Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben ilk aldimda terasa koydum cevredekiler bakar dedi iceri aldi
yatak odasina gecirdik yer cok daraldi ama iyiydi bence
ama yokkkk sigamadi benim adam gece ayagini felan vururmus
sonra salona aldik buda hos gorunmedi hic gelemem oyle daginiklik gibi durdu birde gelenim gidenim cok olur benimm
sonra balkona koydum balkonum kapali da degil yagmur kar yaginca uzerini ortmeye calisiyorum ama en iyi yer balkon hem acik havada yuruyor gibi oluyor hemde hasanimin istedigi gibi kimse gormuyor kuytuda duruyor
ama yazin bilmiyommmmmm nereye gider
gerci cokta umurumda degil ben zayiflamis olayimda gerisi cokta tinnnnnnnn[/QUOTE]

koşu bandındanmı bahsedıyosunuz:)ya bende varya gıdıp bı hevesle aldım hız kullanmadım nerdeyse kardeşimde abla ben kullanıyım dedi benimde işime geldı ılk evım kucuktu cunku yer yoktu kalabalık yapıyodu şimdi daha buyuk bi eve tasındım bı oda bos ama şimdide kardeşimden alamıyorum

haaaaaaaaaaa ben sorgulayicimiyimmmmmm

Koşu bandı olabilir mi? Ay çok merak ettimmm

koşu bandındanmı bahsedıyosunuz:)ya bende varya gıdıp bı hevesle aldım hız kullanmadım nerdeyse kardeşimde abla ben kullanıyım dedi benimde işime geldı ılk evım kucuktu cunku yer yoktu kalabalık yapıyodu şimdi daha buyuk bi eve tasındım bı oda bos ama şimdide kardeşimden alamıyorum[/QUOTE]

evet kosu bandindan bahsediyoruz duzenli kullanirsan faydali
hatta disarda belki ayni tempoyla yuruyemazsin uzun sure ama bantta mecbursun biraz
valla ben cok alet aldim halada aliyom bilmiyom sonra ne yapacam ama kizlarim var belki onlar kullanir
ama banti kesin gozumun onunden kaldirtirim

ben acayip tez canliyimdir
bu dr.larin randevu haftaya bilmem ne demeleri cok canimi sikar.insallah birsey cikmaz haber verirsen sevinirim
kiz astim felan olmasin

bakıcaz işte ablacım bılmıyorum inş.degildir zaten cocugumu kobay gıbı kullanıcaklar canım cok sıkılıyo ama napım sonucta onun ıyılıgı için sizde dualarınızı esirgemeyin lutfen inş.astım falan degildir

insallah korkulasacak birsey cikmaz
ama baska bir dr.daha gotursene bakalim o ne diyecek

evet kosu bandindan bahsediyoruz duzenli kullanirsan faydali
hatta disarda belki ayni tempoyla yuruyemazsin uzun sure ama bantta mecbursun biraz
valla ben cok alet aldim halada aliyom bilmiyom sonra ne yapacam ama kizlarim var belki onlar kullanir
ama banti kesin gozumun onunden kaldirtirim[/QUOTE]

benimde bi an önce kardeşimden alıp eve getirmem lazım aslında bıraz sıkılıyorum yururken ben hareketli sporları cok seviyorum 3 ay önce bi ara ploxing yapmıştım çooook eglenceli bi saatlik bi egzersiz programı netten indirmiştim pilates ve boxu birleştirmişler baya hoşuma gitmişti ama sonra bıraktım bu aralarda pussycat workout dolls diye bı program var dans ve egzersiz bi arada bu programıda pussycat dolls grubunun dans hocası hazırlamış bazı yerlerinde topuklu ayakkabıyla falan hem dans ediyosun hem spor yapıyosun buaralarda bu program dıkkatımı çekmeye başladı bakalım daha yapmadım bunu ama denemeyi dusunuyorum..

insallah korkulasacak birsey cikmaz
ama baska bir dr.daha gotursene bakalim o ne diyecek

bu göturdugum ıkıncı doktordu daha önce saglık ocagına kontrole göturdugumde ordakı doktorda aynı şeylerı soylemıştı ama saglık ocaklarında yeterı kadar ımkan olmadıgı ıcın hastaneye götur demıştı buda unıversıte hastanesıne götur dıyo bakalım ya allahtan hayırlısı bısey cıkmaz ınsallah

ben yaparken keyiften doyuyorum yemek yapmayı seviyorum :) zararlıları yemem ama dolmamdan 17.30da yicem :)

kızlar yarınkı kılo bildirimlerini akşamm sabahmı yapıcaz? ayy bakalım kaç kılo verdım cok heyecanlıyım yaa:)ayrıca bı haftamda bıtıyo ınş deneme surecımı ıyı buluyodur sevgılı kaptanımda benı alır listeye yaaa:)

benimde bi an önce kardeşimden alıp eve getirmem lazım aslında bıraz sıkılıyorum yururken ben hareketli sporları cok seviyorum 3 ay önce bi ara ploxing yapmıştım çooook eglenceli bi saatlik bi egzersiz programı netten indirmiştim pilates ve boxu birleştirmişler baya hoşuma gitmişti ama sonra bıraktım bu aralarda pussycat workout dolls diye bı program var dans ve egzersiz bi arada bu programıda pussycat dolls grubunun dans hocası hazırlamış bazı yerlerinde topuklu ayakkabıyla falan hem dans ediyosun hem spor yapıyosun buaralarda bu program dıkkatımı çekmeye başladı bakalım daha yapmadım bunu ama denemeyi dusunuyorum..[/QUOTE]
link varsa yaz baklim bizde
bende 4 gundur leslie yapiyorum
insallah iyi dusun iyi olsun
ben yaparken keyiften doyuyorum yemek yapmayı seviyorum :) zararlıları yemem ama dolmamdan 17.30da yicem :)
neli dolma canim ben her cesidini severim
simdiden afiyet olsun
ellerine saglik

bu konuda inan bir bilgim yok canimcigimm

GULLLLLLLLLL
gordum seni nasilsinnnnnnnn

20 kilo hayal gibi geliyor şuan :) ama yaptım olacak:) inşallah :)
Allahım yazın kuzenimin düğünü var ona zayıf ve açık renk bir elbiseylee gitsem keşke :) Allah ım nasip et bana âmin :)

niyalcim daha yaza çok var eminimki düğüne açık renk elbise ve zayıf olarak gideceksin azmin elinden hiç birşey kurtulmaz...

Selam kızlar ben geldim.

Gelir gelmez altta gördüğüm üyelere sesleneyim ki duysunlar beni. Kızlar mesaj sayılarınızı lütfen yollayın. Arzu_54, EVSEBU, gurbet_dmr, 48to38 dünki mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlar. En kısa zamanda gönderin yoksa cuma günü listede mesaj sayınız 0 olarak görünecek.

hosgeldinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…