Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimkilerrdeee su andaa heeepp bol önce cok acil pantolona ihtiyacım var tayt giymekten gına geldi 42 den inince hespsi cuval gibi su anda 40 bedenler bile cuvall sankii sonra da kazak gömlek tshirt alıcam insallah

Ben devlet okullarının özellere göre cok daha iyi oldugunu savunuyorum zaten, mesela size örnek vereyim keremin yegeni 2 sene önce 22.000 gibi bi tutarlı özel bi kolejin anaokuluna gitti benim kuzenimde devletin anaokuluna gitti ama ilkokullarla birlesk olanlardan degil tek bina sadece anaokulu ilkokullar yok yıl icindeki farklılıkları geciyorum sene sonu mezuniyetleri oldu.. Koleje giden kızımıza 2 kelime ingilizce ögretmisler ne dedigi zaten anlasılmıyo neyse danslar gösteriler diplomalar derken bitti
Devlete giden kuzenim kültür merkezinde yaptılar onlarda danslar kareografiler yaptılar sonra kepler cübbeler giyildi kepler havaya fırlatıldı volkanlar patlatıldı diplomalar alındı.. Yetmedi birde aksam mezuniyet yemegi yaptılar floryada güzel bir restaurantta denize sıfır birde minikler orda vals yaptılar bizse her ay cook cüzi bi rakam ödüyorduk devlet okuluna

Simdide dayımın kızı oda kuzenim bende kuzenler kücük :)) anaokuluna gidiyor devlette ilkokulla birlesik olanından onunki her hafta her özel günde farklı bir etkinlik yapıyolar bu ptesi pastacı oldular pasta yaptılar önlük hazırladılar sapka hazırladılar dans dersleri alıyorlar artık devletler kendini cok gelistirdi hee tabi el degmemis okullarda var yok degil ama artık büyük cogunlugu cok iyi

Betülcüm sana gelince evinin yakınında olması isinin cok büyük avantaj hergün o metrobüs cilesi cekilecek birde simdi eve gittiginde yemekler hazır genelde ama evinde farklı sorumlulukların olucak yetistirebilecek misin ikisini bi arada yürütebilecek msin bunları cok iyi düsün

kilomu da yazayimcikayim,kücüge kahvalti yaptiracagim.
gecen hafta 71.7 bu hafta 70.9
yani fark 800 gr.
yüzde de galiba 1,11
arkadaslar yüzde hesabi yanlis olabilir.yanlissa düzeltirseniz sevinirim.

Evet Kadriye dogru yüzden

Gecen hafta 59,5
Bu hafta 59,2
Fark 300 gr
0,50

Yerinde saymak bu olsa gerek 2 haftadır 58 i göremiyorum!

gunaydin kuzularim
eceme ozelen yazim benim icin bildirim yapacak
malesef okul biraz karisik gelemiyecem okul sonuna denk
uzgunum butun hafta ugrastim ama anca bu kadar oldu
gorusuruz

ecem yenien sevgiler ve tesekkurler

!!Kızlarr berilin kilo bildirimi!!!

gecen hafta 76.4
bu hafta 76.2
Fark 0.2
0,26

Son düzenleme:
bu hafta pek iç açıcı değil ama kilo veremeyende yok sanırım yinede buna da şükür diyelim tebrik ederim hepinizi.cuma vakti kuranımı okuyayım geçmişe sonra bakarım öpüldünüz.

0,98 Tugbacim yuzden
Farki gecen haftaki kilona bolup, 100 le carpiyorsun

Benim kilom gecen haftakiyle ayni
62.2

Betülcüm sağol canım ya hep karıştırıyorum ben bu sefer not defterime yazdım nasıl hesaplandığını :) Bu arada üzülme sakın tamam mı? Bu hafta düzensizdi senin günlerin hep yoğundu buna da şükür.. En azından almamışsın

senin buradaki yazilarini,cevaplarini cok begeniyorum.1,5 yasinda konusmandan demekki,konusma yetenegin güclü.

Allah razı olsun canım beni de konuşturan Rabbim işte.. Verdiyse de öyle bi yetenek, şükürler olsun..

Ellllerine sağlık :)

kilomu da yazayimcikayim,kücüge kahvalti yaptiracagim.
gecen hafta 71.7 bu hafta 70.9
yani fark 800 gr.
yüzde de galiba 1,11
arkadaslar yüzde hesabi yanlis olabilir.yanlissa düzeltirseniz sevinirim.

Böyle böyle gidiyor işte kilolar. Ne de olsa hep bir aradayız daha inşallah :)) Ya hem sen 60'ları görüceksin bence haftaya süperr bişey bu

ellerıne saglık kadrıyecım...
gunaydın kızlar cok uykum var basım catlıyo ...
kılom

gecen hafta 64
bu hafta 63.3

Tebrik ederim adaşım, sen de yoğun yorgun bi hafta geçirmene rağmen kilo verebilmişsin. Çocuklar da iyidir umarım?

Gecen hafta 59,5
Bu hafta 59,2
Fark 0,3
0,50

Yerinde saymak bu olsa gerek 2 haftadır 58 i göremiyorum!

Aslında rehavete de kapılmadık ama biraz da psikolojik oldu sanırım.. Bu hafta herkes başka başka sıkıntılara kafa yormak durumunda kaldı çünkü. Kimse canını sıkmasın. Haftaya toparlarız biz. Eğer bi yerlerde hata yaptıysak da el birliğiyle düzeltiriz onları

!!Kızlarr berilin kilo bildirimi!!!

gecen hafta 76.4
bu hafta 76.2
Fark 0.2
0,26

Beriiil o kaçamaklar geliyor da aklıma almamışsın çok iyi haber bu.. Önümüzdeki hafta iyice toparlarsın artık. Bi kere sen BERİL'siinn

günaydın hayırlı cumalar kızlar geçeb hafta kilom 81.8 bu hafta 81.4 giden 4oo gr

Ortiiiiim üzülmek surat asmak yok. Varsa bi yerlerde hatamız telafi edicez, haftaya hepimiz çok güzel kilolar vericez İstersen kendimize başka kurallar da belirleriz bi şekilde çözeriz yani meseleyi rahat ol :)

bu hafta pek iç açıcı değil ama kilo veremeyende yok sanırım yinede buna da şükür diyelim tebrik ederim hepinizi.cuma vakti kuranımı okuyayım geçmişe sonra bakarım öpüldünüz.

Allah kabul etsin nermincim.. Bizler de okuyalım.. Bol bol dua edelim ailemiz,kendimiz, arkadaşlarımız, hastalarımız ve zor durumda olan tüm insanlar, Suriye'de Filistin'de ve dünyanın her yerinde zulüm gören müslümanlar için..

Neyse kızlar bana müsade, şimdilik çıkayım. Annemler yola çıkıcaklar onlara yardım edeyim akşam üzeri yine bi uğrarım inşallah. Akşam da spora gidicem, ordan geldikten sonra burda olurum yine. Öpüldünüz hayırlı cumalar

ben gelim şükür oğlum daha iyi kızımında karnesini aldık çok güzel
yalnız bu 3 günlük evde olmayışım eşim ve kızımın evi dağıtması mutfağın kapısından içeri girilmiyor bulaşıktan çıldıracağım
hem evle hemde oğlumla ilgilenmem lazım izinlimi yazıldım yoksa beklediniz mi bilmiyorum biraz bakınıyım akşamuğruyacağım
diyet falan hak getire hiç birsey yapamadım
kilom 61 fene değil sanki ama daha iyi olabilirdi

Selam kızlar ben geldim. Sadece listeyi yapacak kadar zamanım var. Öncelikle hepinize teşekkürler herkes erkenden bildirimini yapmış. Durumumuz çok iyi görünmüyor ama böyle bir hafta sonunda kilo alan olmadığı için mutluyum. Diğer yorumlar ve değerlendirmeler akşama inşallah. Öpüyorum hepiniz.

***13. TAKIM 293. ETAP ***

aysecig (61.3 /61/0.3/%0.49)
beril77 (76.4 /76.2/0.2/%0.26)
betuld (62.2/62.2/0/%0) Kilosu aynı
blitz86 (71.7 /70.9/0.8/%1.12)
dontpanic (111.9 /110.8/1.1/%0.98)
GUL1978 ( 77.8/76.6/1.2/%1.54)
gurbet_dmr (81.8 /81.4/0.4/%0.49)
lafraise(59.5/59.2/0.3/%0.50)
tugkay2000 (64 /63.3/0.7/%1.09)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.72

Kızlar listemiz bu şekilde. Kontrol etmeyi bilen birisi kontrol ederse sevinirim. Ayrıca yüzdemiz hiçte öyle göründüğü gibi değil. Maşallah yine bize

Bende hemen bildirimimi yapayım.

Geçen hafta: 76.2
Bu hafta : 76.5
Gelen : + 0.3
Allaha şükür istikrarlı gidiyorum. Bide spor ekleyebilsem yürüyebilsem kilo bile vereceğim ama bakalım hayırlısı

kız sen evlenene kadar mağazlarda çeyiz bırakmayacaksın:) biraz kılık kıyafet al kuzum sen çeyiz yeter artık:)

Yerimize birileri gelir dimi? ama zaten ben mezun olsam da bi gün inşallah, sizlerden birileri kaldığı sürece muhakkak uğramaya devam ederiiiiiiiiiim Gerçi kimsenin benm kadar kalacağını sanmıyorum

kız mezun olan geri gelir merak etmeyin: öncelikle sen doğumdan sınra yine burdasın sonra ecemle betül evlenecekler kilo almaya başyacaklar sonra bebekleri olacak hooop yine burdalar sonra ben 2. doğum yapacam derken kilo alıcam hooop yine burdayım böyle devir daim eder dururuz:)
kızının ilk karnesi ne mutlu sana allah hep başarılı etsin inşalah.

maşallahın var ortm tebrik ederim

bu arada birazdan köye gidicez haberiniz olsun canlar haftasonu yokum.pazartesi görüşürüz inşallah hepiniz allaha emanet olun.

bende bayildim buna.

hic kilo alanimiz yok.buda birseydir.gram gram da gitse,gidecek bu kilolar.

masallah takıma kızlar gayet ıyı bence yıne...
bıraz yattım kendıme geldım oglumun atesı ayarsız bı sekılde yukselıp dusuyo bogazları sısmıs... buyk oglumda evde bugun...
yanı fazla ugramazsam sasırmayın .... optum hepınızı hayırlı haberler beklıyorum takımdan ınsallah...

arkadaslar bizde yeni geldik
kizlar karne aldi karnelerimiz guzel bende ebru gibi ekleyim dedim ama benim cepten resim buyuk cikiyor o nedenle ekleyemedim
onun haricinde bir onerim olacak takimca ne dersiniz bilemiyecem
tatilde kizlar frankfurta gideceklerdi uzun zaman once karar vermistik babamizla
annemler orda esimde simdi uygun bilet bulursak beraber gidin diyor elifi istiyor annemgil
daha tam kesin degil benim gidecegim
kizlar pazar gunu ogleden sonra ucacaklar
eger ugrayamazsam (ki bu soz konusu bile degil kesin ugrarim)
belki katilimda bulunamam ama her cuma bilidirim yaparim
tabiiiiii sizin ortak karariniz dogrultusunda
bugun ve yarin valiz hazirlama gunumuz kendinize iyi bakin
bilinki firsatim oldugunda ilk buraya gelecemmmmmmmmmmmm

karne alan arkadaslarimin cocuklarini opuyorum
sizleride opuyorum tabiiiiiiii
ilk firsatta gelip gecmisi okuyacam ve bu hafta en az 1.2-1.5 heefledimmmmmmmmmm

bu hafta böyle azimli olmamiz gerekecek.görünüse göre en iyi ihtimalle 3.yüz.daha altta olabilir.her gruba bakmadim.bu hafta artik kacamak yapmayalim arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…