Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beşi bi yerde çayların hazır poşatte olanları varmı? çünkü iş yerinde o tarz çayları demleyemem. bide rezene var aslında evde sıcak suya atıp içsem demlemeden olumuki?:26:

canım ekmek en zayıf noktamız biraz azaltsan daha iyi olur....

cevizin bu sekilde faydası ne acaba yazarmısın canım

tamam canım daha aza indircem inş..

canım cevizin bu şekilde faydası metobalizmayı süper çalıştırıyor kolestrolü düşürüyor yağ yakıyor kayınvaldemde kollestol vardı uzun süre içti bu şekilde düşürdü doktor saymış o söylemişti ayrıca kilo verdirir diye hakikaten vermişti aynı zmanda yardımcı bi nevi sen öle düşün kür yani onun dışında çok faydası var zaten cevizin cilt için filan çok ii hiç bir yan etkisi yok bi iki ay deneyip ara verebilirsin kendine kalmış zarar gelmeyecek bişi araştırabilirsin öpüldün..

cnm şişkinlik zaten o dönemlere yakın başlıyo ve o dönemdede devam ediyor...tartıda kilo verememenin sebebide odur sanırım ...genelde o dönemde tartılmayı tavsiye etmiyolar çünkü tartıda olduğun kilonun üstünde bile çıkabiliyormuşsun...yine sen 300 gr fazla gelmişsin 1 veya 2 kilo bile fazla gelinebiliyormuş öyle duydum ben

aman kızlar ya balkabağını ben bir kere haşlayıp kızıma püre yaptım 9 aylıkken filan çoçuk yüzüme pıskırdı annemde vardı tadına baktı kızım dedi otur bunu kendin ye sen beğenirsen yedirirsin çoçuğa ne o öyle dedi faydası var tamamda birazde lezzetli olsun dedi bende dinledim bugün sayıyordu bişiler diyetisyen kızlar o çorbalarla kendinize işkence çektirmeyin normal yediklerimizi azaltalım bunu başaralım gerisi gelcek bence yanlışmı düşünüyorum illaki yardımcı olur veremeye ama nebilim bide lezzet ehehe

slm lar arkadaşlar... anca vakit buldum bugün..şöyle bir geçmişe bakayım dedim netin azizliğine uğradım yaaa ikide bir de düşüyorum....umarım herkes iyidir

ben bugun menumu erken yazayim malum aksam dizi gunum ve bu aksam arkadasin evinde izleyecegiz
sabah
yesillikle bir salata yedim ama icinde 2 ceviz+yumurta vardi
ogle yarim ananas
ara
1 kuru incir+1 gun kurusu+yarim bardak kefir
aksam
firinda kofteli ispanak+yogurt
ara
dusunmuyorum ama yanima yinede 1 avuc kadar leblebi alacam
ama sporum iyi bugun
1 saat yuruyus sevuye 6.4
leslie 3 mil
arkadasa giderken tschiboya ugrayip ip alacam birde onu denerim insallah
gerci aralarda ve reklamlarda ugrarim yine
opuldunuzzzzzzzzzz

doğru aslında aralarda 1 meyva yemek daha sağlıklı da işte kahve okadar çok tok tutuyoki..birde şekersiz içiyorum ama süt tozu koyuyorum içine işte..

neden istanbul gül görev icabı tayin filanmı benimde eltim istanbulda güzel bir şehir ama çok kalabalık yaa sabır isteyen bir yer bence....

bence çok haklısın canım sana sonuna kadar katılıyorum bence öyle tatsız şeylerle zayıflamaya çalışıcamıza normal yemekleri az yiyip bide akşamları boğazımızı sıkı tuttukmu olur bu iş. çünkü zayıfladıktan sonra normal yememize geri dönücez o zaman nolucak hoooooopppp kilolar geri gelip yapışıcak önmür boyu zayıf kalmak için az yemeği öğrenmemiz ve hayat tarzımız yapmamız gerek ok?

3 cocuk annesiyim ve cocuklarim hep sevdi
kucuk elifimde sapirdayarak yer
arti ben kekinden tutta aklina gelecek gelmeyecek bir cok tarifini yaparim
begenmemene bir sey diyemem demekki damak tadi
sadece sunu soyleyebilirimki lezzetinden suphe etme
bugun evde degilimde yarin ins.elifin kabak yerkenki resmini yuklerim sana

onemli olan bir donem herseyden mahrum kalip bir sekilde zayiflamak degil
bu surecte yeme aliskanligimizi ozellikle porsiyonlari kucultmemiz lazim bence
ha birde nasil kilo aldik hepmi kiloluyduk yoksa dogumdanmi yada depresyondanmi felannnnn
tabi bunlar benim dusuncem

doğru aslında aralarda 1 meyva yemek daha sağlıklı da işte kahve okadar çok tok tutuyoki..birde şekersiz içiyorum ama süt tozu koyuyorum içine işte..

sut tozu koyacana en azindan normal sut ekle daha masum hemde kalsiyum var

menün harika cnm..afiyet olsun..spor deyince bu gün bende tam birbuçuk saat eliptik bisikletle boğuştum off ne yorulmuşum ama..

evet canım kilonun nasıl alındığıda çok önemli ve ne kadar sürede alındığıda: öna göre bi yol belirleyebiliriz kendimize vazgeçmemiz gereken şeyleri bulabiliriz

asagida adini gordum
canim iyi aksamlar
yarin gorusuruz ben gelirim yine kacak gocekte
seni eniste yollamaz
antep fistigim icli koftemmm insallah yaza gorusecez

valla hemşo bende aynı fikrdeyim kahvaltıdan vazgeçemiyorum hiç atlamam.anteplier pek sevmez kahvaltı faslını ama benim olmazsa olmazım.
ilk zmanlar bende alışmakta zorlandım çok farklı çünkü karadeniz yemekleri nerde antep yemekleri nerde? bizde hep hamur iş olur burda bulgur nohut aslında antep usulü daha sağlıklı gibi duruyor ama buranında yağı salçası bol oluyor işte.ben anca kbaşladım antep yemekleri yapmaya o da yarım yamalak oluyor kayınvalidem ha gayret bir gün olacak diyor
ben kekiği sevdim ya tuttum oni:) herkes içemeyebilir ama normaldede kekiki çok kullanırım zaten tatını seviyorum.

beşi bi yerde çayların hazır poşatte olanları varmı? çünkü iş yerinde o tarz çayları demleyemem. bide rezene var aslında evde sıcak suya atıp içsem demlemeden olumuki?:26:

hazırları var canım.markete gidersen bir bakın mutlaka bulursun.

afiyet olsun menün güzel spor olağanüstü:).bugün muhteşem yüzyıl akşamı ooooo kaçmaz asla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…