Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gul cum tamda burda bu haldeydik :))

Ay Allah'ım Ebru hamileymiş!!!! forumda yazılara bakarken görmemişim şuan farkettim hayırlı olsun ya Allah anneli babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bebeğine âmin :)

Bende senin geçmiş mesajlarına bakıyorum. Listeye girip girmediğine. Büyük ihtimal girmedin ama yinede kontrol etmek lazım. Şimdi sen başlangıç kilonu, hedef kilonu ve boyunu yeniden yazar mısın? Not almam lazım.

Paylaşım konusunda da gözüm üzerinde haberin olsun

Ay Allah'ım Ebru hamileymiş!!!! forumda yazılara bakarken görmemişim şuan farkettim hayırlı olsun ya Allah anneli babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bebeğine âmin :)

Amin, çok teşekkürler canım. Sen yokken çok şeyler değişti. Önce mezun oldum 61 kiloyla. Şimdide hamileyim. Az kaldı inşallah doğumuma.

Yaaa insan Bursa'ya kadar giderde haber vermez mi Gül'e Keşke görüşseydiniz. Yalnız rüzgar fenaymış. Yine süper bir maç olmuş.

Ben gercekten tamameenn unuttum Gül ün orda oldugunu birde kaynanada var.. O maca gelmedi de yanımızda.. İnanılmaz rüzgar vardı Gsliler tribünü yaktılar ama kerem beni kacırdı resmen ordan.. Braz erken cıktık biz ezilmeyeyim diye.. Kerem biraz pisman geldiginede is isten gecti :)

Neyseki erken çıkmışsınız. İyi düşünmüş Kerem. Allahtan başınıza bi iş gelmemiş. Ben bir Bursa Beşiktaş maçı hatırlıyorum sonrası çok feciydi.

Amin, çok teşekkürler canım. Sen yokken çok şeyler değişti. Önce mezun oldum 61 kiloyla. Şimdide hamileyim. Az kaldı inşallah doğumuma.

61:) çok güzel:) Allah çocuğuna ve sana güzel ömürler nasip etsin âmin:)
Şimdi 80.4 ile yarın başlıyorum 165 boy hedef 65 kilo kısaca 15 kilo vermek istiyorum. Şuan memlekete geldim ama dikkat etmeye şuan itibariyle başlıyorum yatmadan 5 mekik 20 sopalı bel hareketi yapacağım:) umudum yok hatta bunalımdayım desteklerinizi bekliyorum
Uykusuz kalma sen hamilesin iyi geceler öptüm :))

Tamam canım not aldım bilgilerini. Geçmişte nihayet buldum seni. Tam seni listeye alacağımız hafta bildirim yapmadığın için öyle kalmış. Yani yarışmaya hiç başlamamış sayılıyorsun. Yeni üye olarak işlem yapacağız. Sen bol bol paylaşım yap biz sanan nasıl destek oluyoruz o zaman gör canım olur mu

Ben kaçıyorum artık kızlar. Vallahi Nihal senin olay takıldı yaaa kafama onu halletmeden çıkamadım burdan. Ama inat ettim buldum nihayet. Şimdilik benden bu kadar herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum hepinizi.

Çok teşekkür ederim desteğe çok ihtiyacım var hadi iyi geceler Allah zayıflamak isteyen kilosuna dalga geçilen herkesin yardımcısı olsun âmin:)

Nihal hosgeldin tekrar ben seni hatirlar gibiyimmm

ilk okuyorum kahvaltiyi vayy eceme bak ne guzel fln diyordum ogleyi gorunce sasirdim
Sonra dedim bu kesin tugbanin menusudur diyr allttaki yaziyi gormeden:))

Kizlar yarinn acik bufe kahvaltiya gidiyoruzzz
Ama ben tabagima peynirr, yesillik, omlet vs disinda bir sey sokmam insallah
En fazla 1 dilim balli ekmek fln olsunn
Secme sansim olursa acik bufe degil normal kahvalti tabagi alirimm
Yarin gorusmek uzere iyi geceleer herkese tatli ruyalarr

Kardeşler günaydın
Kızlar ya bir şey sorsam... Benim insanların bana söylediklerini düşünmekten başka iştahımı ne ile kesebilirim ?? Allah'ım öyle biriştah vermiş ki sabah 4 ekmek yediğim oldu akşamları hep bir ekmek yiyorum ki artık yemeyeceğim işteböyleekmek aşığı karbonhidrat delisi bir insanım iştahımı kesecek bir şey bulur musunuz? Ayrıca şimdi biraz hareket edip sonra kahvaltı yapıcım biraz önce midem kazınmasın diye oğlumun cicibebesinden 1 tane yedim hadiöptümmmmm

günaydın arkadaslar nasılsınız?bugün pazar, geç kalktım çok uyumuşum kavaltımı o yüzden biraz geç yaptım. kavaltıda 4 tane yeşil zeytin yarım dilim kepekli ekmek birazcıkda lor peynirden şekersizde cayımı içtim.kavaltıdan yarım saat öncede bir bardak su ve 9 çeşitli diyet cayımı içtim.sanırım o benım istahımı kesiyor.

arkadaşım benımde çok iştahım vardı fakat 9 çeşitli diyet cayımı aç karnıma içince sanki istahım kesiliyor sabah aksam içiyorum o cayı istersen sende dene inş sanada fayda eder

Neeeeeeeeeee 4 ekmek mi butun ekmek mi biz 2 ekmek aliyoruz 2 kisiyiz 1 haftada ancak bitiyo
Bana kalirsa ne insanlarin soyledikleri ne de takviye biseyler istahini kesmeye yardimci olamaz bunu sen beyninde bitirmelisin senin karnin ac degil ki hic bir aclik 4 ekmek tuketmez 1 ogunde senin gozun ac once kendin beynine doydugunu soyliceksin ben bununla doydum daha fazla yemege ihtiyacim yok o anda doymamiata olabilirsin ama kendini telkin etmelisin ki iraden kuvvetlensin mesela ben 55 olucam diyorum kiziyolar cunku boyum 1.72 neden biliyonusun aynanin karsina gecip ciplak olarak kendime baktigimda rahatsiz oldugum yerlerimin hala oldugunu gordugum icin birseyi daha cok yemek istedigimde gozume hemen o goruntuyu getiriyorum

Sende oyle yap cirilciplak bir aynanin karsisina gec bu kadar yediklerinle sonucun ne olduguna bak bu zamana kadar hep yedin cocuk dogurdun.. Deforme oldun ama toparlanmak senin elinde sunu soyliyim mi istedigini giymek muhtesem bi duygu buyuk beden var midir dusuncesinin yok olmasi tarifsiz mutluluk hatta kucuk bedeninin kalmamasi bile mutluluk verici

Ayrica bu esinede haksizlik 4 ekmek ciddi bir rakam birde aksam 1 ekmek oldu sana gunde 5 ekmek kafanda bitir bu olayi kimseden medet umma sen bitir bunu kafanda

Hayatta hayir diyemeyecegim sey cikolata selalesidir birde cilekle muz olursa icinde rejimde olsam bile bi iki tane kesin yerim dun gozumun onunde yediler gozumun icine baka baka. Kendimi icten ice telkin ettim emek verdim bu ana gelebilmek icin sabrini deniyorlar dedim onlar bitirene kadar cikolatasinin tadina dahi bakmadim icime oturdu orasi ayri ama kafamda bitirdim ve yemedim zor degil bu emin ol bak o an gecti ertesi gun oldu bile :)

Cok uzun yazdim sanirim kusura bakma ama 4 ekmek dediginde hele bi bayanin cok sasirdim yardimci olmak istedim kusura bakma lutfen

Günaydın Kızlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı bir pazar diliyorum.

Afiyet olsun Betül'cüm. İnşallah kaçırmazsın.

Günaydın Nihal'cim. Öncelikle otur düşün. Yaptığının ne kadar yanlış bişey olduğunu beynine anlatmaya çalış. Birden olmasada yavaş yavaş alışacaksın diyet yapmaya. Cici bebe de yeme. Onun yerine süt iç, yoğurt ye.

Kahvaltı 2 dilim tm tahılı ekmek yanında havuç rendesi kurtulmuş biber yağarız kavrulup üstüne yoğurt döküp yedim

Mesela kahvaltında peynir, zeytin ve haşlanmış yumurtada olabilirdi. Yumurta çok tok tutar.

Günaydın Canım daha önceki mesajda yazmıştım. Öncelikle kendini tanıtır mısın diye görmedin sanırım. Takıma her geldiğinde yazdığın en son mesajdan itibaren geçmişi kontrol edersen sevinirim. Kendini tanıttıktan sonra şuan ki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazar mısın? Yarışma için not almam lazım.

Çok güzel bir kahvaltı yapmışsın afiyet olsun. Ayrıca menülerimizi günlük en son akşam yemeğinden sonra toplu bir şekilde sabah, öğle ve akşam olarak yazıyoruz. Tek tek yazmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…