Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hedefi 55 e cekicem gibi görünüyor hemen mezun olmayı düsünmüyorum 55 e yaklastıgımda mezun olacagım mezun olsam bile burdan gitmeyecegim cünkü kilomu korumam gerek
bunun icinde benim yine burda menü paylasımı yapıp kilo bildiriminde bulunmam lazım illa listede olmamız gerekmiyor burada paylasımda bulunabilmek icin
gelinlik ölcü provalarım 2 tane biri nisanda digeri haziranda kilo farkı olacak mı diye 2 ölçü provası aldım gelinlikte sıkıntı yok arkasını en son temmuz provasında kapatacaklar agustosta teslim edilecek zaten kısmetse

kizlar ben eltimin kardesine iple dambil aldirmistim ikisine 70 diyor bu ne yaaaaaaaa
ipte 30 liraymis olurmu be dedimbuda sayiyor kalori felan gosteriyor ama 30 liraya alininca sapi elimi yakar diye masada duruyor

benimde ipim 30 lira aynen hem dakika hem kilo ayarlanıyor kac kalori yaktıgını ve kac tane atladıgını gösteriyor ben kac kere düsürdüm daha bisey olmadı :)

Gunaydin herkesee
Beril ben de ipi yaklasik o fiyata almistim.

yok kiz duser diye korkan kimmmm
ben kizlara ip alirdim 3-5 lira felandi herhalde bunun 30 oldunu duyunca baya sasirdim utandim soramadim gercekmi diye ben daha uygun fiyatli birsey saniyordum
bende cekiyimmi cekmeyimmi bilmiyorum
listede olmayinca es gecermiyim diye dusunuyorum

Gunaydin herkesee

yuh be diyorum zaten dunden beri alt tarafi iki metre plastik ve bu fiyata
bazen gercekten sasiriyorum bazi fiyatlara
anam o zaman bol bol kullanalim parasini cikarsin bari

Gunaydin herkesee

ipi 3,5 liraya aldım, arkadaşım da dambellı 5 liraya mı ne aldı çiftini hem de haberiniz olsun.

benimki sayaçsız. bu yeni çıkmış ve kargo ücreti yok spor malzemelerinde hemen alın bu ipi derim

Cosfer Sayaçlı Atlama İpi - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

dambell için de 1 ila-1,5 kg arası ideal. bu linkteki 2 adet 1 kg lık. yani çok iyi. hem de köşeli olduğu için yuvarlanmaz yere bıraktığınızda. kaçırmayın.

Cosfer Renkli Kutu Altıgen PVC Dambıl 2kg 1kg x 2adet CSF-216 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

uzun zamandir ve en az 45 dakika-1 saat arasinda bayagi tempolu yuruyorum
mekik yapamdim icin kocaman bir gobegim vardi zayifladikca bu gobek gitmeyecek diyordum ve yarim mekik denesemde olmuyordu biraz dusta kendime baktim epeydir gormedim sanirim gobegim hicte oyle kocaman degil
once cok afedersinizde ic camasirin ustune yayilirdi ama artik o goruntu yok
hemen kosa kosa gittim eski ic camasirlarimdan birini denedim oda ne oluyorrrrrrrrrr
ebru bana yuruyerek erittini ekstra birsey yapmadini yazmisti ama inanmamistim
size bilgi ve tecrube mahiyetinde yazmak istedimmmmmmmmm

ikisinide aldim ip sayacli
dambilimi sevdim kullanimi cok rahat
elden dusmesin diye bir kemerle sanki ele geciyor anlatmasi biraz zor resimlerim ben simdi

Kızlar 20 yaş dişimle yanında oluşan kisti aldırmıştım salı günü ya 2 gündür kanaya kanaya anemi oldun bugün gittim tekrar ilaçla spanç koydular 2 güne geçer dediler ağrım kulağıma vuruyor sinirlerim gergin bugün ağzımı açmayacağım bugün ilaç Alcam diye kahvaltı yaptım bi dilim ekmekle akşamda 1 dilim yerim ilacımı alır yatarım Allahım kilo vereyim ama böyle eziyetli değil ne olur sağlıklı şekilde 20 kilo vereyim âmin :)

gecmis olsun bu takimda disten cogumuz muzdaribiz
ama kilo vermeyle ilgisini anlamdim be fistik
son cumleni hic anlamdim
bence git yat sinirlerin gergin

Allah'ım banada nasip eyle âmin :) dua telkinine devam:) nasıl güzel bir histir bu ya :) ben aynaya bakıp hemen ıyy deyip giyinenlerdenim

Hmm 2. Kez tecrubeyle sabitlendi demek.
Hayirli olsumm yeni gobeginn:))

Nihal sana da gcmis olsun
İstersen ayran, corba gibi seylerle ogun yap yine de yapabilirsen

çok güzelmiş canım. hayırlı olsun. iyi günlerde kullan
aman ne iyisi sikilasalim diye paralaniyoruz

Allah'ım banada nasip eyle âmin :) dua telkinine devam:) nasıl güzel bir histir bu ya :) ben aynaya bakıp hemen ıyy deyip giyinenlerdenim
ben bugun ciplak bile gezebilirim gobegime asik oldummmmmmmm
Aynen öyle sinirlerim gergin çok belli etmişim ok:) hazır oğlum uyurken bende uyuyayım öptüm
oglusa saril yumusak yumusak neniiiiiiiiiiiii eeeeeeee nenniiiiiiiiiii
Hmm 2. Kez tecrubeyle sabitlendi demek.
Hayirli olsumm yeni gobeginn:))

Nihal sana da gcmis olsun
İstersen ayran, corba gibi seylerle ogun yap yine de yapabilirsen

heheheeeeeeeeee sagol canim

busecimm fiyatlar süper sagol canım dumbell alıcaktım zaten fiyatlar cok uygun bilseydm ipide burdan alırdım

hayirdir bu saat oldu nerdesinizzzzzzzzz
disari cikmak istemiyorum hadi gelin yawwwwwwwww

Selam arkadaslarım nasılsınız? ben bugün sanki biraz daha iyiyim sabah aksam iğnemi vurduruyorum. yatmakdanda çok canım sıkıldı sızlere biraz bakayım dedım ama ayağa kalkıncada başım çok ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…