Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asagıdaki fıstıklar rüyanızda nişanlılarınızı görünnnnnnnnnn ben nişanlıyken parfümünü sıktığım tshirt yastığpımın altında uyurdum

Aman sayma subat ayını bitti gitti hhaahah
Dımdımdımdımdımdırırıdıdımdımdım
Di mi di miiiiii saymiyim tamamm

kıssssssss sen hala burdamısın sen en iyisi istanbul'a gel komsum olllllll nolurrrrrrrrrrr
Istanbulda nereye tasinacaginiz belli mi Gul?
asagıdaki fıstıklar rüyanızda nişanlılarınızı görünnnnnnnnnn ben nişanlıyken parfümünü sıktığım tshirt yastığpımın altında uyurdum

)
Ben de bazen direk yastiga skiyorumm:)) parfumu ben de kaldi da vermedim geri, git bir tane daha al dedim
:))

Vayyy romantizmee bak sen :)) ben tam bir odunum kabul :)) bi tek askere giderken keremin oturacagı koltuga parfümümü sıkmıstım ki yol boyunca kokumu hatrlasın dye bide kücük notlar yazmıstım her bi yere :)

Simdi alo desem burda özlemeye fırsat vermiyo söyle 1 hafta görmesem bendende cıkıcak biseyler :))

Di mi di miiiiii saymiyim tamamm

Istanbulda nereye tasinacaginiz belli mi Gul?

)
Ben de bazen direk yastiga skiyorumm:)) parfumu ben de kaldi da vermedim geri, git bir tane daha al dedim
:))

Aaa kerosunda parfümü bende hic aklıma gelmiyo sıkmak :)) ama söylede bi gercek var kerosun teni güzel kokuyo ya bi erkek nasıl güzel kokar bilmiyorum ama kendine has güzel bi ten kokusu var sapsalın :) ben o kokusunu isterim parfümü diil :)

Kokusunu bulup sikamayacagina gore parfumu idareren deneyebilirsinn:))

Ciftler bazen birbrinin dogal kokusunu daha cok severmiss. Muhammet de ben ne zaman biraz terlesem, cok guzel senin kokun der durur

kızlar cevap yazmaktan okumaktan bugün ne yediğimi yazmayı unuttum

sabah
*1 kase nesfit
ara
*1 adet elma
öğle
* 1 tabak ıspanak yemeği
*1 kase yoğurt
ara
*şekersiz türk kahvesi
*2 adet burçak bisküvi
akşam
*salata
*1 adet portakal

2,5 lt su
2 bardak yeşil çay
plates 45 dk

Afiyet olsun guzel olms
Spor da var

Alıntılamadımmm :)) Hııhh iste sanırım bendeki de o durum :)) ten kokusu cok tatlıı :)

kaptanım ebrunun dikkatine sabah erken giremeyebilirim

şimdi tartıldım

şu an 77.5 kiloyum sabahda girebilirsem erkenden tartılır yazarım 1.5 kilo gitti sanırım 5 günde ilk başta su gidiyor sanırım darısı yağlara herkese başarılar ii gecelr

ayrıca mesaj sayım bugün 11

Alıntılamadımmm :)) Hııhh iste sanırım bendeki de o durum :)) ten kokusu cok tatlıı :)

Ya ben kk nin uygulamasindan resim eklemeye calistim ama olmamis onu alintilamayin demistimm:)) ama olmamis zaten neyse baska zaman eklerimm:)

Sorma yaa o kadar para verip Chanel parfum aldimm, adam ter kokuma bayiliyor:)) ten kokusu da tabi ki ben ter diyip duruyorum o isin sakasi

Son düzenleme:
Yaw tamam kuzen kapalı başörtülü istiyor :) şimdi oldu mu?
2 yıldır kütüğüm Urfa'da ama aslen kırşehirliyim

Bir tek Elif'i gördüm berilciğim o da benim gibi kız bebek hayranı biri için çoooook ama çoooook tatlı güzel hoş :) Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin yavrularına âmin

Neyse bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ezme bal 2 ceviZ
Öğlen akşama kadar uyudum
Akşam:
1 tabak kapuska minik bir tavuk baget yoğurt
1,5 litre su
5 dk kardiyo egzersizi
İyi geceler

selam kızlar herkese günaydın mutlu sabahlar
bu sabah mutluyum çünkü onca kaçamağıma rağmen 500 gr vermişim yine
dünkü menüm
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
domates salatalık
peynir 4 adet yeşil zeytin
yarım bardak meyve suyu

ara
form çay

öğle
yarım tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt

ara
2 avuç leblebi
1 elma

akşam
yüzmeye gittim dönüncede bişey yemedim
1 kaç adet from bisküvi yedim o kadar

1,5 litre su
100 ip atlama
50 mekik
60 dakika yüzme

benim başlangıç kilom 59
geçen hafta 57,5 tum
bugünde kilom 57
benim için iyi bi sonuç yazdan beri 57 yi hiç görmemiştim
hadi bakalım kızlar siz nasıl kilolar verdiniz bakalım :13:

kızlar yaaa size örnek olsun diye söylemiyorum ama ben bu hafta doğru düzgün diyet yapmadım çok dikkatsizdim ama akşamları sıkı tuttum bide bol spor yaptım herzamankinden fazlada su içtim acayip erkili oldu bence diyettense hareket ve spor çok daha etkili yine söylüyorum akşamları es geçin ve bol spor yapın

Kizlar gunaydinn hemen kilo bildirimimi yapiyorum cok mutluyum cooook

Başlangic:86
Bu hafta 83.8
Ucup giden kilo:2.2 ben bu svincle butun gun gobek atarim

Günaydınnnn
Hemen bende kilo bildirimi yapem :) 78.7 :) ben daha fazla bekliyordum kilomu ama dişimden dolayı sanırım kansızlıktan esmerdim beyaz tenli oldum kanımgitti yani yağım değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…