Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel yine...

harika ve dengeli olmuş canım

Selam arkadaşlar.bende 5 gün önce diyete başladım.beş günde 2 kilo vermişim 84 kilodan 82 kiloya inmişim.bende aranıza katıla bilirmiyim acaba.

insallah aramızda görmek isteriz canım...

Ben de menumu yazayimmm

Sabah- ogle:

1 dilim peynir+ domates+roka+maydonoz

Ara: 4 ceviz +1 muz

Aksam:

2 kase yogurtlu kabak salatasi + 7 tane sarma

Sarma fazla olmus olabilir
Ama yemeden duramadimm

annemde yarın bir tencere getiriyor ama sadece tadına bakıcam...hatta yaptığı katmerden de yemiycem

Eve donus yolculugu baslicak allahtan yarin tatilde uyurum bol bol :) bursa cok ruzgarlii ellerm usudu eldivenlede yazamiyorum gelirken idoyla hemen geldikte donus yokk daha uzun surcek yoldan yazarim :) iskenderr yiceklerr

ecem bursadamıydın nasıl kaçırmışım duymadım,esim de ilk defa evde izledi hatta istanbula tasınınca beraber maca gidelim diye konuşmustuk...

Dunku menumm:

Sabah:
2 dilim tam bugday ekmegi
Beyaz peynirli yesil salata

Ogle:
Kirmizi lahanali- havuclu yogurt.
(benim kirmizi lahana salatam:) ]

Aksam:
Tavuk
Az Makarna
Az salata

süper kahvaltıda salata işe yarıyor mu ?

13. takımda ilk defa mı sonuncu yazıldı ve bu onur üyesi benmiyim?

Neyse önemi yok,tek rakibim türk hava yollarıne alakaysa

haftaya sampiyon belli....2. kim...

Ya ben cumanin gaziyla iyi basliyorum haftaya
Sonra persembe oluyor artik sabrimin sonu oldugundan midir nedir bir suru sey yiyorumm:))
Gecen persembe dayimlara inmistik yengem misir patlatmisti bir suru yedim mesela ondann

Ceza olarak sonuncu olan butun hafta mesajlari o toplasin

Hani annnen de rejimdeydi yaaa?
Sarma neyse de katmer nerden ciktiiii:)

Salata ise yariyor mu bilmiyorum ama zaten kahvaltida peynir ve yesillik yiyorum ben siklikla, ayri ayri yemek yerine salata olarak yiyorum bazenn. Normal kahvaltidan cok farkli degil aslinda

13. takımda ilk defa mı sonuncu yazıldı ve bu onur üyesi benmiyim?

Neyse önemi yok,tek rakibim türk hava yollarıne alakaysa

haftaya sampiyon belli....2. kim...

Bu grupta ilk defa sen oldunn
Eskiden cok yapardik boyle seyleriii
Di mi Ebruuu:)) ahh ahh ortaklikta liste, spor listleri, magazinlerr, haftanin enn' leri fln. :))

evet okudum ve kabul ediyorum.fakat ben bazı günler serbes çalıştığım için gün içerisinde yazamazsam akşamları gün icerisinde neler yediğimi neler yaptığımı bildiririm benide aranıza aldığınız için çok teşekkürler ederim.

Hayırlı olsun inşaallah arkadaşım Seninle can arkadaştık şimdi canım rakibim oldun oyyy böyle güzelliğe can kurban Hadi bakalım kolay gelsin..Tüm kalbimle başarılarr

.

Arzu hosgeldin takima
Ben Betul. 26 yasindayim, Istanbul'da yasiyorum. Okul oncesi ogretmeniyim, nisanliyim Haziran'da dugunummm varrr:)))

Sen de bahsetsene kendinden biraz?

Ben de cikayim artikk
Herkese iyi aksamlar ve geceler:)
Simdiden iyi pazarlarrr

Her ne kadar kilo verme konusunda bu aralar umudumu yitirmiş olsamda geri döneyim aranıza :) aslında ayrılmam zorunlu oldu internetim yoktu telefonumdan da giremedim telefonu değiştirdim :)
Neyse arkadaşlarım ben Nihal en son buradayken 78i gördüm hatta bi ara 74 oldum ama buara 80.4 80.9 hergüne 500 gr alarak ilerlemekteyim. Geri döneyim belki sizin yazdıklarınızdan gaza gelirim:) tmam cuma bildirimde yaparım hergüne 10-15 yorumda yazarım inş. Özledim kızları benim zamanımdan kimler kaldı ki:)

Sabah: 2 dilim tam b. ekmeği
1 kib. k. peynir
5 zeytin
3 cherry domates

Öğle: 1 kase haşlanmış karnıbahar
1 kase yoğurt

Akşam: 4-5 kaşık yağsız mantar sote
1 kase yoğurt

2.5 lt su
Yarım saat aerobik
2 bardak yeşilçay

Tugbanin menusu :)

Her ne kadar kilo verme konusunda bu aralar umudumu yitirmiş olsamda geri döneyim aranıza :) aslında ayrılmam zorunlu oldu internetim yoktu telefonumdan da giremedim telefonu değiştirdim :)
Neyse arkadaşlarım ben Nihal en son buradayken 78i gördüm hatta bi ara 74 oldum ama buara 80.4 80.9 hergüne 500 gr alarak ilerlemekteyim. Geri döneyim belki sizin yazdıklarınızdan gaza gelirim:) tmam cuma bildirimde yaparım hergüne 10-15 yorumda yazarım inş. Özledim kızları benim zamanımdan kimler kaldı ki:)

Bu grupta ilk defa sen oldunn
Eskiden cok yapardik boyle seyleriii
Di mi Ebruuu:)) ahh ahh ortaklikta liste, spor listleri, magazinlerr, haftanin enn' leri fln. :))

Evet güzeldi o zamanlar, yine yaparız Betül'cüm magazinci burda zaten

O zaman yeniden hoşgeldin aramıza. Kurallardan anlayacağın gibi 2 hafta deneme süren var canım. Bu süre zarfında önemli olan paylaşım çokluğun ve takıma kattığın motivasyon. Öncelikle kendini tanıtırsan çok iyi olur. Ben kendimi tanıtayım hemen sana. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya da yaşıyorum. Bir kızım var ve şuan ikincisine hamileyim.

Bu arada hesapladimm 904 kaloriymis bugunku.

Azmış canım kalorisi sanki bana fazla çıkacakmış gibi gelmişti.

Nihal'cim hoşgeldin canım. Seni hatırlıyorum ama takımda ki durumunu tam olarak hatırlamıyorum. Sanırım listeye girmeden gitmek zorunda kalmıştın. Yanlış mı hatırlıyorum? Uzun zaman geçti üstünden. Tabii ki takıma gelebilirsin. Ama yeniden deneme süresi geçirmen gerekecek. Kuralları zaten biliyorsun. Uyabilirim dersen buyur gel Ama öncelikle durumu netleştirelim. Listeye girmişmiydin gitmeden önce?

Selam söyle Tuğba'ya gayet güzel bir menü olmuş Bunları sana telefonda tek tek yazdırıyor mu yoksa mesajmı çekiyor İşte ben buna üye derim.

Sanırım listeye girdi çıktı yaptımdı hatta internetim olmadığı için giremicem kızlar diyerek ayrıldım deneme süreci olabilir bana uyar:) şimdiden dieyim akşamları oğluş ve kocişten vakit kalan saat 22:00 sonrası daha aktif olurum bide 2. Dönem boş derslerde :) peşin peşin söyleyeyim sonra neredesin ... Yok yok telefon aldım bunun için aktif olurum ben ya:))

Nihal'cim önceden de bildiğin gibi takım için önemli olan en önemli şey paylaşım. Bende bunu baştan peşin peşin söyleyeyim. Aktif olmadığın sürece zaten ne kendine ne takıma bir faydan olmaz. Baştan konuşalım ki sonra ne sen üzül ne de biz üzülelim.

8 . gurbet_dmr *13.Takım* ( 16,40 / 16,84% ) @ 18.05.12 # 97,40 # 81,00
12 . beril77 ( 13,40 / 15,16% ) @ 23.11.12 # 88,40 # 75,00
22 . lafraise ( 8,00 / 12,05% ) @ 16.11.12 # 66,40 # 58,40
25 . betuld ( 7,80 / 11,26% ) @ 09.12.11 # 69,30 # 61,50
26 . tugkay2000 ( 7,70 / 10,85% ) @ 06.01.12 # 71,00 # 63,30
42 . GUL1978 ( 4,40 / 5,45% ) @ 28.12.12 # 80,80 # 76,40
48 . dontpanic ( 5,40 / 4,69% ) @ 04.01.13 # 115,10 # 109,70
49 . Aysecig ( 3,00 / 4,69% ) @ 18.11.11 # 64,00 # 61,00
51 . blitz86 ( 3,10 / 4,19% ) @ 11.01.13 # 74,00 # 70,90

Kızlar bu liste her ay yapılan yarışma geneli sıralama listesi. İlk onda Nermin'cim sen varsın. Tebrik ediyorum seni ve herkesi. Listenin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post28628797

Tamam paylaşım yapacağım geçmiş yazılarımızı okudum şimdi biraz. Ne kadar güzelmiş heveslendim yine tekrar o günlerimi hatırladım nasıl iyi gidiyordu kilo vermem. Buarada yazılarıma dikkat edeceğim Türkçe kurallarına uyacağım. hadi bakalım şişkinliğimdi şuydu buydu 80 .4 çıktım sabah ama kabul etmiyorum 78 diyerek başlıyorum Allah'ım inşallah 65 olurum. Âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…