msj sayısını nasıl yollayacağız gerçi ben daha listede yokum ama ozamana kadar öğreneyim hiç deil...
.
Barıstık barıstık cok uzatmadım :) Esasında sürünse müstehaktı ama yine de hadi dedim bu seferlikte böyle olsun :) yatana kadar icerim birazdan ip atlayacagım o zaman cok tüketiyorum suyu
Afiyet olsun aslinda guzrll
Bence yemek islerini baya bir kiviriyorsun gibi gozukuyooorr
Senin regl donemleri bariz boyle oluyorsun, gecen ayda boyleydinn
Neden kilolarını koruyup zayıf kaldıklarının gerekçesi işte. Bizlerde yemeye bi başlayınca duramıyoruz. Ondan sonra diyet diyet diye dolanıp duruyoruz etrafta. Ama unutma o irade hepimizde var sadece kullanmayı bilmek önemli.
İnşallah dediğin gibi zamanla olacak şeyler. Burda zaten önemli olan diyetten çok sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Öğrendiğin ve uyguladığın zaman zaten kilolar kendiliğinden gidiyor.
hoşgeldin kaptanım valla ya bende gireli 1saat oldu geçmişe bakmaktan bende geç kaldım .kaptanım ben de yarın bildiricem demi kilomu ?
Kizlar ben de simdi hastanedeyim
Ama merak etmeyin kendim icin degil hasta ziyareti icinn.
Sarjim bitiyor, aksam ugrarimm. Ben bugun dogru duzgun yemek yiyemedimm
Oglen kalktim
2 tam bugday ekmegiyle tost yedim beyas peynirli
Ara olarak da 1,5 yesil elma
Hastaneye gelmemiz baya surdu karsidayi bu saatten sonra da eve gidince slaata veya yogurt yerim sadece
1. Çok sevindim kırşeerliler grubu kuralım bence kır-unit:)
2. İç Anadolu'nun bulguru seven hamurişine doymayın memleketi olduğumuz diyet formunda buluşmamızdan belli sanırım :)
Olsun olsun umarım anlamıştır hatasını. Bidaha dikkat eder. Sevgili kayınvaliden neler yapıyor
Sevda'cım mesajlara sanırım tek tek cevap yazıyorsun. Böyle çok zorlanırsın ayrıca muhabbete katılman çok zor olur. Mesajlara toplu alıntı yapmayı dene. Senin için daha kolay olacak.
Ayrıca bu vesileyle yeni gelen arkadaşların hepsi okur umarım burayı. Ben ilk kilolarınızı not aldım yaaaaa, deneme süresinde ne kadar çok kilo verirseniz listeye o kadar iyi bir giriş yapıyorsunuz. Listede değiliz diye düşünmeyin. Siz yine güzel kilo vermeye bakın. Çünki listeye ilk girişinizde takıma geldiğiniz ilk kilonuz başlangıç kilosu olarak bildirilecek. O nedenle daha çok dikkat edin kilolarınıza.
Ayrıca yarın saat 11:00 e kadar kilo bildirimi yapmanız gerekiyor buraya.
:) degil mi ama aslında güzel :)
yemek yapmayı cok seviyorum birazcık ondan yapamadıgım bisey henüz yok cok sükür börek baklava bile actım :) :)
Evettt yaaaaa regl dönemi böyle oluyorum gözünden kacmamıs :)) 1 hafta doyamıyorum gecen ay pastalar börekler yemistim bu ay yine menümü arttırdım sadece yinede iyiyim hahahah :)
kaptanım o arkadaşımla konuştuktan sonra bende karar verdim irademe sahip çıkacağım bundan sonra iredemi terbiye edecem
.
gitmemek icin careler ariyom bebegimmmmmmBen de merak ettim hadi hayırlısı kuşummmmm
berilcim sen nereye gidiyorsun hedefin ne bırakma bizi bizim yol uzun...
geçmiş olsun herkes te bir diş sorunu valla..
bir an önce ayağa kalk canım...
insallah hakeden kazansın puhahahhahhh öyle derler ya yarışmalarda iyi olan kazansın diye....
aklıma cep telefonu geldi ama vardır sen de gerçi en son model...gerçi babaları yok orda değil mi?allahım yarım yamalak girmekten konuları da tam anlayamıyorum pardon sadece kızlar gitmişti di mi....
o en tatlıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zaten.........
sabah canım...
i
yiyim kuzum seni okumakla mesgulum ama kaynanamlar gelecek birazdan hızlı hızlı okuyorum...
hoşgeldin canım...
sagolasinhayırlı olsun
.
cenem dustu gene bacimkızlar bütün gün dışardaydım alışveriş,çocukların işleri,annemler burda kaynanamlarda birazdan yemeğe gelecekler insallah akşama gelicem yine az kaynatmamışsınız en çokta berilişkommmmm hepinizi öptüm byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hele bazen alintilar siliniyor ya deliriyorumHoşbulduk Beril'cim.
nasilsin
insallah iyisin ebrum
Hoşbulduk Gül'cüm.
Bugün geçmişi okumadan muhabbete direkt dalış yapacağım. Yoksa geçmiş okumaktan şimdiki sohbete yetişemiyorumAslında okumak kolay oluyorda ben her mesaja bir cevap yapıştırdığım için bi türlü bitiremiyorum
bence olmamisssskızlae aksam yemegımıde yemısken sıcagı sıcagına menu bıldırımımı yapıyım
sabah ve öğle: yarım tost bı tane ayran(bugun hastanede oldugum için böle oldu)
akşam:bı parca fırında tavuk 2 yemek kaşıgı pilav
1.5 litre su
bugun malesef spor yapamadım
etli kuru dolma yaptım ic arttı onunlada kabak doldurdum :)
oyyyyy oyyyyyyyyy
nar eksiside koydunmu
eger koyduysan adresi yolla yada dolmalari
aynen oyleiyiyiiiiimmmmmmmm canımm sendennn naber :)) yaştaşızdaaa sana yetismek ne mümkün sekerim herseyi halletmissin oohhh ne güzel :))) şaka bi yana burda zaten bir süre sonra aile gibi oluyoruz.. hayatımızdaki olayları paylasırken buluyoruz kendimizi yada haber aldıgımızda buraya yazıyoruz öyle biseylerrr iste :)
cogu seyi istemsiz otomatik paylasiyoruz
etli kuru dolmadan gerisi yalannnnnnnnnnSabah
Sahanda salcalı 1 yumurta
bir lokma peynir
1 d. ekmek
Öğle
2 ceviz
yarım mücver
Aksam
1 etli kabak dolması
1 kase yogurt
yarım d. ekmek
1.5 lt su
spor her zamanki gibi sonradan eklenecek :)
neresindenaaaaasevgili kaptanım benım hemşerimmiş yaa bende kırşehir kamanlıyım:)
sendemi?Eeee o zaman üç Kırşehir'li olduk. Bir takımda süper olduNihal'de Çiçekdağlı
neresinden?
çok teşekkür ederim kaptanım ...ama netten dolayımı yoksa yapamadığımdan mı bilmiyorum..dün denedim toplu alıntı yapmayı bide okadar uğraştım cvp la yaptım sayfa görüntülenemiyor demedimi bidaha da denemedim
.
valla öyle nıhalim bide dusun yani ben kırşehirliyim eşim nevşehirli:) ne olucaksa halim ye ye:)
selam kızlar nasılsınız ben cok ıyım hafta sonu eve gecıyoruz ve eeeeeeeee ıse basladım.....
sendemi?
neresinden?
valla öyle nıhalim bide dusun yani ben kırşehirliyim eşim nevşehirli:) ne olucaksa halim ye ye:)
Sende 2-3 mesaja yaz sadece. Çok uzun alıntı yapma. Çünki böyle tek tek te çok geriden geliyorsun. Arada öyle oluyor. Bide KK ya girerken beni hatırla butonuna bas. Yoksa yeniden giriş istiyor. O zamanda uçuyor yazdığın mesajlar. Zamanla öğreneceksin. Çoklu alıntı içinde mesajların sonunda alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bir işaret kutusu var. Orayı tıklayıp mesajı işaretledikten sonra konuya cevap ver dediğinde hepsi alt alta cevap sayfasında karşına gelir. QUOTE yazan yerlerin arasına cevaplarını yazman gerekiyor. Bence dene yoksa çok zaman kaybı.
iyiyim bebegim sagolasin
hoşbuldum canım iyim tşk ederim inş. sende iyisindir geçmişe bakıyım derken biraz geç kalıyorum sanırım..
.
yapma kiz yazik adamin sucui neeeeeeeeeeBarıstık barıstık cok uzatmadım :) Esasında sürünse müstehaktı ama yine de hadi dedim bu seferlikte böyle olsun :) yatana kadar icerim birazdan ip atlayacagım o zaman cok tüketiyorum suyu
bende birde gizemli konusmalari yokmuAyy ben bile merak ettim
Simdi yarin kixlar gelince hasret gideriyorum diye burayi unutma gir yaz hemen supriz neymis bizi merakta birakma :))
Hedefine ulasinca hemen kaldirip atma sporuna devam etmezsen iyi olmazz
Afiyet olsun aslinda guzrll
Acelya pek olmamis malesef
Haha ben de aynisini dusundumm
Bence yemek islerini baya bir kiviriyorsun gibi gozukuyooorr
Senin regl donemleri bariz boyle oluyorsun, gecen ayda boyleydinn
hastana gecmis olsunKizlar ben de simdi hastanedeyim
Ama merak etmeyin kendim icin degil hasta ziyareti icinn.
Sarjim bitiyor, aksam ugrarimm. Ben bugun dogru duzgun yemek yiyemedimm
Oglen kalktim
2 tam bugday ekmegiyle tost yedim beyas peynirli
Ara olarak da 1,5 yesil elma
Hastaneye gelmemiz baya surdu karsidayi bu saatten sonra da eve gidince slaata veya yogurt yerim sadece
bana davetin gecerlimiiiiiiiii:) degil mi ama aslında güzel :)
yemek yapmayı cok seviyorum birazcık ondan yapamadıgım bisey henüz yok cok sükür börek baklava bile actım :) :)
Evettt yaaaaa regl dönemi böyle oluyorum gözünden kacmamıs :)) 1 hafta doyamıyorum gecen ay pastalar börekler yemistim bu ay yine menümü arttırdım sadece yinede iyiyim hahahah :)
selam kızlar nasılsınız ben cok ıyım hafta sonu eve gecıyoruz ve eeeeeeeee ıse basladım.....
Ne olacak biliyor musun? Kaptanımızın izinden gidip çıtır Kırşehir'li hatunlar olacağız:)
kızlar bugunluk ben kaçar artıkk:) çıkmadan msj sayımı yazıyım bugunluk 19 ayrıca sevgılı kaptanım ayın beşindede 6 tane msj yazmışım kaydedersen sevinirim iyi akşamlar hepinize sabaha görüşürüz bye byeeeeeeeeeeeeeee:):)
Allah razı olsun ya! Bende toplu alıntı nasıl yapacağım diyordum :)
iyiyim bebegim sagolasin
yapma kiz yazik adamin sucui neeeeeeeeee
bende birde gizemli konusmalari yokmu
ben hep burdayim canimcim
hastana gecmis olsun
bana davetin gecerlimiiiiiiiii
tuhhhhhh oglum olsa seni alirdim kacirdik
kis nerdesin kirsehirliler takimi basti ben burda kaldim yanliz
sesim bile cikmiyor
heyttttttttt simdi konusun bakem hemsom geldiiiiiiiiii
hatta haber sal kk ya tum antepliler yardima gelsinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?