Ben atmadim kiiigüzel gelin adayları ecem ve betül mesaj sayılarını bana neden attınız güldeydi sanırım sıra geçmişi okumadım sıra banamı döndü anlamadım:)yoksa siz aşıkmısınız
Cigdem diye biri yok ki takimda:)) gulcin o :)Çiğdem bireyselde ikinci olmuştu ya onun için yazmıştım ama karıştırmışım alıntıları heralde :)
Canımm teşekkür edderim :)
Asıl ben teşekkür ederim.. Senin adına da çok sevindim üstelik. Sıkma canını her zaman bu şekilde konuşabiliriz daraldığımızda bunaldığımızda. Arkadaşlar böyle günler için de var..
Adaşım çok geçmiş olsun güzelce dinlen de bi an önce iyileş inşallah.
iyi eglenceler canim.bende biraz baliketli seviyorum.38 beden bana yeter.ahh bir insem.Gunaydinnnnn
Herkeseeee
Ben yune yoldan bildiriyorumm:) cok uykum var aslinda 4te yattim, okula gidiyor olsam cok mutsuz olurdum, bir kars surat fln.
Ama simdi iyiyimm:)) halic tarafina gidicez arkadasimla ama hava da serinmiss:))
Tugba sana da once kolay gelsin sonra da gezmede iyi eglenceler.
Kadriye kiz, biz kisa degiliz :)
Biz onlara gore daha kisa boyluyuz sadece:)
Farki anlatabildim mi:))
Hem ne demisler bodur pilic her daim daha makbuldur:)) bi zayifla istedigin gibi citi piti ele avuca sigmayan isveli cilveli bir kadincik ol:)) hos bence bunun kiloyla alakasi yok bennistedigim zaman oyleyimdir:))
Ebru su 50 kilo meselesine gelince, ben hatirliyorum senin resmini bence orda cok zayiftin. Bir daha koysana bakalim. Ecem simdi diyor ya kemiklerim cikcak fln 55 olunca oyle istiyorum diyor, bence sen de orda oylesin ama bi 5 -10 kilo arasi fln daha ideal sende gibi.
Ben soyle seviyorum hic bir yerinden hic bir fazlalik cikmiycak tasmiycak ama oyle zapzayif da olmayacak, 0 bedene yakinsin sen o resimlerde sanki ben oyle hatirliyorumm
kolay gelsin.hamile hamile zor da olur.Ben temizliğe kaçıyorum tam gaz. Arada mola verirsem uğrarım. Byeeeeeeeeeeee
gecmis olsun tugbacim.merhaba kızlar...cok hastayım ... dun aksam saat 9 30 da yattım sabaha kadar uyudum terledım ..
kalktıydım gerı yattım ama suan daha ıyım cok sukur Rabbıme....
sızlerde keyıfler nasıl.........
galiba asiklar:)güzel gelin adayları ecem ve betül mesaj sayılarını bana neden attınız güldeydi sanırım sıra geçmişi okumadım sıra banamı döndü anlamadım:)yoksa siz aşıkmısınız
Çiğdem bireyselde ikinci olmuştu ya onun için yazmıştım ama karıştırmışım alıntıları heralde :)
Canımm teşekkür edderim :)
Asıl ben teşekkür ederim.. Senin adına da çok sevindim üstelik. Sıkma canını her zaman bu şekilde konuşabiliriz daraldığımızda bunaldığımızda. Arkadaşlar böyle günler için de var..
Adaşım çok geçmiş olsun güzelce dinlen de bi an önce iyileş inşallah.
dun balim okul servisine binerken ayagi kaymis dusmus
kolunun uzerine dusmus ve iki yerden catlatmis
dun gec sate kadar hastanedeydik
simdi alcida iyi ama alcinin agirlina alisamadi birde sol eli kizim solak bu arada
agrisindan ziyade hic bir isini yapamiyor
elifle bir farki yok
katilimda birkac gun bulunamayacagim
lutfen mazuir gorunnnnnnnnn
firsat bulursam bilinki aninda burdayim
sizsiz lik zorrrrrrrrrrrrrr zanaat zaten
ortim gulcinim bu hafta ne olursa olsun bizim haftamiz olacak
asagidan yukari kata inip cikarak spor yapmaya calisiyom
gecmis olsun.yoklugun belli oluyor berilcim.
sizleri seviyorum iyi bir hafta sonlari
Ben atmadim kiii
Ama evet asigimmm :)
Cigdem diye biri yok ki takimda:)) gulcin o :)
simdi alcida iyi ama alcinin agirlina alisamadi birde sol eli kizim solak bu arada
elifle bir farki yok
Alintilayip cevapta yazdiktan sonra hepsinin bi anda yok olmasi kadar sinir bozucu bisey yok sanirim! Kizlar annemin dayisi vefat etti yarin ankaraya gidilecek benim keremle gidip gitmeyecegim belli degil gidersem buraya yazamam kizlar gitmezsem zaten burdayim yarin gece gidersek pazar gunu olmam pazarda tatil zaten haberiniz olsun
Yaprak dokumu gibi birer birer gidiyorlar once anneannem gecen ay annemin teyzesi simdi dayisi olum bu kadar yakina gelince maneviyatin hatra gelmeside ayrica kotu birsey.. Keske hep bu bilinclee yasasak yaa
Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Bu cumartesinin ilk mesajı benden gelsin, Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir haftasonu diliyorum hepimize.
Bugün yine her cumartesi olduğu gibi çok ama çok işim var. Önce temizlik yapmam lazım arkasından kızımla birlikte kütüphaneye. Ordan eşimin iş yerine sanırım arkadaşlarıyla akşama sinema ayarlayacaklar. Bugün dolu dolu bir gün olacak yien. Önce geçmişe bir bakayım kahvaltıyı hazırlarken.
merhaba kızlar...cok hastayım ... dun aksam saat 9 30 da yattım sabaha kadar uyudum terledım ..
kalktıydım gerı yattım ama suan daha ıyım cok sukur Rabbıme....
sızlerde keyıfler nasıl.........
elifle bir farki yok
menüM
sabah:1 yumurta,1dilim ekmek
ögle:2 kasik et,salata
aksam:yogurt,haslanmis tavuk
3llt su,2bardak yesilcay
bugün ancak 40 dk yürüyebildim.
bugünkü menü..
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin..
peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğünde portakal vardı ama sabah aniden rahatsızlnadım ve hepis gitti midem bulandı ve hopp.
öğlende
1 kase çorba içtim naneli limonlu
1 dilim tam buğday ekmeği..
akşam
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt..
Sabah
1 tane suda pismis sucuk
1 catal peynir
1 tane zeytin
Yarim d ekmek
Ogle
Yok
Aksam
2 yk kiymali biberli domatesli bisey ( adini bilmiyorum )
1 d. Ekmek
1.5 lt su
3 b yesilcay
sankı hastalık yaeamıs gıbı Rabbım sıfa versınde kılom 63 sımdı.....[/QUOT
ne güzel küsürat gitmiş :)
Cigdem diye biri yok ki takimda:)) gulcin o :)
menüM
sabah:1 yumurta,1dilim ekmek
ögle:2 kasik et,salata
aksam:yogurt,haslanmis tavuk
3llt su,2bardak yesilcay
bugün ancak 40 dk yürüyebildim.
bugünkü menü..
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin..
peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğünde portakal vardı ama sabah aniden rahatsızlnadım ve hepis gitti midem bulandı ve hopp.
öğlende
1 kase çorba içtim naneli limonlu
1 dilim tam buğday ekmeği..
akşam
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt..
Sabah
1 tane suda pismis sucuk
1 catal peynir
1 tane zeytin
Yarim d ekmek
Ogle
Yok
Aksam
1 d. Ekmek
1.5 lt su
3 b yesilcay
sankı hastalık yaeamıs gıbı Rabbım sıfa versınde kılom 63 sımdı.....
Arkadaslar menüm:
sabah:klasik kahvaltı diyemeyeceğim velilerleydik ev ortamıydı ama çok abartmadım normal kahvaltıdan extra dilim börek yedim
öğlen:yok
ara:1 sade türk kahvesi
akşam:somon balıklı salata, taze portakal suyu
su hale içiyorum 2 lt bitmek üzere....
benim kücügüm de solak.solaklar zeki olur diyorlar ya,benimki de gercekten acayip zeki.solakliginin etkisi mi var ne.geçmiş olsun ya zordur alçıbenim kızda solak.. oda ikinci zorluk olsa gerek..kaç gün alçılı kalacakki..sen şimdi burayı düşünme yavrucana bak hele..ama diyeti bozma spora devam..
senin menüleri görünce kendimden utaniyorum.miden kücüldü galiba.hedefe iyice yaklastin anlasilan.Sabah
1 tane suda pismis sucuk
1 catal peynir
1 tane zeytin
Yarim d ekmek
Ogle
Yok
Aksam
1 d. Ekmek
1.5 lt su
3 b yesilcay
börek fazla,onun icinde ögle yemegi yemedin sanirim.bende fazla birsey yiyince,öteki ögüné dikkat ediyorum.aksam güzel ortim.
Arkadaslar menüm:
sabah:klasik kahvaltı diyemeyeceğim velilerleydik ev ortamıydı ama çok abartmadım normal kahvaltıdan extra dilim börek yedim
öğlen:yok
ara:1 sade türk kahvesi
akşam:somon balıklı salata, taze portakal suyu
su hale içiyorum 2 lt bitmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?