merhaba nasılsınız..
ece dayınlara gittinizmi?nereleri istemişler..biz hala karar veremedik..gece boyu uykum kaçtı..
geçmiş olsun..hanımlar banada müsade artık.yarın dişçide randevum var oradanda alışverişe gidicez geç kalabilirm haberiniz olsun
hayırlı akşamlar........
öğle bisküvi nasıl doydun ..:26: akşam toparlamışsın gerçi..Sabah
1 yk kadar tulum peyniri
Domates
Salatalik
Nane
Sekersiz cay
1 d. Kizarmis ekmek
Ogle
4 yulafli biskuvi
Aksam
4,5 yk et sote
1 d. Ekmek
1.5 lt su
Spor yapmadim temizlik vardi aksam sporu eklerim
afiyet olsun..bugün yemeğimi erken yedim yazayım hemen
sabah:2 kaşık sahanda yumurta,peynir,3 tane zeytin,1 kaşık pekmez,2 d,l,m ekmek
ara:sütlü türk kahvesi
öğlen:1 tabak lahana kavurması sabahtan kalan yumurta 2 çatal 1 bardak ayran
ara:yarım greyfurt
akşam:tavuklu karnabahar salatası,3 kaşık barbunya,yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 bardak kekik çayı
3 litre su
45 dakika bisiklet
130 mekik
inş. canım yaaa gerçi ben bu haftadan umutlu değilim ama bakalım hayırlısı artık.
bu arada çok doğru söylüyosun aman erkekler hasta olmasın griptir sanırsın kanser olmuş
eşine geçmiş olsun..kesinlikle.... evet önemli olan hayat tarzı haline getirebilmek inşşş bu grup bize bunu öğreticek valla kızlar ben çok memnunumda eşim bu işten memnun değil nete yapışıyorum ya ha bi grubumuz eksikti diyor bende vallaha gaza getiriyor öğretici aynı zamanda diyorum hastaydı onunla ilgilenmiyormuşum nete takılıyormuşum bende şimdi o gelmeden girdim ilgiyi bırak pervane oldum ehehe aman erkek hasta olmasın şükür atlattık sayılır...
yedikelrimi azlatarak diyet psikolojisine girmeden kilo verenlerdenim..tabi ya haklısın bence de yediklerimizi azaltmak en iyisi zaten ne yapıyoruz lezzeti olmayan şeylerle kilo vermeye çalışıyoruz sonra 1 , 2 kilo verince diğerlerinin tadını almak için homini gırtlak götürüyruz sonra verdiğimiz kiloyu 2 katıyla geri alıyoruz ...
doğru söylüyorsun ..benim doğum kilosu hep inceydim iki doğumdada çok kilo aldım ama verdim kızımda 20 kilo aldım verdim 6 sene sonra oğlumda 18 kilo aldım onuda verdim..:) 2 sene önce 74 kiloydum..geçen yaz 58 kilo ile burdan mezun oldum..kilo korumak adına buradan ayrılmadım çokta işime yaradı..onemli olan bir donem herseyden mahrum kalip bir sekilde zayiflamak degil
bu surecte yeme aliskanligimizi3 s ozellikle porsiyonlari kucultmemiz lazim bence
ha birde nasil kilo aldik hepmi kiloluyduk yoksa dogumdanmi yada depresyondanmi felannnnn
tabi bunlar benim dusuncem
sadece tatlısını yerim oda hem hafifi hemde cevizin hatırına..3 cocuk annesiyim ve cocuklarim hep sevdi
kucuk elifimde sapirdayarak yer
arti ben kekinden tutta aklina gelecek gelmeyecek bir cok tarifini yaparim
begenmemene bir sey diyemem demekki damak tadi
sadece sunu soyleyebilirimki lezzetinden suphe etme
bugun evde degilimde yarin ins.elifin kabak yerkenki resmini yuklerim sana
bence çok haklısın canım sana sonuna kadar katılıyorum bence öyle tatsız şeylerle zayıflamaya çalışıcamıza normal yemekleri az yiyip bide akşamları boğazımızı sıkı tuttukmu olur bu iş. çünkü zayıfladıktan sonra normal yememize geri dönücez o zaman nolucak hoooooopppp kilolar geri gelip yapışıcak önmür boyu zayıf kalmak için az yemeği öğrenmemiz ve hayat tarzımız yapmamız gerek ok?
geçmiş olsun..ilaçla greyfurt tüketme zehirlenirsin..Selam kızlar,Ben bugun işten çok şükür geldim.Ama her an ölebilirim hakkınızı helal edin.çok kötu grıp hastalığına yakalandım.Bu gidişle bn 3 günde 10 kilo zayıflarım.Kendimi acıle zor attım.iğne vurdular ilac yazdılar eve geldim ayyy zor ayakta dururken yayla çorbası yaptım 1 tabak ondan içtim. ilaclarımıda içtim.
SABAH:
bir dilim kepeklı ekmek
4 tane yeşil zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
ÖĞLEN:
yarım içi bol marullu lahmacun 1 tanede ayran
AKŞAM:
yayla çorbası
1 portakal (suyunu içtim )
1 greyfut (suyunu içtim)
hımm. belli olmaz kalplerini bozmasınlar bizde ilk yıl elazığ çıktı ki torpil yeriymiş çıktımı çıkıyor öylesine yazmıştık..çıktı ..malatya koca şehir kolay olur rabbim gönüllerine göre versin..Antep malatya urfa istiyolardi ama demislerki buralar torpillilerin gittigi yerler isiniz biraz zor su an sirnak gibi gorunuyo sirnaga cikarsa esiyle cocugu burda kalicak dayim tek gidicek yengemde bu oturdugumuz evden cikmazsak tek kalabilirim diyo alistim diyo dayim naz i sirnaga goturemem diyo malatya antep falan olsa gidecekler zaten malatyada bi suru akraba varda zor diyorlarmis dayimin ilk sarki cok zordu dogubeyazittaydi tam terorun estigi yillardi duvarlari delik desikti dedem gitmisti yataklarinda yatmiyolardi yataklarin altinda yerde yatak yapmislardi simdi sirnak cikarsa dayim ne hale gelir bilemiyorum artik yasta ilerledi
bende eceme yazdigin mesaja cevap yaziyordum
ne yapiyon canimmmmmmm
bir karar verdinmi
öğle bisküvi nasıl doydun ..:26: akşam toparlamışsın gerçi..
geçmiş olsun..ilaçla greyfurt tüketme zehirlenirsin..
hımm. belli olmaz kalplerini bozmasınlar bizde ilk yıl elazığ çıktı ki torpil yeriymiş çıktımı çıkıyor öylesine yazmıştık..çıktı ..malatya koca şehir kolay olur rabbim gönüllerine göre versin..
ne yapayım kafam karışık ..karar veremedik..
Selam canlarım ben geldim ne var ne yok? Umarım herşey yolundadır. Özledim sizi
a slm cnm evett devam etmek istiyorum okudum ve anladım ....aranızda olmak istiyorum bende ..... alın aranıza beni inanın bütün kurallara uyacağım
.
bu günkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeğiyle 2 zeytin
öğle:1 dilim kepek ekmeği,1 tane haşlanmış baget,4 kaşık yoğurt
akşam:5adet karalahana dolması,1dilim ekmek,1bardak ayran
aralarda da:2 fincan şekersiz tatlandırıcılı nescafe bir tanede elma
gün içinde 2 litre su spor olarak:1.5saat eliptik bisiklet
Diyet hatası
Yapay tatlandırıcılar şekere kıyasla tam 600 kat daha tatlıdır. Bunlar, sizin ‘ultra-şekerli’ besinlere alışmanıza ve sonucunda sık sık tatlı krizlerine girmenize yol açabilir.
ben peynirin her seyini severim ama klasik kahvalti olacak
ayyyyy hele yazin bahceden tazecik domates biber ebru duymasin kizartma yada acili bir menemennnn
bende gulcini cok merak ediyom esi nasil oldu acaba?
yine ozel bir guzel menuuuuuuuu
eline saglim ecemcim
Selam kızlar,Ben bugun işten çok şükür geldim.Ama her an ölebilirim hakkınızı helal edin.çok kötu grıp hastalığına yakalandım.Bu gidişle bn 3 günde 10 kilo zayıflarım.Kendimi acıle zor attım.iğne vurdular ilac yazdılar eve geldim ayyy zor ayakta dururken yayla çorbası yaptım 1 tabak ondan içtim. ilaclarımıda içtim.
SABAH:
bir dilim kepeklı ekmek
4 tane yeşil zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
ÖĞLEN:
AKŞAM:
yayla çorbası
1 greyfut (suyunu içtim)
BERİL'e
berill geçmiş olsun..ve spor yaptığında kas artar ve kilon falaz bile görünebilir..burda ki kriterin beden ölçün olmalı kilon fazla çıksa bile mutlakaki yağ kaybettiğin için incelme ve sıkılaşma olmuştur..sana tavsiyem hafta 4 gün 45 dk yürüme ve kilon takıldığında önce süreyi uzatman sonra gün sayını artırman oda kilon takılrsa ..unutma ömür boyu bu şekil spor yapamzsın ve bırkatığında vücudunda yağlanmalar başlar..
Ebru arkadaşına çok üzüldüm..sen kendine dikkat et ve bu olayı fazla düşünme..
yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz..
Kızlar bugün kayınvaldemlere gideceğiz akşam giremeyeceğim bugünkü listemi yazayım
sabah
*1 tabak menemen
*2 dilim kepek ekmeği
*1 bardak portakal suyu
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmeği
ara
* 1 adet portakal
henüz akşam yemeği yemedim ama 1 tabak sebze yemeği yerim ekmeksiz kaygana ne yaparsa artık
Sanirim benim msj sayimi burayayazmam gerekiyomus cunku ozelden atamiyomusum yuz adet olmadigi icin gruba katildigimdan beri 22 msj yazmisim sevgili kaptanimin dikkatineartik ozelden atabilene kadar gunluk burdan bildiricem dimi msj sayimi?
Bugunku menum
Sabah:bir dilim ekmek 4 adet zeytin cok az peynir
Ögle:bir adet pogaca kucuk bir dilim pasta(dayanamdim kizin bana)
Akşam: oglen cok yedigim icin aksam yemedim
2.5 litre su
150 mekik bide 15 dk gobek attim oh ohhh
sayılıyor ama düşünmüyoruz..hemde 1.grupta ama 5 yıl ..
çok il var biz aşağıya gitmek istemiyoruz yoksa erzincan bayburt artvin ağrı erzurum urfa diyarbakır siirt batman hakkari şırnak bingöl bitlis gümüşhane adıyaman varda var malatya var ama 6 yıl uzun süre..
arkadaşına çok üzüldümrabbim yardım etsin..24 haftalık bebek nasıl ilaçla düşürülüyor anlamadım ..6 aylık felan suni sancıyla doğum yaptırırlar tahminimce..oy rabbim yardım et sen dayanma gücü ver..
bizimde 9 ve 3.5 yaşında 2 tane kız ilk 4 ü bitrdi hem okul hemde öğretmen değişecek zaten oğlan daha ufak ..Allah dayınlarada yardım etsin ve bizim gibi olan tüm emniyet mesuplarına evler bomba düştü ..çocukaları ünide olanlar var lisede olanlar var..onlara dahada zor..
antep yok..kars annem karslı havası çok soğuk diyorlar ....
bilgi dedin yavru kuş bilgi verdim..59 günde verilir bu kilo....
çizelgende iyi olmuş..
Ya ben bu konuda 2 gunluk atilabilmesi icin oneride bulunmak istiyorum
Ebru sen de duy sesimmii
arkadaslar menüm:
sabah :1 dilim tam bugday ekmeği,peynir,zeytin,domates
öğlen:yulaf kepekli 1 kase süt,1 portakal
akşam:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 ufak tabak ciğer
2 bardak yeşil çay ,2 lt su...
benim menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
3 tane zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara:
1 şekersiz kahve
öğle:
1 kibrit kutusu kadar börek
1 turp ve havuç rendeleyip üzerine 1 kaşık yoğurt
1 bardak ayran
ara:
1 fincan şekersiz kahve
akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 tabak (küçük tatlı tabağı) ciğer
1dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 litre kadar da su gün boyunca
belki az sonra 1 kahve daha içebilirim..
spor olarakta yarım saat eliptik bisiklet
bu kadar işte
Menum
Sabah yok sayilir
1 bardk suyla 1 lokma peynir attim agzima
Ogle
2 kase yesil salata (narliydi)
1 milfoy borek
Tatli fln vardi onlardan yemedimm
Aksam
Balik ve salataa
BUGÜN NELER YEDİM? (çok özenerek yazdım kaptanım Ebru'ma ithafen )
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 küçük cherry domates
Öğle
Yok
Akşam
Çok az yağlı tavuk sote
Yağsız salata
1 kâse pul biberli yoğurt
+2.5 Lt su
+2 bardak yeşilçay
+Leslie ile 3 mil
Sabah
Yok
Ogle
Yarim kozlenmis patlican
2 izgara kofte
1 d. ekmek
Aksam
1 havuc 1 salatalik rendesi karisik limonlu
3 yk ciger sote
172 ip atladim
100 mekik
5 mil Leslie nin 34. Dksi kadar
Kizlar ben bu aralar sanirim bi siskinlik yasiyorum bisi yemesem bile kendimi patlicak gibi hissediyorum ve yemekten sonra tartildim 58.7 ciktim yarin sabah tartilicam bakalim ne kadar gitmis yada duruyo sanirim sis oldugumuz doneme giriyorum belirtiler var ama gecen ay kacindaydi aklimi yitirmis gibi hatirlayamiyorum
gecmis olsun allah sifa versinSelam kızlar,Ben bugun işten çok şükür geldim.Ama her an ölebilirim hakkınızı helal edin.çok kötu grıp hastalığına yakalandım.Bu gidişle bn 3 günde 10 kilo zayıflarım.Kendimi acıle zor attım.iğne vurdular ilac yazdılar eve geldim ayyy zor ayakta dururken yayla çorbası yaptım 1 tabak ondan içtim. ilaclarımıda içtim.
SABAH:
bir dilim kepeklı ekmek
4 tane yeşil zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
ÖĞLEN:
AKŞAM:
yayla çorbası
1 greyfut (suyunu içtim)
porsiyon ve cok gec satte yememek bencede ise yarayacak canimgeçmiş olsun..
öğle bisküvi nasıl doydun ..:26: akşam toparlamışsın gerçi..
afiyet olsun..
eşine geçmiş olsun..
yedikelrimi azlatarak diyet psikolojisine girmeden kilo verenlerdenim..
doğru söylüyorsun ..benim doğum kilosu hep inceydim iki doğumdada çok kilo aldım ama verdim kızımda 20 kilo aldım verdim 6 sene sonra oğlumda 18 kilo aldım onuda verdim..:) 2 sene önce 74 kiloydum..geçen yaz 58 kilo ile burdan mezun oldum..kilo korumak adına buradan ayrılmadım çokta işime yaradı..
son senede evdeki yemekelrdeki porsiyonumu küçülterek devam ettim makarnada yedim tatlıda yaş pastada ama dengelemyide başardım ..kısaca buradaki sevgili dostlarım sayesinde hem inceldim hemde düzenli yemeye alıştım..genç kızken akşam 17 den sonra birşey yemezdim..şimdide ortalama bunu uygulamaya çalışyorum..erken yemek yiyip olayı kapatıyorum..
sadece tatlısını yerim oda hem hafifi hemde cevizin hatırına..
normal evde ne varsa ondan ayarında yiyorum ben..
geçmiş olsun..ilaçla greyfurt tüketme zehirlenirsin..
hımm. belli olmaz kalplerini bozmasınlar bizde ilk yıl elazığ çıktı ki torpil yeriymiş çıktımı çıkıyor öylesine yazmıştık..çıktı ..malatya koca şehir kolay olur rabbim gönüllerine göre versin..
ne yapayım kafam karışık ..karar veremedik..
Ödem için bol bol yeşil çay ve su iç canım. İşe yarar. Menünde afiyet olsun.
Evet şıllık krep gibi yapılıyor ama 6 yıldır urfadayım daha sabah yiyeni görmedim katmeri de gelinde sabah aldo da yîyelim :)gunaydında nerdesın yıne
ehhhhhhh ıstemmmmmmmmmmmmmm
gunaydınnnnnnn
sıllık krep dıye bılıp yıyoruz ama aksama anlamdım
katmer ıse o daha baska
herıfım kızıyor ama wc banyo nerde bulursam ıkı bakıyom
yoksa ınt cete mete kızıyor burdada benı kandıyorlarmıs cogu kadın nıccınde erkekmısss mıste mıs
sen nerelısın
supersın hele spor yapabılmene bayılıyorum
sagol canım faydalı bır bılgı not ettım
nıye bayılıyon bakıyımmmmmmmmmmmmm
aynen bende oyle bılıyorum
nereye cufcufluyoruzzzzzzzzzzzzz
Evet şıllık krep gibi yapılıyor ama 6 yıldır urfadayım daha sabah yiyeni görmedim katmeri de gelinde sabah aldo da yîyelim :)
Ben 2 yıldır urfalıyım eş durumundan :) aslen kırşehîr çiçekdağlıyım
Beril'cim rüyanı alıntıladım sanmıştım ama alıntılamamışım. İNŞALLAH HAYRA ÇIKAR CANIM. Benim arkadaştan etkilendin galiba canım.:26:
bu muabbet cok uzadi sen haklisin diyelim kapatalim
sabah
3 tane yumurta beyazi+2 ceviz+1ck pekmez
ogle
bir aktivya
aksam
2 tane elifin sise mamasindan meyveli olanlardan yedim 7 disim kesildi agzimi bile acamiyorum
belki yiyebilirsem yogurt
ama cok acim yaaaaaaaaaa
sporda yok
habire tarcinli ilik cay iciyorum
Benim menüm:
Sabah;
Çok minik börek(dişten ameliyat oldum kist aldırdım tansiyonum düşmesin diye)
Öğle;
Brokoli havuç karnabahar haşlama yoğurt şampiyon ekmekten azıcık 5 te biri
İkindi;
2 yumurta krep ezme
Akşam; brokoli karnabahar havuç haşlama yoğurt :))
5-6 bardak su ama daha da içerim
selam arkadaslar.benımde menüm sabah kavaltımda 4 yeşil zeytin 3 tane yeşil biber aygazda közlenmiş.biraz lor peynir bir dilim kepekli ekmek sekersiz cay.
öğlende bir kase corba salata tavuk ızgara
ara ögünlerde sekersiz cay veya kahve içiyorum.
Aksam yemeğimde bir kase corba salata domateslı 4 kasık makarna yogurt.
Bundan sonra aksamları menümü paylaşırım öyleymiş fakat ben bılmedığım için her öyünümü sizlere yazıyordum özür dilerim.:26:yarın işe gideceğim akşama eve gelince yazacam sizlere inş arkadaslarım a.e.o lun sizleri çok sevdim
Çok acıktım ben çok... Karnım kazınıyor resmen çenem ağrıyor ama aklımdan eğilme çıkıp haşimiyede yediğimiz bişeyler geliyor birşeyler dedim hamile ark.lar var canları çekmesin güzel annelerin kıyamam :)
Böyle işte çok açım
Geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin iyi geceler
Canımın içi sen de biliyorsun ki bu süreçte bize en çok zarar verecek ve süreci baltalayacak olan şey sinir bozukluğu, moral bozukluğu.. Kaçamaklardan bile daha zararlı olduğunu düşünüyorum bunun. Sen çok yisin, gayet iyisin, resssmen yaklaşık 18 kilo verdin fıstıktın daha da fıstık oldun, sporunu arttırdın sıkılaşıyorsun, bi şişkinlik senin canını sıkamaz böyle, hiç ciddiye alma onukendini en iyi tanıyan da sensin, spora ister ara ver ister devam et (bayılıyorum ben bu smile'a )
Canımsın
Sana hiç kıyamam beeeennniyice güzelce dinlen sen de bebeğin de hep iyi olun.. Biz de bi an önce teyze olalım artık hayırlısıyla sağlıkla
Ay yok Allah'a gitme kal bizimle sen gel ben seni sevgi ciğere götürürüm akşama doğru kayınvalidemler çiköfte yapar akşama sıra gecesine gidip şıllık yeriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?