benim menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
3 tane zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara:
1 şekersiz kahve
öğle:
1 kibrit kutusu kadar börek
1 turp ve havuç rendeleyip üzerine 1 kaşık yoğurt
1 bardak ayran
ara:
1 fincan şekersiz kahve
akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 tabak (küçük tatlı tabağı) ciğer
1dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
2 litre kadar da su gün boyunca
belki az sonra 1 kahve daha içebilirim..
spor olarakta yarım saat eliptik bisiklet
bu kadar işte[/QUOTE
Ne güzel menü çok özendirici kıskandırıcı bundan sonra sabahları bi önceki günkü yenilenlere bakacağım :)
çok tşk ederim arkadaşım ...
dün ender saraç anlatıyordu 1 küp şekeri eritebilmek için 4 gün aralıksız yürümek gerekirmiş o kadar zararlıymış yani.
altarnatif olarak hazırlarından alıyorsan beşi bir yerde çayını deneyebilirsin ben şu an mesela kekik demleyip içiyorum tadı fena değil onuda içebilrsin funda çayı olabilir rezene olabilir....
Sabah
Yok
Ogle
Yarim kozlenmis patlican
2 izgara kofte
1 d. ekmek
Aksam
1 havuc 1 salatalik rendesi karisik limonlu
3 yk ciger sote
172 ip atladim
100 mekik
5 mil Leslie nin 34. Dksi kadar
Kizlar ben bu aralar sanirim bi siskinlik yasiyorum bisi yemesem bile kendimi patlicak gibi hissediyorum ve yemekten sonra tartildim 58.7 ciktim yarin sabah tartilicam bakalim ne kadar gitmis yada duruyo sanirim sis oldugumuz doneme giriyorum belirtiler var ama gecen ay kacindaydi aklimi yitirmis gibi hatirlayamiyorum
[ı][sıze=3]yaa ben diğerinin altına yazmayı öğrenemedim de dahaBuraya yazıyım dedim birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan ayyy kına geldi valla [/sıze][/ı]
sevdam bende öğrenemedım tam arada yazıyorum ama kime gidiyo tam bilemiyorum.
öğreneceğiz arkadaşım bizde biraz zaman lazım işte
ama gun icinde iki kaz yiyebilirsin yada kahvaltida
ama bende kahvaltida sevmiyorum
kahvalti kahvalti gibi olacak abiiiiiii
yemeyelim
ne armut corbasimi yok kuzu ohosaftir
ben yapardim ama artik yapmiyorum havuc corbasina benziyor biraz bebeklere guzel oluyor
bir arada mercimeklisini denemistim o daha iyiydiiiiii bence
melege hergun diyetisyen geliyor ama kari sistikce sisiyor
hele birde her duydunda hanimlar yapalim zayiflayalim demesi yokmu deli ediyor beni
bizim mutfak anlayisimda esimlerle pek uymazdi ama zamanla alisiyoruz iste
canim ben bir ara kekik suyu iciyordum ayyyyyyyyy o ne keskin bir tat bilemessin
midemi delecektim sanki
antepe dogunun parisi derler keske olsaydi ama urfada guzeldir halki sevecen olur ama surekli yasami bilemiyorum canim ama hayirlisi ins.gittigin yerde allah iyilerle karsilastirir
afiyet olsun yaglarini eritsin guzel olmus bence
yarin gel ama
ara diye ictigin sekersiz kahvelerle ara olmuyor canim gun icinde sinirsiz sekersiz cay kahve tuketebilirsin zaten
afiyet olsun guzellllllllll olmus
yavru kusum nerdesin sen bakiyim
seni goremeyince yazliga gittin sandim
hadi bakalim hedefi vuracan bence yarinnnnnnnnnn
Yeni gelen arkadaslar su an isimler karışıyor ama zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız ve kaynasacağız merak etmeyin...
Ben Gül Bursa da oturuyorum yaza istanbul a tasınacağım kısmetse 34 yasındayım bir kızım bir oğlum var 170 boyundayım 76.4 kiloyum hedefim 65 sevgiler...
aman kızlar ya balkabağını ben bir kere haşlayıp kızıma püre yaptım 9 aylıkken filan çoçuk yüzüme pıskırdı annemde vardı tadına baktı kızım dedi otur bunu kendin ye sen beğenirsen yedirirsin çoçuğa ne o öyle dedi faydası var tamamda birazde lezzetli olsun dedibende dinledim bugün sayıyordu bişiler diyetisyen kızlar o çorbalarla kendinize işkence çektirmeyin normal yediklerimizi azaltalım bunu başaralım gerisi gelcek bence yanlışmı düşünüyorum illaki yardımcı olur veremeye ama nebilim bide lezzet ehehe
aman kızlar ya balkabağını ben bir kere haşlayıp kızıma püre yaptım 9 aylıkken filan çoçuk yüzüme pıskırdı annemde vardı tadına baktı kızım dedi otur bunu kendin ye sen beğenirsen yedirirsin çoçuğa ne o öyle dedi faydası var tamamda birazde lezzetli olsun dedibende dinledim bugün sayıyordu bişiler diyetisyen kızlar o çorbalarla kendinize işkence çektirmeyin normal yediklerimizi azaltalım bunu başaralım gerisi gelcek bence yanlışmı düşünüyorum illaki yardımcı olur veremeye ama nebilim bide lezzet ehehe
bence çok haklısın canım sana sonuna kadar katılıyorum bence öyle tatsız şeylerle zayıflamaya çalışıcamıza normal yemekleri az yiyip bide akşamları boğazımızı sıkı tuttukmu olur bu iş. çünkü zayıfladıktan sonra normal yememize geri dönücez o zaman nolucak hoooooopppp kilolar geri gelip yapışıcak önmür boyu zayıf kalmak için az yemeği öğrenmemiz ve hayat tarzımız yapmamız gerek ok?
neden istanbul gül görev icabı tayin filanmı benimde eltim istanbulda güzel bir şehir ama çok kalabalık yaa sabır isteyen bir yer bence....
doğru aslında aralarda 1 meyva yemek daha sağlıklı da işte kahve okadar çok tok tutuyoki..birde şekersiz içiyorum ama süt tozu koyuyorum içine işte..
ben bugun menumu erken yazayim malum aksam dizi gunum ve bu aksam arkadasin evinde izleyecegiz
sabah
yesillikle bir salata yedim ama icinde 2 ceviz+yumurta vardi
ogle yarim ananas
ara
1 kuru incir+1 gun kurusu+yarim bardak kefir
aksam
firinda kofteli ispanak+yogurt
ara
dusunmuyorum ama yanima yinede 1 avuc kadar leblebi alacam
ama sporum iyi bugun
1 saat yuruyus sevuye 6.4
leslie 3 mil
arkadasa giderken tschiboya ugrayip ip alacam birde onu denerim insallah
gerci aralarda ve reklamlarda ugrarim yine
opuldunuzzzzzzzzzz
onemli olan bir donem herseyden mahrum kalip bir sekilde zayiflamak degil
bu surecte yeme aliskanligimizi ozellikle porsiyonlari kucultmemiz lazim bence
ha birde nasil kilo aldik hepmi kiloluyduk yoksa dogumdanmi yada depresyondanmi felannnnn
tabi bunlar benim dusuncem
menün harika cnm..afiyet olsun..spor deyince bu gün bende tam birbuçuk saat eliptik bisikletle boğuştum off ne yorulmuşum ama..
valla hemşo bende aynı fikrdeyim kahvaltıdan vazgeçemiyorum hiç atlamam.anteplier pek sevmez kahvaltı faslını ama benim olmazsa olmazım.ama gun icinde iki kaz yiyebilirsin yada kahvaltida
ama bende kahvaltida sevmiyorum
kahvalti kahvalti gibi olacak abiiiiiii
yemeyelim
ne armut corbasimi yok kuzu ohosaftir
ben yapardim ama artik yapmiyorum havuc corbasina benziyor biraz bebeklere guzel oluyor
bir arada mercimeklisini denemistim o daha iyiydiiiiii bence
melege hergun diyetisyen geliyor ama kari sistikce sisiyor
hele birde her duydunda hanimlar yapalim zayiflayalim demesi yokmu deli ediyor beni
bizim mutfak anlayisimda esimlerle pek uymazdi ama zamanla alisiyoruz iste
canim ben bir ara kekik suyu iciyordum ayyyyyyyyy o ne keskin bir tat bilemessin
midemi delecektim sanki
beşi bi yerde çayların hazır poşatte olanları varmı? çünkü iş yerinde o tarz çayları demleyemem. bide rezene var aslında evde sıcak suya atıp içsem demlemeden olumuki?:26:
ben bugun menumu erken yazayim malum aksam dizi gunum ve bu aksam arkadasin evinde izleyecegiz
sabah
yesillikle bir salata yedim ama icinde 2 ceviz+yumurta vardi
ogle yarim ananas
ara
1 kuru incir+1 gun kurusu+yarim bardak kefir
aksam
firinda kofteli ispanak+yogurt
ara
dusunmuyorum ama yanima yinede 1 avuc kadar leblebi alacam
ama sporum iyi bugun
1 saat yuruyus sevuye 6.4
leslie 3 mil
arkadasa giderken tschiboya ugrayip ip alacam birde onu denerim insallah
gerci aralarda ve reklamlarda ugrarim yine
opuldunuzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?