Kizlar gunaydinn hemen kilo bildirimimi yapiyorum cok mutluyum cooook
Başlangic:86
Bu hafta 83.8
Ucup giden kilo:2.2 ben bu svincle butun gun gobek atarim
bende isterim ist.te yasamayi ama hayalkıssssssss sen hala burdamısın sen en iyisi istanbul'a gel komsum olllllll nolurrrrrrrrrrr
sen de az degilmissin haniiiiiiiasagıdaki fıstıklar rüyanızda nişanlılarınızı görünnnnnnnnnn ben nişanlıyken parfümünü sıktığım tshirt yastığpımın altında uyurdum
ya sizmi ince dusuncelisiniz benmi fazla kalasimmmmDi mi di miiiiii saymiyim tamamm
Istanbulda nereye tasinacaginiz belli mi Gul?
)
Ben de bazen direk yastiga skiyorumm:)) parfumu ben de kaldi davermedim geri, git bir tane daha al dedim
:))
selam arkadasim bazen haso bile diyor bunu banaVayyy romantizmee bak sen :)) ben tam bir odunum kabul :)) bi tek askere giderken keremin oturacagı koltuga parfümümü sıkmıstım ki yol boyunca kokumu hatrlasın dye bide kücük notlar yazmıstım her bi yere :)
Simdi alo desem burda özlemeye fırsat vermiyo söyle 1 hafta görmesem bendende cıkıcak biseyler :))
erkek erkek erkek kokmaliAaa kerosunda parfümü bende hic aklıma gelmiyo sıkmak :)) ama söylede bi gercek var kerosun teni güzel kokuyo ya bi erkek nasıl güzel kokar bilmiyorum ama kendine has güzel bi ten kokusu var sapsalın :) ben o kokusunu isterim parfümü diil :)
ben gormedim amaAlintilamayin lutfenn
Silicem birazdan:))
chanel zaten agir kokar ama dikkat etYa ben kk nin uygulamasindan resim eklemeye calistim ama olmamis onu alintilamayin demistimm:)) ama olmamis zaten neyse baska zaman eklerimm:)
Sorma yaa o kadar para verip Chanel parfum aldimm, adam ter kokuma bayiliyor:)) ten kokusu da tabi ki ben ter diyip duruyorum o isin sakasi
sen gec geldin ne yapayim kissssssYaw tamam kuzen kapalı başörtülü istiyor :) şimdi oldu mu?
2 yıldır kütüğüm Urfa'da ama aslen kırşehirliyim
Bir tek Elif'i gördüm berilciğim o da benim gibi kız bebek hayranı biri için çoooook ama çoooook tatlı güzel hoş :) Allah analı babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin yavrularına âmin
yazilarda minik goremedimiz icin anlamakta goreceli oluyorHiiiiii!nasıl böyle anlarsınız ya üzüldüm şimdi
hadi gozun aydinnnnnnnnnselam kızlar herkese günaydın mutlu sabahlar
bu sabah mutluyum çünkü onca kaçamağıma rağmen 500 gr vermişim yine
dünkü menüm
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
domates salatalık
peynir 4 adet yeşil zeytin
yarım bardak meyve suyu
ara
form çay
öğle
yarım tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt
ara
2 avuç leblebi
1 elma
akşam
yüzmeye gittim dönüncede bişey yemedim
1 kaç adet from bisküvi yedim o kadar
1,5 litre su
100 ip atlama
50 mekik
60 dakika yüzme
benim başlangıç kilom 59
geçen hafta 57,5 tum
bugünde kilom 57
benim için iyi bi sonuç yazdan beri 57 yi hiç görmemiştim
hadi bakalım kızlar siz nasıl kilolar verdiniz bakalım :13:
birsey olmadi kissss gece gec geldiyok canım ben geceden değil kilolardan bahsetmiştim ama olsun onmuda uyguladım ben bu sabah 500 gr çıkmamda bence onunda nfaydası olmuştur...
su deme ne olur banakızlar yaaa size örnek olsun diye söylemiyorum ama ben bu hafta doğru düzgün diyet yapmadım çok dikkatsizdim ama akşamları sıkı tuttum bide bol spor yaptım herzamankinden fazlada su içtim acayip erkili oldu bence diyettense hareket ve spor çok daha etkili yine söylüyorum akşamları es geçin ve bol spor yapın
cok tebrikler bu sana iyi bir moral olurKizlar gunaydinn hemen kilo bildirimimi yapiyorum cok mutluyum cooook
Başlangic:86
Bu hafta 83.8
Ucup giden kilo:2.2 ben bu svincle butun gun gobek atarim
bende isterim ist.te yasamayi ama hayal
biz urlaya yerlsesecez ilerde
sen de az degilmissin haniiiiiii
ya sizmi ince dusuncelisiniz benmi fazla kalasimmmm
selam arkadasim bazen haso bile diyor bunu bana
o yurt disina cok gider seminer vs......o zaman yana yana ararim amaaaaaasiparis listesi icinnnnn
erkek erkek erkek kokmali
ufffffffff be daha sabah bu konulara girmeyelimmmmmmmm
ben gormedim ama
benden gizli himmmmmmmmmmmmm
chanel zaten agir kokar ama dikkat et
hele chanel V severim ama bayar kokosu bana agir geliyor
sen gec geldin ne yapayim kissssss
zamanla gorursunnnnnnnnnn
yazilarda minik goremedimiz icin anlamakta goreceli oluyor
hadi gozun aydinnnnnnnnn
birsey olmadi kissss gece gec geldi
o geldi elif uyandi uyudumda 3 u geciyordu
kizlarim gelecek ya icim icime sigmiyor
su deme ne olur bana
cok tebrikler bu sana iyi bir moral olur
günaydın arkadaslar nasılsınız?bende hasta olduğum için yatarak verdiğim kilo bildirimi yapayım dedım
benımde:81.400 geldım az gitmiş bu hafta ama çok hasta oldum hareketsiz kaldım sürekli yattım uyudum.
olsun canım kırma hevesini dünün bu günüde var yani
çok geçmiş olsun canım olsun bu hafta daha iyi verirsin inş. almayalımda
Bende bu konuda muzdariptim yaaaAllah razı olsun ya! Bende toplu alburdnasıl yapacağım diyordum :)
iyiyim bebegim sagolasin
yapma kiz yazik adamin sucui neeeeeeeeee
bende birde gizemli konusmalari yokmu
ben hep burdayim canimcim
hastana gecmis olsun
bana davetin gecerlimiiiiiiiii
tuhhhhhh oglum olsa seni alirdim kacirdik
kis nerdesin kirsehirliler takimi basti ben burda kaldim yanliz
sesim bile cikmiyor
heyttttttttt simdi konusun bakem hemsom geldiiiiiiiiii
hatta haber sal kk ya tum antepliler yardima gelsinnnnnnnnn
İnsallah bebikom insallahNe olacak biliyor musun? Kaptanımızın izinden gidip çıtır Kırşehir'li hatunlar olacağız:)
Oo bak bunu hesaplamamistim iyi srtik bugun ozelden atarimHadi bakalım hepiniz çıtır çıtır olun. Bende geleceğim zaten yakında arkanızdan inşallah
Ya kaptanim sen bi bebisi sagliklica kucagina alda insallah gerisi kolay sanazaten ben bi zayiflayim bende istiyorum hemen bebis
Güle güle canım.Unutma yarın kilo bildirimi yapmayı. Mesaj sayınıda not aldım. Zaten 3 mesaj daha yazdıktan sonra 100 mesajın doluyor. Ondan sonra artık özelden atarsın mesaj sayılarını.
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Ayaklarım şiş yine onları dinlendirmem lazım. Öpüyorum hepinizi yatmadan yine gelirim inşallah.
yeni bir slogan
KAHVEMI ISTEME BENDEN BUZ GIBI SOGURUM SENDEN
Kızlar bakın bunu takıma geldiğim ilk gün söylemişimMerak ettim geçmişe ben ilk geldiğimde takıma nasıl mışım diye çok eğlenceli oldu geriye dönmek.
Evet canım aynen öyle. Bu hafta izinli olmadığı için liste çok güzel görünüyor. İnşallah sonuçta güzel olacak.
Haftayada eğer yeni üyeler gerekli özveriyi gösterip deneme süresini başarıyla tamamlarlarsa listemiz yine kalabalıklaşacak.
Kızlar bu arada Kırşehir lafı açılmıştı yaaa Derya' da (ysfmir) Kırşehir'li. Geçmişe bakarkende gördüm ki Gülçin'inde eşi Kırşehir'liymiş. Amma çok olduk takımda
guzelllllllllllllgünaydın 13. takımın güzel kızları...umarım iyisinizdir...
bende kilo bildiririmimi yapayım hemencik...
kk ya ilk başlama kilom 25.01.2013 :80.9
1 şubat 2013 de 78.6
ve bu gün 8 şubat 2013: 77.0
bu hafta giden kilo:1.600 gr
genel giden kilo:3.900 gr
baslangic 93
g.hafta 75
b.hafta 73.9
fark 1.1
yuzde 1,46
bilmiyorum ama eski haftalari ozluyorum 2 kilo verebiliyordum
hatta fazlasini bile verdigim olmustuuuuuuuuuu
kustum ben bu tartiyaaaaaaaaa cumaya kadar manevi iliskilerimi kestimmmmmmmm
guzelllllllllllll
gidecek gidecek bu kilolar
Olsun hemsom olsun topraamcan sikmak yok dahada asilcaz insallah
Evet valla gidicek boyle destek olunca guzel verilio kilolar.bu arada uzun zamandir ilk defa bi hafta diyey yaptim yaniçok iyi canım tebrik ederim devamının gelmesi dileğiyle
bu takım verdircek bize kiloları
bende isterim ist.te yasamayi ama hayal
biz urlaya yerlsesecez ilerde
sen de az degilmissin haniiiiiii
ya sizmi ince dusuncelisiniz benmi fazla kalasimmmm
selam arkadasim bazen haso bile diyor bunu bana
o yurt disina cok gider seminer vs......o zaman yana yana ararim amaaaaaasiparis listesi icinnnnn
erkek erkek erkek kokmali
ufffffffff be daha sabah bu konulara girmeyelimmmmmmmm
ben gormedim ama
benden gizli himmmmmmmmmmmmm
chanel zaten agir kokar ama dikkat et
hele chanel V severim ama bayar kokosu bana agir geliyor
sen gec geldin ne yapayim kissssss
zamanla gorursunnnnnnnnnn
yazilarda minik goremedimiz icin anlamakta goreceli oluyor
hadi gozun aydinnnnnnnnn
birsey olmadi kissss gece gec geldi
o geldi elif uyandi uyudumda 3 u geciyordu
kizlarim gelecek ya icim icime sigmiyor
su deme ne olur bana
cok tebrikler bu sana iyi bir moral olur
Sen ne diyosun beril ablacim ya onumuzdeki hafta daha cok asilicam diyete ve spora
günaydın arkadaslar nasılsınız?bende hasta olduğum için yatarak verdiğim kilo bildirimi yapayım dedım
benımde:81.400 geldım az gitmiş bu hafta ama çok hasta oldum hareketsiz kaldım sürekli yattım uyudum.
Olsun arkasim yok durmak yok yola devam
Gunaydin beril ablcim guuuuunaaaaaydiiiiiiıngunaydin tarti guzelleriiiiiiiiiiiii
baslangic 93
g.hafta 75
b.hafta 73.9
fark 1.1
yuzde 1,46
bilmiyorum ama eski haftalari ozluyorum 2 kilo verebiliyordum
hatta fazlasini bile verdigim olmustuuuuuuuuuu
kustum ben bu tartiyaaaaaaaaa cumaya kadar manevi iliskilerimi kestimmmmmmmm
Bence artik zayifladigin icin kilo vermen. Yavasladi beril ablacim zaten biliyosun kilo ne kadar coksa diyete basladiginds daha cok kilo kaybi oluyo.insallh bende zayiflarimda senin gibi bu dertlrden yakinirim
günaydın 13. takımın güzel kızları...umarım iyisinizdir...
bende kilo bildiririmimi yapayım hemencik...
kk ya ilk başlama kilom 25.01.2013 :80.9
1 şubat 2013 de 78.6
genel giden kilo:3.900 gr
Super arkadsim super
Olsun hemsom olsun topraamcan sikmak yok dahada asilcaz insallah
Evet valla gidicek boyle destek olunca guzel verilio kilolar.bu arada uzun zamandir ilk defa bi hafta diyey yaptim yani
Sen ne diyosun beril ablacim ya onumuzdeki hafta daha cok asilicam diyete ve spora
Olsun arkasim yok durmak yok yola devam
Gunaydin beril ablcim guuuuunaaaaaydiiiiiiın
Bence artik zayifladigin icin kilo vermen. Yavasladi beril ablacim zaten biliyosun kilo ne kadar coksa diyete basladiginds daha cok kilo kaybi oluyo.insallh bende zayiflarimda senin gibi bu dertlrden yakinirim
Super arkadsim super
herifi hataneden cagirtmayin bakiyimmmmmmmmmmm
yada ben gidermisimmmm muayene masasi felan
sabah sabah fantaziye bak
dimek gece sporuyla yarim kilo
bir haftada ne yapar7*0.5=3.5
mas.mas.arkadasimmmmmmmmm
[ı][sıze=3]günaydın 13. Takımın güzel kızları...umarım iyisinizdir...
Bende kilo bildiririmimi yapayım hemencik...
Kk ya ilk başlama kilom 25.01.2013 :80.9
1 şubat 2013 de 78.6
genel giden kilo:3.900 gr[/sıze][/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?