Kızlar 20 yaş dişimle yanında oluşan kisti aldırmıştım salı günü ya 2 gündür kanaya kanaya anemi oldun bugün gittim tekrar ilaçla spanç koydular 2 güne geçer dediler ağrım kulağıma vuruyor sinirlerim gergin bugün ağzımı açmayacağım bugün ilaç Alcam diye kahvaltı yaptım bi dilim ekmekle akşamda 1 dilim yerim ilacımı alır yatarım Allahım kilo vereyim ama böyle eziyetli değil ne olur sağlıklı şekilde 20 kilo vereyim âmin :)
bakalim yarin ne olacak cok heyecanliyim
tartilacam yaaaa
ama heyecanim ondan degil balim ve naz geliyorrrrrrrrrr
iki hafta bitti yaaaaa
zaman ne cabuk geciyor nerdeyse subati ortaliyoruz
sanki daha yeni yilbasini kutladikkkkkkkkk
zaman alip giderken kilolarda gidecek yaaaaaa
ohhhhhhhhhh sefamiz olsun
kizlarin süprizi varmis ben ne yapacaksam onlar en buyuk hediyeeeeeee
yarin bir gelse yaaaaaaaa
canim benim 4 kilo felan var hedef kiloma ama sikilasmaya devam etmem lazim biliyorum
sen mezun olmayi dusunuyormusun yoksa hedefini asagimi cekeceksin(asagi cekerde zayiflarsan gelinlik olculerinde degisecek unutma)
ben biraz karistim ya
bugun puskute mesaj yazdim eger mezun olurda geri gelmek istersen 6 ay beklemek lazimmis
ben mezun olmayip kalayim dersemde takimin hakkini yemis olacam kilo veremeyerek
sen ne yapmayi dusunuyorsun
aslinda ben kiloya ineyim ama yine buralarda olayimki kilo almayim
sen ne yapacan birde ne onerirsin
ebru birde sen bir care uret bana
Kızlar 20 yaş dişimle yanında oluşan kisti aldırmıştım salı günü ya 2 gündür kanaya kanaya anemi oldun bugün gittim tekrar ilaçla spanç koydular 2 güne geçer dediler ağrım kulağıma vuruyor sinirlerim gergin bugün ağzımı açmayacağım bugün ilaç Alcam diye kahvaltı yaptım bi dilim ekmekle akşamda 1 dilim yerim ilacımı alır yatarım Allahım kilo vereyim ama böyle eziyetli değil ne olur sağlıklı şekilde 20 kilo vereyim âmin :)
Selam arkadaslarım nasılsınız? ben bugün sanki biraz daha iyiyim sabah aksam iğnemi vurduruyorum. yatmakdanda çok canım sıkıldı sızlere biraz bakayım dedım ama ayağa kalkıncada başım çok ağrıyor.
slm kızlar
bu saat oldu ben anca girebildim...
nasıl heyecan varmı yarın için kim birinci olur sizce?
hanimlar benim kizlar ikide bir arayip sana bir suprizimiz var anne bayilacan diyorlar
hatta bizi bile gormeyecen cok istedigin bir sey getiriyoz diyolar dusunuyom birsey bulamiyorum cok istedigim diyetlemi sporlami diyom ses yok ama acayip heyecanliyim
artik yarin saatleri saymaya baslarim
kendilerinden daha buyuk ne olurki
balimin kolundaki alcimi cikti diyom yok diyolar
ama ne yalan soyleyim acayip merak ediyommmmmm
Gibi gibiama bu çok güzel bi özellik. Kesinlikle kötü anlamda söylediğimi düşünme tam tersi soruş tarzın çok tatlı geliyor bana :)
kızlar yarınkı kılo bildirimlerini akşamm sabahmı yapıcaz? ayy bakalım kaç kılo verdım cok heyecanlıyım yaa:)ayrıca bı haftamda bıtıyo ınş deneme surecımı ıyı buluyodur sevgılı kaptanımda benı alır listeye yaaa:)
bu konuda inan bir bilgim yok canimcigimm
GULLLLLLLLLL
gordum seni nasilsinnnnnnnn
Selam kızlar ben geldim.
Gelir gelmez altta gördüğüm üyelere sesleneyim ki duysunlar beni. Kızlar mesaj sayılarınızı lütfen yollayın. Arzu_54, EVSEBU, gurbet_dmr, 48to38 dünki mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlar. En kısa zamanda gönderin yoksa cuma günü listede mesaj sayınız 0 olarak görünecek.
Selam kızlar ben geldim.
Gelir gelmez altta gördüğüm üyelere sesleneyim ki duysunlar beni. Kızlar mesaj sayılarınızı lütfen yollayın. Arzu_54, EVSEBU, gurbet_dmr, 48to38 dünki mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlar. En kısa zamanda gönderin yoksa cuma günü listede mesaj sayınız 0 olarak görünecek.
Selam arkadaslarım nasılsınız? ben bugün sanki biraz daha iyiyim sabah aksam iğnemi vurduruyorum. yatmakdanda çok canım sıkıldı sızlere biraz bakayım dedım ama ayağa kalkıncada başım çok ağrıyor.
slm kızlar
bu saat oldu ben anca girebildim...
nasıl heyecan varmı yarın için kim birinci olur sizce?
Selam kızlar ben geldim.
hosgeldinnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin canım...
Hoşgeldinnnn :) mesajların sayısını bugünde sana yolluyoruz değil mi? Buarada nasıl gidiyor hamilelik inş iyidir daha da iyi olacaktır :) buarada ben yanlış mı hatırlıyorum sen çiçekdağlı mıydın? :)
niyalcim daha yaza çok var eminimki düğüne açık renk elbise ve zayıf olarak gideceksin azmin elinden hiç birşey kurtulmaz...
Oleyyyy yüksek yerlerde hemşerilerim varrrrrHoşbuldum Nihal'cim.Bugünde mesaj sayıları bana atılıyor. Ayrıca yanlış hatırlıyorsun. Kırşehir'liyim ama Çicekdağlı değilim. Yerlisiyiz Kırşehirin. Merkezden. Ama sonuçta hemşeriyiz seninle
kızlar bütün gün dışardaydım alışveriş,çocukların işleri,annemler burda kaynanamlarda birazdan yemeğe gelecekler insallah akşama gelicem yine az kaynatmamışsınız en çokta berilişkommmmm hepinizi öptüm byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaa sevgili kaptanım gelmiş hoşgelmiş:) svgili kaptanım dun için mazeretimi bildirmiştim tabletim yoktu.. dunki mesaj sayım sadece 1 o yuzden ..
neli dolma canim ben her cesidini severim
simdiden afiyet olsun
ellerine saglik
ben yaparken keyiften doyuyorum yemek yapmayı seviyorum :) zararlıları yemem ama dolmamdan 17.30da yicem :)[/QUOT
nbr eceeeeemm:)ya ben acaba seni nıye bu kadar yakın gördumkı:)sevdim seni ya heralde yaştaş oldugumuzdan:)
iyiyiiiiimmmmmmmm canımm sendennn naber :)) yaştaşızdaaa sana yetismek ne mümkün sekerim herseyi halletmissin oohhh ne güzel :))) şaka bi yana burda zaten bir süre sonra aile gibi oluyoruz.. hayatımızdaki olayları paylasırken buluyoruz kendimizi yada haber aldıgımızda buraya yazıyoruz öyle biseylerrr iste :)
Oleyyyy yüksek yerlerde hemşerilerim varrrrr
yok berıl ablacım doktor toza karşı alerjısı oldugunu dusunuyo alerjı testı yapılması lazımmış ama oda 5 yasından önce yapılmıyomuş unıversıte hastanelerınde belki bakabılırlermış buhar makınesi falan verıceklermış tıkanırsa o yuzden haftaya randevu alıp göturucem bıraz uzun suruyomus testler falan cunku doktorun dedıgıne gore
kızlae aksam yemegımıde yemısken sıcagı sıcagına menu bıldırımımı yapıyım
sabah ve öğle: yarım tost bı tane ayran(bugun hastanede oldugum için böle oldu)
akşam:bı parca fırında tavuk 2 yemek kaşıgı pilav
1.5 litre su
bugun malesef spor yapamadım
etli kuru dolma yaptım ic arttı onunlada kabak doldurdum :)
iyiyiiiiimmmmmmmm canımm sendennn naber :)) yaştaşızdaaa sana yetismek ne mümkün sekerim herseyi halletmissin oohhh ne güzel :))) şaka bi yana burda zaten bir süre sonra aile gibi oluyoruz.. hayatımızdaki olayları paylasırken buluyoruz yada haber aldıgımızda buraya yazıyoruz öyle biseylerrr iste :)
Hoşbuldum Nihal'cim.Bugünde mesaj sayıları bana atılıyor. Ayrıca yanlış hatırlıyorsun. Kırşehir'liyim ama Çicekdağlı değilim. Yerlisiyiz Kırşehirin. Merkezden. Ama sonuçta hemşeriyiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?