Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oyy kıyamam çok geçmiş olsun ya valla inş biranöne sağlığına kavuşursun

.

Ben de merak ettim hadi hayırlısı kuşummmmm

berilcim sen nereye gidiyorsun hedefin ne bırakma bizi bizim yol uzun...

geçmiş olsun herkes te bir diş sorunu valla..

bir an önce ayağa kalk canım...

slm kızlar
bu saat oldu ben anca girebildim...
nasıl heyecan varmı yarın için kim birinci olur sizce?

insallah hakeden kazansın puhahahhahhh öyle derler ya yarışmalarda iyi olan kazansın diye....

aklıma cep telefonu geldi ama vardır sen de gerçi en son model...gerçi babaları yok orda değil mi?allahım yarım yamalak girmekten konuları da tam anlayamıyorum pardon sadece kızlar gitmişti di mi....

Gibi gibi ama bu çok güzel bi özellik. Kesinlikle kötü anlamda söylediğimi düşünme tam tersi soruş tarzın çok tatlı geliyor bana :)

o en tatlıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zaten.........

sabah canım...

bu konuda inan bir bilgim yok canimcigimm

GULLLLLLLLLL
gordum seni nasilsinnnnnnnn

i
yiyim kuzum seni okumakla mesgulum ama kaynanamlar gelecek birazdan hızlı hızlı okuyorum...

hoşgeldin canım...

kızlar bütün gün dışardaydım alışveriş,çocukların işleri,annemler burda kaynanamlarda birazdan yemeğe gelecekler insallah akşama gelicem yine az kaynatmamışsınız en çokta berilişkommmmm hepinizi öptüm byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aaa sevgili kaptanım gelmiş hoşgelmiş:) svgili kaptanım dun için mazeretimi bildirmiştim tabletim yoktu.. dunki mesaj sayım sadece 1 o yuzden ..

Hoşgeldinnnn :) mesajların sayısını bugünde sana yolluyoruz değil mi? Buarada nasıl gidiyor hamilelik inş iyidir daha da iyi olacaktır :) buarada ben yanlış mı hatırlıyorum sen çiçekdağlı mıydın? :)

hosgeldinnnnnnnnnnnnnn

Hoşbulduk Beril'cim.

hoşgeldin canım...

Hoşbulduk Gül'cüm.

Bugün geçmişi okumadan muhabbete direkt dalış yapacağım. Yoksa geçmiş okumaktan şimdiki sohbete yetişemiyorum
Aslında okumak kolay oluyorda ben her mesaja bir cevap yapıştırdığım için bi türlü bitiremiyorum

Hoşbuldum Nihal'cim. Bugünde mesaj sayıları bana atılıyor. Ayrıca yanlış hatırlıyorsun. Kırşehir'liyim ama Çicekdağlı değilim. Yerlisiyiz Kırşehirin. Merkezden. Ama sonuçta hemşeriyiz seninle

Kolay gelsin canım. Akşama bekliyoruz mutlaka

aaa sevgili kaptanım gelmiş hoşgelmiş:) svgili kaptanım dun için mazeretimi bildirmiştim tabletim yoktu.. dunki mesaj sayım sadece 1 o yuzden ..

Hoşbulduk Açelya'cım. Daha dünün geçmişini okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım. Mesaj sayını 1 olarak kaydettim. Ama senin 5 Şubat'ın mesaj sayısıda yok canım. Unutmayın mesaj sayılarınız ve paylaşımlarınız düzene girmediği sürece deneme haftanız devam edecek. Lütfen daha dikkatli olalım bu konuda

kızlae aksam yemegımıde yemısken sıcagı sıcagına menu bıldırımımı yapıyım

sabah ve öğle: yarım tost bı tane ayran(bugun hastanede oldugum için böle oldu)

akşam:bı parca fırında tavuk 2 yemek kaşıgı pilav

1.5 litre su

bugun malesef spor yapamadım

neli dolma canim ben her cesidini severim
simdiden afiyet olsun
ellerine saglik

etli kuru dolma yaptım ic arttı onunlada kabak doldurdum :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun allah acil şifalar versin

.

Sabah
Sahanda salcalı 1 yumurta
bir lokma peynir
1 d. ekmek

Öğle
2 ceviz
yarım mücver

Aksam
1 etli kabak dolması
1 kase yogurt
yarım d. ekmek

1.5 lt su
spor her zamanki gibi sonradan eklenecek :)

Son düzenleme:

Menün olmamış canım oldukça sağlıksız. Su az olmuş. Spor olmamasıda kötü. Geçmişi okuyamadım umarım hasta değilsindir. Diyet süresince pilav yememeye çalış ayrıca. Onun yerine tavuğu biraz daha çok yiyebilirdin. Yada bir dilim ekmek daha iyi olurdu.

Ohh maşallah hatuna bak etli kuru dolma da yaparmış amanda aman amanda aman

aaaaasevgili kaptanım benım hemşerimmiş yaa bende kırşehir kamanlıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…