- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
hormonlar degisiyor,akive irade kalmiyor o günlere dogru.Zaten canımda bisey yemek istemiyo bu hafta hastalanıcam diye ac gözlüydüm ama su an eskisi gibi hissediyorum kendimi
Yineeee birinciii yineee birinciiiyiiizzzzz tebriklerrrr kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr haftayaaa bende geliyorummm fark acıcazzzz hadiii göriyimmm biiiziiii:)
tebrikler hepimize.OLEYYYYY bu birincilikte katkım olmasa da herkesi tebrik ediyorum diyetcanlarım benim
tesekkürler.5,takimda cok iyiydi.tebrik ederim kızlar hepiniziiii:13::13: buhafta da 1.sinizzzzzzz tebrikler...
not:5. takımdan bir dost
bende takimdaki herkesi seviyorum.nede olsa takimiz.Ortiler karıştı pardon :)) hepinizi seviyorum
Teşekkür ederiim :)))
Hadi ya? süpppppppppppppppper haber buayyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah takımımaaa tü tü tü tü :))
teşekkür ederiz canım çok sağol
Cuma zayıflama Yarışmaları 292. Etap Sonuçları
(11 Ocak-18 Ocak)
Takım Dereceleri
1) 13. Takım (%1,384)
2)5. Takım (%1,382)
3)7. Takım (%0,88)
Bireysel Dereceler
1)Azerikizi (%4,21) 7. Takım
2)Ayşecig (%3,77) 13. Takım
3)dalin26 (%3,15) 5. Takım
Düzenleyen: seng Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati25
maasallah.bu azimle devam edersin insallah.kızlar çıkıyorum şimdiden yazıyorum yarın gelmiycem şehre ineceğiz
ve menümü de yanıma aldım kaçamak yapmayım diye şimdi herşeyi hazırladım
yanıma 10 tane badem 1 tane elma aldım yanındada ayran alır içerim
akşamada çorba ve salata yiyeceğim çorbamıda yaptım yeşil mercimek çorbası
yarınıda kafamda hazırladım insallah bi aksilik olmaz
allah rahmet eylesin.inna lillahi ve inna ileyhi raciun.Alintilayip cevapta yazdiktan sonra hepsinin bi anda yok olmasi kadar sinir bozucu bisey yok sanirim! Kizlar annemin dayisi vefat etti yarin ankaraya gidilecek benim keremle gidip gitmeyecegim belli degil gidersem buraya yazamam kizlar gitmezsem zaten burdayim yarin gece gidersek pazar gunu olmam pazarda tatil zaten haberiniz olsun
Yaprak dokumu gibi birer birer gidiyorlar once anneannem gecen ay annemin teyzesi simdi dayisi olum bu kadar yakina gelince maneviyatin hatra gelmeside ayrica kotu birsey.. Keske hep bu bilinclee yasasak yaa
bir sen,bir de ben kisayiz yani.Ben varimmm
Benm boy 161 fln en fazla 163 tam bilmiuorum:))
Cok guzel az gibi gorunuyor ama besleyici ve doyrucu olmus bence
Ben de kesinlikle tam tahilliyi daha cok seviyorumm
Guzel olmus menun gulcin:)
Ooo superrr
Hepimizi tebrik eidyoumm
Gulcin seni ayrica tebrik ediyorumm
Hak ediyorsun zaten o motiveyii
Tam gaz dvammm
Ecem baisniz sagolsunn
Beril gecmiste bana bir soru sormustun gunduz alinti yapmistim ama sonra cevaplayamadim sanirim.
Plastik urunler yemekte zararli bence en cok, onun disinda oyuncaklarda fln benim oyle bir haasasiyetim yok ama arastirmak lazim. Tabi ki ahsap vs olanlar daha sagliklidir ama agzina sokmadikca ya da sicak yemek gibi seylrrle temas etmedikce plastigin oyle kullanimda bir zarari cok fazla olmaz gibi geliyor
Ama arastirmak lazimm
kolay gelsin.Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Bu cumartesinin ilk mesajı benden gelsin, Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir haftasonu diliyorum hepimize.
Bugün yine her cumartesi olduğu gibi çok ama çok işim var. Önce temizlik yapmam lazım arkasından kızımla birlikte kütüphaneye. Ordan eşimin iş yerine sanırım arkadaşlarıyla akşama sinema ayarlayacaklar. Bugün dolu dolu bir gün olacak yien. Önce geçmişe bir bakayım kahvaltıyı hazırlarken.
bende mekik yapayin.gerci cok sükür kilolu olmama ragmen göbegim yok ama.zayiflarken spor yaparsak daha basarili oluruz.Ellerine sağlık Tuğba'cım.
Akşamları azdan başlayarak mekik çekmeye çalış canım. Bak bakalım nasıl sıklaşıyor o göbek. Göbeğin en iyi çaresi mekik unutma bunu. Hem yarım çek hem tamAma birden abartma yavaş yavaş.
Benim boyuma göre ideal kilom 63 tü. 63 e geldim. Yok dedim dahada verebilirim. Hedefi önce 60 a çektim. Tam 60 a yaklaşmıştım kiiiii hamile olduğumu öğredim. Şimdi düşünüyorum 172 boyla eskiden 50 kiloydum. Acaba çokmu zayıfmışımı. Ama o zamanlar hiç öyle hissetmiyordum. (Demek ki okuldayken peşimde bir sürü kişinin olması o nedenleymiş) Aklıma takılıyor bu 50 kilo meselesi ama 50 sanki az gelir diye düşünüyorum. Doğumdan sonra inşallah zayıflamaya başladığımda hedefim 55 olacak.
Dediğin gibi Ecem'cim insan başardığını gördükçe devam edesi geliyor. Allahtan hamileyim yoksa duman attırmıştım hepinize
Ama kızlar çok nazar değiyorlar dikkat edin kendinize. Zayıflamak öyle her babayiğidin harcı değil. O nedenle çok özelsiniz unutmayın bunu.
Hayır canım bugün ki mesajlar 18-19 Ocak Gül'e atılacak. Yeni listeyi yayınlarım birazdan.
Az olmuş ama bişey demiyorum sana. Sadece su olmamış. Su iç mutlaka yoksa cildinde kötü olur. Yaşın küçük henüz. Su çok önemli.
Afiyet olsun canım. Senin menünde güzel olmuş. Sporunda öyle. Hadi bakalım bu haftada inşallah böyle menülerle güzel kilo vereceksin.
Gülçin'cim bu site sende çok işe yaradı. Böyle devam. Harika gidiyor menüler.
Afiyet olsun canım. Senin menüde süper. Ama kızlar artık şu su miktarı 2 litrenin üstüne çıksın olur mu? Tek tek suları kontrol edeceğim ona göre.
Menün çok güzel canım afiyet olsun. Keşke öğlenki portakalıda yeseydin bence daha iyi olurdu menün. Spora başlamanda ayrıca güzel olmuş. Sen hele biraz daha zayıfla bakalım ne güvenler gelecek sana ne güvenler. Bu arada resim çekmeyi unutmuyorsun dimi Tuğba. Her hafta mutlaka fotoğrafını çek. Bak bi kaç ay sonra neler değişecek neler
bende beceremedim.bir arabende ugrasacam.Canlarım bu kilo cetvelindeki sayılar nasıl değiştiriliyor beceremedim onu ben
Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Bu cumartesinin ilk mesajı benden gelsin, Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir haftasonu diliyorum hepimize.
Bugün yine her cumartesi olduğu gibi çok ama çok işim var. Önce temizlik yapmam lazım arkasından kızımla birlikte kütüphaneye. Ordan eşimin iş yerine sanırım arkadaşlarıyla akşama sinema ayarlayacaklar. Bugün dolu dolu bir gün olacak yien. Önce geçmişe bir bakayım kahvaltıyı hazırlarken.
Sen var ya bitanesinOrtadoğu ve balkanların en iyi takım kaptanısın :))))
Teşekkür ederim :)) Şey mm fotoğrafa gelince 2 hafta önce çekmiştim en sontamam hemen bugün çekicem bitane.
Harikasın çiğdem kutlarım seni canııımBaşarımızda büyük pay sahibisin onun için de ayrıca teşekkür etmek lazım
Kolay gelsin bitanem. Güzel güzel eğlenin inşallah bugün
Sen var ya bitanesinOrtadoğu ve balkanların en iyi takım kaptanısın :))))
Teşekkür ederim :)) Şey mm fotoğrafa gelince 2 hafta önce çekmiştim en sontamam hemen bugün çekicem bitane.
Canlarım bu kilo cetvelindeki sayılar nasıl değiştiriliyor beceremedim onu ben
Kimsecikler kalmamış ben de gideyim bari, misafirlerimiz var bugün annem içerden "Hadi kızım geeel" diye bağırıp duruyor :) Sonra da dışarı çıkıp arkadaşımla buluşucam. Çıkmadan yine uğrarım muhakkak, öpüldünüz hepiniz
günaydin herkese.
Gunaydinnnnn
Herkeseeee
Ben yune yoldan bildiriyorumm:) cok uykum var aslinda 4te yattim, okula gidiyor olsam cok mutsuz olurdum, bir kars surat fln.
Ama simdi iyiyimm:)) halic tarafina gidicez arkadasimla ama hava da serinmiss:))
Tugba sana da once kolay gelsin sonra da gezmede iyi eglenceler.
Kadriye kiz, biz kisa degiliz :)
Biz onlara gore daha kisa boyluyuz sadece:)
Farki anlatabildim mi:))
Hem ne demisler bodur pilic her daim daha makbuldur:)) bi zayifla istedigin gibi citi piti ele avuca sigmayan isveli cilveli bir kadincik ol:)) hos bence bunun kiloyla alakasi yok bennistedigim zaman oyleyimdir:))
Ebru su 50 kilo meselesine gelince, ben hatirliyorum senin resmini bence orda cok zayiftin. Bir daha koysana bakalim. Ecem simdi diyor ya kemiklerim cikcak fln 55 olunca oyle istiyorum diyor, bence sen de orda oylesin ama bi 5 -10 kilo arasi fln daha ideal sende gibi.
Ben soyle seviyorum hic bir yerinden hic bir fazlalik cikmiycak tasmiycak ama oyle zapzayif da olmayacak, 0 bedene yakinsin sen o resimlerde sanki ben oyle hatirliyorumm
Orta dogu ve balkanlarin en iyi takim kaptaniiii:)
Tuttum bu lafii
Oylesin gercektenn:)))
Kız sen gezdikçe ben yoruluyorum.Aslında bende eskiden çok gezerdim. Sen gez gez, tadını çıkart şimdi. Gerçi sen ilerde de gezersinde
Betül'cüm şimdi düşününce öyle geliyor ama çok çirkin değildim. Zayıftım ama itici bir zayıflık değildi. Bugün tarattırabilirsem eski fotolarımı tarattırayım. O zaman iyi çekememiştim o fotoları. 60 ta çok iyi ideğildim. Hafif balık etliydim. Ecem'in dediği gibi. Yada sporla sıkılaşmam lazımdı. Bakalım göreceğiz ilerde nasıl olacak. Bana kalırsa seninde kilon hiç abartı durmuyor sende. Gayet çıtı pıtı görünüyorsun. Bu arada nişan fotolarının bir kısmını gördüm. Çok hoş çıkmış. Sanırım devamı var ama ben eklediğin kadarını gördüm. Çok yakışmış sana o renk
Şişşttt şımartmayın bakim beni
Siz böyle kaptan kaptan dedikçe Hilal geliyor aklıma. Baktım uzun zamandır girmemiş buraya. Napıyor acaba. Özledim iyice
Ecem baisniz sagolsunn
Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Akşamları azdan başlayarak mekik çekmeye çalış canım. Bak bakalım nasıl sıklaşıyor o göbek. Göbeğin en iyi çaresi mekik unutma bunu. Hem yarım çek hem tamAma birden abartma yavaş yavaş.
Benim boyuma göre ideal kilom 63 tü. 63 e geldim. Yok dedim dahada verebilirim. Hedefi önce 60 a çektim. Tam 60 a yaklaşmıştım kiiiii hamile olduğumu öğredim. Şimdi düşünüyorum 172 boyla eskiden 50 kiloydum. Acaba çokmu zayıfmışımı. Ama o zamanlar hiç öyle hissetmiyordum. (Demek ki okuldayken peşimde bir sürü kişinin olması o nedenleymiş) Aklıma takılıyor bu 50 kilo meselesi ama 50 sanki az gelir diye düşünüyorum. Doğumdan sonra inşallah zayıflamaya başladığımda hedefim 55 olacak.
Dediğin gibi Ecem'cim insan başardığını gördükçe devam edesi geliyor. Allahtan hamileyim yoksa duman attırmıştım hepinize
Ama kızlar çok nazar değiyorlar dikkat edin kendinize. Zayıflamak öyle her babayiğidin harcı değil. O nedenle çok özelsiniz unutmayın bunu.
Az olmuş ama bişey demiyorum sana. Sadece su olmamış. Su iç mutlaka yoksa cildinde kötü olur. Yaşın küçük henüz. Su çok önemli.
Başınız sağolsun canım.
Allah ümitvar olalım diye biz kullarına buyurmuş ki;
"Takva sahipleri o kimselerdir ki, melekler, canlarını hoş ve rahat oldukları halde alırlar: Selâm size. Yapmış olduğunuz güzel işlerin mükâfatı olarak girin cennet'e...derler." NAHL Suresi \ 32. Ayet
Ümitsiz olmamak, inancımızın gerektirdiği gibi yaşayıp o sonsuz huzuru bulmak gerek ecemim.. Bunu yapmak hiç de zor değil. O huzura kavuştuğumuz zaman ise, aramızdan ölümü sevgiliye kavuşma ve "düğün" olarak düşünen mevlânâlar çıkıyor. İşte o huzura kavuştuğumuz zaman sırtımız yere gelmiyor şu hayatta. Ben böyle düşünmeye çalışıyorum, zayıflamaktan da öte, okulumdan derslerimden de öte, benim ilk sorumluluğum "kulluk etmek".. Kulluk vazifemi yerine getirdikten sonra ise, zaten herşey ibadet.. İki namaz arasında uyusak bile ibadet.. Allah işte böyle merhametlidir, kullarım bana yürüyerek gelsin, ben onlara koşarak giderim der..
Annenin dayısı da inşallah takva sahiplerinden biri olarak son nefesini vermiştir ve mekânı cennettir..
hormonlar degisiyor,akive irade kalmiyor o günlere dogru.
tebrikler hepimize.
bende takimdaki herkesi seviyorum.nede olsa takimiz.
allah rahmet eylesin.inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
bende mekik yapayin.gerci cok sükür kilolu olmama ragmen göbegim yok ama.zayiflarken spor yaparsak daha basarili oluruz.
Ecem hani bir ara gunluk yemek takimi paylasmistin ya, ben yorum yapmamistim gercegini gormedigim icin.
Dun gorme firsatim oldu pembe olan hic fotograftaki gibi guzel gelmedi bana
Sen de zaten bekleme karari almistin galiba iyi yapmissin
Ben acikcasi canli canli bakinca ikisini de cok begenmedim, kendim icin de bir baktim
Gunluk alsam mi ordan diye
Vazgectim.
Aklima gelmisken yazayim dedim:)
güzel gelin adayları ecem ve betül mesaj sayılarını bana neden attınız güldeydi sanırım sıra geçmişi okumadım sıra banamı döndü anlamadım:)yoksa siz aşıkmısınız
Begenmediysen guzel degildir o zaman bi tane 12 kisilik gunluk takimim varda bide bize soyle civil civil biseyler aliym dedim indirimdeyken ama cemileye gidicem sitesine baktim farkli farkli magaazalarda gordugumuz yemek takimlarinin hepsi orda var
Sekerim anlamadim ki ebru ve sen gul diyosunuz ama ben ilk paylasildiginda copy paste yapmistim gulle baslamisiz mesaj sayilarina en son sirada da sen varsin hic sasmadi o liste ama sana gelince karisiklik oldu anlamadim su an :)
merhaba kızlar...cok hastayım ... dun aksam saat 9 30 da yattım sabaha kadar uyudum terledım ..
kalktıydım gerı yattım ama suan daha ıyım cok sukur Rabbıme....
sızlerde keyıfler nasıl.........
Çiğdemm derken
Teşekkürler Tuğba'cım aslında eğlenmeden çok yorulmak olacak benimkisi. İnşallah yorulurkende eğlenirim. Bu saat oldu ben henüz yeni yaptım kahvaltımı. Daha işlere başlayamadım bile
Ayy canım benim yaaaaaa çok şekersin senBence ihmal etme fotoğraf olayını. İlerde dediğim gibi sende çok işe yarayacak. [/B][/I][/COLOR]
Yine aynı yerden tatlım. Sayıları tek tek yine elinle gireceksin. İşlem bitince kontrol panelinde diğerini silip yenisini kopyalayacaksın. Sil baştan yapacaksın yani.
Canım ne güzel yazmıss, alıntılamıssın. O kadar dogrusun ki.. Bazen unutuyoruz ne için yasadıgımızı o kadar dünyevi seylere takılıp gidiyoruz ki, maneviyatı hem sonraya bırakıyoruz bende böyle ölüm haberlerini üst üste alınca kızdım kendime okul dügün hazırlıkları yok kaynana yok bişey bişey takılmıs gidiyorum. Bir an kendime geldim
Cok tesekkür ederim
merhaba kızlar...cok hastayım ... dun aksam saat 9 30 da yattım sabaha kadar uyudum terledım ..
kalktıydım gerı yattım ama suan daha ıyım cok sukur Rabbıme....
sızlerde keyıfler nasıl.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?