Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba nasılsınız..
ece dayınlara gittinizmi?nereleri istemişler..biz hala karar veremedik..gece boyu uykum kaçtı..

Antep malatya urfa istiyolardi ama demislerki buralar torpillilerin gittigi yerler isiniz biraz zor su an sirnak gibi gorunuyo sirnaga cikarsa esiyle cocugu burda kalicak dayim tek gidicek yengemde bu oturdugumuz evden cikmazsak tek kalabilirim diyo alistim diyo dayim naz i sirnaga goturemem diyo malatya antep falan olsa gidecekler zaten malatyada bi suru akraba varda zor diyorlarmis dayimin ilk sarki cok zordu dogubeyazittaydi tam terorun estigi yillardi duvarlari delik desikti dedem gitmisti yataklarinda yatmiyolardi yataklarin altinda yerde yatak yapmislardi simdi sirnak cikarsa dayim ne hale gelir bilemiyorum artik yasta ilerledi

Son düzenleme:
Selam kızlar,Ben bugun işten çok şükür geldim.Ama her an ölebilirim hakkınızı helal edin.çok kötu grıp hastalığına yakalandım.Bu gidişle bn 3 günde 10 kilo zayıflarım.Kendimi acıle zor attım.iğne vurdular ilac yazdılar eve geldim ayyy zor ayakta dururken yayla çorbası yaptım 1 tabak ondan içtim. ilaclarımıda içtim.

SABAH:
bir dilim kepeklı ekmek
4 tane yeşil zeytin
1 tane haşlanmış yumurta

ÖĞLEN:
yarım içi bol marullu lahmacun 1 tanede ayran

AKŞAM:
yayla çorbası
1 portakal (suyunu içtim )
1 greyfut (suyunu içtim)

hanımlar banada müsade artık.yarın dişçide randevum var oradanda alışverişe gidicez geç kalabilirm haberiniz olsun
hayırlı akşamlar........
geçmiş olsun..
Sabah
1 yk kadar tulum peyniri
Domates
Salatalik
Nane
Sekersiz cay
1 d. Kizarmis ekmek

Ogle
4 yulafli biskuvi

Aksam
4,5 yk et sote
1 d. Ekmek

1.5 lt su
Spor yapmadim temizlik vardi aksam sporu eklerim
öğle bisküvi nasıl doydun ..:26: akşam toparlamışsın gerçi..
afiyet olsun..
inş. canım yaaa gerçi ben bu haftadan umutlu değilim ama bakalım hayırlısı artık.

bu arada çok doğru söylüyosun aman erkekler hasta olmasın griptir sanırsın kanser olmuş

eşine geçmiş olsun..
yedikelrimi azlatarak diyet psikolojisine girmeden kilo verenlerdenim..
doğru söylüyorsun ..benim doğum kilosu hep inceydim iki doğumdada çok kilo aldım ama verdim kızımda 20 kilo aldım verdim 6 sene sonra oğlumda 18 kilo aldım onuda verdim..:) 2 sene önce 74 kiloydum..geçen yaz 58 kilo ile burdan mezun oldum..kilo korumak adına buradan ayrılmadım çokta işime yaradı..
son senede evdeki yemekelrdeki porsiyonumu küçülterek devam ettim makarnada yedim tatlıda yaş pastada ama dengelemyide başardım ..kısaca buradaki sevgili dostlarım sayesinde hem inceldim hemde düzenli yemeye alıştım..genç kızken akşam 17 den sonra birşey yemezdim..şimdide ortalama bunu uygulamaya çalışyorum..erken yemek yiyip olayı kapatıyorum..
sadece tatlısını yerim oda hem hafifi hemde cevizin hatırına..

normal evde ne varsa ondan ayarında yiyorum ben..

Son düzenleme:
geçmiş olsun..ilaçla greyfurt tüketme zehirlenirsin..
hımm. belli olmaz kalplerini bozmasınlar bizde ilk yıl elazığ çıktı ki torpil yeriymiş çıktımı çıkıyor öylesine yazmıştık..çıktı ..malatya koca şehir kolay olur rabbim gönüllerine göre versin..
bende eceme yazdigin mesaja cevap yaziyordum
ne yapiyon canimmmmmmm
bir karar verdinmi

ne yapayım kafam karışık ..karar veremedik..

Son düzenleme:
öğle bisküvi nasıl doydun ..:26: akşam toparlamışsın gerçi..

Sabah tulum peynirini dengelesn dye bisküviyle gecstrdım

İnsallah malatya cıkar hem malatyada akrabalar var hem elazıg cok yakın büyük daymlar dedemler elazıgda cok güzel olur zorluk cekmezler insallah haklarında hayırlısı olur sizinde öyle insallah önlüüze göre hayırlısını versin Allah

Selam canlarım ben geldim ne var ne yok? Umarım herşey yolundadır. Özledim sizi

a slm cnm evett devam etmek istiyorum okudum ve anladım ....aranızda olmak istiyorum bende .....alın aranıza beniinanın bütün kurallara uyacağım

.

Yeniden hoşgelsin canım. Kendini tanıtmışsın ama ismini yazmamışsın. Bide şuan ki kilon, hedef kilon ve boyunu yazman lazım not alacağım. Zayıflamak için çok doğru bir yerdesin. İhmal etme sakın burayı.

Kızlar geçmişi okuyorum hala. Daha dünü bitiremedim umarım bugün bitirebilirim

sevdacım toplamda 3 dilim ekmek bir de lahananın içindeki prinç bulgursa bilemem ama kilo vermeni engelleyebilir...

Diyet hatası
Yapay tatlandırıcılar şekere kıyasla tam 600 kat daha tatlıdır. Bunlar, sizin ‘ultra-şekerli’ besinlere alışmanıza ve sonucunda sık sık tatlı krizlerine girmenize yol açabilir.

evet doğru ben organik kullanıyorum arasıra...

sağol canım bu hafta kaçamak ta yapmamaya çalıştım ama pek fark yok nedense...

çok geçmiş olsun menun güzel...

hoşgeldin canım..

Çok teşekkürler Derya'cım düşünmemeye çalışıyorum ama ister istemez etkilendim:26:

Tatlım menünde dikkati çeken en önemli şey portakal suyu, elma ve portakal. Çok fazla meyve şekeri almışsın. Meyveler çok masum gibi geliyor ama ben diyette en fazla günde 1 meyveden yanayım. Ayrıca asla ve asla meyve suyu içme. Çok fazla meyve şekeri alıyorsun Suyunun yerine meyvenin kendisini yemen daha sağlıklı.

Sanirim benim msj sayimi burayayazmam gerekiyomus cunku ozelden atamiyomusum yuz adet olmadigi icin gruba katildigimdan beri 22 msj yazmisim sevgili kaptanimin dikkatine artik ozelden atabilene kadar gunluk burdan bildiricem dimi msj sayimi?

Evet canım senin buraya yazman gerekiyor. Ama unutma takıma girebilmek için tek başına mesaj sayısının önemi yok. Bol paylaşım istiyorum. Bu yeni başlayan herkes için geçerli.

Bugunku menum

Sabah:bir dilim ekmek 4 adet zeytin cok az peynir

Ögle:bir adet pogaca kucuk bir dilim pasta(dayanamdim kizin bana)

Akşam: oglen cok yedigim icin aksam yemedim

2.5 litre su

150 mekik bide 15 dk gobek attim oh ohhh

Öğlen ki kaçamak hiç olmamış. Onu geçtim akşam yememen hiç ama hiç iyi olmamış. Kendini aç bırakırsan eğer daha kötü kaçamaklar yapabilirsin. Sakın bi daha yaptığın kaçamak yüzünden öğün atlama.

İlaç dediğim suni sancı canım. Normal yoldan düşük gibi doğum yapmış. Bugün gittim ziyaretine iyiydi allaha şükür.

Ya ben bu konuda 2 gunluk atilabilmesi icin oneride bulunmak istiyorum
Ebru sen de duy sesimmii

Betül'cüm günlük sayılması daha yararlı takım için. Sürekli gündemde oluyor mesaj sayısı. Buda paylaşbi şekilde etkiliyor. Biz günlük devam edelim. Biliyorum senin için zor oluyor ama:26:

arkadaslar menüm:

sabah :1 dilim tam bugday ekmeği,peynir,zeytin,domates

öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt,1 portakal

akşam:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 ufak tabak ciğer

2 bardak yeşil çay ,2 lt su...

Menün gayet güzel olmuş Gül'cüm afiyet olsun.

Öğlen ki börek haricinde gayet iyi bir menü. Afiyet olsun. Kaçamak yok artık

Menum

Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima

Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm

Aksam
Balik ve salataa

Milföy olmasaymış güzel bir menü olmuş.

Tuğba'cım gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun.

Ödem için bol bol yeşil çay ve su iç canım. İşe yarar. Menünde afiyet olsun.

Beril'cim rüyanı alıntıladım sanmıştım ama alıntılamamışım. İNŞALLAH HAYRA ÇIKAR CANIM. Benim arkadaştan etkilendin galiba canım.:26:

gecmis olsun allah sifa versin
bol bol dinlen

porsiyon ve cok gec satte yememek bencede ise yarayacak canim
hersey gonlunce olsun canim
herseyin hayirlisi

selam insallah daha iyisin

Evet şıllık krep gibi yapılıyor ama 6 yıldır urfadayım daha sabah yiyeni görmedim katmeri de gelinde sabah aldo da yîyelim :)
Ben 2 yıldır urfalıyım eş durumundan :) aslen kırşehîr çiçekdağlıyım

bu muabbet cok uzadi sen haklisin diyelim kapatalim

Beril'cim rüyanı alıntıladım sanmıştım ama alıntılamamışım. İNŞALLAH HAYRA ÇIKAR CANIM. Benim arkadaştan etkilendin galiba canım.:26:

insallah hayirlar olur
ben bu gibi haberlere gelemiyorum dinlemesi bile zorken allah dusmanima yasatmasin

bu muabbet cok uzadi sen haklisin diyelim kapatalim

Yok yaw haklılık haksızlık olayı değil ki :) belki benim çevremdekilerden gördüğüm budur

Neyse bugünkü menüm:
Sabah:
2 yumurta ezme yoğurt çok az şampiyon ekmek bal cevîz
Öğlen hastanedeydim
İkindi : saat 4 gibi yarım elma, yarım portakal

Akşam: ta ta ta taaaammmm (misafirlikteydim):
3 kaşık çorba 4 kaşık nohut 4-5 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 10 tane sarma bolca salata he bi de tavuk butu minik baget hatta 2 dilim patates :18:

Geçmiş olsun kuzum benim. Laf yok tabiiki senin menülere . İnşallah iyileşirsin biran önce.

Menülerin zamanla dahada düzelir inşallah. Mümkün olduğunca kaçamak yapmamaya çalış.

Makarna haricinde güzel bir menü. Afiyet olsun. Menülerini liste şeklinde yazarsan daha anlaşılır olur.

Umarım kaçamak yapmamışsındır.

Geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin iyi geceler

Teşekkürler Nihal'cim

Amin canım inşallah

Eki Görüntüle 625441

tubısssssss teyzosuuuuuuu bak elıfınıne uslandık bırazzzzzzzzzzz

Oyyyy maşallah maşallah tam yemelik bu bızdık

Ay yok Allah'a gitme kal bizimle sen gel ben seni sevgi ciğere götürürüm akşama doğru kayınvalidemler çiköfte yapar akşama sıra gecesine gidip şıllık yeriz:)

Şıllık ne Nihal? İlk defa duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…