çok güzel yine...
harika ve dengeli olmuş canım
insallah aramızda görmek isteriz canım...
annemde yarın bir tencere getiriyor ama sadece tadına bakıcam...hatta yaptığı katmerden de yemiycem
ecem bursadamıydın nasıl kaçırmışım duymadım,esim de ilk defa evde izledi hatta istanbula tasınınca beraber maca gidelim diye konuşmustuk...
süper kahvaltıda salata işe yarıyor mu ?
Tamam paylaşım yapacağım geçmiş yazılarımızı okudum şimdi biraz. Ne kadar güzelmiş heveslendim yine tekrar o günlerimi hatırladım nasıl iyi gidiyordu kilo vermem. Buarada yazılarıma dikkat edeceğim Türkçe kurallarına uyacağım.hadi bakalım şişkinliğimdi şuydu buydu 80 .4 çıktım sabah ama kabul etmiyorum 78 diyerek başlıyorum Allah'ım inşallah 65 olurum. Âmin
Gul cum tamda burda bu haldeydik :))
Eki Görüntüle 623140
Ay Allah'ım Ebru hamileymiş!!!! forumda yazılara bakarken görmemişim şuan farkettim hayırlı olsun ya Allah anneli babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin bebeğine âmin :)
Yaaa insan Bursa'ya kadar giderde haber vermez mi Gül'eKeşke görüşseydiniz. Yalnız rüzgar fenaymış. Yine süper bir maç olmuş.
Ben gercekten tamameenn unuttum Gül ün orda oldugunubirde kaynanada var.. O maca gelmedi de yanımızda.. İnanılmaz rüzgar vardı Gsliler tribünü yaktılar ama kerem beni kacırdı resmen ordan.. Braz erken cıktık biz ezilmeyeyim diye.. Kerem biraz pisman geldiginede is isten gecti :)
Amin, çok teşekkürler canım. Sen yokken çok şeyler değişti. Önce mezun oldum 61 kiloyla. Şimdide hamileyim. Az kaldı inşallah doğumuma.
61:) çok güzel:) Allah çocuğuna ve sana güzel ömürler nasip etsin âmin:)
Şimdi 80.4 ile yarın başlıyorum 165 boy hedef 65 kilo kısaca 15 kilo vermek istiyorum. Şuan memlekete geldim ama dikkat etmeye şuan itibariyle başlıyorum yatmadan 5 mekik 20 sopalı bel hareketi yapacağım:) umudum yok hatta bunalımdayım desteklerinizi bekliyorum
Uykusuz kalma sen hamilesin iyi geceler öptüm :))
Tamam canım not aldım bilgilerini. Geçmişte nihayet buldum seni. Tam seni listeye alacağımız hafta bildirim yapmadığın için öyle kalmış. Yani yarışmaya hiç başlamamış sayılıyorsun. Yeni üye olarak işlem yapacağız. Sen bol bol paylaşım yap biz sanan nasıl destek oluyoruz o zaman gör canım olur mu
Nihal hosgeldin tekrar ben seni hatirlar gibiyimmmHer ne kadar kilo verme konusunda bu aralar umudumu yitirmiş olsamda geri döneyim aranıza :) aslında ayrılmam zorunlu oldu internetim yoktu telefonumdan da giremedim telefonu değiştirdim :)
Neyse arkadaşlarım ben Nihal en son buradayken 78i gördüm hatta bi ara 74 oldum ama buara 80.4 80.9 hergüne 500 gr alarak ilerlemekteyim. Geri döneyim belki sizin yazdıklarınızdan gaza gelirim:) tmam cuma bildirimde yaparım hergüne 10-15 yorumda yazarım inş. Özledim kızları benim zamanımdan kimler kaldı ki:)
Sabah: 2 dilim tam b. ekmeği
1 kib. k. peynir
5 zeytin
3 cherry domates
Öğle: 1 kase haşlanmış karnıbahar
1 kase yoğurt
Akşam: 4-5 kaşık yağsız mantar sote
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Yarım saat aerobik
2 bardak yeşilçay
Tugbanin menusu :)
Kardeşler günaydın
Kızlar ya bir şey sorsam... Benim insanların bana söylediklerini düşünmekten başka iştahımı ne ile kesebilirim ?? Allah'ım öyle biriştah vermiş ki sabah 4 ekmek yediğim olduakşamları hep bir ekmek yiyorum ki artık yemeyeceğim işteböyleekmek aşığı karbonhidrat delisi bir insanım iştahımı kesecek bir şey bulur musunuz? Ayrıca şimdi biraz hareket edip sonra kahvaltı yapıcım biraz önce midem kazınmasın diye oğlumun cicibebesinden 1 tane yedim hadiöptümmmmm
Kardeşler günaydın
Kızlar ya bir şey sorsam... Benim insanların bana söylediklerini düşünmekten başka iştahımı ne ile kesebilirim ?? Allah'ım öyle biriştah vermiş ki sabah 4 ekmek yediğim olduakşamları hep bir ekmek yiyorum ki artık yemeyeceğim işteböyleekmek aşığı karbonhidrat delisi bir insanım iştahımı kesecek bir şey bulur musunuz? Ayrıca şimdi biraz hareket edip sonra kahvaltı yapıcım biraz önce midem kazınmasın diye oğlumun cicibebesinden 1 tane yedim hadiöptümmmmm
Kizlar yarinn acik bufe kahvaltiya gidiyoruzzz
Ama ben tabagima peynirr, yesillik, omlet vs disinda bir sey sokmam insallah
En fazla 1 dilim balli ekmek fln olsunn
Secme sansim olursa acik bufe degil normal kahvalti tabagi alirimm
Yarin gorusmek uzere iyi geceleer herkese tatli ruyalarr
Kardeşler günaydın
Kahvaltı 2 dilim tm tahılı ekmek yanında havuç rendesi kurtulmuş biber yağarız kavrulup üstüne yoğurt döküp yedim
günaydın arkadaslar nasılsınız?bugün pazar, geç kalktım çok uyumuşum kavaltımı o yüzden biraz geç yaptım. kavaltıda 4 tane yeşil zeytin yarım dilim kepekli ekmek birazcıkda lor peynirden şekersizde cayımı içtim.kavaltıdan yarım saat öncede bir bardak su ve 9 çeşitli diyet cayımı içtim.sanırım o benım istahımı kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?