- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
bazi isimlere insan,baska isimleri daha cok yakistiriyor.olur böyle seyler.yine mi yanlış söyledimnedense bu iki isim çok birbirini çağrıştırdı bana :\ Gülçinn canım özür dilerim.
Menü harika. Özellikle su miktarı çok güzel..
Afiyet olsun çok güzel. Su ya da eğer içtiysen yeşilçayı yazmayı unutmuşsun canım heralde.
Afiyet olsun tatlım. Aslında öğün atlamana gönlüm hiç razı olmadı ama..
Herşeyde bi hayır vardır, şifa bulana kadar moralin iyice düzelicek bu gidişle
Canım öğün atlamasan? Onun dışında güzel. Tabi böreği dengelemiş sayılırsın aslında. Ben her hafta kendime sadece 1 kere kaçamak hakkı veriyorum. Onda da azcık çikolata yiyorum erken vakitlerde :)
*BUGÜNKÜ MENÜM*
Kahvaltı:
1dilim t. buğday ekmeği
1 kib. k. beyaz peynir
4 zeytin
Yarım havuç
----------------------------------
Ara: Yarım muz (evde bugün baya bi misafirler vardı, annem muzlu pasta yaptı, 2 çeşit börek, kısır, değişik değişik bikaç salata, kek vs. vardı ben sadece pastadan canım çektiği için onun yerine yarım muz yiyerek günü kaçamaksız kurtardım)
Öğle:
1 kâse pul biberli yoğurt
3-4 kaşık kadar haşlanmış tavuk
Ara yok---------------------------
Akşam: Çok az ızgarada balık
Yağsız salata
1 kâse mercimekçorbası
+Yaklaşık 2,5 Lt su
+2 bardak yeşil çay
Basın sağolsun ecem üstüste gelmesi daha da zor...
Afiyet olsun tatlım. Aslında öğün atlamana gönlüm hiç razı olmadı ama..
*BUGÜNKÜ MENÜM*
Kahvaltı:
1dilim t. buğday ekmeği
1 kib. k. beyaz peynir
4 zeytin
Yarım havuç
Ara: Yarım muz (evde bugün baya bi misafirler vardı, annem muzlu pasta yaptı, 2 çeşit börek, kısır, değişik değişik bikaç salata, kek vs. vardı ben sadece pastadan canım çektiği için onun yerine yarım muz yiyerek günü kaçamaksız kurtardım)
Öğle:
Yağsız salata
1 kâse mercimekçorbası
+Yaklaşık 2,5 Lt su
+2 bardak yeşil çay
benim kücügüm de solak.solaklar zeki olur diyorlar ya,benimki de gercekten acayip zeki.solakliginin etkisi mi var ne.
senin menüleri görünce kendimden utaniyorum.miden kücüldü galiba.hedefe iyice yaklastin anlasilan.
Betul 18-19 ocak / /
Ecem 18-19 ocak/ /
Tuğba 18-19 ocak/ /
Gul 18-19 ocak/ /
Kadriye 18-19 ocak/ /
Gulcin 18-19 ocak/ /
Derya 18-19 ocak/ /
Nermin 18-19 ocak/ /
TuğbaT.18-19 ocak/ /
Tabloyu bugün mu yayınlayacaktım ?
*BUGÜNKÜ MENÜM*
Kahvaltı:
1dilim t. buğday ekmeği
1 kib. k. beyaz peynir
4 zeytin
Yarım havuç
Öğle:
Yağsız salata
1 kâse mercimekçorbası
+Yaklaşık 2,5 Lt su
+2 bardak yeşil çay
afiyet olsun güzel olmuş kadriyemenüM
sabah:1 yumurta,1dilim ekmek
ögle:2 kasik et,salata
aksam:yogurt,haslanmis tavuk
3llt su,2bardak yesilcay
bugün ancak 40 dk yürüyebildim.
aol canım takımıma tebriklertakımı ve gülçini tebrik ediyorum..
geçmiş olsun deryabugünkü menü..
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin..
peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğünde portakal vardı ama sabah aniden rahatsızlnadım ve hepis gitti midem bulandı ve hopp.
öğlende
1 kase çorba içtim naneli limonlu
1 dilim tam buğday ekmeği..
akşam
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt..
masallahbu hafta ortalama 7 bin adım attım....az ama haftaya 1 adım daha artıracağım..
Sabah
1 tane suda pismis sucuk
1 catal peynir
1 tane zeytin
Yarim d ekmek
Ogle
Yok
Aksam
2 yk kiymali biberli domatesli bisey ( adini bilmiyorum )
1 d. Ekmek
1.5 lt su
3 b yesilcay
kızlar bende cok tebrık edıyorum takımı ve gulcıncımı...
bugun hep yattım beynım catlıyo hala.....
Arkadaslar menüm:
sabah:klasik kahvaltı diyemeyeceğim velilerleydik ev ortamıydı ama çok abartmadım normal kahvaltıdan extra dilim börek yedim
öğlen:yok
ara:1 sade türk kahvesi
akşam:somon balıklı salata, taze portakal suyu
su hale içiyorum 2 lt bitmek üzere....
4 ayda o kadar kiloyu vermene sasmamak gerek. bu arada benim solak oglumun adi da kerem.evet beyni calistirmakla alakali.Üstüste olması cok zor olducok sagol canım allah razı olsun
1 kerecikten bişiiii olmaz :))
Tebrikler canım gercekten cok güzel menü tam bir diyet menüsüüü inşallah güzel sonuclar bekliiyo
Bizim Kerem de solak hemde erken dogmus inanılmaz zekidirr ama tabi ki sol elin etkisi yok sol yada sag eli calıstıran beynin sag yada sol loblarıyla alakalı :)
Aslında Kadriye cim siz pek benim gecmise tanık olmadınız hahahah :)
Ben hep böyle yiyordum son zamanlarda azıtmıstım yoksa kilo veremiyorum bu menülerle bile tas catlasın 1 kilo veririm bu haftao bile olmayabilir metabolizmayla alakalı muhtemelen :))
gecmis olsun.kendine dikkat et.nazar mi degdi yoksa sana.kızlar şuan bilgisayar kursdundan ara verdik ordan yazıyorum eve gelince geçmişi okuyacağım
dün çok kötü geçti tansiyonum düştü yola devrildim kendimi eczanede buldum şükür şimdi çok iyiyim
nice hayirli,saglikli yaslara.Canlarım benim gelemedim dünden beri. Herşey çok yoğun. Allaha şükür çok iyiyim hiç bir sorun yok. Bugün minik kuşumun doğum günü. Onun için hazırlık yapıyorum. İnşallah akşama uğramaya çalışacağım. Gelemezsem merak etmeyin tamamen yoğunluktandır. Öpüyorum hepinizi
Tebrikler canım gercekten cok güzel menü tam bir diyet menüsüüü inşallah güzel sonuclar bekliiyo
kızlar şuan bilgisayar kursdundan ara verdik ordan yazıyorum eve gelince geçmişi okuyacağım
dün çok kötü geçti tansiyonum düştü yola devrildim kendimi eczanede buldum şükür şimdi çok iyiyim
hersey çok güzel olmuş tuğbacım ama akşam yemeğinde ya çorba ya balık seçmelisin böylece daha güzel olur
Canlarım benim gelemedim dünden beri. Herşey çok yoğun. Allaha şükür çok iyiyim hiç bir sorun yok. Bugün minik kuşumun doğum günü. Onun için hazırlık yapıyorum. İnşallah akşama uğramaya çalışacağım. Gelemezsem merak etmeyin tamamen yoğunluktandır. Öpüyorum hepinizi
Betul 18-19 ocak / /
Ecem 18-19 ocak/19/3
Tuğba 18-19 ocak/9 /
Gul 18-19 ocak/12 /3
Kadriye 18-19 ocak/16 /6
Gulcin 18-19 ocak/ 16/
Derya 18-19 ocak/ /
Nermin 18-19 ocak/ /
TuğbaT.18-19 ocak/ /
Tabloyu bugün mu yayınlayacaktım ?
geçmiş olsun berilcim acil şifalar inşallah sen diyeti bırakma o yeterr bizedun balim okul servisine binerken ayagi kaymis dusmus
kolunun uzerine dusmus ve iki yerden catlatmis
dun gec sate kadar hastanedeydik
simdi alcida iyi ama alcinin agirlina alisamadi birde sol eli kizim solak bu arada
agrisindan ziyade hic bir isini yapamiyor
elifle bir farki yok
katilimda birkac gun bulunamayacagim
lutfen mazuir gorunnnnnnnnn
firsat bulursam bilinki aninda burdayim
sizsiz lik zorrrrrrrrrrrrrr zanaat zaten
ortim gulcinim bu hafta ne olursa olsun bizim haftamiz olacak
asagidan yukari kata inip cikarak spor yapmaya calisiyom
sizleri seviyorum iyi bir hafta sonlari
afiyet olsun kadrşyemenüM
sabah:1 yumurta,1dilim ekmek
ögle:2 kasik et,salata
aksam:yogurt,haslanmis tavuk
3llt su,2bardak yesilcay
bugün ancak 40 dk yürüyebildim.
saol deryacımtakımı ve gülçini tebrik ediyorum..
bu mesajları daha öncede alıntılamışımbugünkü menü..
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin..
peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğünde portakal vardı ama sabah aniden rahatsızlnadım ve hepis gitti midem bulandı ve hopp.
öğlende
1 kase çorba içtim naneli limonlu
1 dilim tam buğday ekmeği..
akşam
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt..
geçmiş olsun kendine dikkat et tuğbakızlar bende cok tebrık edıyorum takımı ve gulcıncımı...
bugun hep yattım beynım catlıyo hala.....
yine börek gül
Arkadaslar menüm:
sabah:klasik kahvaltı diyemeyeceğim velilerleydik ev ortamıydı ama çok abartmadım normal kahvaltıdan extra dilim börek yedim
öğlen:yok
ara:1 sade türk kahvesi
akşam:somon balıklı salata, taze portakal suyu
su hale içiyorum 2 lt bitmek üzere....
yeni yaşı kutlu olsun kızının ebrucum nice yıllaraCanlarım benim gelemedim dünden beri. Herşey çok yoğun. Allaha şükür çok iyiyim hiç bir sorun yok. Bugün minik kuşumun doğum günü. Onun için hazırlık yapıyorum. İnşallah akşama uğramaya çalışacağım. Gelemezsem merak etmeyin tamamen yoğunluktandır. Öpüyorum hepinizi
bilmiyorum ki ama 1 simit yedim:26: o kötü oldu erimiştir gerçi 4 saat yürümeye çocuk arabasıyla da4 ayda o kadar kiloyu vermene sasmamak gerek. bu arada benim solak oglumun adi da kerem.evet beyni calistirmakla alakali.
gecmis olsun.kendine dikkat et.nazar mi degdi yoksa sana.
nice hayirli,saglikli yaslara.
olmadı bu tugba daha masum seyler seç o anlarda mesela meyveli süt olabilir yanılmıyorsam dünde yarım muzla atlatmıştın çubuk tarçınlı beklemiş su çok faydalı ayrıca kahveHe bu arada ben bugün haftalık kaçamağımı yaptım, 1 tane çikolatalı gofret yedim
gofret harici gayet güzel*Bugünkü Menüm*
Kahvaltı: 1 dilim tam b. ekmeği
1 kib. kutusu peynir
1 cherry domates
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
--------------------------------
Öğle: 1 kase pul biberli yoğurt
Yağsız, haşlanmış tavuk
(arada 1 çikolotalı gofret :18: )
--------------------------------
+ Yaklaşık 2 Lt su(yatana kadar içerim daha)
+ 2 bardak yeşil çay
Anam vallahi de kimse yok :)))) Ben yatıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşürüz inşallah
olmadı bu tugba daha masum seyler seç o anlarda mesela meyveli süt olabilir yanılmıyorsam dünde yarım muzla atlatmıştın çubuk tarçınlı beklemiş su çok faydalı ayrıca kahve
sana bi önerim olacak netten araştır bende var dinlemeye başlıycam yeniden zayıflama telkinleri var su sesi olan ney sesi olan var onları dinlemeni tavsiye ederim
gofret harici gayet güzel
iyi gecelertugbacım bu arada ismim çiğdem değil gülçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?