su okumayi birakin sonrayada
ecicik cik cik edelim
bak gidecem gelememmm
gelirsem belki bulamammmmmmmmmmmmmmmmmm
su an ekrana kucuk emrah gibi bakiyom ise yariyormuki
Yine ben gelince gitmeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su okumayi birakin sonrayada
ecicik cik cik edelim
bak gidecem gelememmm
gelirsem belki bulamammmmmmmmmmmmmmmmmm
su an ekrana kucuk emrah gibi bakiyom ise yariyormuki
iyi ki gelmişsin busecim seni tanıdığıma memnun oldum kendi adıma ben![]()
sağ ol tubiş. ben de seni tanıdığıma memnun oldum canım.
lesslie konusunda şimdi sen böyle deyince düşündüm de bence de basen de çalıştırıyordur ama daha çok üst bacak çalıştırıyor bu. zaten benim sorunum basen ve üst bacak. yani her halukarda işime yarar bu egzersiz. sen de yapmaya devam et. zaten hiç yapmamaktan iyidir dimi
![]()
kalbim seni unutacak kadar adiyse
ellerim onu parcalayacak kadar asildir arkadasim
hahahahahahhhhhhhh
anacim ne firlamayim bugun boyle
dedemiz gelsede elifi alsa bende cufcuflasammmmmmmm
Berilim canım benimmmcidden hiç karşılaşamıyoruz:44:
Hmmm.. Haklı olabilirsin balım :\ Ama hani yürüyüşte bütün vücut aynı anda çalışıyor ya, bunda da öyle oluyor sanki.. Bi de hep yürümüyorsun dizlerini karnına çekiyorsun öne doğru bacağını kaldırıyorsun sağa sola adım alıyorsun vs. sonra tempoyu arttırıyorsun falan.. Ben acayip terliyorum onu yapınca. İnşallah faydalı olur herkesin yaptığı spor kendisi için..
Sayın tombul romantik sizden bi imza rica edebilirmiyim?
Yapabilirsin canım yaa kendini olumlu olarak şartlandır. Pencereyi aç hava soğuk da olsa temiz havayı çek içine zaten spor yaptıkça üşümüyorsun.. Spordan sonraki kahvaltının keyfi de bi başka oluyor hani
:))) Canım yaaa
Ortim adını gördükçe mutlu oluyorum valla ara sıra böyle sürprizler yapnasılsın iyi misin?
Ben de seni çoook seviyorum berilimValla spor kahvaltı sofra muhabbeti bulaşıklar falan derken anca gelebildim
![]()
Hahah Ecem baska takimlara gidip aktif ol biraz svdir kendini seni de cagirirlar:))
yok ecemcik senin kadar havali bir teklif yoktur
senin yaninda teklifler soner citirik kelebek
kis kizin kanina girme
hahahhhhhhhh
ben tombul ve caliskan kelebek olarak kalktim evcemi temizledim(sadece alt kati ama)
simdi sicak birseyler icecem
ikide cene calasam sizle sonra dogrucaaaaaaaaa haydarin tepesindeyim![]()
betül sana cevabını vermiş ama ben de vereyim canım.
kaptanınız ebru benim takımımda paylaşım eksikliği olduğundan motivasyona ihtiyacım olduğunu biliyordu ve sizde (kardeş takım) olduğunuz için, ve ebrunun kalbinin güzelliğinden, bana burda da paylaşımda bulunabileceğimi söyledi sağ olsun. o sebepten ben burada sizinle paylaşımdayım. yoksa sen başka takımlara gitmeistersen sen debizim takıma gelebilirsin, sen ve bu takımdaki herkes paylaşımda bulunmak için buyurabilir.
![]()
geldim ortim geldim postaladım herkesiartık buradayım ben bu işte ustayım haha:)
geçmişi hızlı hızlı geçtim ama anladığım kadarıyla yaprak dökümü olmuş.ben bu takımdan ne zamn ayrı kalsam bir şeyler oluyor.
gülçin,kadriye,tuğba izinde görünecekelr sanırım inşallah dönerler tekrar. ozmana kadar takımı aykta tutacak olan biziz şekerler pes etmek yok haydi toparlanma vakti aaaaa kaptaınımzı germeden yormadan güzel güzel devam :)
misafirlerimi yolladım kaçamak yapmadım kendimce ama menüelrimi yazayım yinede
pazartesi
sabah:domatesli ymurta,pekmez,zeytin,peynir 2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:sebze çorbası yoğurt
akşam:zeytinyağlı kereviz,salata
2litre su
salı
sabah: sahanda yumurta peynir domates salatalık pekmez zeytin 2 dilim ekmek
öğlen:zeytinyağlı kereviz yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:fırında tavuk salata
2 litre su
spor malesef yapamadım.bugün itibariyle başlayacağım
beril gibi diş mağduru biri olaraktan bugün teda.vim başladı.ilk dolgum yapıldı her hafta bir diş tedavisi var inşallah iyi sonuç alrım bakalım.
namazımı kılayım kızımı uyutabilirsem uyutayım gelrim
Apple ürünlerinden kullananlarr egzersiz yazın app storeda soyle mavi üstünde cöp adam olan uygulamayı indirin kosesinde de free yazıyo allahım bu nasıl bi karın yakmaktır anlatamam ölüyorumm agrıdan yaparken :)) ama o agrı acı zevkte vermiyo degil hahaha :)
Kızzzzzz Nerminnnn Nerminnn deyipte yazdıklarımı görmeeee sen gel muhabbete gir iki dakikadaa :)) nerdesinnn seeeeeennn hayırlı olsun sonunda baslamıssın dislereee ohh ohh baslada kurtull dolguda bisi yokkk gecer bi iki saatteeeeeee
Artık buralardasın demeekkkkk süper :13:
Menülerin bence gayet güzel olmuş misafirlerin olmasına rağmen ortim. Spor da olsaymış mükemmel olurmuş ama imkanın yoktu neticede, sıkma canını ben çok beğendim
İnşallah iyi olursun canım benimAllah kabul etsin namazını da.
sağol ortim.bu hafta kaçamak yok dedim kendi kendime de bakalım cumaya ne olacak.....
Su an yuruyorum kizlar :)) cevaplarmla 44 dk snra burdayim