Günaydın kızlar kilom 75.5 -900 bu hafta çok dikkat ettim ama reglden dolayı ancak bu kadar
Ya ben kk nin uygulamasindan resim eklemeye calistim ama olmamis onu alintilamayin demistimm:)) ama olmamis zaten neyse baska zaman eklerimm:)
Sorma yaa o kadar para verip Chanel parfum aldimm, adam ter kokuma bayiliyor:)) ten kokusu da tabi ki ben ter diyip duruyorum o isin sakasi
selam arkadasim bazen haso bile diyor bunu bana
o yurt disina cok gider seminer vs......o zaman yana yana ararim amaaaaaasiparis listesi icinnnnn
erkek erkek erkek kokmali
ufffffffff be daha sabah bu konulara girmeyelimmmmmmmm
Ben de bu hafta aksam yemek saatini erkeme cekip cok hafif gecircemkızlar yaaa size örnek olsun diye söylemiyorum ama ben bu hafta doğru düzgün diyet yapmadım çok dikkatsizdim ama akşamları sıkı tuttum bide bol spor yaptım herzamankinden fazlada su içtim acayip erkili oldu bence diyettense hareket ve spor çok daha etkili yine söylüyorum akşamları es geçin ve bol spor yapın
Cok guzel Acelya tebrik ederimmKizlar gunaydinn hemen kilo bildirimimi yapiyorum cok mutluyum cooook
Başlangic:86
Bu hafta 83.8
Ucup giden kilo:2.2 ben bu svincle butun gun gobek atarim
Simdi boyle yazinca ben anlamiyorum ne kadr verildigini kimsenin gecen haftaki kilosunu bilmiyorum, cepteb girdigim icin de cizelgeleri goremiyorummGünaydınnnn
Hemen bende kilo bildirimi yapem :) 78.7 :) ben daha fazla bekliyordum kilomu ama dişimden dolayı sanırım kansızlıktan esmerdim beyaz tenli oldumkanımgitti yani yağım değil
Ben chanel chance kullaniyorum senelerdir digerleri bana da agir geliyor ama bunu cok seviyorumm :)bende isterim ist.te yasamayi ama hayal
biz urlaya yerlsesecez ilerde
sen de az degilmissin haniiiiiii
ya sizmi ince dusuncelisiniz benmi fazla kalasimmmm
o yurt disina cok gider seminer vs......o zaman yana yana ararim amaaaaaasiparis listesi icinnnnn
ben gormedim ama
benden gizli himmmmmmmmmmmmm
chanel zaten agir kokar ama dikkat et
hele chanel V severim ama bayar kokosu bana agir geliyor
sen gec geldin ne yapayim kissssss
zamanla gorursunnnnnnnnnn
yazilarda minik goremedimiz icin anlamakta goreceli oluyor
hadi gozun aydinnnnnnnnn
birsey olmadi kissss gece gec geldi
o geldi elif uyandi uyudumda 3 u geciyordu
kizlarim gelecek ya icim icime sigmiyor
su deme ne olur bana
cok tebrikler bu sana iyi bir moral olur
Arzu senin de farki anlayamadimmgünaydın arkadaslar nasılsınız?bende hasta olduğum için yatarak verdiğim kilo bildirimi yapayım dedım
benımde:81.400 geldım az gitmiş bu hafta ama çok hasta oldum hareketsiz kaldım sürekli yattım uyudum.
Berill 1.1 cok iyi bir kiloobaslangic 93
g.hafta 75
b.hafta 73.9
fark 1.1
yuzde 1,46
bilmiyorum ama eski haftalari ozluyorum 2 kilo verebiliyordum
hatta fazlasini bile verdigim olmustuuuuuuuuuu
kustum ben bu tartiyaaaaaaaaa cumaya kadar manevi iliskilerimi kestimmmmmmmm
Masallah cok guzellgünaydın 13. takımın güzel kızları...umarım iyisinizdir...
bende kilo bildiririmimi yapayım hemencik...
kk ya ilk başlama kilom 25.01.2013 :80.9
1 şubat 2013 de 78.6
ve bu gün 8 şubat 2013: 77.0
bu hafta giden kilo:1.600 gr
genel giden kilo:3.900 gr
Kolay gelsin Berilbenim cikmam lazim simdi temizlik yapmaliyim
Tugba ornek olduGecen hafta 109.7
Bu hafta 108.7
Fark 1 kg
%0.91
Ecem kiz hani ayni bekliyordunnnGecen hafta 58.4
Bu hafta 57.9
Fark 500 gr
%0,85
900 gr ustelik regliyken superGünaydın kızlar kilom 75.5 -900 bu hafta çok dikkat ettim ama reglden dolayı ancak bu kadar
Spor ve aksam yemegini erken yemekkKızlaaarr sunu anladım ki sporr bence hedefe yaklasıldıgında yapılmalı ya da abartılmalı :)cunku deli gibi hoplayıp zıplamasam spor yapmasam bu hafta 500 gr gitmezdii asla cünkü ögünlerimi cogaltmıstımm goruldugu gibii bide en gec 17.30 da yiyorum yaa ondan sonra hc bsey yemiyodum belki ondanda olablir ama sporr en büyk etken spor
Evett kesinlikleeGecen hafta 76.4
Bu hafta 75.5
Fark 900 gr
%1.1
Boyle daha anlasılır oluyorda :))
Tugba ornek oldu
Burdan uzak olsa da diyete aynen devam etti
Ecem kiz hani ayni bekliyordunnn
Bu hic calismadim diyip sinavdan 95 almak gibi oldu
Spor ve aksam yemegini erken yemekk
Evett kesinliklee
Herkes boyle yazsin lutfennnn
Kizlar bu hafta sonuncu benimmmm((
Kilom gecen haftakiyle aynii
61.5...
Nermiiinnnn nerdesin herkes bildirim yaptııı bir sen yoksun saatt 11;30 u gectii
Di mi di miiiiii saymiyim tamamm
Istanbulda nereye tasinacaginiz belli mi Gul?
)
Ben de bazen direk yastiga skiyorumm:)) parfumu ben de kaldi davermedim geri, git bir tane daha al dedim
:))
Vayyy romantizmee bak sen :)) ben tam bir odunum kabul :)) bi tek askere giderken keremin oturacagı koltuga parfümümü sıkmıstım ki yol boyunca kokumu hatrlasın dye bide kücük notlar yazmıstım her bi yere :)
Simdi alo desem burda özlemeye fırsat vermiyo söyle 1 hafta görmesem bendende cıkıcak biseyler :))
Aaa kerosunda parfümü bende hic aklıma gelmiyo sıkmak :)) ama söylede bi gercek var kerosun teni güzel kokuyo ya bi erkek nasıl güzel kokar bilmiyorum ama kendine has güzel bi ten kokusu var sapsalın :) ben o kokusunu isterim parfümü diil :)
Kokusunu bulup sikamayacagina gore parfumu idareren deneyebilirsinn:))
Ciftler bazen birbrinin dogal kokusunu daha cok severmiss. Muhammet de ben ne zaman biraz terlesem, cok guzel senin kokun der durur
kaptanım ebrunun dikkatine sabah erken giremeyebilirim
şimdi tartıldım
şu an 77.5 kiloyum sabahda girebilirsem erkenden tartılır yazarım 1.5 kilo gitti sanırım 5 günde ilk başta su gidiyor sanırım darısı yağlara herkese başarılar ii gecelr
ayrıca mesaj sayım bugün 11
evet spor çok önemli tebrikler....kızlar yaaa size örnek olsun diye söylemiyorum ama ben bu hafta doğru düzgün diyet yapmadım çok dikkatsizdim ama akşamları sıkı tuttum bide bol spor yaptım herzamankinden fazlada su içtim acayip erkili oldu bence diyettense hareket ve spor çok daha etkili yine söylüyorum akşamları es geçin ve bol spor yapın
Kizlar gunaydinn hemen kilo bildirimimi yapiyorum cok mutluyum cooook
Başlangic:86
Bu hafta 83.8
Ucup giden kilo:2.2 ben bu svincle butun gun gobek atarim
Günaydınnnn
Hemen bende kilo bildirimi yapem :) 78.7 :) ben daha fazla bekliyordum kilomu ama dişimden dolayı sanırım kansızlıktan esmerdim beyaz tenli oldumkanımgitti yani yağım değil
bende isterim ist.te yasamayi ama hayal
biz urlaya yerlsesecez ilerde
sen de az degilmissin haniiiiiii
ya sizmi ince dusuncelisiniz benmi fazla kalasimmmm
ben gormedim ama
benden gizli himmmmmmmmmmmmm
chanel zaten agir kokar ama dikkat et
hele chanel V severim ama bayar kokosu bana agir geliyor
sen gec geldin ne yapayim kissssss
zamanla gorursunnnnnnnnnn
yazilarda minik goremedimiz icin anlamakta goreceli oluyor
hadi gozun aydinnnnnnnnn
birsey olmadi kissss gece gec geldi
o geldi elif uyandi uyudumda 3 u geciyordu
kizlarim gelecek ya icim icime sigmiyor
su deme ne olur bana
cok tebrikler bu sana iyi bir moral olur
günaydın arkadaslar nasılsınız?bende hasta olduğum için yatarak verdiğim kilo bildirimi yapayım dedım
benımde:81.400 geldım az gitmiş bu hafta ama çok hasta oldum hareketsiz kaldım sürekli yattım uyudum.
gunaydin tarti guzelleriiiiiiiiiiiii
baslangic 93
g.hafta 75
b.hafta 73.9
fark 1.1
yuzde 1,46
bilmiyorum ama eski haftalari ozluyorum 2 kilo verebiliyordum
hatta fazlasini bile verdigim olmustuuuuuuuuuu
kustum ben bu tartiyaaaaaaaaa cumaya kadar manevi iliskilerimi kestimmmmmmmm
günaydın 13. takımın güzel kızları...umarım iyisinizdir...
bende kilo bildiririmimi yapayım hemencik...
kk ya ilk başlama kilom 25.01.2013 :80.9
1 şubat 2013 de 78.6
ve bu gün 8 şubat 2013: 77.0
bu hafta giden kilo:1.600 gr
genel giden kilo:3.900 gr
benim cikmam lazim simdi temizlik yapmaliyim
Gecen hafta 58.4
Bu hafta 57.9
Fark 500 gr
%0,85
Gecen hafta 76.4
Bu hafta 75.5
Fark 900 gr
%1.1
Boyle daha anlasılır oluyorda :))
Kizlar bu hafta sonuncu benimmmm((
61.5...
Kızlar ben geldim ama bilgisayar çok yavaş. Listeyi saat 16:00 dan sonra yapacağım. Telaşlanmayın. Ben çıkıyorum şimdilik. Öpüyorum kocaman.
Ayyy ben bu geçmişi yeniden okuma işine bayıldım. Neler yazmışım o zaman neler. Ama bu yazıya dikkat. 5-6 ay sonra demişim ve ben 5-6 ay sonra hedefime ulaşmış bir şekilde mezun olmuşum takımdan. Yeniden tebrik ediyorum kendimi
Buda komik oldu kendi kendime konuşuyor muşum gibi
Betül sende varsın benim ilk geldiğimde
***13. Takım Aday Listesi ***
ysfmir (59.9///%)
prensesss016 (59///%)
48to38 ( 86///%)
niyal (80.4///%)
EVSEBU (79///%)
Arzu_54 (82.7///%)
Sevda_M (80.9///%)
13. Takım Aday Liste ortalaması : %
Not : Derya'cım senide motivasyon olsun diye ekledim. Bakalım kızlar yarın asıl listemi aday listemi birinci olacak takım için yarış gibi oldu bu hatta süper oldu
Evet canım aynen öyle. Bu hafta izinli olmadığı için liste çok güzel görünüyor. İnşallah sonuçta güzel olacak.
Haftayada eğer yeni üyeler gerekli özveriyi gösterip deneme süresini başarıyla tamamlarlarsa listemiz yine kalabalıklaşacak.
Bu arada ben ne zaman mezun olurum bilmiyorum ama evlendikten sonra burda olamam muhtemelenn
Cunku firsat bulamayabilirimm
Simdi zor buluyorumm :))
canım diyette nescafe çok ii olmuyor bildiğim kadarıyla onun yerine türk kahvesi iç yada bir çay bardağı soğuk süte 1 çay kaşığı türk kahvesi at öyle iç kaynatmadan metobalzmayı çok hızlandırdığını söylemişti ayça kaya yada normal sütle hazırla kendine nescafeyi
selam kızlar herkese günaydın mutlu sabahlar
bu sabah mutluyum çünkü onca kaçamağıma rağmen 500 gr vermişim yine
dünkü menüm
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
domates salatalık
peynir 4 adet yeşil zeytin
yarım bardak meyve suyu
ara
form çay
öğle
yarım tabak mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
3-4 kaşık yoğurt
ara
2 avuç leblebi
1 elma
akşam
yüzmeye gittim dönüncede bişey yemedim
1 kaç adet from bisküvi yedim o kadar
1,5 litre su
100 ip atlama
50 mekik
60 dakika yüzme
benim başlangıç kilom 59
geçen hafta 57,5 tum
bugünde kilom 57
benim için iyi bi sonuç yazdan beri 57 yi hiç görmemiştim
hadi bakalım kızlar siz nasıl kilolar verdiniz bakalım :13:
kızlar yaaa size örnek olsun diye söylemiyorum ama ben bu hafta doğru düzgün diyet yapmadım çok dikkatsizdim ama akşamları sıkı tuttum bide bol spor yaptım herzamankinden fazlada su içtim acayip erkili oldu bence diyettense hareket ve spor çok daha etkili yine söylüyorum akşamları es geçin ve bol spor yapın
yok anam eskiden diyok canım o kadarda değil 7 gün heeee asıl sana maşşallahhhh
canım kutluyorum çok güzel vermişsin
masallah kisssssGecen hafta 109.7
Bu hafta 108.7
Fark 1 kg
%0.91
sikilasma daha coktur amaGecen hafta 58.4
Bu hafta 57.9
Fark 500 gr
%0,85
begenmiyonmu kis nerdeyse 1 kiloGünaydın kızlar kilom 75.5 -900 bu hafta çok dikkat ettim ama reglden dolayı ancak bu kadar
Kızlaaarr sunu anladım ki sporr bence hedefe yaklasıldıgında yapılmalı ya da abartılmalı :)cunku deli gibi hoplayıp zıplamasam spor yapmasam bu hafta 500 gr gitmezdii asla cünkü ögünlerimi cogaltmıstımm goruldugu gibii bide en gec 17.30 da yiyorum yaa ondan sonra hc bsey yemiyodum belki ondanda olablir ama sporr en büyk etken spor
benimkide yengec tam ev erkegiİyi ki yüklenmemis silincede gitmiyor eklenmis resmin önizlemesi diye görünüyor silince.
Hahah parffümee yazık olmuss :))
Hahahaha beril aynı bendee senin gibiyim onu al bunu al sunu getir :)) keremde cok romantik zaten balık burcu ama ben yapamıyorummm olmuyoo :))
sagol canim ogleden sonra kuafore gidecem temizligi bitireyim dedimmmmmmBen de bu hafta aksam yemek saatini erkeme cekip cok hafif gecircem
Cok guzel Acelya tebrik ederimm
Simdi boyle yazinca ben anlamiyorum ne kadr verildigini kimsenin gecen haftaki kilosunu bilmiyorum, cepteb girdigim icin de cizelgeleri goremiyorumm
Ben chanel chance kullaniyorum senelerdir digerleri bana da agir geliyor ama bunu cok seviyorumm :)
Arzu senin de farki anlayamadimm
Berill 1.1 cok iyi bir kiloo
Masaallah deeee
Masallah cok guzell
Kolay gelsin Beril
Tugba ornek oldu
Burdan uzak olsa da diyete aynen devam etti
Ecem kiz hani ayni bekliyordunnn
Bu hic calismadim diyip sinavdan 95 almak gibi oldu
Tebrikleeeerr :)
900 gr ustelik regliyken super
Spor ve aksam yemegini erken yemekk
Evett kesinliklee
Herkes boyle yazsin lutfennnn
haftaya insa.sikma canini streste kilo verdirmiyor:18::18::18::18::18:Kizlar bu hafta sonuncu benimmmm((
61.5...
dunde yoktu kacakkkkkkkkNermiiinnnn nerdesin herkes bildirim yaptııı bir sen yoksun saatt 11;30 u gectii
niye olmasin gulummmmsizi gidi sizi :)) betül'cüm eşimin bürosu umraniye'de Çekmeköy'e tasınacağız kısmetse orası da bir sürü semtten olusuyor güzel bir semt olsun istiyorum bakalım arastırıcaz birara gidip zaten esim bu hafta basladı çalışmaya sadece haftasonları gelecek(
evet hasretlik olunca zor oluyor ama hasret kalma sen tabi :)
eyyy askkkkkkkkkkk
Allah hep böyle olmanızı nasip etsin...
tebrik ederim....
evet spor çok önemli tebrikler....
bu hafta sampiyon sensin sanırım
tebrik ederim...
bu gece seni gördüm canım elifi bana bırakmıssın bir öpüyorum kokluyorum seninle tanısıyoruz tas gibi hatunsun masallahhhhh:))
olsun canım biz de öyle her hafta farklı oluyoruz...
tünaydınnnnnnnnnnnn
daha ne istiyorsun canım 73 ü gördün
ben de tam 25 ocak ta 80.8 dim aynı zamanda aynı kilo ile baslamışız ne güzel...
kolay gelsin ben de yolcu ediyorum misafirlerimi artık temizlik yapıcam akşama kociş gelecek....
süperrrr asağıda dediğin doğru erken yemek ve spor çok önemli...
telden yazdım sabah ecem bir de hesaplamayı bilmiyorum
bişicik olmaz geçen haftada bendim...
t
amam canım
yok anam eskiden di
masallah kisssss
ama biraz az gibi sanki tubisin kilosuna gore
sikilasma daha coktur ama
begenmiyonmu kis nerdeyse 1 kilo
aynen devam misli olarak
benimkide yengec tam ev erkegi
ben sokak kizi irmaaaaaaa
sagol canim ogleden sonra kuafore gidecem temizligi bitireyim dedimmmmmm
haftaya insa.sikma canini streste kilo verdirmiyor:18::18::18::18::18:
dunde yoktu kacakkkkkkkk
niye olmasin gulummmm
insallah bu yaza ist.e gelirimde bir 13.takim ZAYIFLAMIS hatunlar toplantisi yapariz
kizlarim geliyor ben ona yordum ruyaniiiii
semte dikkat et istanbulda ulasim buyuk dert
sana imrendim yerinde olsammmmmmmm
merhabalar.takımın yine maşallahı var..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
EBRU BENİ LİSTEYE ALMAYA ADAY GÖSTERMİŞİN çok şaşırdım kuzum ya..teşekkür ederim.. paylaşımım az moral sıfır hala belirsizlik var ama belkide takıma yeniden girmek işe yarar şu sıkıntılı günlerde birde kilo almayayım..zira iştahım yok ama sıkıntıdan eskisi gibi gidip gelip ne bulursam ağzıma atmaya başladım.. hepi topu 2 kilo kaldı şu an ideal kilomdayım ama ibre yukarı çıkmasın artık ya..:84:
hala hangi İL olacak karar veremedik tam ok diyoruz bu sefer ilde ya lojman sıkıntısı yada kira pahalılığı karşımıza çıkıyor..yada senesi uymuyor..
kilom kötü 2 gün önce 60.1 dim bu sabah 60.8 i gördüm..
kısaca geçen hafta : 59.9
bu hafta :60.8:26: + 900
gunaydinnnnnnnnnn
insallah hafta olarak dusunme birsekilde nasilsa zayiflanir onemli olan saglikli ve yagdan zayiflama
spor zaten sart
yasam sekli haline getirmek lazim bu beslenme isini
yoksa al ver al ver buna vucut dayanmaz deforme olurrrrrrrrr
Kızlaaarr sunu anladım ki sporr bence hedefe yaklasıldıgında yapılmalı ya da abartılmalı :)cunku deli gibi hoplayıp zıplamasam spor yapmasam bu hafta 500 gr gitmezdii asla cünkü ögünlerimi cogaltmıstımm goruldugu gibii bide en gec 17.30 da yiyorum yaa ondan sonra hc bsey yemiyodum belki ond
anda olablir ama sporr en büyk etken spor
İnsallh bi sikinti yasamadan gidersin hemsoEvet arkadaşlar yemeğimi ki yemek demeye bin şahit isterimekmek yok patates kızartması yok pilav yok salatayı basmışlar brokoli karnabahar ve julyen havuç kabak ıyk! İki parmak kadar tavuk mantar ve birazdan ameliyata gideceğim akşam yatana kadar bişey yemek yok of
Bana dua edin canlar yarın yola çıkıcam Urfa'ya bebeğimle perişan olmayayım uçakta
sizi gidi sizi :)) betül'cüm eşimin bürosu umraniye'de Çekmeköy'e tasınacağız kısmetse orası da bir sürü semtten olusuyor güzel bir semt olsun istiyorum bakalım arastırıcaz birara gidip zaten esim bu hafta basladı çalışmaya sadece haftasonları gelecek(
evet hasretlik olunca zor oluyor ama hasret kalma sen tabi :)
eyyy askkkkkkkkkkk
Allah hep böyle olmanızı nasip etsin...
tebrik ederim....
evet spor çok önemli tebrikler....
bu hafta sampiyon sensin sanırım
tebrik ederim...
bu gece seni gördüm canım elifi bana bırakmıssın bir öpüyorum kokluyorum seninle tanısıyoruz tas gibi hatunsun masallahhhhh:))
olsun canım biz de öyle her hafta farklı oluyoruz...
tünaydınnnnnnnnnnnn
daha ne istiyorsun canım 73 ü gördün
ben de tam 25 ocak ta 80.8 dim aynı zamanda aynı kilo ile baslamışız ne güzel...
kolay gelsin ben de yolcu ediyorum misafirlerimi artık temizlik yapıcam akşama kociş gelecek....
süperrrr asağıda dediğin doğru erken yemek ve spor çok önemli...
telden yazdım sabah ecem bir de hesaplamayı bilmiyorum
bişicik olmaz geçen haftada bendim...
t
amam canım
Evet ecemcim senin bu hafts masallahin vardi ama bende okadar zayiflasam bend simartirimm biraz kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?