ne alcaksın Ecem
ben de çok özledim alışverişi yaaa
son nerdeyse 1 yıldır doğru düzgün bir şeyler almadım
gardrobum karmakarışık her beden var
al-ver olunca oturtamadım hiç
ya darlar ya bollar bir acayip :))
annenin kıyamayacağı belliydi zaten
canım benimki özel okul değil devlet okulu ama bir çok özel okula 100 basar.
farklı bir okul, müdürümüz çok donanımlı birisi ve bağımsiz anaokulu. okul yurtdışındaki modeller örnek olarak yapılmiş fiziksel olarak, eğitim olarak da iyi bir okuluz.kadromuz çok genç, farklı ve yeni projelere açığız, cevredeki üniversitelerle işbirliği içindeyiz. mesela benm sınıfım bu sene üniversitede resim sergisi açtı düşünün:))
öyle işte, çok yoğun çok yorucu ama çok güzel bir okul.
aslında konusu açılmışken size de danışayım. ben şimdi evlenince karşıda oturcam ya ama okulum şu an küçükçekmecede. orda kadrolu olarak çalışıyorum. daha 2 yıllık olduğum için ya eş durumundan istiycem ya da görevlendirme. çıkar mı çıkmaz mı orası zaten karışık da.off çok uzattım şimdi özetliyorum.::
farklı bir okulda çalışıyorum ve aslında okulumu değiştirmek istemiyorum. okul metrobüs hattı üzerinde evimiz de öyle olacak inşallah ama yine de 1 saat fln olcak gidip gelmm ve istanbulda olanlar sabahları metrobüs yoğunluğunu bilirler. siz ne dersiniz?? evlilik yeni bir olay, karşıda oturmak yeni bir olay bir de üzerinde alıştığım ve sevdiğim okulumu değiştirirsem zorlanırım belki diye düşünüyorum. bir yandan da evime çok yakın bir okulda çalışmak da cazip geliyor ama nasıl bir okul olcağı belli değil. böyle donanımlı bir okuldan sonra alelade bir okul hem beni tatmin etmeyebilir hem de körelebilirim mesleki anlamda..
kafam çok karışıkk
çok uzun yazdım kusura bakmayın ama yorum yaparsanız sevinirimmm
Benimkilerrdeee su andaa heeepp bol önce cok acil pantolona ihtiyacım var tayt giymekten gına geldi 42 den inince hespsi cuval gibi su anda 40 bedenler bile cuvall sankii sonra da kazak gömlek tshirt alıcam insallah
Ben devlet okullarının özellere göre cok daha iyi oldugunu savunuyorum zaten, mesela size örnek vereyim keremin yegeni 2 sene önce 22.000 gibi bi tutarlı özel bi kolejin anaokuluna gitti benim kuzenimde devletin anaokuluna gitti ama ilkokullarla birlesk olanlardan degil tek bina sadece anaokulu ilkokullar yok yıl icindeki farklılıkları geciyorum sene sonu mezuniyetleri oldu.. Koleje giden kızımıza 2 kelime ingilizce ögretmisler ne dedigi zaten anlasılmıyo neyse danslar gösteriler diplomalar derken bitti
Devlete giden kuzenim kültür merkezinde yaptılar onlarda danslar kareografiler yaptılar sonra kepler cübbeler giyildi kepler havaya fırlatıldı volkanlar patlatıldı diplomalar alındı.. Yetmedi birde aksam mezuniyet yemegi yaptılar floryada güzel bir restaurantta denize sıfır birde minikler orda vals yaptılar bizse her ay cook cüzi bi rakam ödüyorduk devlet okuluna
Simdide dayımın kızı oda kuzenim bende kuzenler kücük :)) anaokuluna gidiyor devlette ilkokulla birlesik olanından onunki her hafta her özel günde farklı bir etkinlik yapıyolar bu ptesi pastacı oldular pasta yaptılar önlük hazırladılar sapka hazırladılar dans dersleri alıyorlar artık devletler kendini cok gelistirdi hee tabi el degmemis okullarda var yok degil ama artık büyük cogunlugu cok iyi
Betülcüm sana gelince evinin yakınında olması isinin cok büyük avantaj hergün o metrobüs cilesi cekilecek birde simdi eve gittiginde yemekler hazır genelde ama evinde farklı sorumlulukların olucak yetistirebilecek misin ikisini bi arada yürütebilecek msin bunları cok iyi düsün
kilomu da yazayimcikayim,kücüge kahvalti yaptiracagim.
gecen hafta 71.7 bu hafta 70.9
yani fark 800 gr.
yüzde de galiba 1,11
arkadaslar yüzde hesabi yanlis olabilir.yanlissa düzeltirseniz sevinirim.
Evet Kadriye dogru yüzden