menün harika cnm..afiyet olsun..spor deyince bu gün bende tam birbuçuk saat eliptik bisikletle boğuştum off ne yorulmuşum ama..
aman kızlar ya balkabağını ben bir kere haşlayıp kızıma püre yaptım 9 aylıkken filan çoçuk yüzüme pıskırdı annemde vardı tadına baktı kızım dedi otur bunu kendin ye sen beğenirsen yedirirsin çoçuğa ne o öyle dedi faydası var tamamda birazde lezzetli olsun dedibende dinledim bugün sayıyordu bişiler diyetisyen kızlar o çorbalarla kendinize işkence çektirmeyin normal yediklerimizi azaltalım bunu başaralım gerisi gelcek bence yanlışmı düşünüyorum illaki yardımcı olur veremeye ama nebilim bide lezzet ehehe
valla hemşo bende aynı fikrdeyim kahvaltıdan vazgeçemiyorum hiç atlamam.anteplier pek sevmez kahvaltı faslını ama benim olmazsa olmazım.
ilk zmanlar bende alışmakta zorlandım çok farklı çünkü karadeniz yemekleri nerde antep yemekleri nerde? bizde hep hamur iş olur burda bulgur nohutaslında antep usulü daha sağlıklı gibi duruyor ama buranında yağı salçası bol oluyor işte.ben anca kbaşladım antep yemekleri yapmaya o da yarım yamalak oluyor kayınvalidem ha gayret bir gün olacak diyor
ben kekiği sevdim ya tuttum oni:) herkes içemeyebilir ama normaldede kekiki çok kullanırım zaten tatını seviyorum.
hazırları var canım.markete gidersen bir bakın mutlaka bulursun.
afiyet olsun menün güzel spor olağanüstü:).bugün muhteşem yüzyıl akşamı ooooo kaçmaz asla:)
asagida adini gordum
canim iyi aksamlar
yarin gorusuruz ben gelirim yine kacak gocekte
seni eniste yollamaz
antep fistigim icli koftemmm insallah yaza gorusecez
bence çok haklısın canım sana sonuna kadar katılıyorum bence öyle tatsız şeylerle zayıflamaya çalışıcamıza normal yemekleri az yiyip bide akşamları boğazımızı sıkı tuttukmu olur bu iş. çünkü zayıfladıktan sonra normal yememize geri dönücez o zaman nolucak hoooooopppp kilolar geri gelip yapışıcak önmür boyu zayıf kalmak için az yemeği öğrenmemiz ve hayat tarzımız yapmamız gerek ok?
valla hemşo bende aynı fikrdeyim kahvaltıdan vazgeçemiyorum hiç atlamam.anteplier pek sevmez kahvaltı faslını ama benim olmazsa olmazım.
ilk zmanlar bende alışmakta zorlandım çok farklı çünkü karadeniz yemekleri nerde antep yemekleri nerde? bizde hep hamur iş olur burda bulgur nohutaslında antep usulü daha sağlıklı gibi duruyor ama buranında yağı salçası bol oluyor işte.ben anca kbaşladım antep yemekleri yapmaya o da yarım yamalak oluyor kayınvalidem ha gayret bir gün olacak diyor
ben kekiği sevdim ya tuttum oni:) herkes içemeyebilir ama normaldede kekiki çok kullanırım zaten tatını seviyorum.
hazırları var canım.markete gidersen bir bakın mutlaka bulursun.
afiyet olsun menün güzel spor olağanüstü:).bugün muhteşem yüzyıl akşamı ooooo kaçmaz asla:)
bizimkiler et hastasi evde et olmasa benim baldirlari haslar yerrrrrrrr
ama ben bayagi iyiyimdir mutfakta bir zirhla et dogruyom sanirsin dogustan antepli
ezmemi felan babam bana yap der
ama antepliler yemek icin yasiyor birsey daha var ama onu sana ozelden yazarim muzur bir seyyyyyy
kissss cikamadim hadi bas bas haso geldi gelecek ben daha giyinmedim
kesinlikle.... evet önemli olan hayat tarzı haline getirebilmek inşşş bu grup bize bunu öğreticek valla kızlar ben çok memnunumda eşim bu işten memnun değil nete yapışıyorum ya ha bi grubumuz eksikti diyor bende vallaha gaza getiriyor öğretici aynı zamanda diyorum hastaydı onunla ilgilenmiyormuşum nete takılıyormuşum bende şimdi o gelmeden girdim ilgiyi bırak pervane oldum ehehe aman erkek hasta olmasın şükür atlattık sayılır...
sut tozu koyacana en azindan normal sut ekle daha masum hemde kalsiyum var
eeeee gelde o zaman birer yorgunluk kahvesi içelimmm
.[/QUOTE
geliyorum valla şimdi nerdeyse buracıkta uyuyakalacam
kesinlikle.... evet önemli olan hayat tarzı haline getirebilmek inşşş bu grup bize bunu öğreticek valla kızlar ben çok memnunumda eşim bu işten memnun değil nete yapışıyorum ya ha bi grubumuz eksikti diyor bende vallaha gaza getiriyor öğretici aynı zamanda diyorum hastaydı onunla ilgilenmiyormuşum nete takılıyormuşum bende şimdi o gelmeden girdim ilgiyi bırak pervane oldum ehehe aman erkek hasta olmasın şükür atlattık sayılır...
seni gördüm çooooook daha iyi oldumiyiym çok şükür ama yarın yine ayrılıyorum sizden pazar gününe kadar sen nasılsın iyi oldun mu biraz daha? ağrı sızı yok inşallah?
eeeee gelde o zaman birer yorgunluk kahvesi içelimmm
.[/QUOTE
geliyorum valla şimdi nerdeyse buracıkta uyuyakalacam
sut tozu koyacana en azindan normal sut ekle daha masum hemde kalsiyum var
öğreneceğiz arkadaşım bizde biraz zaman lazım işte
hah bende sizdenim neyse alışacağız kızlar sıkmayın canınızı
bugün yemeğimi erken yedim yazayım hemen
sabah:2 kaşık sahanda yumurta,peynir,3 tane zeytin,1 kaşık pekmez,2 d,l,m ekmek
ara:sütlü türk kahvesi
öğlen:1 tabak lahana kavurması sabahtan kalan yumurta 2 çatal 1 bardak ayran
ara:yarım greyfurt
akşam:tavuklu karnabahar salatası,3 kaşık barbunya,yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 bardak kekik çayı
3 litre su
45 dakika bisiklet
130 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?