Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh ne guzel birlikten kuvvet dogar
Bu jafta senden cok guzel bir somuc gelecek desene

Ayy kisiirrr
Anneme soyleyeyim de yarin o da yapsin oglen biraz yiyeyimmm
Menun guzel olmus afiyet olsun

menüm :

sabah:menemen,1 dilim ekmek,zeytin peynir,çay

ara:kellogs 1 bardak süt

aksam:1 kase çorba ,1porsyon köfte,yoğurt,salata

2 lt su
Guzel olmus afiyet olsunnn

Acelya memnun oldum :) masalllahh bende 23 yasndayım daha yeni evleniyorumm oh sen cocugu bile cıkarmıssın aradan :)

Ahhh Ecemcimmm ahhh
Hic acma bu konuyuu:))
Saka bir yana gec olsun guc olmasin canimm:))

Afiyet olsun guzel bir memu daha :))

Ben de menumu yazayimmm

Sabah- ogle:

1 dilim peynir+ domates+roka+maydonoz

Ara: 4 ceviz +1 muz

Aksam:

2 kase yogurtlu kabak salatasi + 7 tane sarma

Sarma fazla olmus olabilir
Ama yemeden duramadimm

Doğum kontrol hapını bırakmakla çok doğru bir karar vermişsin. Sanırım artık birçok insan yararından çok zararı olduğunu düşünüyor bu tür hapların. Ben şimdiye kadar allaha şükür hiç kullanmak zorunda kalmadım. Ama sana zarar vermeyecek daha rahat korunma yöntemleri mutlaka vardır. Hem neden sen korunasın ki. Bırak eşin korunsun. Bak neler olmuş vücuduna. İnşallah bu kilolarının hepsi gidecek burda.

Bu arada sanada söyleyeyim canım. Her gün buraya yazdığımız mesajları sayıyoruz. Sen henüz 100 mesaj yazmadığın için özelden mesaj atma hakkın yok. Bu nedenle mesajlarını saydıktan sonra buraya yazman gerekli.

Hoşgeldin kuzucum. Çok sevindim bu kararına. İnşallah herşey daha güzel olur. İnsanın evi gibisi yok bence.

Allah yardımcın olsun canım benim. Gerçekten zor bir durum. Hele ki cihaz kullanımı bir arkadaşımın çocuğundan biliyorum. Oldukça zor bir durum. Hele ki erkek çocuğu. Betül'ün söylediklerine tamamen katılıyorum ki senin çocuğunun durumu oldukça farklı. İnşallah biran önce yanına alırsın.

İnşallah canım. Liste biraz işe yaradıysa ne mutlu bana. Bakalım bu hafta kim sonuncu olacak. Eminim kimse kendini orda görmek istemeyecektir.

Son düzenleme:
Ama bugunn hic ekmek yememisimmm
Onun yerine gecerrr:)

Ben de menumu yazayimmm

Sabah- ogle:

1 dilim peynir+ domates+roka+maydonoz

Ara: 4 ceviz +1 muz

Aksam:

2 kase yogurtlu kabak salatasi + 7 tane sarma

Sarma fazla olmus olabilir
Ama yemeden duramadimm

Sarma çok olmamışta bence muz olmamış bu menüde. Kalori hesabı yaptın mı peki? Bide sanki sen dünki menünü yazmadın gibi geldi bana :26:

Ayrıca takım içi bireysel listeyi beğenmenede sevindim.

Sarma çok olmamışta bence muz olmamış bu menüde. Kalori hesabı yaptın mı peki? Bide sanki sen dünki menünü yazmadın gibi geldi bana :26:

Ayrıca takım içi bireysel listeyi beğenmenede sevindim.

Ya muzu da saat 3 olmadan yedimm:))
Kalori hesabi yapayimm birazdann
Dunku menumu de paylasayimmm:) kotu bir menu degil bu seferr vakitsizlikten gume gitti

Takim ici listede benim ismim de oldugu icin daha da hosuma gittii
Insan motive oluyorrr ellerine saglikk

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. O kadarcık kısırdan bişey olmaz. Su az olmuş ama. Spor nerde?

menüm :

sabah:menemen,1 dilim ekmek,zeytin peynir,çay

ara:kellogs 1 bardak süt

aksam:1 kase çorba ,1porsyon köfte,yoğurt,salata

2 lt su

Senin menünde çok iyi olmuş Gül'cüm. Dikkat ediyorum iki gündür menüde bal yok. Tebrik ederim seni. İnşallah etkisini güzel göreceksin.

Acelya memnun oldum :) masalllahh bende 23 yasndayım daha yeni evleniyorumm oh sen cocugu bile cıkarmıssın aradan :)

Öyle deme bence Ecem'cim yaşın gayet iyi evlenmek için. Açelya erken evlenmiş bence. Önemli olan mutlu olmak zaten. Gerisi hikaye

Hoşgeldin Beril'cim. Menün diyet kola haricinde gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Elif nasıl mutlu mu evinde ?

Eve donus yolculugu baslicak allahtan yarin tatilde uyurum bol bol :) bursa cok ruzgarlii ellerm usudu eldivenlede yazamiyorum gelirken idoyla hemen geldikte donus yokk daha uzun surcek yoldan yazarim :) iskenderr yiceklerr

Evde degilim bursadayim mactada kalori yaktim :) eve gittigimde annem ipimi almissa ip atlarimmm :)

Ben sonuncu olana üzüldüm. Bakalım haftaya sonuncu kim olacak. Bu arada kızlar takım olarak sonuncuya bir ceza belirleyelim? Ne dersiniz? (Gül'cüm bu söylediklerimi sakın bireysel olarak düşünme. Senin yerine herhangi bir başkasıda sonuncu olabilirdi. Haftaya büyük ihtimal öyle olacak. İnşallah bu sana ekstra motivasyon kazandırır.)

Unutmuşum yazmayı. Benimde dikkat etmem gerçekten çok iyi oldu Betül'cüm. Dediğin gibi şuan tam tamına 2,2 kilo kardayım. 3 kilo yerine sadece 800 gr aldım. Hatta biraz daha dikkat edebilsem süper olacak ama şuan elimden ancak bu kadarı geliyor. İnşallah haftayada 200 gramla bitiririm bu işi.

Son düzenleme:
Dunku menumm:

Sabah:
2 dilim tam bugday ekmegi
Beyaz peynirli yesil salata

Ogle:
Kirmizi lahanali- havuclu yogurt.
(benim kirmizi lahana salatam:) ]

Aksam:
Tavuk
Az Makarna
Az salata

Eve donus yolculugu baslicak allahtan yarin tatilde uyurum bol bol :) bursa cok ruzgarlii ellerm usudu eldivenlede yazamiyorum gelirken idoyla hemen geldikte donus yokk daha uzun surcek yoldan yazarim :) iskenderr yiceklerr

Sen yeme sakın olur mu?

Evde degilim bursadayim mactada kalori yaktim :) eve gittigimde annem ipimi almissa ip atlarimmm :)

Yaaa ama maç kötü olmuş 1-1.
Ama süpersiniz yaaaaa taaaa kalkıp maça Bursa'ya gitmek harikasınız

Ama ben sonuncu olmadim kiiii (
3. Oldum, ilk 3te sonuncu oldum onu diyorsan eger:))

Ceza mi?? Hmm olsa olsa spor olur ama bana verilse mesela ben yapamam sanirim
Yapacak olsam normalde de yaparim zaten

Uzulme bos ver onlar yesinler. Yagli yagli iykk. Senin gobusunde azicik yag kaldi zaten biraz daha eklensin istemezsin degil miii?

Sen yeme sakın olur mu?

Yaaa ama maç kötü olmuş 1-1.
Ama süpersiniz yaaaaa taaaa kalkıp maça Bursa'ya gitmek harikasınız

Telefondan album yapamadimm profil resmi yaptim bi resmimizi :)
Yememmm aslaa :)) canim cekmiyor ki zaten bi ayran icerim

Dunku menumm:

Sabah:
2 dilim tam bugday ekmegi
Beyaz peynirli yesil salata

Ogle:
Kirmizi lahanali- havuclu yogurt.
(benim kirmizi lahana salatam:) ]

Aksam:
Tavuk
Az Makarna
Az salata

Menün gayet güzel olmuş. Aferin sana. Bu hafta sanki beni çok şaşırtacakmışın gibi bir his doğuyor içime

Zaten sen sonuncu değilsin ki. İlk üçün altında bide takım sonuncusu var okumadın mı onu? Spordan başka bir ceza olsun. Düşünün bakalım daha yaratıcı bişeyler

Telefondan album yapamadimm profil resmi yaptim bi resmimizi :)
Yememmm aslaa :)) canim cekmiyor ki zaten bi ayran icerim

Gelince ekle fotolarını olur mu?

Yemek konusunda da güveniyorum sana. Harikasın Ecem yaaaa.

Ebru ben sonuncu olmana uzuldum diye okudum yazdiginii
Pardonnn:))

Bu macı Terim mahvetti kadro rezaletti Burak ı almadı oyuna hoca, ısındı bi ara maca giriyo dedik Aydın girdi ardından Sneijder Terim sagolsunn Fener alırsa macı fark 3 puana dusucek bu macı ellerimizle bu hale getirdiik

Son düzenleme:
Bu macı Terim mahvetti kadro rezaletti Burak ı almadı oyuna hoca, ısındı bi ara maca giriyo dedik Aydın girdi ardından Sneijder Terim sagolsunn Fener alırsa macı fark 3 puana dusucek bu macı ellerimizle verdik (

Gerçi biz ne zaman puan kaybetsek Fenerbahçe'de kaybediyor. İnşallah bu haftada öyle olur. Beşiktaşta kaybetti zaten. Şimdi bol bol dua edeceğiz Fener yenilsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…