Ebru'cum bu sabah saat 10 a doğru kızım kayınvalidemdeydi onu almaya hem de kahvaltıya gittik sonra arkadaslarla bulstuk ancak eve geldik hafta sonu yoğun oluyorum maalesef...
Ayrıca sonuncu olmama çok üzüldüm bu hafta annemler bize geliyor annem de rejimde daha iyi bir sonuç olacak insallah...
Ayy kisiirrrMenüm
Sabah
1 havuc rendesi limonlu
1 d. Peynir
Yarım d ekmek
2 bardak limonlu ılık su (ac karnına)
ara
4 fındık
Ögle
Yarım simit
1 kase tavuk suyu corba
Aksam
Yagsız 6 yk kısır ( kayınvalideyim baska ycek bisi yoktu en masum bu benimkini yaparken ayırdım)
1.5 lt su
Guzel olmus afiyet olsunnnmenüm :
sabah:menemen,1 dilim ekmek,zeytin peynir,çay
ara:kellogs 1 bardak süt
aksam:1 kase çorba ,1porsyon köfte,yoğurt,salata
2 lt su
Acelya memnun oldum :) masalllahh bende 23 yasndayım daha yeni evleniyorumm oh sen cocugu bile cıkarmıssın aradan :)
Afiyet olsun guzel bir memu daha :))selam tombislerim
nasilsiniz?
umarim havaya inat havaniz da kayfinizde yerindedir
menusumu yazayim
sabah
bir yumurta,az peynir ve biberden olusan omlet+bir galeta+6 zeytin
ara yok
ogle
kocaman bir ton salat (ama hepsini yiyemedim pek guzel yapmamislar)+kola zeroooo
ara yok
aksam
bir kase corba+bir tabak yogurtli ispanak+sogan domates sogusu
mango
Cok haklisin canim benimki artik hastaliga dogru gidiyo bide ben iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum oda bana kesinlikle iki ay icerisinde on kilo yapti cunku iki y oncesine kadar biraz vermis ve 76ya dusmustum hemde uc haftada 7 8 kio verdim hala emzirdigim icin biraz hizli kilo verip hizli aliyorum bakalim dun aksam esimde yakindi biraz hap yuzunden oluyo heralde diye dun itibariyle hapida kestim bidahada asla kullanmicammahvetti beni cunku iki ayda +10 kilo bolca tuylenme sinirlilik yapti yani ve normalde cok afedersiniz 7 8 gun adet olurkEn gecen ay sadece 2 gun oldum buda dogalolarak siskinlik yati bende
kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz iyi hafta sonlariiiiii hepinize
ben eve gidecem aksam size yazarim artikkkkkkkkk
elif cok huzursuz oldu bu misafirlikten cocuk evini rahatini istiyor
bu arada daha sakinim canlar
gecmisi okuyamiyorum ama ins.aksama niyetim
giremesemde bilinki diyetteyim
insallah tubissssssss bir gun sizle lesliede yapacam
hepinizi opuyorummmmmmm
yeni isimler goruyorum hosgelmisler
CANIM YAAA ASLINDA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN HELEKİ BENİM OĞLUMUN DURUMU BİRAZDA FARKLI OĞLUMDA DOĞUŞTAN İŞİTME KAYBI VAR %40 CİVARI DYMUYO O YÜZDEN CİHAZ KULLANIYORUZ AYRICA BEBEKLİĞİNDEN BERİ EĞİTİMLERE GİDİYORUZ. UZUN Bİ ZAMANDA GİDİCEZ. AMA HAYAT ŞARTLARI BENİ ÇALIŞMAYA MECBUR BIRAKTI Bİ EV ALDIK KREDİYLE VE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM. BEN BURSADA ANNEM MUDANYADA OTURUYOR BİLMEM BİLİRMİSİN BURSAYI. 10 AYDIR ANNEM BAKIYO OĞLUMA AMA BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE SIK YANINA GİDİYORUM.AMA TABİ SADECE HAFTA SONLARI EVE GETİREBİLİYORUM.İNAN BUNU VİCDAN MUHASEBESİNİ HERGÜN YAPIYORUM. BU YÜZDEN EVİMİZİ MUDANYADAN ALDIK BÖYLECE ENES SÜREKLİ BİZİMLE OLABİLİCEK İNŞ. 2 AYA KADAR TAŞINICAM HAVALAR BİRAZ DÜZELSİN DİYE BEKLİYORUZ. O ZAMAN HERŞEY DAHA GÜZEL OLUCAK İNŞ. TABİ SİZ HERGÜN BİRSÜRÜ ÇOCUKLA BERABERSİNİZ BANA BU KONUDA TAVSİYELERİN OLURSA SEVE SEVE DİNLERİM :13:
Ebru'cum bu sabah saat 10 a doğru kızım kayınvalidemdeydi onu almaya hem de kahvaltıya gittik sonra arkadaslarla bulstuk ancak eve geldik hafta sonu yoğun oluyorum maalesef...
Ayrıca sonuncu olmama çok üzüldüm bu hafta annemler bize geliyor annem de rejimde daha iyi bir sonuç olacak insallah...
Ben de menumu yazayimmm
Sabah- ogle:
1 dilim peynir+ domates+roka+maydonoz
Ara: 4 ceviz +1 muz
Aksam:
2 kase yogurtlu kabak salatasi + 7 tane sarma
Sarma fazla olmus olabilir
Ama yemeden duramadimm
Sarma çok olmamışta bence muz olmamış bu menüde. Kalori hesabı yaptın mı peki? Bide sanki sen dünki menünü yazmadın gibi geldi bana :26:
Ayrıca takım içi bireysel listeyi beğenmenede sevindim.
Menüm
Sabah
1 havuc rendesi limonlu
1 d. Peynir
Yarım d ekmek
2 bardak limonlu ılık su (ac karnına)
ara
4 fındık
Ögle
Yarım simit
1 kase tavuk suyu corba
Aksam
Yagsız 6 yk kısır ( kayınvalideyim baska ycek bisi yoktu en masum bu benimkini yaparken ayırdım)
1.5 lt su
menüm :
sabah:menemen,1 dilim ekmek,zeytin peynir,çay
ara:kellogs 1 bardak süt
aksam:1 kase çorba ,1porsyon köfte,yoğurt,salata
2 lt su
Acelya memnun oldum :) masalllahh bende 23 yasndayım daha yeni evleniyorumm oh sen cocugu bile cıkarmıssın aradan :)
selam tombislerim
nasilsiniz?
umarim havaya inat havaniz da kayfinizde yerindedir
menusumu yazayim
sabah
bir yumurta,az peynir ve biberden olusan omlet+bir galeta+6 zeytin
ara yok
ogle
kocaman bir ton salat (ama hepsini yiyemedim pek guzel yapmamislar)+kola zeroooo
ara yok
aksam
bir kase corba+bir tabak yogurtli ispanak+sogan domates sogusu
mango
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. O kadarcık kısırdan bişey olmaz. Su az olmuş ama. Spor nerde?
Senin menünde çok iyi olmuş Gül'cüm. Dikkat ediyorum iki gündür menüde bal yok. Tebrik ederim seni.İnşallah etkisini güzel göreceksin.
Öyle deme bence Ecem'cim yaşın gayet iyi evlenmek için. Açelya erken evlenmiş bence. Önemli olan mutlu olmak zaten. Gerisi hikaye
Hoşgeldin Beril'cim. Menün diyet kola haricinde gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Elif nasıl mutlu mu evinde ?
Ya muzu da saat 3 olmadan yedimm:))
Kalori hesabi yapayimm birazdann
Dunku menumu de paylasayimmm:) kotu bir menu degil bu seferr vakitsizlikten gume gitti
Takim ici listede benim ismim de oldugu icin daha da hosuma gittii
Insan motive oluyorrr ellerine saglikk
Eve donus yolculugu baslicak allahtan yarin tatilde uyurum bol bol :) bursa cok ruzgarlii ellerm usudu eldivenlede yazamiyorum gelirken idoyla hemen geldikte donus yokk daha uzun surcek yoldan yazarim :) iskenderr yiceklerr
Evde degilim bursadayim mactada kalori yaktim :) eve gittigimde annem ipimi almissa ip atlarimmm :)
Ben sonuncu olana üzüldüm. Bakalım haftaya sonuncu kim olacak. Bu arada kızlar takım olarak sonuncuya bir ceza belirleyelim? Ne dersiniz?
Unutmuşum yazmayı. Benimde dikkat etmem gerçekten çok iyi oldu Betül'cüm. Dediğin gibi şuan tam tamına 2,2 kilo kardayım. 3 kilo yerine sadece 800 gr aldım. Hatta biraz daha dikkat edebilsem süper olacak ama şuan elimden ancak bu kadarı geliyor. İnşallah haftayada 200 gramla bitiririm bu işi.
Eve donus yolculugu baslicak allahtan yarin tatilde uyurum bol bol :) bursa cok ruzgarlii ellerm usudu eldivenlede yazamiyorum gelirken idoyla hemen geldikte donus yokk daha uzun surcek yoldan yazarim :) iskenderr yiceklerr
Sen yeme sakın olur mu?
Yaaa ama maç kötü olmuş 1-1.
Ama süpersiniz yaaaaa taaaa kalkıp maça Bursa'ya gitmek harikasınız
Dunku menumm:
Sabah:
2 dilim tam bugday ekmegi
Beyaz peynirli yesil salata
Ogle:
Kirmizi lahanali- havuclu yogurt.
(benim kirmizi lahana salatam:) ]
Aksam:
Tavuk
Az Makarna
Az salata
Ama ben sonuncu olmadim kiiii(
3. Oldum, ilk 3te sonuncu oldum onu diyorsan eger:))
Ceza mi?? Hmm olsa olsa spor olur ama bana verilse mesela ben yapamam sanirim
Yapacak olsam normalde de yaparim zaten
Uzulme bos ver onlar yesinler. Yagli yagli iykk. Senin gobusunde azicik yag kaldi zaten biraz daha eklensin istemezsin degil miii?
Telefondan album yapamadimm profil resmi yaptim bi resmimizi :)
Yememmm aslaa :)) canim cekmiyor ki zaten bi ayran icerim
Bu macı Terim mahvetti kadro rezaletti Burak ı almadı oyuna hoca, ısındı bi ara maca giriyo dedik Aydın girdi ardından Sneijder Terim sagolsunn Fener alırsa macı fark 3 puana dusucek bu macı ellerimizle verdik(
Gelince ekle fotolarını olur mu?
Yemek konusunda da güveniyorum sana. Harikasın Ecem yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?