bende balkona koymayı düşünüyorum canım kapalı bi balkonum var kış bahçesi gibi eşim her ne kadar salonun ortasına deniz manzarasına karşı koymak istesede kusura bakmasın artık benim dediğim olucak
haaaaaaaaaaa ben sorgulayicimiyimmmmmmŞimdi normalde urfadayım okul tatilinde geldim Ankara'ya annemlerin yanına 15 aylık oğlumla bundan dolayı akrabalar hep Ankara'da benim, onlarda Nihal gelmiş deyip gitmemden bir gün önce ziyarete geliyorlarc.tesi sabah urfadayım Allah izin verirse :)
Soracakları dişimden 2 gün önce ameliyat oldum nasıldı falan Urfa nasıl okul nasıl gibi sorular :)
Buarada sorgulayıcı tavrın bana çok sevdîğim feyza diye bi arkadaşımı hatırlatıyor :)
hanimlar benim kizlar ikide bir arayip sana bir suprizimiz var anne bayilacan diyorlar
hatta bizi bile gormeyecen cok istedigin bir sey getiriyoz diyolar dusunuyom birsey bulamiyorum cok istedigim diyetlemi sporlami diyom ses yok ama acayip heyecanliyim
artik yarin saatleri saymaya baslarim
kendilerinden daha buyuk ne olurki
balimin kolundaki alcimi cikti diyom yok diyolar
ama ne yalan soyleyim acayip merak ediyommmmmm
ben ilk aldimda terasa koydum cevredekiler bakar dedi iceri aldi
yatak odasina gecirdik yer cok daraldi ama iyiydi bence
ama yokkkk sigamadi benim adam gece ayagini felan vururmus
sonra salona aldik buda hos gorunmedi hic gelemem oyle daginiklik gibi durdu birde gelenim gidenim cok olur benimm
sonra balkona koydum balkonum kapali da degil yagmur kar yaginca uzerini ortmeye calisiyorum ama en iyi yer balkon hem acik havada yuruyor gibi oluyor hemde hasanimin istedigi gibi kimse gormuyor kuytuda duruyor
ama yazin bilmiyommmmmm nereye gider
gerci cokta umurumda degil ben zayiflamis olayimda gerisi cokta tinnnnnnnn
ben acayip tez canliyimdir
bu dr.larin randevu haftaya bilmem ne demeleri cok canimi sikar.insallah birsey cikmaz haber verirsen sevinirim
kiz astim felan olmasin
haaaaaaaaaaa ben sorgulayicimiyimmmmmm
bakıcaz işte ablacım bılmıyorum inş.degildir zaten cocugumu kobay gıbı kullanıcaklar canım cok sıkılıyo ama napım sonucta onun ıyılıgı için sizde dualarınızı esirgemeyin lutfen inş.astım falan degildir
koşu bandındanmı bahsedıyosunuz:)ya bende varya gıdıp bı hevesle aldım hız kullanmadım nerdeyse kardeşimde abla ben kullanıyım dedi benimde işime geldı ılk evım kucuktu cunku yer yoktu kalabalık yapıyodu şimdi daha buyuk bi eve tasındım bı oda bos ama şimdide kardeşimden alamıyorum
insallah korkulasacak birsey cikmaz
ama baska bir dr.daha gotursene bakalim o ne diyecek
ben sikilinca dolap duzeltirim ama bu diyet seruvenimde ayni yahsi cazibedeki simgeye benziyormusum hasan oyle diyor
hani o her yemegi ketilla yapiyorya bende tost makinasiyla yapiyorum butun yemeklerimi
bir suru yemek icat ettim bu arada
ama yeme ecemcimmmm bu hafta hedeftesinnnnnn
evet kosu bandindan bahsediyoruz duzenli kullanirsan faydali
hatta disarda belki ayni tempoyla yuruyemazsin uzun sure ama bantta mecbursun biraz
valla ben cok alet aldim halada aliyom bilmiyom sonra ne yapacam ama kizlarim var belki onlar kullanir
ama banti kesin gozumun onunden kaldirtirim
insallah iyi dusun iyi olsunbu göturdugum ıkıncı doktordu daha önce saglık ocagına kontrole göturdugumde ordakı doktorda aynı şeylerı soylemıştı ama saglık ocaklarında yeterı kadar ımkan olmadıgı ıcın hastaneye götur demıştı buda unıversıte hastanesıne götur dıyo bakalım ya allahtan hayırlısı bısey cıkmaz ınsallah
neli dolma canim ben her cesidini severimben yaparken keyiften doyuyorum yemek yapmayı seviyorum :) zararlıları yemem ama dolmamdan 17.30da yicem :)
yeme o zaman bak bahara ne kaldi
ben 5 kasimda 93 kusurdum yarin 74 lerde olacam insallah
zamana bak ve 20 kilo civarindaki sonuca bak
bence en guzel zamanda diyete basladik biz baharla birlikte fazlaliklardan kurtulmus olacaz
nisan mayista telasa girmiyecegizzzzzzz
sonunda yasitim birini buldum yawwwwww
bende ayni yastayim ama sukurki ayni kiloda degilim artik ama daha fazlaydimmmm
3 kiz annesiyim (bunu ne gururla yaziyom bir bilseniz)
kararliysan olur bir sekilde yeterki dikkatttttttttt
kesinlikle bol hareketli olacak bugunnnnnnnnn
memnun oldum cnmallah bağışlasın çocuklarını rabbim herkesin evladına uzun ömürler versin inşallah evet bu sefer karalıyım gidecek bu kilolar:44::44::44::44: ya gidecek ya gidecek başka oluru yok:44::44::44:
kızlar yarınkı kılo bildirimlerini akşamm sabahmı yapıcaz? ayy bakalım kaç kılo verdım cok heyecanlıyım yaa:)ayrıca bı haftamda bıtıyo ınş deneme surecımı ıyı buluyodur sevgılı kaptanımda benı alır listeye yaaa:)
20 kilo hayal gibi geliyor şuan :) ama yaptım olacak:) inşallah :)
Allahım yazın kuzenimin düğünü var ona zayıf ve açık renk bir elbiseylee gitsem keşke :) Allah ım nasip et bana âmin :)
ben yaparken keyiften doyuyorum yemek yapmayı seviyorum :) zararlıları yemem ama dolmamdan 17.30da yicem :)[/QUOT
nbr eceeeeemm:)ya ben acaba seni nıye bu kadar yakın gördumkı:)sevdim seni ya heralde yaştaş oldugumuzdan:)
bu saat oldu kimseler yok ne olduki
ecem, nihal haricinde kimse niye gelmiyor ki
Selam kızlar ben geldim.
Gelir gelmez altta gördüğüm üyelere sesleneyim ki duysunlar beni. Kızlar mesaj sayılarınızı lütfen yollayın. Arzu_54, EVSEBU, gurbet_dmr, 48to38 dünki mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlar. En kısa zamanda gönderin yoksa cuma günü listede mesaj sayınız 0 olarak görünecek.
ben geldimmmmama netim çok kötü düşüyorum sürekli:2::2::2::2:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?