım canım kaç gündür özür dilerim ama bidaha karıştırmicam söz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…