hayirdir bu saat oldu nerdesinizzzzzzzzz
disari cikmak istemiyorum hadi gelin yawwwwwwwww
Selam arkadaslarım nasılsınız? ben bugün sanki biraz daha iyiyim sabah aksam iğnemi vurduruyorum. yatmakdanda çok canım sıkıldı sızlere biraz bakayım dedım ama ayağa kalkıncada başım çok ağrıyor.
Selam arkadaslarım nasılsınız? ben bugün sanki biraz daha iyiyim sabah aksam iğnemi vurduruyorum. yatmakdanda çok canım sıkıldı sızlere biraz bakayım dedım ama ayağa kalkıncada başım çok ağrıyor.
uzun zamandir ve en az 45 dakika-1 saat arasinda bayagi tempolu yuruyorum
mekik yapamdim icin kocaman bir gobegim vardi zayifladikca bu gobek gitmeyecek diyordum ve yarim mekik denesemde olmuyordu biraz dusta kendime baktim epeydir gormedim sanirim gobegim hicte oyle kocaman degil
once cok afedersinizde ic camasirin ustune yayilirdi ama artik o goruntu yok
hemen kosa kosa gittim eski ic camasirlarimdan birini denedim oda ne oluyorrrrrrrrrr
ebru bana yuruyerek erittini ekstra birsey yapmadini yazmisti ama inanmamistim
size bilgi ve tecrube mahiyetinde yazmak istedimmmmmmmmm
sen yemiyecen demi ikramlari
gecmis olsunSelam arkadaslarım nasılsınız? ben bugün sanki biraz daha iyiyim sabah aksam iğnemi vurduruyorum. yatmakdanda çok canım sıkıldı sızlere biraz bakayım dedım ama ayağa kalkıncada başım çok ağrıyor.
tabiki ben dermisimmmmmmmslm kızlar
bu saat oldu ben anca girebildim...
nasıl heyecan varmı yarın için kim birinci olur sizce?
ben sikilinca dolap duzeltirim ama bu diyet seruvenimde ayni yahsi cazibedeki simgeye benziyormusum hasan oyle diyorBenim bugün hamaratlıgım üstümde kalktım dolma yaptım simdi mücver yapıyorum aksama kadar daha coook cesit eklerim :)) sıkıntı yemek yaptırıyor
Gecmis olsun
ben aldim isim bitince nereye koyacam bilmiyorumsüpermiş canım yaaa kutluyorum seni evet yaaa yürümek çok iyi geliyo ama bizim gibi çalışanlar için yürümek hayal en fazla 1 durak yürüyorum çünkü hava kararmış oluyo eve dönerken neyse bi yürüyüş bandım alabilirsem yeni eve geçince bende yürücem
seni niye goreceklermisKızlar akşama annemlere beni görmek için misafir geliyor ve o kadar kötüyüm o kadar canım sıkkın ki anlatamam kimseyi çekemem ama ya ağzımı açamıyorum millet soru sorup duracak öf of pof pöf
hayirdir bu saat oldu nerdesinizzzzzzzzz
disari cikmak istemiyorum hadi gelin yawwwwwwwww
ya kızlar bana bı yardımcı olun yaa ben bu tablet denen zımbırtıdan pek bişi anlamıyorum yazdıgınız msjların içinden alıntı yapıp cvp atamıyorum siz nasıl yapıyosunuz öyle yaa aydınlatırmısınız bı su cahılı:)
ben daha yenı geldım berıl ablacım hastanedeydım sabahtan ogluşu göturdum genel kontrol amaçlı iyikide götürmusum alerjık bı durumu varmış oglumun bakalım şimdide bı üniversite hastanesine götur dedi artık bakalım ne diycekler haftya göturucem
kiz lanet okumagecmis olsun
tabiki ben dermisimmmmmmm
ben sikilinca dolap duzeltirim ama bu diyet seruvenimde ayni yahsi cazibedeki simgeye benziyormusum hasan oyle diyor
hani o her yemegi ketilla yapiyorya bende tost makinasiyla yapiyorum butun yemeklerimi
bir suru yemek icat ettim bu arada
ama yeme ecemcimmmm bu hafta hedeftesinnnnnn
ben aldim isim bitince nereye koyacam bilmiyorum
simdi balkonda duruyor
kızlar slm malum iki gundur yoktum bugun tum paylaşımlarımla burdayım. beril ablacım lanet olsun uzgunum ama bı tane pogaca azıcıkta pasta yedım mısafırlerimlee....
gecmis olsun insallah kotu birsey yoktur
gida alerjisimi ilac alerjisimi ne oldu
niye haftaya gidiyorsun cocuk bu yarin git bence
belki bilmeden yanlis birsey yediriyorsun
hanimlar benim kizlar ikide bir arayip sana bir suprizimiz var anne bayilacan diyorlar
hatta bizi bile gormeyecen cok istedigin bir sey getiriyoz diyolar dusunuyom birsey bulamiyorum cok istedigim diyetlemi sporlami diyom ses yok ama acayip heyecanliyim
artik yarin saatleri saymaya baslarim
kendilerinden daha buyuk ne olurki
balimin kolundaki alcimi cikti diyom yok diyolar
ama ne yalan soyleyim acayip merak ediyommmmmm
kiz lanet okuma
sana manevi destegimi kestim
banane sen pogaca pasta yemissinnnnn
hemde bensizzzzzzzzzzz
seni niye goreceklermis
hem ne soracak gelenler ben anlamadim sen evliyin yanlis hatirlamiyorsam
Yaw arkadaşım kimbilir neler vardı da sen kendini tutup azıcık pasta bî poğaça yemişsin turmuşsunuz kendini aferim ya helal olsun ama bi daha olmasın :)
yok berıl ablacım doktor toza karşı alerjısı oldugunu dusunuyo alerjı testı yapılması lazımmış ama oda 5 yasından önce yapılmıyomuş unıversıte hastanelerınde belki bakabılırlermış buhar makınesi falan verıceklermış tıkanırsa o yuzden haftaya randevu alıp göturucem bıraz uzun suruyomus testler falan cunku doktorun dedıgıne gore
Şimdi normalde urfadayım okul tatilinde geldim Ankara'ya annemlerin yanına 15 aylık oğlumla bundan dolayı akrabalar hep Ankara'da benim, onlarda Nihal gelmiş deyip gitmemden bir gün önce ziyarete geliyorlarc.tesi sabah urfadayım Allah izin verirse :)
Soracakları dişimden 2 gün önce ameliyat oldum nasıldı falan Urfa nasıl okul nasıl gibi sorular :)
Buarada sorgulayıcı tavrın bana çok sevdîğim feyza diye bi arkadaşımı hatırlatıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?