Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

msj sayısını nasıl yollayacağız gerçi ben daha listede yokum ama ozamana kadar öğreneyim hiç deil...

.

Canım senin henüz 100 mesajın dolmadığı için özel mesaj atamıyorsun. Buraya yazdığın mesajların sayısı 100 e ulaştığı zaman ancak özel mesaj atabilirsin. Ayrıca mesaj sayını listede olmasanda atacaksın ki ona göre listeye alınacaksın çünki. Eğer paylaşım sayın az olursa listeye alınma süren uzayabilir.

Barıstık barıstık cok uzatmadım :) Esasında sürünse müstehaktı ama yine de hadi dedim bu seferlikte böyle olsun :) yatana kadar icerim birazdan ip atlayacagım o zaman cok tüketiyorum suyu

Olsun olsun umarım anlamıştır hatasını. Bidaha dikkat eder. Sevgili kayınvaliden neler yapıyor

Afiyet olsun aslinda guzrll

Bence yemek islerini baya bir kiviriyorsun gibi gozukuyooorr
Senin regl donemleri bariz boyle oluyorsun, gecen ayda boyleydinn

:) degil mi ama aslında güzel :)

yemek yapmayı cok seviyorum birazcık ondan yapamadıgım bisey henüz yok cok sükür börek baklava bile actım :) :)

Evettt yaaaaa regl dönemi böyle oluyorum gözünden kacmamıs :)) 1 hafta doyamıyorum gecen ay pastalar börekler yemistim bu ay yine menümü arttırdım sadece yinede iyiyim hahahah :)

kaptanım o arkadaşımla konuştuktan sonra bende karar verdim irademe sahip çıkacağım bundan sonra iredemi terbiye edecem

.

hoşgeldin kaptanım valla ya bende gireli 1saat oldu geçmişe bakmaktan bende geç kaldım .kaptanım ben de yarın bildiricem demi kilomu ?

Hoşbuldum Sevda'cım. Yarın sen ve yeni gelen bütün arkadaşlar kilo bildirimi yapacaklar.

Allah acil şifalar versin Betül'cüm hastana. Umarım iyileşir biran önce. Menün gayet güzel görünüyor ama bence akşam çok geç kalırsan fazla abartma yarın cuma çünki.

1. Çok sevindim kırşeerliler grubu kuralım bence kır-unit:)

2. İç Anadolu'nun bulguru seven hamurişine doymayın memleketi olduğumuz diyet formunda buluşmamızdan belli sanırım :)

valla öyle nıhalim bide dusun yani ben kırşehirliyim eşim nevşehirli:) ne olucaksa halim ye ye:)

çok teşekkür ederim kaptanım ...ama netten dolayımı yoksa yapamadığımdan mı bilmiyorum..dün denedim toplu alıntı yapmayı bide okadar uğraştım cvp la yaptım sayfa görüntülenemiyor demedimi bidaha da denemedim

.

Aman aman senin menü artsın o zaman sadece, geçen ay kabus gibiydin çünki Bu haftada ben kabus gibiyim kızlar. Hiç adam gibi bişeyler yemedim. Kendimi kaybettim resmen. Aklım başıma geldi ama büyük ihtimal yarın en az 1 kilo artıdayım.

kaptanım o arkadaşımla konuştuktan sonra bende karar verdim irademe sahip çıkacağım bundan sonra iredemi terbiye edecem

.

Hadi bakalım. Madem o yapabiliyor eminim seninde ondan hiç bir eksiğin yok. Hatta daha iyisini bile yapabilirsin.

gitmemek icin careler ariyom bebegimmmmmm
ya bilmiyom ikide birde ya ara diyorlar ya mesaj anne cokkkkkkk sasiracaksin diyorlar merak ediyom haliyle
hayırlı olsun

.
sagolasin
cenem dustu gene bacim
hele bazen alintilar siliniyor ya deliriyorum
bence olmamissss

Sende 2-3 mesaja yaz sadece. Çok uzun alıntı yapma. Çünki böyle tek tek te çok geriden geliyorsun. Arada öyle oluyor. Bide KK ya girerken beni hatırla butonuna bas. Yoksa yeniden giriş istiyor. O zamanda uçuyor yazdığın mesajlar. Zamanla öğreneceksin. Çoklu alıntı içinde mesajların sonunda alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bir işaret kutusu var. Orayı tıklayıp mesajı işaretledikten sonra konuya cevap ver dediğinde hepsi alt alta cevap sayfasında karşına gelir. QUOTE yazan yerlerin arasına cevaplarını yazman gerekiyor. Bence dene yoksa çok zaman kaybı.

selam kızlar nasılsınız ben cok ıyım hafta sonu eve gecıyoruz ve eeeeeeeee ıse basladım.....

Hoşgeldin Tuğba'cım çok sevindim senin adına. Umarım bundan sonra istediğin herşey gönlünce olur. Diyet nasıl devam ediyor musun?

sendemi?
neresinden?

İyiyim Beril'cim allaha şükür. Ödemim var hala geçmiyor bir türlü ama allaha şükür çok rahatsız etmiyor. İnşallah biran önce izne ayrılır otururum evimde. Çünki çok zorlanmaya başladım.

Ben Kırşehir Merkezdenim canım. Babam yerlisi. Annem Mucur'lu.

kızlar bugunluk ben kaçar artıkk:) çıkmadan msj sayımı yazıyım bugunluk 19 ayrıca sevgılı kaptanım ayın beşindede 6 tane msj yazmışım kaydedersen sevinirim iyi akşamlar hepinize sabaha görüşürüz bye byeeeeeeeeeeeeeee:):)

Allah razı olsun ya! Bende toplu alıntı nasıl yapacağım diyordum :)

hoşbuldum canım iyim tşk ederim inş. sende iyisindir geçmişe bakıyım derken biraz geç kalıyorum sanırım..

.
iyiyim bebegim sagolasin

Barıstık barıstık cok uzatmadım :) Esasında sürünse müstehaktı ama yine de hadi dedim bu seferlikte böyle olsun :) yatana kadar icerim birazdan ip atlayacagım o zaman cok tüketiyorum suyu
yapma kiz yazik adamin sucui neeeeeeeeee
bende birde gizemli konusmalari yokmu
ben hep burdayim canimcim
hastana gecmis olsun
bana davetin gecerlimiiiiiiiii
tuhhhhhh oglum olsa seni alirdim kacirdik
selam kızlar nasılsınız ben cok ıyım hafta sonu eve gecıyoruz ve eeeeeeeee ıse basladım.....

kis nerdesin kirsehirliler takimi basti ben burda kaldim yanliz
sesim bile cikmiyor

heyttttttttt simdi konusun bakem hemsom geldiiiiiiiiii
hatta haber sal kk ya tum antepliler yardima gelsinnnnnnnnn

Ne olacak biliyor musun? Kaptanımızın izinden gidip çıtır Kırşehir'li hatunlar olacağız:)

Hadi bakalım hepiniz çıtır çıtır olun. Bende geleceğim zaten yakında arkanızdan inşallah

Güle güle canım. Unutma yarın kilo bildirimi yapmayı. Mesaj sayınıda not aldım. Zaten 3 mesaj daha yazdıktan sonra 100 mesajın doluyor. Ondan sonra artık özelden atarsın mesaj sayılarını.

Allah razı olsun ya! Bende toplu alıntı nasıl yapacağım diyordum :)

Hadi deneyin bakalım olacak mı? Zaten deneye deneye öğreneceksiniz.

Baskın basanındır diye kim diyordu Beril Kemal Sunal'mıydı?

Hem bi defa sen anteplimisin ki, balıkesirliyim dememişmiydin hemencecik Hasonun memleketini kendine memleket yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…