bomba gıbıyım ebrummm 61 kıloyum suanda....
Sende 2-3 mesaja yaz sadece. Çok uzun alıntı yapma. Çünki böyle tek tek te çok geriden geliyorsun. Arada öyle oluyor. Bide KK ya girerken beni hatırla butonuna bas. Yoksa yeniden giriş istiyor. O zamanda uçuyor yazdığın mesajlar. Zamanla öğreneceksin. Çoklu alıntı içinde mesajların sonunda alıntı ile cevapla yazan yerin yanında bir işaret kutusu var. Orayı tıklayıp mesajı işaretledikten sonra konuya cevap ver dediğinde hepsi alt alta cevap sayfasında karşına gelir. QUOTE yazan yerlerin arasına cevaplarını yazman gerekiyor. Bence dene yoksa çok zaman kaybı.
kızlar bugunluk ben kaçar artıkk:) çıkmadan msj sayımı yazıyım bugunluk 19 ayrıca sevgılı kaptanım ayın beşindede 6 tane msj yazmışım kaydedersen sevinirim iyi akşamlar hepinize sabaha görüşürüz bye byeeeeeeeeeeeeeee:):)
Allah razı olsun ya! Bende toplu alıntı nasıl yapacağım diyordum :)
iyiyim bebegim sagolasin
yapma kiz yazik adamin sucui neeeeeeeeee
bende birde gizemli konusmalari yokmu
ben hep burdayim canimcim
hastana gecmis olsun
bana davetin gecerlimiiiiiiiii
tuhhhhhh oglum olsa seni alirdim kacirdik
kis nerdesin kirsehirliler takimi basti ben burda kaldim yanliz
sesim bile cikmiyor
heyttttttttt simdi konusun bakem hemsom geldiiiiiiiiii
hatta haber sal kk ya tum antepliler yardima gelsinnnnnnnnn
kapatanım çok tşk ederim ...bakalım inş yapabilirim...
görüşürüz cnm kendine iyi bak..
yavaş yavaş inş bizde öğreneceğiz canım
deneme yapıyorum arkadaşlar
Gayet güzel olmuş Sevda'cım. Bak böyle daha kolay oluyor. Geçmişi okuyacağım diyede kaçırmazsın sohbeti.
slm lar ben geldim bu günkü menüm
sabah:1dilim kepek ekmeği,3 zeytin,1bardak şekersiz çay
saat 10:00 da bir fincan neskafe
öğle:1 dilim kepek ekmeği,1 tabakmor lahana üzerine iki kaşık yoğurt ,2kaşık nohut
saat 16:30 da 1 fincan neskafe
akşam:1tabak havuç ve turp rendelenmiş üzerine 1 kaşık yoğurt ve 1 elma
ilerleyen saatlerde belki 1 fincan daha kahve içebilirim
gün içinde 2 ltre su spor olarakta 100 mekik
.
evet kaptanım sayende öğrendim daha öğrenecek çok şeyim var ama kk sayesinde hepsini öğreneceğim zamanla tşk ederim...
.
Tatlım menün gayet güzel. Yalnız neskafeler çok olmuş. 3 fincan. Ayrıca sade neskafe mi içiyorsun yoksa içinde krema ve şekerde var mı? Spor olarakta imkanın varsa eğer günlük en az 30-35 dk tempolu olarak yürümeni tavsiye ederim.
kimsecikler yokken azcık faydalı bilgiler paylaşayım gerçi herkesin bildiği şeyler ama olsun
Kilo vermek için ne yapmalıyım?
Sabah kahvaltısı yapın. Bu diğer öğünlerde az yemenizi de sağlayacaktır.
Öğün sayısını azaltmayın. 3 öğün yemek yiyin. Hatta ara öğünler şeklinde öğün sayısını artırın.
Sebze ve meyve tüketimini artırın.
Alkol tüketiminizi azaltın veya tamamen bırakın. Alkol, yüksek kalorisi nedeniyle gün boyu tatlı isteğinizi de artıracaktır
Çikolata vb. şeyler atıştırmak yerine örneğin bir elma yiyin.
Yemeğinizi yavaş yavaş yiyin. Hızlı yemek yediğinizde, doyduğunuzu anladığınızda zaten gerektiğinde fazla yemişsinizdir.
Hayvansal (doymuş) yağlardan kaçının.Tavukların derilerini, etlerin yağlı kısımlarını ayırın.
Katı yağlar yerine, zeytinyağı, ayçiçek yağı ve mısırözü yağı gibi bitkisel yağlar kullanın.
Bol bol su için.
Mümkünse hergün aynı saatte kalkın. Yaklaşık 7-8 saat uyku yeterlidir.
Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın. Diş fırçaladıktan sonra muhtemelen canınız bişey yemek istemez.
Tatlı yemekten kaçının. Daha az tatlı tüketin.
Tuz ve şeker kullanımınızı azaltın. Yemeğin tadına bakmadan tuza uzananlardasanız bu huyunuzdan vazgeçin.
Spor yapın. Sadece yediklerinize dikkat ederek kilo veremeyeceğinizi unutmayın.
Hayatınıza hareket katın. Arabayla gittiğiniz kısa mesafelerde yürümeyi tercih edin. Otobüsten bir durak erken inin. Asansör yerine merdiven kullanın. Çeşitli aktivitelere katılın.
Boyunuza oranla ideal kilonuzu öğrenin
.
neskafe tiryakisiyim kaptanım içine krema koyuyorum ama az bişi..şeker kullanmıyorum ama tatlandırıcı koyuyorum 1 fincan için iki tane küçüklerinden atıyorum...sporda normalde eliptik bisikletim var onu yapıyorum ama bu gün biraz halsizliğim vardı sadece mekik çektim...yoksa normalde bisiklet de çeviriyorum hergün en az yarımsaat veya daha fazla da oluyor...
.
supersin hemsommmmmmmbomba gıbıyım ebrummm 61 kıloyum suanda....
kuzum ben balikesirliyim ama hic yokkkkkkkkk yandasimHadi deneyin bakalım olacak mı? Zaten deneye deneye öğreneceksiniz.
Baskın basanındır diye kim diyordu BerilKemal Sunal'mıydı?
Hem bi defa sen anteplimisin ki, balıkesirliyim dememişmiydin hemencecik Hasonun memleketini kendine memleket yapmış
Gayet güzel ve faydalı bilgiler canım. Herşeyi bilmemiz onları hatırlamak için yeterli sebep değil bence. Arada bir böyle hatırlamak iyi olacaktır.
Ama ben burda meyve tüketimi konusunda dikkatli olunması gerektiğine inanıyorum. Tatlı (şeker) ise tamamen hayatımızdan çıkarılmalı.
Daha önce bende senin gibiydim. Günde en az 3 fincan üçü bir arada içiyordum. Sonra farkettim ki kilo almama yardımcı oluyor neskafe. Takıma girdikten iki hafta sonra tamamen bıraktım kahveyi. Senden de aynısını bekliyorum. Ne kadar tiryaki olursan ol kahve bırakılabiliyor. İstersen başarırsın. O zaman çok daha sağlıklı olacak hayatın. Kahve yerine yeşil çay içmeyi dene.
canıım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al tez zamanda iyileşirsin umarım.
supersin hemsommmmmmm
kuzum ben balikesirliyim ama hic yokkkkkkkkk yandasim
hazir tubisi bulmusken antepliyim
hem evlenince baskalari hanim koylu oluyor
ben herifkoylu oldummmmmmmmm
ebru birsey deyimde kizma emi
bende kahvecicimmmmmmmmmm ama ben ne sut ne seker koyarimmmmm
hele o filtre kahvenin kokusu bana herseyi yaptirir
sağolun allah razıolsun ins iyi olacam.
Herifköylü
Canım şuaralar bende neskafe içmeye başladım. Ama sütle yapıyorum. İçinede birazcık şeker katıyorum. Aslında içmemem gerekiyor biliyorum. Sizlerinde içmemesi gerekiyor ama kafein gerçekten çok kötü bişey. Başladın mı bırakamıyorsun. Ben bir ara resmen krize girip evde kahve arıyordum. Artık öyle değilim allaha şükür ama şimdilerde günde bir fincan içmeye başladım. İkincisini içmiyorum. Aslında hemen bırakırım kahveyi ama yeşil çay içemiyorum hamilelikten dolayı. Ama bu konuşmadan sonra ben kahveyi bırakıyorum. Bundan sonra içmiyorum kızlar. Eğer isterseniz sizde bırakabilirsiniz. Var mısınız kahveyi bırakmaya ?
hoş geldin arkadaşım şimdi nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?