Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yatmadan spor yap ama en azından 30 mekik. Ok?

Sabah
Sahanda salcalı 1 yumurta
bir lokma peynir
1 d. ekmek

Öğle
2 ceviz
yarım mücver

Aksam
1 etli kabak dolması
1 kase yogurt
yarım d. ekmek

1.5 lt su
spor her zamanki gibi sonradan eklenecek :)

Afiyet olsun Ecem'cim. Şimdi senin menüler kabarık görünmeye başladı yaaaa inşallah yarın tartıda güzel sonuçlar alırsın. Ben biraz korkmaya başladım. Hani sen hep az az yiyordun yaaaa. Menün güzel ama senin az yemene alıştığımız için çok görünüyor bana Bu arada su çok az olmuş. Daha çok içmeye çalış.

yaaa hemde neler neler yaptım herkes bol bol yedi:)ama napim azda olsa pişman oluyorum işte acaba grubumla alakası olabirmi:)

işte o varya öyle kötü bir duyguki kendin hazırlayıp ta millet yerken izlemek offfff...benim tanıdığım birisi de şöyle dedi ben pasta börek tarzı yediğim zaman akşamları açlıktan midem de kazınsa ağzıma bir lokma bile sokmuyorum öyle uyuyorum sabaha da zaten tok olarak uyanıyorum..ne iradeli bayanlar var yaaa... ama süper fizik var arkadaşta

.

Ohh maşallah hatuna bak etli kuru dolma da yaparmış amanda aman amanda aman

azıcık kıvırırım su yemek islerini :))

ay bu hafta bana geldilerrr zatenn anlamıyorum yemek yiyorum hemen ardındaan acıkıyorum kendimi zor tutuyorum bişeyler yememek icin cok güzel sonuclar alabilecegimi ummuyorum hic :18:
su dönemim gectikten sonraa eski halime dönücem ayda bir defa yasıyorum bu krizleri :))

Neden kilolarını koruyup zayıf kaldıklarının gerekçesi işte. Bizlerde yemeye bi başlayınca duramıyoruz. Ondan sonra diyet diyet diye dolanıp duruyoruz etrafta. Ama unutma o irade hepimizde var sadece kullanmayı bilmek önemli.

haklısın canım ya daha yenı oldugum için pek duzen tutturamıyorum bıde bılmedıgım çok sey var bakalım sizlerın sayesınde ögrenıcem inşallah

İnşallah dediğin gibi zamanla olacak şeyler. Burda zaten önemli olan diyetten çok sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. Öğrendiğin ve uyguladığın zaman zaten kilolar kendiliğinden gidiyor.

canım ya bildiğim kadarıyla sabah 11 e kadar kilonu belirtmen gerekiyor daha bende listede deilim umarım alınırız bizde listeye hiç deil yarışma sebebine biraz daha gayret gösteririz...hem takım adına hemde kendi adımıza...

.

Maşallah diyelim o zaman, desene Kerem yaşadı. Bu arada naptınız barıştın mı Kerem'le, umarım çocuğu çok süründürmemişsindir Kiloya gelincede bugün bol bol su iç yatana kadar. Ödem kalmasın vücudunda.

1. Çok sevindim kırşeerliler grubu kuralım bence kır-unit:)

2. İç Anadolu'nun bulguru seven hamurişine doymayın memleketi olduğumuz diyet formunda buluşmamızdan belli sanırım :)

Sadece Kırşehir değil bence iç anadolu bölgesinin tipik özelliği bu. Ama ben dur diyebiliyorum artık kendime

msj sayısını nasıl yollayacağız gerçi ben daha listede yokum ama ozamana kadar öğreneyim hiç deil...

.

Sevda'cım mesajlara sanırım tek tek cevap yazıyorsun. Böyle çok zorlanırsın ayrıca muhabbete katılman çok zor olur. Mesajlara toplu alıntı yapmayı dene. Senin için daha kolay olacak.

Ayrıca bu vesileyle yeni gelen arkadaşların hepsi okur umarım burayı. Ben ilk kilolarınızı not aldım yaaaaa, deneme süresinde ne kadar çok kilo verirseniz listeye o kadar iyi bir giriş yapıyorsunuz. Listede değiliz diye düşünmeyin. Siz yine güzel kilo vermeye bakın. Çünki listeye ilk girişinizde takıma geldiğiniz ilk kilonuz başlangıç kilosu olarak bildirilecek. O nedenle daha çok dikkat edin kilolarınıza.

Ayrıca yarın saat 11:00 e kadar kilo bildirimi yapmanız gerekiyor buraya.

Barıstık barıstık cok uzatmadım :) Esasında sürünse müstehaktı ama yine de hadi dedim bu seferlikte böyle olsun :) yatana kadar icerim birazdan ip atlayacagım o zaman cok tüketiyorum suyu

Ayy ben bile merak ettim
Simdi yarin kixlar gelince hasret gideriyorum diye burayi unutma gir yaz hemen supriz neymis bizi merakta birakma :))

Hedefine ulasinca hemen kaldirip atma sporuna devam etmezsen iyi olmazz

Sabah
Sahanda salcalı 1 yumurta
bir lokma peynir
1 d. ekmek

Öğle
2 ceviz
yarım mücver

Aksam
1 etli kabak dolması
1 kase yogurt
yarım d. ekmek

1.5 lt su
spor her zamanki gibi sonradan eklenecek :)
Afiyet olsun aslinda guzrll
Acelya pek olmamis malesef
Haha ben de aynisini dusundumm
Bence yemek islerini baya bir kiviriyorsun gibi gozukuyooorr
Senin regl donemleri bariz boyle oluyorsun, gecen ayda boyleydinn

Son düzenleme:

hoşgeldin kaptanım valla ya bende gireli 1saat oldu geçmişe bakmaktan bende geç kaldım .kaptanım ben de yarın bildiricem demi kilomu ?

yetişirsin canım merak etme yarın bı bakmışsın evlendın bı bakmışsın cocugun olmus yanı zaman coook cabuk gecıyo:)

Kizlar ben de simdi hastanedeyim
Ama merak etmeyin kendim icin degil hasta ziyareti icinn.

Sarjim bitiyor, aksam ugrarimm. Ben bugun dogru duzgun yemek yiyemedimm

Oglen kalktim
2 tam bugday ekmegiyle tost yedim beyas peynirli

Ara olarak da 1,5 yesil elma

Hastaneye gelmemiz baya surdu karsidayi bu saatten sonra da eve gidince slaata veya yogurt yerim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…