Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok canım beğenmemek değil kesinlikle ben püresini sevmedim tatlısına bayırlım keklerde bayılırım bende koyarım sadece püresini sevmedim şekersizdi benim yaptığım tatsız tuzsuzdu sen nasıl yapıyorsun valla yemesini çok isterim faydasından hiç şüphem yok kızlarına yaptığın tarifi istiyorum şiddetle

Balkabagindan soz ediyosunuz sanirim ben ne yemegini ne tatlisini ne pastasini hic bir turunu sevmem acliktan oluyo olsam bile yemem damak tadi olayi iste zevk meselesi evede sokmam asla

sabah
* 1 haşlanmış yumurta
* 1 dilim kepek ekmeği
*1 tane ceviz ayrıca aç karnına ceviz kürümü içtim kahvaltıdan önce
ara
* 1 tane elma
öğle
* 1 tabak sulu köfte ekşili diyede biliniyor porsiyonum küçüktü
ara
* 1 adet portakal
akşam
* 3 köfte kadar tavuk
*salata

2 bardak yeşil çay
3 ltye yakın su
yeşi çay ilerleyen saatlerde birdaha içerim

normalde 2 3 bardakta şekersiz çay içiyorum mutlaka şeker kullanmıyorum ben 4 yıldır neredeyse kullananlar mutlaka bırakmalı çayın tadını işte o zman anlıyorsunuz herkese ii akşamlar dün platesimi yapmıştım 45 dk bugün yapamadım ayrıca sanırım bugün 9 adet yazdım herkese ii akşamlar

olsun geldin ya...

Yaaa nermin yok bunu yazdigimda kahvalti sofrasindaydim :)) doymadan kalktim karnim sanki hic yememis gibi ac

bazen oluyor canım gecer insallah....

hmm hesaplayalm bakalım fark ne kadar olacak:) haftaya fark olmazsa ben meyvelerime kaldığım yerden devam ederim ama:)

çok aram yok meyveyle ben çikolatacı tatlıcıyımmmmmmmmmm dımmmmmmmmmmmmmmmm

inmiyor tatlım....

olmazmı fark 1 haftada farketmesi lazım neyse deneyeceğiz kaçarı yok:)
pazartesi: 1 kivi 1 greyfurt
salı:2 kuru incir 1 elma 1 greyfurt
bugün daha yemedim

nermin karatay mı yapıyorsun?

ben de çok özledim gülçin,kadriye ve tuğbayı...

o memleketlerde daha zor diyet yapmak adana,kayseri de öyle....demek balıkesirlisin berilcim yakınısız...

bu linki acamiyorum acan varmiiiiii

ben de acamadım...

beşi bi yerde çayların hazır poşatte olanları varmı? çünkü iş yerinde o tarz çayları demleyemem. bide rezene var aslında evde sıcak suya atıp içsem demlemeden olumuki?:26:

7 0tlu çay var poşet

evet ceviz çok faydalı...

slm lar arkadaşlar... anca vakit buldum bugün..şöyle bir geçmişe bakayım dedim netin azizliğine uğradım yaaa ikide bir de düşüyorum....umarım herkes iyidir

iyiyiz canım...

böyle değişik diyetlere bayılıyorum ama klasik peynirli kahvaltımdan vazgecemiyorum...

doğru aslında aralarda 1 meyva yemek daha sağlıklı da işte kahve okadar çok tok tutuyoki..birde şekersiz içiyorum ama süt tozu koyuyorum içine işte..

light süttozu var pınar ın galiba...

neden istanbul gül görev icabı tayin filanmı benimde eltim istanbulda güzel bir şehir ama çok kalabalık yaa sabır isteyen bir yer bence....

canım daha iyi bir konumda olacak insallah esim o nereye ben oraya hem korkuyorumihem heyecanlanıyorum...

bencede yaaa güzeli,m bursam bırakılıp istanbula gidilirmi taşına toprağına kurban olayım bursamın

bursamız güzel ama istanbul da farklı güzel ne diyeyim bilemiyorum ...17 senem yalovada 17 senem bursa da geçti bakalım kaç yıl istanbul olacak....hayırlısı...

gayet güzel canım...

Sabah
1 yk kadar tulum peyniri
Domates
Salatalik
Nane
Sekersiz cay
1 d. Kizarmis ekmek

Ogle
4 yulafli biskuvi

Aksam
4,5 yk et sote
1 d. Ekmek

1.5 lt su
Spor yapmadim temizlik vardi aksam sporu eklerim

menü azıcık artmış sanki ama normale dönmüş :))

Kızlar menüm :

sabah:1 dilim ekmek,menemen

öğlen:1 bardak süt kellogs 1 elma

akşam:balık ,salata..

45 dakika aletli spor...

henüz regl bitmedi ama spora gittim, hala tartıda sişim umarım cumaya kadar geçer...

3 bardak yesil çay,2 lt su...

5 Şubat
LAydLiNe // -
lafraise // 22
beril77 // 20
betuld // 8
GUL1978 // 6
gurbet_dmr // 24
dontpanic // 16
EVSEBU // 7
48to38 // -
niyal // 12
prensesss016 // 4
Arzu_54 // -

Son düzenleme:

iyi akşamlar..bende çayı şekersiz içiyorum da neskafe daha çok içiyorum çaydan, ama nescafeye tatlandırıcı kullanıyorum bide 1 tatlı kaşığı süt tozu atıyorum sade hiç güzel olmuyor

bu günkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeğiyle 2 zeytin
öğle:1 dilim kepek ekmeği,1 tane haşlanmış baget,4 kaşık yoğurt
akşam:5adet karalahana dolması,1dilim ekmek,1bardak ayran
aralarda da:2 fincan şekersiz tatlandırıcılı nescafe bir tanede elma

gün içinde 2 litre su spor olarak:1.5saat eliptik bisiklet

afiyet olsun cnm..

tesekkürler canım

afiyet olsun spor ve su güzel
tatlandırıcı tavsiye edilmiyor biliyomusunn bilinenin aksinee..

Diyet hatası
Yapay tatlandırıcılar şekere kıyasla tam 600 kat daha tatlıdır. Bunlar, sizin ‘ultra-şekerli’ besinlere alışmanıza ve sonucunda sık sık tatlı krizlerine girmenize yol açabilir.

iyi akşamlar hemşo gurban:)anam bizde iyiden iyiye koca memleketini sahiplendik he
oyyy inşallah görüşürz canımsın....
ay annemde oyle diyor hasan koylu benim adimmmm
ama gelinide abim koylu ona birsey demiyorrrrrrrr

sen tam antepli olmuşsun helal valla:)ben daha yolun başındayım senin çyamağın olurum ancak:)
anladım ben onu hadi git bakalım iyi gezmelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr............................
15 sene oldu ne edersin fistigimmmmmmm
onu ben hep yaparim kiiiiii
hele evde kimse yokken buraya takildimsaaaaaaaaa sut kaynatirim yogurt yapmak icin ama anca icecek kadar kalirrrrr
aman canin sagolsun
yerim seni ya kızım görmesin böyle bir kardes istiyor....

nereye kuzummmmm
vereyim anammmmbende 3 boy var malummmmmm
yeni geldim ama çıkmam lazım tühhh b irazdan gelicem....
gorusemezsek selam canimmm
daha masumda çok süt süt koyuyo kahve zevkini alamıyorum işte ozaman da..
karar senin bebegimmmmmmm
tavuklu karnibahar salatasini nasil yapiyon canim
barbunyayida severim hani
afiyet olsun
hanımlar banada müsade artık.yarın dişçide randevum var oradanda alışverişe gidicez geç kalabilirm haberiniz olsun
hayırlı akşamlar........
allah yardimcin olsun gulum disci semede ne dersen ye
Sabah
1 yk kadar tulum peyniri
Domates
Salatalik
Nane
Sekersiz cay
1 d. Kizarmis ekmek

Ogle
4 yulafli biskuvi

Aksam
4,5 yk et sote
1 d. Ekmek

1.5 lt su
Spor yapmadim temizlik vardi aksam sporu eklerim
hani cok actin sennnnnnn
ben asiri birsey gormuyommmmmm
evden yazrim yarin
Balkabagindan soz ediyosunuz sanirim ben ne yemegini ne tatlisini ne pastasini hic bir turunu sevmem acliktan oluyo olsam bile yemem damak tadi olayi iste zevk meselesi evede sokmam asla
kerem severde askim tatlisini yap dersen ne diyecen gulommmmmmm
iyi aksamlar

ben peynirin her seyini severim ama klasik kahvalti olacak
ayyyyy hele yazin bahceden tazecik domates biber ebru duymasin kizartma yada acili bir menemennnn

bende gulcini cok merak ediyom esi nasil oldu acaba?
yine ozel bir guzel menuuuuuuuu
5 Şubat
LAydLiNe // -
lafraise // 22
beril77 // 20
betuld // 8
GUL1978 // 6
gurbet_dmr // 24
dontpanic // 16
EVSEBU // 7
48to38 // -
niyal // 12
prensesss016 // 4
Arzu_54 // -

eline saglim ecemcim

merhaba nasılsınız..
ece dayınlara gittinizmi?nereleri istemişler..biz hala karar veremedik..gece boyu uykum kaçtı..

merhaba nasılsınız..
ece dayınlara gittinizmi?nereleri istemişler..biz hala karar veremedik..gece boyu uykum kaçtı..

iyilik cnim
sen nasilsin fazla kafaya takma uykunu duzenli uyumaya bak uykusuzluk mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…