kızlae aksam yemegımıde yemısken sıcagı sıcagına menu bıldırımımı yapıyım
sabah ve öğle: yarım tost bı tane ayran(bugun hastanede oldugum için böle oldu)
akşam:bı parca fırında tavuk 2 yemek kaşıgı pilav
1.5 litre su
bugun malesef spor yapamadım
Sabah
Sahanda salcalı 1 yumurta
bir lokma peynir
1 d. ekmek
Öğle
2 ceviz
yarım mücver
Aksam
1 etli kabak dolması
1 kase yogurt
yarım d. ekmek
1.5 lt su
spor her zamanki gibi sonradan eklenecek :)
aaaaasevgili kaptanım benım hemşerimmiş yaa bende kırşehir kamanlıyım:)
Alemsin Nihal yaaaaaAma torpil yok ona göre
yaaa hemde neler neler yaptım herkes bol bol yedi:)ama napim azda olsa pişman oluyorum işte acaba grubumla alakası olabirmi:)
Menün olmamış canım oldukça sağlıksız. Su az olmuş. Spor olmamasıda kötü. Geçmişi okuyamadım umarım hasta değilsindir. Diyet süresince pilav yememeye çalış ayrıca. Onun yerine tavuğu biraz daha çok yiyebilirdin. Yada bir dilim ekmek daha iyi olurdu.
haklısın canım ya daha yenı oldugum için pek duzen tutturamıyorum bıde bılmedıgım çok sey var bakalım sizlerın sayesınde ögrenıcem inşallah
Ohh maşallah hatuna bak etli kuru dolma da yaparmış amanda aman amanda aman
Afiyet olsun Ecem'cim. Şimdi senin menüler kabarık görünmeye başladı yaaaa inşallah yarın tartıda güzel sonuçlar alırsın. Ben biraz korkmaya başladım. Hani sen hep az az yiyordun yaaaa. Menün güzel ama senin az yemene alıştığımız için çok görünüyor banaBu arada su çok az olmuş. Daha çok içmeye çalış.
aaaaasevgili kaptanım benım hemşerimmiş yaa bende kırşehir kamanlıyım:)
işte o varya öyle kötü bir duyguki kendin hazırlayıp ta millet yerken izlemek offfff...benim tanıdığım birisi de şöyle dedi ben pasta börek tarzı yediğim zaman akşamları açlıktan midem de kazınsa ağzıma bir lokma bile sokmuyorum öyle uyuyorum sabaha da zaten tok olarak uyanıyorum..ne iradeli bayanlar var yaaa... ama süper fizik var arkadaşta
.
haklısın canım ya daha yenı oldugum için pek duzen tutturamıyorum bıde bılmedıgım çok sey var bakalım sizlerın sayesınde ögrenıcem inşallah
kızlar yarınkı kılo bildirimlerini akşamm sabahmı yapıcaz? ayy bakalım kaç kılo verdım cok heyecanlıyım yaa:)ayrıca bı haftamda bıtıyo ınş deneme surecımı ıyı buluyodur sevgılı kaptanımda benı alır listeye yaaa:)
azıcık kıvırırım su yemek islerini :))
ay bu hafta bana geldilerrr zatenn anlamıyorum yemek yiyorum hemen ardındaan acıkıyorum kendimi zor tutuyorum bişeyler yememek icin cok güzel sonuclar alabilecegimi ummuyorum hic:18:
su dönemim gectikten sonraa eski halime dönücem ayda bir defa yasıyorum bu krizleri :))
1. Çok sevindim kırşeerliler grubu kuralım bence kır-unit:)
2. İç Anadolu'nun bulguru seven hamurişine doymayın memleketi olduğumuz diyet formunda buluşmamızdan belli sanırım :)
Selam kızlar ben geldim.
Gelir gelmez altta gördüğüm üyelere sesleneyim ki duysunlar beni. Kızlar mesaj sayılarınızı lütfen yollayın. Arzu_54, EVSEBU, gurbet_dmr, 48to38 dünki mesaj sayılarını yollamayan arkadaşlar. En kısa zamanda gönderin yoksa cuma günü listede mesaj sayınız 0 olarak görünecek.
canım ya bildiğim kadarıyla sabah 11 e kadar kilonu belirtmen gerekiyor daha bende listede deilim umarım alınırız bizde listeye hiç deil yarışma sebebine biraz daha gayret gösteririz...hem takım adına hemde kendi adımıza...
.
sende hosgeldin
iyisin insallah
Maşallah diyelim o zaman, desene Kerem yaşadı. Bu arada naptınız barıştın mı Kerem'le, umarım çocuğu çok süründürmemişsindirKiloya gelincede bugün bol bol su iç yatana kadar. Ödem kalmasın vücudunda.
hanimlar benim kizlar ikide bir arayip sana bir suprizimiz var anne bayilacan diyorlar
hatta bizi bile gormeyecen cok istedigin bir sey getiriyoz diyolar dusunuyom birsey bulamiyorum cok istedigim diyetlemi sporlami diyom ses yok ama acayip heyecanliyim
artik yarin saatleri saymaya baslarim
kendilerinden daha buyuk ne olurki
balimin kolundaki alcimi cikti diyom yok diyolar
ama ne yalan soyleyim acayip merak ediyommmmmm
bende balkona koymayı düşünüyorum canım kapalı bi balkonum var kış bahçesi gibi eşim her ne kadar salonun ortasına deniz manzarasına karşı koymak istesede kusura bakmasın artık benim dediğim olucak
Hedefine ulasinca hemen kaldirip atma sporuna devam etmezsen iyi olmazzben ilk aldimda terasa koydum cevredekiler bakar dedi iceri aldi
yatak odasina gecirdik yer cok daraldi ama iyiydi bence
ama yokkkk sigamadi benim adam gece ayagini felan vururmus
sonra salona aldik buda hos gorunmedi hic gelemem oyle daginiklik gibi durdu birde gelenim gidenim cok olur benimm
sonra balkona koydum balkonum kapali da degil yagmur kar yaginca uzerini ortmeye calisiyorum ama en iyi yer balkon hem acik havada yuruyor gibi oluyor hemde hasanimin istedigi gibi kimse gormuyor kuytuda duruyor
ama yazin bilmiyommmmmm nereye gider
gerci cokta umurumda degil ben zayiflamis olayimda gerisi cokta tinnnnnnnn
Afiyet olsun aslinda guzrllSabah
Sahanda salcalı 1 yumurta
bir lokma peynir
1 d. ekmek
Öğle
2 ceviz
yarım mücver
Aksam
1 etli kabak dolması
1 kase yogurt
yarım d. ekmek
1.5 lt su
spor her zamanki gibi sonradan eklenecek :)
Acelya pek olmamis malesefkızlae aksam yemegımıde yemısken sıcagı sıcagına menu bıldırımımı yapıyım
sabah ve öğle: yarım tost bı tane ayran(bugun hastanede oldugum için böle oldu)
akşam:bı parca fırında tavuk 2 yemek kaşıgı pilav
1.5 litre su
bugun malesef spor yapamadım
Haha ben de aynisini dusundummAfiyet olsun Ecem'cim. Şimdi senin menüler kabarık görünmeye başladı yaaaa inşallah yarın tartıda güzel sonuçlar alırsın. Ben biraz korkmaya başladım. Hani sen hep az az yiyordun yaaaa. Menün güzel ama senin az yemene alıştığımız için çok görünüyor banaBu arada su çok az olmuş. Daha çok içmeye çalış.
Bence yemek islerini baya bir kiviriyorsun gibi gozukuyooorrazıcık kıvırırım su yemek islerini :))
ay bu hafta bana geldilerrr zatenn anlamıyorum yemek yiyorum hemen ardındaan acıkıyorum kendimi zor tutuyorum bişeyler yememek icin cok güzel sonuclar alabilecegimi ummuyorum hic:18:
su dönemim gectikten sonraa eski halime dönücem ayda bir defa yasıyorum bu krizleri :))
Hoşbulduk Beril'cim.
Hoşbulduk Gül'cüm.
Bugün geçmişi okumadan muhabbete direkt dalış yapacağım. Yoksa geçmiş okumaktan şimdiki sohbete yetişemiyorumAslında okumak kolay oluyorda ben her mesaja bir cevap yapıştırdığım için bi türlü bitiremiyorum
iyiyiiiiimmmmmmmm canımm sendennn naber :)) yaştaşızdaaa sana yetismek ne mümkün sekerim herseyi halletmissin oohhh ne güzel :))) şaka bi yana burda zaten bir süre sonra aile gibi oluyoruz.. hayatımızdaki olayları paylasırken buluyoruz kendimizi yada haber aldıgımızda buraya yazıyoruz öyle biseylerrr iste :)
Âmin canım çok sağol :) buarada boyunda 165 ise sanırım aynı durumdayız :) kaç yaşındasın canım? Bide gerçek isim nerdensin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?