Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su an yuruyorum kizlar :)) cevaplarmla 44 dk snra burdayim

maşallah kuzum ya devam devam bu azimle haftaya kalmaz 55 i görürsün sen:)

Balım güzel sonuç alacağımıza inanırsak, alırız :34: Ortiler olarak ilk kuralımız her zaman için olumlu düşünmek olsun.

alacağız inşallah canım.çok doğru söylüyorsun :)

Betüşüm ben bu akşam leslie'yi yaptım yarım saat, sonra da 60 tane mekik çektim süper oldu. Denemek için yaptım ama çok beğendim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun sen de onu yap hepimiz yapalm :8::32:

ben de gecen sene yapıyordum ama 45 dak dan geri saymıyordu 1 mildi sanırım link atarmısın kuzum..

bu arada menümü yazayım benn

sonra da çıkacağımm

:56: MENÜM :56:

SABAH-ÖĞLE:
beyaz ve kaşar peynirli omlet (yaklaşık 1.5 yumurta)
2 kaşık turşu kavurması

ARA:
1 yeşil elma

AKŞAM:
balık ve salata

SU:2 LT.:7:
:20:spor yok:20:

ama yarın yapacağım, ciddiyim :32::21::52::8::10:

HEPİNİZE İYİ GECELERRRR :)

süper yineeee masallah

kızlar benim bu 4 gün uykuma dikkat etmem lazım. hepinizi öpüyoruum :54:

iyi geceleeer :3:

iyi geceler canım anneme sordum dukanda artı eksi çıkınca bol yesil çay ve ısırgan cayı içiyormuş

simdi vakit
senli bir şiirdir doğan günde…
bayram sabahı telaşlarımdır
sana gelen yollarda…
toplayıp en çocuksu yanlarımı
mavi patiskalar içinde
uzak hayaller kurmaktır
gözlerine dair..

şimdi vakit…
yeniden başlamak gibidir hayata
neresinden başlarsan orasından kâr…
günaydın…
günün aydın olsun..

en romantik haliyle yatak odasi sesimle gunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr

yazan=tombul romantik

sen ne renkli bir hatunsunnnnnn yirimmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canlarııııııım günaydın :16: Daha yeni uyandım sayılır, Leslie beni bekliyo onla bi yürüyelim :10: sonra kahvaltımı edip geleym. Geçmişe de gelince bakarım. Size günaydın demeden başlamym dedim :) Öptümm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkk

ebrucum komple arkadaş listeni mi sildin, tekrar arkadaşlık talebi yolladıktan sonra fark ettim de:26: fotoğraf yükledim falan deyince buraya yükledin sandım. merak edip bakmak için girdim. ama sanırım facebook'tan bahsediyormuşsunuz. yok benim face'im :50:

herkese günaydın bi deeeee :3:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam fıstık olma aşamasındaki,takımımın güzel hanımları bensiz nasıl geçiyor bakalım zamanınız geçmişe azıcık göz atayım bakayım beni unutmuşmusunuz:1:

canım 1 kşi bile olmasa buruk oluyoruz iyi ki geldin canım....

beril gibi diş mağduru biri olaraktan bugün teda.vim başladı.ilk dolgum yapıldı her hafta bir diş tedavisi var inşallah iyi sonuç alrım bakalım.
namazımı kılayım kızımı uyutabilirsem uyutayım gelrim

hadi bakalım allah sifa versin.....

BERİLİM bak lesslie'yi sana anlatcaktım unuttum :44:

Şimdi tam yaşını bilmesem de 40'ın üerine olduğunu düşündüğüm bi hatun var Lesslie adında. Onun başının altından çıkmış herşey :4:

Bu programın Lesslie ile 2 mil, 3 mil, 5 mil gibi farklı versiyonları var. Bu hatun hiç durmadan yürüyor, olduğu yerde yürüyormuş gibi yapıyor daha doğrusu.. Kimi zaman ileri geri, kimi zaman kollarını kaldırıp indirerek, yana adım alarak..
Bazen de dizlerini karnına çekiyor, bacağını arkaya atıyor, öne doğru tekme atar gibi yapıyor, sağa sola adımlar alıyor, en başta hafif tempoda başlayıp gittikçe tempoyu arttırıyor ve son 10 dakikada yine tempoyu yavaşlatıyor. Ben 3 mil yürüyorum ki eğer doğruysa yaklaşık 5 km bi mesafe oluyor bu. 45 dakika sürüyor..

Ama hiç sıkıcı değil. Programın özelliği ise, dışarda spor yapmaya vakit bulamayanların evde yapabilecekleri bi program.. Ben gerçekten hiç sıkılmıyorum yaparken. Bunda sürenin 45:00'dan geriye doğru gitmesi de etkili.. 0:00'dan başlayıp 45'e gitse belki yılarım.. Ama 30'u gördüm 20'yi de göreyim 10'u da göreyim derken bitiyor işte :) ki ben kolay kolay benimseyip yapamam bi sporu. Kilom fazla olduğu için hepinizden daha fazla yoruluyorum çünkü. Ama 45 dakikayı da tamamladım bugün. Çok mutlu oldum çok güzeldi. Videonun altına yapılan yorumları da okudum youtubeda. İngilizce yorumlar ama anlıyorum az çok.. Çok fazla kişi bu sporla epey kilo verdiğini yazmış. 30-40-50 kilo verenler.. Biliyosunuz amerikada falan obezite çok yaygın zaten. Aşırı kiloluların sayısı da oldukça fazla. Bu yolla zayıflayanların sayısı baya var.. Ne bileym ben etkilendim, sevdim ve başladım. Umarım böyle devam ederim :) ammmma da konuştum he :1:

acil kesilmeyen bir link istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Apple ürünlerinden kullananlarr egzersiz yazın app storeda soyle mavi üstünde cöp adam olan uygulamayı indirin kosesinde de free yazıyo allahım bu nasıl bi karın yakmaktır anlatamam ölüyorumm agrıdan yaparken :)) ama o agrı acı zevkte vermiyo degil hahaha :)

ıphone 5 te var mı ?

bu mu acep ?

Ebru'cum arada kaynamasın diye yine buradan yazıyorum bal fazla yemiyorum çayımı şekersiz içip arasıra cay kasığının ucuyla ağzımı tatlandırıyorum toplamda 1 tatlı kaşığı vardır ama tatlısız bir kahvaltı düşünemiyorum maalesef...

Saçların yine uzar zaten bu zayıflık ile sana her sey yakısır canım...

6 ayda hayatının değişmesi ise mükemmel birsey darısı bize...

YPalim kesinnnn hatta hergunn

En az 4 gün diyelim o zaman. Elbette ki yapabilen her gün yapsın wuhuww hırs yaptım he :41: Bence düzenli devam edersek spora aldığımız sonuçlar yine bizi birinciliğe taşır. Hem de çoğunluğumuz aynı şeyi yaparsak birbrimizi değerlendirmemiz anlamamz motive etmemiz çok daha kolay ve anlamlı olur. Bi takımda yanılmıyorsam üyelerin haftalık spor miktarı da sayılıyor. Bence güzel bi yöntem..

Kaynana arar napıyosun ecem?
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Yeter artık benden bile! Zayıf oldun!! Erittiler kızı dicekler dügündeee...

Son düzenleme:
En az 4 gün diyelim o zaman. Elbette ki yapabilen her gün yapsın wuhuww hırs yaptım he :41: Bence düzenli devam edersek spora aldığımız sonuçlar yine bizi birinciliğe taşır. Hem de çoğunluğumuz aynı şeyi yaparsak birbrimizi değerlendirmemiz anlamamz motive etmemiz çok daha kolay ve anlamlı olur. Bi takımda yanılmıyorsam üyelerin haftalık spor miktarı da sayılıyor. Bence güzel bi yöntem..

Bak mesela sen yazdın gaza geldim yaptım bitirdim bile su anda bencede tesvik edelim birbirimizi hadi sende durma kalkkk simdi karın calısıcam

Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59

:9::9:

Bak mesela sen yazdın gaza geldim yaptım bitirdim bile su anda bencede tesvik edelim birbirimizi hadi sende durma kalkkk simdi karın calısıcam

Ben onların hepsini yapmıştım sabah aslında:34: yani lesslie den sonra mekik çektim yanlarım için bişeyler yaptım 1 saati geçti benim sporum. Akşam da yatmadan önce biraz o şekilde yürümeyi düşünüyorum balım hani uykuda da kalori harcanıyor ya, metabolizmam hızlansın belki daha çok kalori yakarım uyurken :52:

3 miles = 1,609344 km

canım ya 3 mil = 4,828032 km yazıyor:44:hem benim bildiğim kadarıyla 1 mil 1,6 km ye falan denk geliyor

:9::9:

Ben onların hepsini yapmıştım sabah aslında:34: yani lesslie den sonra mekik çektim yanlarım için bişeyler yaptım 1 saati geçti benim sporum. Akşam da yatmadan önce biraz o şekilde yürümeyi düşünüyorum balım hani uykuda da kalori harcanıyor ya, metabolizmam hızlansın belki daha çok kalori yakarım uyurken :52:

canım ya 3 mil = 4,828032 km yazıyor:44:hem benim bildiğim kadarıyla 1 mil 1,6 km ye falan denk geliyor

Dogru diyosunnn ben 1 yazacagıma 3 yazmısım aslında demek istedigim 1 mile = 1,609344 kmydi :)

misafirlerimi yolladım kaçamak yapmadım kendimce ama menüelrimi yazayım yinede
pazartesi
sabah:domatesli ymurta,pekmez,zeytin,peynir 2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:sebze çorbası yoğurt
akşam:zeytinyağlı kereviz,salata
2litre su

salı
sabah: sahanda yumurta peynir domates salatalık pekmez zeytin 2 dilim ekmek
öğlen:zeytinyağlı kereviz yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:fırında tavuk salata
2 litre su

spor malesef yapamadım.bugün itibariyle başlayacağım
Nermin hosgeldinnn
Menulerin guzel olmuss

Apple ürünlerinden kullananlarr egzersiz yazın app storeda soyle mavi üstünde cöp adam olan uygulamayı indirin kosesinde de free yazıyo allahım bu nasıl bi karın yakmaktır anlatamam ölüyorumm agrıdan yaparken :)) ama o agrı acı zevkte vermiyo degil hahaha :)
Hmm bir bakayimm

Su an yuruyorum kizlar :)) cevaplarmla 44 dk snra burdayim
Hahha yuru bakalimmm
Haftanın en az 3-4 günü yapalım bunu ecem ve betül. Ve isteyen imkânı olan herkes yani. Süpppper olur derim :8:
Tmmm yapalim insallah
Aksama misafirimiz var
Gec giderler.
Bugun de yapamayabilirim ben ama yarin kesinn :))
Egzersiz yapıyorum
Kac kilosun
59
Hahaha
Bu da iyiymiss:))
3 miles = 1,609344 km

Yok canim o 1 mil
3 mil yaklasik 5 km yapiyor tugbanin dedigi gibii

Nermin hosgeldinnn
Menulerin guzel olmuss

Hmm bir bakayimm

Hahha yuru bakalimmm

Tmmm yapalim insallah
Aksama misafirimiz var
Gec giderler.
Bugun de yapamayabilirim ben ama yarin kesinn :))

Hahaha
Bu da iyiymiss:))

Yok canim o 1 mil
3 mil yaklasik 5 km yapiyor tugbanin dedigi gibii

Evet evet o 1 mil videoda 3 mil yazıyo yaa neden oyle yazdım bende bilmiyorum farkında diilm bide googledan baktım yani koskocaman yazıyo 1 mil dye :) ben yanls yazmsmm

Dogru diyosunnn ben 1 yazacagıma 3 yazmısım aslında demek istedigim 1 mile = 1,609344 kmydi :)

Sonradan farkettim yanlış yazdı heralde diye cnm :) Yalnız ben koşu bandına çıktığımda 1,5 km yürüyene kadar canım çıkardı, ayak bileklerim ağrıdığı için.. Ama eğer bu yaptığımız gerçekten böyle 4,5 km yürümeye eşdeğer bişeysee
:24::62::32:

Back
X