Menüm
Sabah
1 havuc rendesi limonlu
1 d. Peynir
Yarım d ekmek
2 bardak limonlu ılık su (ac karnına)
ara
4 fındık
Ögle
Yarım simit
1 kase tavuk suyu corba
Aksam
Yagsız 6 yk kısır ( kayınvalideyim baska ycek bisi yoktu en masum bu benimkini yaparken ayırdım)
1.5 lt su
selam tombislerim
nasilsiniz?
umarim havaya inat havaniz da kayfinizde yerindedir
menusumu yazayim
sabah
bir yumurta,az peynir ve biberden olusan omlet+bir galeta+6 zeytin
ara yok
ogle
kocaman bir ton salat (ama hepsini yiyemedim pek guzel yapmamislar)+kola zeroooo
ara yok
aksam
bir kase corba+bir tabak yogurtli ispanak+sogan domates sogusu
mango
Selam arkadaşlar.bende 5 gün önce diyete başladım.beş günde 2 kilo vermişim 84 kilodan 82 kiloya inmişim.bende aranıza katıla bilirmiyim acaba.
Ben de menumu yazayimmm
Sabah- ogle:
1 dilim peynir+ domates+roka+maydonoz
Ara: 4 ceviz +1 muz
Aksam:
2 kase yogurtlu kabak salatasi + 7 tane sarma
Sarma fazla olmus olabilir
Ama yemeden duramadimm
Eve donus yolculugu baslicak allahtan yarin tatilde uyurum bol bol :) bursa cok ruzgarlii ellerm usudu eldivenlede yazamiyorum gelirken idoyla hemen geldikte donus yokk daha uzun surcek yoldan yazarim :) iskenderr yiceklerr
Dunku menumm:
Sabah:
2 dilim tam bugday ekmegi
Beyaz peynirli yesil salata
Ogle:
Kirmizi lahanali- havuclu yogurt.
(benim kirmizi lahana salatam:) ]
Aksam:
Tavuk
Az Makarna
Az salata
Ya ben cumanin gaziyla iyi basliyorum haftayaMenün gayet güzel olmuş. Aferin sana. Bu hafta sanki beni çok şaşırtacakmışın gibi bir his doğuyor içime
Zaten sen sonuncu değilsin ki. İlk üçün altında bide takım sonuncusu var okumadın mı onu? Spordan başka bir ceza olsun. Düşünün bakalım daha yaratıcı bişeyler
Hani annnen de rejimdeydi yaaa?çok güzel yine...
harika ve dengeli olmuş canım
insallah aramızda görmek isteriz canım...
annemde yarın bir tencere getiriyor ama sadece tadına bakıcam...hatta yaptığı katmerden de yemiycem
ecem bursadamıydın nasıl kaçırmışım duymadım,esim de ilk defa evde izledi hatta istanbula tasınınca beraber maca gidelim diye konuşmustuk...
süper kahvaltıda salata işe yarıyor mu ?
13. takımda ilk defa mı sonuncu yazıldıve bu onur üyesi benmiyim ?
Neyse önemi yok,tek rakibim türk hava yollarıne alakaysa
haftaya sampiyon belli....2. kim...
[ı]selam canım öncelikle hoşgeldin. şansın var ki şuan takımda boş yerimiz var. O zaman ben sana hemen takım kurallarımızı yazayım. Eğer senin için uygunsa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. [/ı]
[sıze=3][/sıze][sıze=3][/sıze][ı][ı]13.takım kurallarımız[/ı][ı][/ı]
1) her cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazeretiolmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. Istediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.
6) takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi [/ı][ı]alışveriş[/ı][ı]inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. Madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
[/ı][ı]bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. [/ı]
[sıze=3][/sıze]
evet okudum ve kabul ediyorum.fakat ben bazı günler serbes çalıştığım için gün içerisinde yazamazsam akşamları gün icerisinde neler yediğimi neler yaptığımı bildiririm benide aranıza aldığınız için çok teşekkürler ederim.
evet okudum ve kabul ediyorum.fakat ben bazı günler serbes çalıştığım için gün içerisinde yazamazsam akşamları gün icerisinde neler yediğimi neler yaptığımı bildiririm benide aranıza aldığınız için çok teşekkürler ederim.
Bu grupta ilk defa sen oldunn
Eskiden cok yapardik boyle seyleriii
Di mi Ebruuu:)) ahh ahh ortaklikta liste, spor listleri, magazinlerr, haftanin enn' leri fln. :))
Bu arada hesapladimm 904 kaloriymis bugunku.
Her ne kadar kilo verme konusunda bu aralar umudumu yitirmiş olsamda geri döneyim aranıza :) aslında ayrılmam zorunlu oldu internetim yoktu telefonumdan da giremedim telefonu değiştirdim :)
Neyse arkadaşlarım ben Nihal en son buradayken 78i gördüm hatta bi ara 74 oldum ama buara 80.4 80.9 hergüne 500 gr alarak ilerlemekteyim. Geri döneyim belki sizin yazdıklarınızdan gaza gelirim:) tmam cuma bildirimde yaparım hergüne 10-15 yorumda yazarım inş. Özledim kızları benim zamanımdan kimler kaldı ki:)
Sabah: 2 dilim tam b. ekmeği
1 kib. k. peynir
5 zeytin
3 cherry domates
Öğle: 1 kase haşlanmış karnıbahar
1 kase yoğurt
Akşam: 4-5 kaşık yağsız mantar sote
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Yarım saat aerobik
2 bardak yeşilçay
Tugbanin menusu :)
Evet güzeldi o zamanlar, yine yaparız Betül'cüm magazinci burda zaten[/
Nihal'cim hoşgeldin canım. Seni hatırlıyorum ama takımda ki durumunu tam olarak hatırlamıyorum. Sanırım listeye girmeden gitmek zorunda kalmıştın. Yanlış mı hatırlıyorum? Uzun zaman geçti üstünden. Tabii ki takıma gelebilirsin. Ama yeniden deneme süresi geçirmen gerekecek. Kuralları zaten biliyorsun. Uyabilirim dersen buyur gelAma öncelikle durumu netleştirelim. Listeye girmişmiydin gitmeden önce?
Sanırım listeye girdi çıktı yaptımdıhatta internetim olmadığı için giremicem kızlar diyerek ayrıldım deneme süreci olabilir bana uyar:) şimdiden dieyim akşamları oğluş ve kocişten vakit kalan saat 22:00 sonrası daha aktif olurum bide 2. Dönem boş derslerde :) peşin peşin söyleyeyim sonra neredesin ... Yok yok telefon aldım bunun için aktif olurum ben ya:))
Nihal'cim önceden de bildiğin gibi takım için önemli olan en önemli şey paylaşım. Bende bunu baştan peşin peşin söyleyeyim. Aktif olmadığın sürece zaten ne kendine ne takıma bir faydan olmaz. Baştan konuşalım ki sonra ne sen üzül ne de biz üzülelim.
Selam söyle Tuğba'ya gayet güzel bir menü olmuşBunları sana telefonda tek tek yazdırıyor mu yoksa mesajmı çekiyor İşte ben buna üye derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?