kızlaaarr sunu anladım ki sporr bence hedefe yaklasıldıgında yapılmalı ya da abartılmalı :)cunku deli gibi hoplayıp zıplamasam spor yapmasam bu hafta 500 gr gitmezdii asla cünkü ögünlerimi cogaltmıstımm goruldugu gibii bide en gec 17.30 da yiyorum yaa ondan sonra hc bsey yemiyodum belki ondanda olablir ama sporr en büyk etken spor
[ı][sıze=3]
kaptanım bende tebrik ederim..[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]
yedeklerde olmak bile güzel yaw[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]
göstermezmiyiz kaptanım tabiki de hemde nasıl[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]canım dikkat et kendine evlendikten sonra yediklerine özellikle ...ozaman kesin burda olmazsın...[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]
azaltıcam karar verdim günde 1 fincana düşürücem..tşk ederim...[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]
çok güzel...insan yeterki istesin herşey oluyor... Sporlarında harika bu arada[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]
zaten öyle söylüyolar ya hep akşamları özellikle de 18:30 dan sonra bişey yemeyin derler spor da ayrı zaten üstelik sıkılaştırıyor da vücudu[/sıze][/ı]
arkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
berbat bir ameliyat geçirdim tam anestezi olmadan dîrek doku temizleme yaptılar
travma yaşıyorum resmen ya hala titriyorum
arkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
berbat bir ameliyat geçirdim tam anestezi olmadan dîrek doku temizleme yaptılar
travma yaşıyorum resmen ya hala titriyorum
Yokkk kızz aslında pek masallahlık durumum yoktu kızlarn menümeb sasırmaları menüm cok oldugu ıcın degil olması gerektigi gibi yedim aslında 2 gün. sadece ben cok cok cok az yemek yedigim icin ac yasadıgım icin sasırdılar yoksaa cok sükür kacamak falan yapmadım :))
Hadi darısı basınaa
kızlar size bikaç sorum olucak
takımlara katılmak için şartlar nedir.istediğim takıma girebilirmiyim yoksa sizmi seçiyosunuz 90+ dayım pyaim olur mu...?
kestane kebap acele cevap
cevap vermeyen haftaya 2 kilo alsın diyim bide muzurluk ediyim
olmaz olmazbu dunyadaAllah kavustursun canım,ben de istanbul'u çok seviyorum tabi genelde gezmeye gidince güzel görünüyor...
Simdi bursa da oturduğum semt çok güzel orada da böyle olursa en azından hafta içi orada takılırım haftasonu da esimle bol bol gezeriz alışıcaz artık...
İnsallah bulusuruz canım süper olur valla...:)
o
labilir deryacım insan stresten de yiyor düzelir haftaya merak etme iş meselesi de insallah iyi olur....
insallah bir gun gelir bu haftada hedefime ulastim yazarsinnnnnYok beril ablacim tabikde hafta olarak dusunmuyorum ama ben uzun zamandan beri ilk defa bi hafta boyunca diyetime devam edebildigim icin umutluyum
Evet ecemcim senin bu hafts masallahin vardi ama bende okadar zayiflasam bend simartirimm biraz kendimi
İnsallh bi sikinti yasamadan gidersin hemsodua edicem
Tesekkurler canim ama ben dahs listye giremedim deneme surecindeyim
ve mesaj yaziyorsun o agriylaaaaaaaaaArkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
Berbat bir ameliyat geçirdim tam anestezi olmadan dîrek doku temizleme yaptılar
Travma yaşıyorum resmen ya hala titriyorum
Arkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
Hhimmm anldim canim peki sen verdigin bu kiloyu ne kadar zamanda verdin ben az once netten baktim boyuma gore 56 kilo olmam lazimmis nerdrysr 30 kilo napicaksam
olmaz olmazbu dunyada
kismet be gulum bende orda yasamak isterdim ama hasan sevmiyor
insallah bir gun gelir bu haftada hedefime ulastim yazarsinnnnn
ve mesaj yaziyorsun o agriylaaaaaaaaa
kuzum kapa su telefonu hemen agri kesicini al dinlennnnnnnn
Canım 5. Ayımın icerisindeyim ben ideal kilomun altındayım boyuma göre :) ama ben 55 olucamm
Byun kac ben 1.67 biliyodum ama gecen olctum 1.64 ciktim gitgide kuculuyorum
geçmiş olsun.niye tam uyuşturmadılar ki..Arkadaşlarım şuan hüngür hüngür ağlıyorum hastane koridorunda
Allah kavustursun canım,ben de istanbul'u çok seviyorum tabi genelde gezmeye gidince güzel görünüyor...
Simdi bursa da oturduğum semt çok güzel orada da böyle olursa en azından hafta içi orada takılırım haftasonu da esimle bol bol gezeriz alışıcaz artık...
İnsallah bulusuruz canım süper olur valla...:)
o
labilir deryacım insan stresten de yiyor düzelir haftaya merak etme iş meselesi de insallah iyi olur....
olmaz olmazbu dunyada
kismet be gulum bende orda yasamak isterdim ama hasan sevmiyor
ve mesaj yaziyorsun o agriylaaaaaaaaa
kuzum kapa su telefonu hemen agri kesicini al dinlennnnnnnn
geçmiş olsun.niye tam uyuşturmadılar ki..
regl de olma zamanım kuzu tayin sıkıntısıyla ikisi karıştı resmen..amin inşALLAH hayırlısı ile hallolur..
Boyum 172 kilom mezuralar yanlıs ölcüyoo onlara bakmaa
Ayy csnimya uzuldum simdi bak zaten bu doktorlar adai fitik ediyolar ya fobi yarstiyolar insanda
çok geçmiş olsun ..dinlen sen..Anestezi uygulandı ama iltihap daha doğrusu kötü doku oluşumu varmış anesteZi etki etmiyormuş resmen çene kemiğimi kazıdılarAllah kimseye yaşatmasın âmin canım teşekkürler
Ben bi saglik ocaginda olcturuyum bakalim ozamn
derken??? Komik mi acaba?[
Ya kusura bakma simgeyi yanlis koymusum oyleyapmak istememistim daha yeni farkettim
bir basla kilolar eksildikce hirsin buyuyorAyy insallh beril ablacim ya ama coook uzun bi yolum var ideal kilom 56 ymis daha 30 kilo vermem gerek nerdeyse:44:
sakin sicak socuk sert asitli birsey yemeMesajı yazarken ameliyattan çıkmış yarım saat koridorda bekle dediler beklerken yazıyordum yanımda kimse olmadığı ve ağzımdaki spançla kimseyi arayamadığım için buraya yazdım. Şuan evdeyim ağrı kesicimi aldım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?