Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi ki yüklenmemis silincede gitmiyor eklenmis resmin önizlemesi diye görünüyor silince.
Hahah parffümee yazık olmuss :))

selam arkadasim bazen haso bile diyor bunu bana
o yurt disina cok gider seminer vs......o zaman yana yana ararim amaaaaaasiparis listesi icinnnnn

erkek erkek erkek kokmali
ufffffffff be daha sabah bu konulara girmeyelimmmmmmmm

Hahahaha beril aynı bendee senin gibiyim onu al bunu al sunu getir :)) keremde cok romantik zaten balık burcu ama ben yapamıyorummm olmuyoo :))

Ben de bu hafta aksam yemek saatini erkeme cekip cok hafif gecircem

Kizlar gunaydinn hemen kilo bildirimimi yapiyorum cok mutluyum cooook

Başlangic:86
Bu hafta 83.8
Ucup giden kilo:2.2 ben bu svincle butun gun gobek atarim
Cok guzel Acelya tebrik ederimm

Günaydınnnn
Hemen bende kilo bildirimi yapem :) 78.7 :) ben daha fazla bekliyordum kilomu ama dişimden dolayı sanırım kansızlıktan esmerdim beyaz tenli oldum kanımgitti yani yağım değil
Simdi boyle yazinca ben anlamiyorum ne kadr verildigini kimsenin gecen haftaki kilosunu bilmiyorum, cepteb girdigim icin de cizelgeleri goremiyorumm
Ben chanel chance kullaniyorum senelerdir digerleri bana da agir geliyor ama bunu cok seviyorumm :)

Arzu senin de farki anlayamadimm

Berill 1.1 cok iyi bir kiloo
Masaallah deeee

Masallah cok guzell

benim cikmam lazim simdi temizlik yapmaliyim
Kolay gelsin Beril

Gecen hafta 109.7
Bu hafta 108.7
Fark 1 kg
%0.91
Tugba ornek oldu
Burdan uzak olsa da diyete aynen devam etti

Gecen hafta 58.4
Bu hafta 57.9
Fark 500 gr
%0,85
Ecem kiz hani ayni bekliyordunnn
Bu hic calismadim diyip sinavdan 95 almak gibi oldu

Tebrikleeeerr :)

Günaydın kızlar kilom 75.5 -900 bu hafta çok dikkat ettim ama reglden dolayı ancak bu kadar
900 gr ustelik regliyken super
Spor ve aksam yemegini erken yemekk
Gecen hafta 76.4
Bu hafta 75.5
Fark 900 gr
%1.1

Boyle daha anlasılır oluyorda :))
Evett kesinliklee
Herkes boyle yazsin lutfennnn

Kizlar bu hafta sonuncu benimmmm ((

Kilom gecen haftakiyle aynii
61.5...

Tugba ornek oldu
Burdan uzak olsa da diyete aynen devam etti

Ecem kiz hani ayni bekliyordunnn
Bu hic calismadim diyip sinavdan 95 almak gibi oldu

Spor ve aksam yemegini erken yemekk

Evett kesinliklee
Herkes boyle yazsin lutfennnn

Ustelik tugba regl olmus dün bir benim hormonlarım karısıyor sanırım :)))
Vallahi beklemiyordum sabah görünce sok oldum spor etkiledi sanıyorum carsamba gunune kadar normal düzenimde devam ettm ama cars pers yemek krizine girdim belkide carsambaya kadar olan diyetim etkiledi onuda bilmiyorum :))

61.5...

15 subat (

Nermiiinnnn nerdesin herkes bildirim yaptııı bir sen yoksun saatt 11;30 u gectii

Nermin rekor kırmak için koşu bandında ter atıyor bence :)

Betül benim geçen haftaki kilom 80.4 idi:)

Buarada dişim için 1:30 da tekrar ameliyat olacağım dikişler tekrar alınıp tekrar takılacak şuanda dışarıda leman kültürdeyim bayır Gülü tavuk istedim patatesleri çıkarın salata koyun yerine dedim :) bu benim için devrim

5. Takım 295. Etap

*JUJU* ( 87,30 / 86,70 / 0,60 / 0,69 )
aysunayy ( 67,20 / 67,20 / 0,00 / 0,00 ) Kilosu sabit
dalin26 ( 83,00 / 81,50 / 1,50 / 1,81 )
biricikoglumertug ( 77,70 / 76,70 / 1,00 / 1,29 )
ZES ( 80,70 / 80,10 / 0,60 / 0,74 )
garfield06 ( 69,50 / 68,60 / 0,90 / 1,29 )
birsen-deniz ( 66,60 / 66,30 / 0,30 / 0,45 )
cornella ( 71,10 / 69,60 / 1,50 / 2,11 )
gibisankiacaba ( 90,10 / 90,10 / 0,00 / 0,00 ) Bildirimde bulunmadı
ukyo ( 73,40 / 72,70 / 0,70 / 0,95 )
Gamze_M ( 69,40 / 67,60 / 1,80 / 2,59 )
busramnmn ( 65,70 / 65,10 / 0,60 / 0,91 )
chentiq ( 63,30 / 62,70 / 0,60 / 0,95 )

5.Takım Ortalaması ( 1,06 )

5. takımın listesi bu şekilde umarım hata yapmamışımdır ... izinde olduğumdan tüm verilerim iş yerinde kaldı kontrol ederseniz sevinirim...:26:

Kızlar ben geldim ama bilgisayar çok yavaş. Listeyi saat 16:00 dan sonra yapacağım. Telaşlanmayın. Ben çıkıyorum şimdilik. Öpüyorum kocaman.

Evet arkadaşlar yemeğimi ki yemek demeye bin şahit isterim ekmek yok patates kızartması yok pilav yok salatayı basmışlar brokoli karnabahar ve julyen havuç kabak ıyk! İki parmak kadar tavuk mantar ve birazdan ameliyata gideceğim akşam yatana kadar bişey yemek yok of
Bana dua edin canlar yarın yola çıkıcam Urfa'ya bebeğimle perişan olmayayım uçakta

Di mi di miiiiii saymiyim tamamm

Istanbulda nereye tasinacaginiz belli mi Gul?

)
Ben de bazen direk yastiga skiyorumm:)) parfumu ben de kaldi da vermedim geri, git bir tane daha al dedim
:))

sizi gidi sizi :)) betül'cüm eşimin bürosu umraniye'de Çekmeköy'e tasınacağız kısmetse orası da bir sürü semtten olusuyor güzel bir semt olsun istiyorum bakalım arastırıcaz birara gidip zaten esim bu hafta basladı çalışmaya sadece haftasonları gelecek (

evet hasretlik olunca zor oluyor ama hasret kalma sen tabi :)

eyyy askkkkkkkkkkk

Kokusunu bulup sikamayacagina gore parfumu idareren deneyebilirsinn:))

Ciftler bazen birbrinin dogal kokusunu daha cok severmiss. Muhammet de ben ne zaman biraz terlesem, cok guzel senin kokun der durur

Allah hep böyle olmanızı nasip etsin...

tebrik ederim....

evet spor çok önemli tebrikler....

Kizlar gunaydinn hemen kilo bildirimimi yapiyorum cok mutluyum cooook

Başlangic:86
Bu hafta 83.8
Ucup giden kilo:2.2 ben bu svincle butun gun gobek atarim

bu hafta sampiyon sensin sanırım

Günaydınnnn
Hemen bende kilo bildirimi yapem :) 78.7 :) ben daha fazla bekliyordum kilomu ama dişimden dolayı sanırım kansızlıktan esmerdim beyaz tenli oldum kanımgitti yani yağım değil

tebrik ederim...

bu gece seni gördüm canım elifi bana bırakmıssın bir öpüyorum kokluyorum seninle tanısıyoruz tas gibi hatunsun masallahhhhh:))

olsun canım biz de öyle her hafta farklı oluyoruz...

gunaydin tarti guzelleriiiiiiiiiiiii

tünaydınnnnnnnnnnnn

baslangic 93
g.hafta 75
b.hafta 73.9
fark 1.1
yuzde 1,46

bilmiyorum ama eski haftalari ozluyorum 2 kilo verebiliyordum
hatta fazlasini bile verdigim olmustuuuuuuuuuu
kustum ben bu tartiyaaaaaaaaa cumaya kadar manevi iliskilerimi kestimmmmmmmm

daha ne istiyorsun canım 73 ü gördün

ben de tam 25 ocak ta 80.8 dim aynı zamanda aynı kilo ile baslamışız ne güzel...

benim cikmam lazim simdi temizlik yapmaliyim

kolay gelsin ben de yolcu ediyorum misafirlerimi artık temizlik yapıcam akşama kociş gelecek....

Gecen hafta 58.4
Bu hafta 57.9
Fark 500 gr
%0,85

süperrrr asağıda dediğin doğru erken yemek ve spor çok önemli...

Gecen hafta 76.4
Bu hafta 75.5
Fark 900 gr
%1.1

Boyle daha anlasılır oluyorda :))

telden yazdım sabah ecem bir de hesaplamayı bilmiyorum

61.5...

bişicik olmaz geçen haftada bendim...

Kızlar ben geldim ama bilgisayar çok yavaş. Listeyi saat 16:00 dan sonra yapacağım. Telaşlanmayın. Ben çıkıyorum şimdilik. Öpüyorum kocaman.

t
amam canım

kaptanım bende tebrik ederim..

yedeklerde olmak bile güzel yaw

göstermezmiyiz kaptanım tabiki de hemde nasıl

Bu arada ben ne zaman mezun olurum bilmiyorum ama evlendikten sonra burda olamam muhtemelenn
Cunku firsat bulamayabilirimm
Simdi zor buluyorumm :))

canım dikkat et kendine evlendikten sonra yediklerine özellikle ...ozaman kesin burda olmazsın...

azaltıcam karar verdim günde 1 fincana düşürücem..tşk ederim...

çok güzel...insan yeterki istesin herşey oluyor... sporlarında harika bu arada

zaten öyle söylüyolar ya hep akşamları özellikle de 18:30 dan sonra bişey yemeyin derler spor da ayrı zaten üstelik sıkılaştırıyor da vücudu

yok canım o kadarda değil 7 gün heeee asıl sana maşşallahhhh

canım kutluyorum çok güzel vermişsin
yok anam eskiden di

Gecen hafta 109.7
Bu hafta 108.7
Fark 1 kg
%0.91
masallah kisssss
ama biraz az gibi sanki tubisin kilosuna gore

Gecen hafta 58.4
Bu hafta 57.9
Fark 500 gr
%0,85
sikilasma daha coktur ama
Günaydın kızlar kilom 75.5 -900 bu hafta çok dikkat ettim ama reglden dolayı ancak bu kadar
begenmiyonmu kis nerdeyse 1 kilo

aynen devam misli olarak
benimkide yengec tam ev erkegi
ben sokak kizi irmaaaaaaa
sagol canim ogleden sonra kuafore gidecem temizligi bitireyim dedimmmmmm

61.5...
haftaya insa.sikma canini streste kilo verdirmiyor:18::18::18::18::18:
Nermiiinnnn nerdesin herkes bildirim yaptııı bir sen yoksun saatt 11;30 u gectii
dunde yoktu kacakkkkkkkk
niye olmasin gulummmm
insallah bu yaza ist.e gelirimde bir 13.takim ZAYIFLAMIS hatunlar toplantisi yapariz
kizlarim geliyor ben ona yordum ruyaniiiii
semte dikkat et istanbulda ulasim buyuk dert
sana imrendim yerinde olsammmmmmmm

merhabalar.takımın yine maşallahı var..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
EBRU BENİ LİSTEYE ALMAYA ADAY GÖSTERMİŞİN çok şaşırdım kuzum ya..teşekkür ederim..paylaşımım az moral sıfır hala belirsizlik var ama belkide takıma yeniden girmek işe yarar şu sıkıntılı günlerde birde kilo almayayım..zira iştahım yok ama sıkıntıdan eskisi gibi gidip gelip ne bulursam ağzıma atmaya başladım.. hepi topu 2 kilo kaldı şu an ideal kilomdayım ama ibre yukarı çıkmasın artık ya..:84:
hala hangi İL olacak karar veremedik tam ok diyoruz bu sefer ilde ya lojman sıkıntısı yada kira pahalılığı karşımıza çıkıyor.. yada senesi uymuyor..
kilom kötü 2 gün önce 60.1 dim bu sabah 60.8 i gördüm..
kısaca geçen hafta : 59.9
bu hafta :60.8 :26: + 900

Allah kavustursun canım,ben de istanbul'u çok seviyorum tabi genelde gezmeye gidince güzel görünüyor...

Simdi bursa da oturduğum semt çok güzel orada da böyle olursa en azından hafta içi orada takılırım haftasonu da esimle bol bol gezeriz alışıcaz artık...

İnsallah bulusuruz canım süper olur valla...:)

o
labilir deryacım insan stresten de yiyor düzelir haftaya merak etme iş meselesi de insallah iyi olur....

Yok beril ablacim tabikde hafta olarak dusunmuyorum ama ben uzun zamandan beri ilk defa bi hafta boyunca diyetime devam edebildigim icin umutluyum

Evet ecemcim senin bu hafts masallahin vardi ama bende okadar zayiflasam bend simartirimm biraz kendimi
İnsallh bi sikinti yasamadan gidersin hemso dua edicem

Tesekkurler canim ama ben dahs listye giremedim deneme surecindeyim

Neyse kizlar ben oglusuu uyutmuskenbide yemegimi yapip geleyiim bu arada bsey farkettim aday listesinde en kilolu beni. Utandim resmen

Ebruu
Listeyi yapardim ama evde pek musait degilimmm kusura bakmaa(

Evet ecemcim senin bu hafts masallahin vardi ama bende okadar zayiflasam bend simartirimm biraz kendimi

Yokkk kızz aslında pek masallahlık durumum yoktu kızlarn menümeb sasırmaları menüm cok oldugu ıcın degil olması gerektigi gibi yedim aslında 2 gün. sadece ben cok cok cok az yemek yedigim icin ac yasadıgım icin sasırdılar yoksaa cok sükür kacamak falan yapmadım :))

Hadi darısı basınaa

Son düzenleme:
kızlar size bikaç sorum olucak

takımlara katılmak için şartlar nedir.istediğim takıma girebilirmiyim yoksa sizmi seçiyosunuz 90+ dayım problem olur mu...?

kestane kebap acele cevap

cevap vermeyen haftaya 2 kilo alsın diyim bide muzurluk ediyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…